14.2.08

Κύριε Φουρλεμάδη και Στυλιανίδη την «Αλληλεγγύη» σας που την δείχνετε;

Χρησιμοποιήθηκε για εκλογική ψηφοθηρία, για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, για να ενισχύσουν ορισμένοι τον τραπεζικό τους λογαριασμό, άλλοι για να κάνουν την προεκλογική τους καμπάνια…και τώρα που τους είναι άχρηστη την πετάνε στα σκουπίδια. Ο λόγος για το ξενώνα «Αγάπη» της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αλληλεγγύη» της Εκκλησίας της Ελλάδας, που εδώ και λίγες μέρες ενημέρωσε τους ενοίκους του εν λόγω οικήματος ότι για να παραμείνουν σ’ αυτό πρέπει να πληρώνουνε μόνοι τους, τους λογαριασμούς ΔΕΗ, ΔΕΥΑΚ, ΟΤΕ διότι το ταμείο είναι μείον, έπειτα από κακοδιαχείριση των υπεύθυνων!!! Έτσι κι αλλιώς ο Γενικός Διευθυντής της «Αλληλεγγύης» το είχε προαναγγείλει σε συνέντευξη του σε τοπική εφημερίδα: «Καθαρίζει» ο ξενώνας της Αλληλεγγύης…
Η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο. Από χαμένα σιτηρά της ΕΑΣ Ροδόπης αξίας 1.500.000€, τα χαμένα κοτόπουλα, τα υπέρλαμπρα εγκαίνια με τον συγχωρεμένο Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και τον τότε Υφυπουργό Εξωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη να σπρώχνονται για το ποιος θα κόψει την κορδέλα, στην απόλυτη ξεφτίλα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Και μέσα σ’ όλα αυτά, 6 μήνες πριν ο Δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης, έπειτα από εντολή του μέντορα του Ευριπίδη Στυλιανίδη, χάριζε 150.000€ στην Οργάνωση και τον Δημήτρη Φουρλεμάδη για δήθεν έξοδα του ξενώνα. Που πήγαν άραγε αυτά τα λεφτά; Πως ξοδεύτηκαν; Ερωτήματα που ποτέ δεν θα απαντηθούν!
Οι ένοικοι του ξενώνα «Αγάπη» βρισκόμενοι σε απόγνωση, πήρανε την απόφαση να επισκεφθούν τον Δήμαρχο Κομοτηνής, την ώρα που αυτός δεχόταν στο γραφείο του τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Δημήτρη Σταμάτη. Τι ποιο καλύτερο, να πάρουν απαντήσεις στα ερωτήματα τους, από δύο εμπλεκόμενους δημόσιους φορείς της υπόθεσης. Διαβάστε την απάντηση του Δημάρχου σε δημοσιογράφους και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:
Αυτό το ξέρετε καλύτερα έχει γίνει ένα χρησιδάνειο της περιφέρειας προς την «Αλληλεγγύη» η οποία αυτή την στιγμή είναι και ο φορέας υλοποίησης. Δεν είναι ούτε η περιφέρεια ούτε ο δήμος. Εάν όμως για κάποιο λόγο που δεν τον ξέρουμε και που δεν πρέπει να προτρέχουμε, εμφανιστούν διάφορα προβλήματα ή προβληματισμοί, εδώ είμαστε και ο Γ.Γ. και ο δήμος να συζητήσουμε. Αλλά επί της ουσίας υπάρχει ένα κοινωνικό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Τώρα πως θα αντιμετωπιστεί; Ας δούμε πρώτα αν θα προκύψουν προβλήματα. Πάντως όπως είπε και ο Γενικός, από την δική μας πλευρά αν και δεν είμαστε αρμόδιοι, θα ασκήσουμε κάθε πίεση και θα κάνουμε κάθε παρέμβαση, ώστε λογικά αιτήματα να επιλυθούν.
Και συνεχίζει στο ερώτημα για το τι θα γίνει με αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι απειλούνται και με εξώσεις!!!
Μα ρωτάτε ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι αρμόδιοι σε αυτό. Δεν διαχειριζόμαστε εμείς τον ξενώνα για να κάνουμε εξώσεις. Άλλος τον διαχειρίζεται. Αν δημιουργηθούν προβλήματα και διάφοροι προβληματισμοί και μας τεθούν για τη λειτουργία, τη χρήση και όλα αυτά τότε και εμείς θα συνδράμουμε όταν μας ζητηθεί από την πλευρά της περιφέρειας και του δήμου. Αλλά τώρα ούτε μας έχει ζητηθεί ούτε αρμόδιοι είμαστε σε αυτό. Εμείς αυτό που θέλουμε και είπαμε στους ανθρώπους ότι δίκαιο αίτημα να το προχωρήσουμε να το προωθήσουμε κάτω στην Αθήνα για να το αντιμετωπίσουνε γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν μπορούν από μόνοι τους.

Στο θέμα αναφέρεται σήμερα και το μεγαλύτερο ελληνικό blog PREZA-TV.
Διαβάστε στο αρχείο μας, για την ΜΚΟ «Αλληλεγγύη»

[Πέφτει καθημερινά η δημοτικότητα του Ευριπίδη Στυλιανίδη]
[Η εμφάνιση των αμαρτωλών και των κλεφτών...]
[Πες τα Χρυσόστομε!!!]
[Μετακομίζει αλλά δεν χωρίζει…]
[Όπου «Αλληλεγγύη» και ο Στυλιανίδης]
[Γιατί η Ντόρα Μπακογιάννη αποφεύγει να συναντηθεί τον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλου;]
[Ο Δημήτρης Κοτσάκης καλοσώρισε την διαπλοκή στην Κομοτηνή]
[Η δεξιά του Κυρίου βοηθά τώρα τη δεξιά του χωριού]
[Η ξεφτίλα συνεχίζεται. Τους πήρανε χαμπάρι όλοι.]
[Κρίκος της αλυσίδας του σκανδάλου με τα χαμένα κοτόπουλα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης]
[Μετά το στάρι, χαθήκανε και τα κοτόπουλα]
[Πως μπορούν και αγνοούνται 1.500.000€]

3 σχόλια:

  1. Κύριοι, έχετε φαγωθεί με την Αλληλεγγύη. Γιατί δεν απευθύνεστε στον Μακαριώτατο Ιερώνυμο να την ελέγξει (που θα την ελέγξει ούτως ή άλλως) μια ώρα αρχύτερα?

    Τα emails της Αρχιεπισκοπής είναι: contact@ecclesia.gr και arch@ath.forthnet.gr και τα τηλέφωνα τα ακόλουθα:
    - Κέντρο: 210-3352300
    - Γραφείο Ιερώνυμου: 210-3352319 (Θεοχάρης Βαρνβάβας, Αρχιμανδρίτης)
    - Γραφείο Τύπου: 210-3352344 (Χάρης Κονιδάρης)

    «Γράφτε!», φωνάζει ο ένας, «Διαδώστε!», ο άλλος… Ε, μα πια… Ιδού οι αρμόδιοι, ιδού και τα «σύρματα»! Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Αν θέλετε δε να σας προσέξει ο Ιερώνυμος, συμβουλή: ΜΗΝ τον «αρχίσετε» στα πολιτικά! Γράψτε του ή πείτε του μόνον ότι κινδυνεύουν φτωχοί να μείνουν στο δρόμο. This will do it!

    Και μην κωλώσετε να ζητήσετε να μιλήσετε με ΤΟΝ ΙΔΙΟ τον Ιερώνυμο. You may be surprised...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι όπως έγραψα τον Πατέρα Βαρνάβα... Τέεελος πάντων...

    Βαρνάβας είναι το μικρό (εεκλησιαστικό) του, Θεοχάρης το επώνυμο. Ορίστε, το διόρθωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/2/08 13:14

    απο τις πρωτες δηλωσεις και προθεσεις του ιερωνυμου ειναι να διαλυσει την αλληλεγγυη η να την κανει περα απο την αρχιεπισκοπη.το γραφουν ολες οι εφημεριδες.
    ο ιερωνυμος μαζι με τον ζακυνθου χρυσοστομο ητανε απο τους πρωτους που δεν συμφωνουσανε για την δραση της συγκεκριμενης μκο.
    θα δουμε συντομα αν τα λογια και οι πραξεις του θα ειναι αληθινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.