13.8.07

Γιατί η Ντόρα Μπακογιάννη αποφεύγει να συναντηθεί τον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλου;

Ήταν ένα από τα ερωτήματα που αλήθεια με απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό. Τι ετοιμάζει η Ντόρα; Γιατί δεν συναντιέται με τον Χριστόδουλου την ώρα που σχεδόν όλο το υπουργικό συμβούλιο πέρασε από την οικία για να φωτογραφηθεί μαζί του; Δεν χρειάζεται την βοήθεια του και της εκκλησίας για τις εκλογές που έρχονται; Και πολλά άλλα πολιτικά ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την υπουργό εξωτερικών και τον αρχηγό της ελλαδικής εκκλησίας. Στις απορίες αυτές ήρθε να απαντήσει ένα δισέλιδο άρθρο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», που είχε να κάνει με το τι μέλλει γενέσθαι με την επόμενη μέρα που ο αρχιεπίσκοπος θα μας χαιρετήσει για το Μαϊάμι. Στο τέλος του συγκεκριμένου άρθρου γίνεται αναφορά για τις επισκέψεις υψηλόβαθμων υπουργών, που μάλιστα της χαρακτηρίζει «παρέλαση υπουργών», και εξηγεί την απροθυμία της Ντόρας Μπακογιάννη να ευχηθεί μπροστά στις κάμερες καλή ανάρρωση στον Χριστόδουλο.
Το δημοσίευμα αναφέρει: «Εξαίρεση στην παρέλαση –υπουργών, επωνύμων και απλών πολιτών- από την οικία του Αρχιεπισκόπου, προκειμένου να του ευχηθούν καλή ανάρρωση, αποτέλεσε η υπουργός Εξωτερικών. Ιερατικοί κύκλοι απέδιδαν την απροθυμία της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη στο ανοιχτό θέμα με τα σάπια κοτόπουλα που είχε προμηθευτεί –με κονδύλια του υπουργείου εξωτερικών- η μη κυβερνητική οργάνωση της Εκκλησίας της Ελλάδος «Αλληλεγγύη», κατόπιν εντολής του διευθυντή της, κ. Δημήτρη Φουρλεμάδη, και τα οποία δεν έφτασαν ποτέ στους ανθρώπους που υποτίθεται ότι θα ανακούφιζαν. Την υπόθεση είχε αποκαλύψει το «ΘΕΜΑ», αναδεικνύοντας τις ευθύνες του κ. Φουρλεμάδη και του υφυπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη, στις πλάτες των χειμαζόμενων πολιτών και των Ελλήνων πτηνοτρόφων, οι οποίοι ακόμη και σήμερα δεν έχουν εισπράξει τις συμφωνηθείσες αμοιβές.»
Σας θυμίζει τίποτα αυτό; Φουρλεμάδης και Στυλιανίδης παίρνουν μέσα από τα ταμεία του Δήμου Κομοτηνής, μέσω του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ», 150.000€ για να καλύψουν δήθεν ανάγκες της η εν λόγω οργάνωσης. Η ΞΕΦΤΙΛΑ του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Αθήνα δεν έχει τελειωμό και όρια…Το μόνο που μένει είναι να ξυπνήσουν στην Κομοτηνή οι πολιτικάντηδες του ΠαΣοΚ και όχι μόνο και να σταματήσει αυτή η ΑΦΩΝΙΑ (όρος logikou)! Να ξυπνήσουν και να πουν στον κόσμο για το ποιος θα έρθει να τους ζητήσει την ψήφο τους σε λίγες μέρες. Να ξυπνήσουν όλοι με μπροστάρηδες τον αγροτικό κόσμο και μέσω του συνδικαλιστικού τους οργάνου να ζητήσουν να τους δοθούν τα λεφτά από τα χαμένα σιτηρά της ΕΑΣ Ροδόπης, λεφτά που τους τα έχουν κλέψει και δεν τους τα δώσανε ακόμα.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΑΦΩΝΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ!...

Γράφει ο Μιχάλης Κωνσταντίνου
mixakosta
@yahoo.gr

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ η Ντόρα με το Χριστόδουλο. Για 10'! Ίσα-ίσα για να του πει καλό ταξίδι για το Miami και να του ευχηθεί να... ΜΗΝ ξαναγυρίσει.

    Ο άνθρωπος πήγαινε να παραλάβει το νέο του συκώτι κι η Ντόρα του εκθείαζε τις ομορφιές του South Beach.

    Ρε λες να του 'βαλε τίποτα ιδέες και να τον φορτώσουμε στους Κουβανούς των ΗΠΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.