1.6.10

RSS feeds

Τα RSS feed είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να ενημερώνεστε άμεσα για τα θέματα του ιστολόγιου Piazza del Popolo. Πλέον όλες οι πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν θα έρχονται μέσω ενός ειδικού λογισμικού RSS στον υπολογιστή σας, χωρίς εσείς να χρειάζεται να επισκέπτεστε κάθε φορά τον ιστότοπο.
Πρόκειται για μια διαδεδομένη υπηρεσία, η οποία επιτρέπει σε ένα οποιοδήποτε online μέσο να ενημερώνει τους επισκέπτες που θα την επιλέξουν ότι έχει προστεθεί καινούριο περιεχόμενο. Το RSS θα σας επιτρέψει να βλέπετε πότε ανανεώθηκε το ιστολόγιο μας, ενώ παράλληλα μπορείτε να λαμβάνετε απευθείας ενημέρωση για τους λογαριασμούς μας στα κοινωνικά δίκτυα του διαδικτύου.
Για να λαμβάνετε RSS feeds, θα πρέπει είτε να εγκαταστήσετε μια ειδική εφαρμογή RSS Reader είτε να ενεργοποιήσετε τη σχετική λειτουργία στον φυλλομετρητή σας ή, ακόμη, να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα προγράμματα RSS Reader που λειτουργούν μέσω web.
Αναρτήσεις στο blog
Σχόλια στο blog
FriendFeed
Twitter
Flickr
Youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.