6.2.11

Μαζί στην κορυφή!

Τα μέλη της διαχειριστικής και συντακτικής ομάδας της Piazza del Popolo, θέλουν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους χιλιάδες αναγνώστες, που έδειξαν την εκτίμηση τους στην προσπάθεια μας! Το blog μας συνεπή όλα αυτά τα χρόνια στο διαδίκτυο, ανέβηκε σε επισκεψιμότητα και είναι από τα πιο δημοφιλή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!
Για μας αυτή είναι η καλύτερη επιβράβευση της προσπάθειάς μας αλλά και κίνητρο για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τη ποιότητά μας. Θα χαρούμε να ακούσουμε τις ιδέες, τις προτιμήσεις και τις υποδείξεις σας που θα μας βοηθήσουν να ανταποκριθούμε ακόμα καλύτερα στις απαιτήσεις και προσδοκίες σας.
Μπορείτε να επικοινωνείτε με την Piazza del Popolo, στέλνοντας το μήνυμά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση piazzapopolo@gmail.com
Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τα προνόμια που προσφέρουμε στην διαφήμιση μέσω του διαδικτύου, δεν έχουν να κάνουν κλικ εδώ…

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/7/11 13:16

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ :

    Όνομα : 24,60 ευρώ (για δύο χρόνια)
    Hosting : 100 ευρώ για 300 GB (ένα χρόνο)
    Αγορά Wordpress Template : 100 ευρώ (το πολύ)

    ΣΥΝΟΛΟ : 224,60 ευρώ

    Κόστος ιστοσελίδας Δήμου Μαρώνειας - Σαπών (http://maroneia-sapes.gr/ms/) : 5.900 ευρώ !!!

    http://et.diavgeia.gov.gr/f/maroneias_sapon/search/free.php?q=%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%96%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/9/11 20:13

    ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ;
    Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011
    Συνεχίζεται η ταλαιπωρία ΑΜΕΑ - Πολυτέκνων από ΟΑΕΔ
    Βρίσκεται ακόμα μετά από τρία χρόνια σε εκκρεμότητα ο διαγωνισμός του νόμου 2643/98 που αφορά τους διορισμούς 700 περίπου επιτυχόντων στην προκύρηξη του 2008.

    Αμέα, Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι και Τέκνα αγωνιστών εθνικής αντίστασης, άνθρωποι που ανήκουν δηλαδή σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες αναμένουν ακόμα στις περισσότερες περιπτώσεις την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων από τον ΟΑΕΔ (ο οποίος είναι αρμόδιος για τη διαδικασία) ενώ στην καλύτερη περίπτωση κάποιοι επιτυχόντες έχουν λάβει επιστολές πρόσληψης εδώ και μήνες, χωρίς κανείς να τους ενημερώνει καν για το πότε θα εργαστούν.

    Να επισημάνουμε εδώ οτι ο διαγωνισμός αυτός ακολούθει τα ΦΕΚ προκυρήξεων με όλα τα αντικειμενικά κριτήρια. Αυτό σημαίνει ότι οι θέσεις αυτές δεν έχουν δοθεί "χαριστικά" σε άτομα ειδικών κατηγοριών αλλά μόνο υπο την προϋπόθεση οτί πληρούν όλα τα κριτήρια για των θέσεων. Επίσης οι θέσεις τους καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και έχουν προκυρηχθεί σε πολλές περιπτώσεις περισσότερο από 5 χρόνια πριν ενω αφορούν υποχρεότικες τοποθετήσεις από την πλευρά του κράτους.

    Τα τελευταία εμπόδια στην έκδοση των αποτελεσμάτων που αφορούσαν την αναρμοδιότητα του ΟΑΕΔ λογω Καλλικράτη ξεπεράστηκαν με την ψήφιση τροπολογίας τον περασμένο Ιούλιο όμως έκτοτε καμία ενέργεια δεν έχει γίνει από τον ΟΑΕΔ για την συνεδρίαση των επιτροπών που θα εκδόσουν τα οριστικά αποτελέσματα σε πολλές περιφέρειες της χώρας, ανάμεσά τους και η Αττική όπου βρίσκονται η πλειοψηφία των επιτυχόντων.

    Η fresh-press την Παρασκευή που μας πέρασε επικοινώνησε με υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΑΕΔ και του Υπουργείου Εργασίας καθώς επίσης και τον υφηπουργό εργασίας κ. Κουτσούκο, οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν ότι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για την ταχύτερη έκδοση των αποτελεσμάτων, πράγμα το οποίο αποτελεί και πολιτική εντολή από τον υπουργό κ. Κουτρουμάνη εδώ και περίπου ένα μήνα.

    Χθες το απόγευμα για το συγκεκριμένο θέμα έγινε συνάντηση στο υπουργείο εργασίας μεταξύ του υφυπουργού κ. Κουτσούκου, του προέδρου του ΟΑΕΔ κ. Κικίλια και στελεχών του οργανισμού και του υπουργείου, ωστε να αποφασίσουν με ποιον τρόπο θα προχωρήσουν και πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία από τον ΟΑΕΔ.

    Στην είσοδο του υπουργείου συγκεντρώθηκαν και δεκάδες επιτυχόντες του διαγωνισμού οι οποίοι παρέδωσαν ενυπόγραφο υπομνημα που αναφέρει τα προβλήματα και τις θέσεις τους.

    Το ίδιο υπόμνημα παραδόθηκε και στον κ. Κουτρουμάνη.

    Σήμερα αναμένονται οι ανακοινώσεις και η ενημέρωση σχετικά με την χθεσινή συνάντηση ώστε να ενημερωθούν και οι επιτυχόντες οι οποίοι κάτω από τις δυσκόλες προσωπικές τους συνθήκες, αναμένουν στην αβεβαιότητα περισσότερο από τρία χρόνια χωρίς ούτε καν να τους δίνεται το δικαίωμα, έχοντας τα τελικά αποτελέσματα στα χέρια τους, να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας μέσα στο πολύ βαρύ εργασιακό και οικονομικό κλίμα που υπάρχει, πολύ περισσότερο για τις ευπαθείς ομάδες.

    Ελπίζουμε η ηγεσία του υπουργείου να δώσει σύντομα τέλος στην αγωνία και την ταλαιπωρία των επιτυχόντων, οι οποίοι ζητούν το αυτονόητο, την δυνατότητα να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας την οποία έχουν "κερδίσει" με δίκαιο και αξιοκρατικό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/10/11 21:26

    Τερμα ανδριανουπολεως ??? Ενα σχολιο ?? Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρετή Ρασσά13/2/12 15:32

    Σας ενημερώνουμε ότι εδώ και 2 μήνες περίπου, λειτουργεί στην πόλη μας, στους κόλπους της ΧΕΝ, μια εθελοντική ομάδα, η Υποστηρικτική Ομάδα Μητρικού Θηλασμού Κομοτηνής, αποτελούμενη από νέες μητέρες που αποσκοπούν στην προώθηση του σχετικού θέματος, μέσω της ανταλλαγής εμπειριών. Οι μητέρες αυτές ενημερώνονται διαρκώς, μελετούν βιβλιογραφία και προσπαθούν να φέρουν ξανά στην επιφάνεια αυτό το τόσο σημαντικό και ωφέλιμο θέμα, ώστε να εμψυχώσουν κι άλλες νέες μητέρες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Μότο τους " Ο Θηλασμός είναι Τέχνη που μαθαίνεται από μητέρα σε μητέρα". Σε αυτό το πλαίσιο και με καθαρά εθελοντικό, πλην όμως κατάλληλα ενημερωμένο, αλλά χωρίς επίκληση εξειδίκευσης χαρακτήρα, διοργανώνουν μία εκδήλωση την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο κτίριο της ΧΕΝ (Σαμοθράκης 14, δίπλα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη), με θέμα: "Αγκαλιάζω, Θηλάζω, Ζω το παιδί μου - Το ταξίδι μιας μητέρας στην αγκαλιά του μωρού της".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/3/12 23:47

    ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΜΟ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ

    http://stoikospublicaministration.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/6/12 21:43

    Ένα προτεινόμενο video σε youtube & dailymotion:

    http://www.youtube.com/watch?v=2IhS_nGYNz4

    http://www.dailymotion.com/video/xrjv1z_yyyyyyyyy-yyyy-anagenisi-net_sport

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/5/13 12:55

    Ε πως?..μόλις ξεκινήσαμε, (στον Ο.Λ.Α.), να μην κάνουμε και ένα καλό δώρο στον κουμπάρο "μας".

    http://sites.diavgeia.gov.gr/ola-sa/ada/%CE%92%CE%95%CE%9D%CE%A6469%CE%97%CE%9E%CE%A4-%CE%9690

    (Απόφαση για απ ευθείας ανάθεσης σε εταιρεία για προμήθεια φωτισμού LED)

    Και αφού δεν έγινε διαγωνιστική διαδικασία, ποιος μας λέει ότι τα προϊόντα της εταιρείας δεν κοστολογούνται στις 15.000,00 €, με συνέπεια η διαφορά να μπαίνει στις τσέπες του νέου και "διαφανή" Προέδρου του Ο.Λ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί φίλοι. Θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν μπορούσατε να συμπεριλάβετε το τραγούδι μου « ΑΕΡΟΠΛΑΝΝΑ» στο πολύτιμο Blog σας.

    Link του VideoClip στο Youtube.

    https://www.youtube.com/watch?v=uXlbnbI9OWE

    Με εκτίμηση
    Γιάννης Πατρικαρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τμήμα Υποβρύχιας Δραστηριότητας

    H Ναυταθλητική ένωση Ροδόπης (Ν.Ε.ΡΟ)

    Ξεκινά για τα μέλη του τμήματος της Υποβρύχιας Δραστηριότητας

    επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα



    ’’Αυτόνομη κατάδυση’’.



    Οι ηλικίες που μπορούν να πάρουν μέρος είναι από 10 ετών (με υπογραφή του πατέρα) και άνω!
    Κατά την διάρκεια αυτών των σεμιναρίων θα έχουν δυνατότητα μικροί και μεγάλοι να γνωρίσουν τον κόσμο της αυτόνομης κατάδυσης να μάθουν την χρήση του καταδυτικού εξοπλισμού και φυσικά να καταδυθούν μέσα στην πισινά κάτι που είναι απόλυτα ασφαλές αλλά εντυπωσιακό και όμορφο

    ΒΗΜΑ 1.

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

    Μπαχτσεβάνιδης Σταύρος 25510 89572 & 6942431561 (Info@goextreme.gr)
    Νακούσης Ιωάννης 6973001378
    ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν.Ε.ΡΟ 2531-302230 (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ)

    ΒΗΜΑ 2.

    ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

    Ο ενδιαφερόμενος-η πρέπει να παραλάβει και να συμπληρώσει κάποια απαραίτητα έντυπα και στην συνέχεια να τα προσκομίσει στην γραμματεία του συλλόγου (κ.ΕΛΣΑ ΠΙΠΛΙΔΟΥ).

    ΒΗΜΑ 3.

    Ο ενδιαφερόμενος-η θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικός για την έναρξη των μαθημάτων του σεμιναρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/11/13 21:50

    Η κατάντια στο χώρο της Υγείας πρέπει να σταματήσει.

    Παρακαλούμε αναδημοσιέψτε και διαδώστε:

    ΤΕΛΙΚΑ, EΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

    ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ;

    Ένα απόσπασμα:

    ...Εμείς, πάντως, στη συνέχεια του κειμένου θα αποδείξουμε, ότι ο Άδωνης πραγματικά είναι διαταραγμένος και ότι αυτό από το οποίο πάσχει, δεν είναι άλλο από την Ναρκισσιστική Διαταραχή Προσωπικότητας, έτσι όπως ορίζεται από την τελευταία αναθεώρηση του DSM-5 (Diagnostic and statistical manual of mental disorders και επίσης, ότι η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται από τα συμπτώματα μιας ειδικής παραλλαγής της, που ονομάζεται Κακοήθης Ναρκισσισμός...

    Περισσότερα εδώ:

    http://aomepol.wordpress.com/

    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος31/12/13 12:33

    δωρεάν διαφήμιση και αύξηση τησ επισκεπσημοτητας απο ελληνικο site
    http://www.exchangetraffic.net/?ref=1938

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.