20.1.08

Πέφτει καθημερινά η δημοτικότητα του Ευριπίδη Στυλιανίδη

Η δημοφιλία του Υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη πέφτει καθημερινά και σταματημό δεν έχει, τόσο για την κακοδιαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων στο Υπουργείο Εξωτερικών την περίοδο που ήταν υφυπουργός με την αμαρτωλή «Αλληλεγγύη», όσο και για την απραξία του ως Υπουργός αφού μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει καμιά ουσιαστική πρωτοβουλία για το μέλλον της ελληνικής παιδείας. Η εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή» του σαββατοκύριακου 19 και 20 Ιανουαρίου, αφιερώνει δύο καθόλου εγκωμιαστικά άρθρα και ένα παραπολιτικό σχόλιο στον βουλευτή της Ροδόπης.
Στο πρώτο, με τίτλο «η ακριβή ατυχία της Αλληλεγγύης», η δημοσιογράφος Χριστίνα Πουλίδου μας αναλύει τις ατασθαλίες της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης και τις «γκρίζες» επιδοτήσεις που πήρε από το Υπουργείο Εξωτερικών και τον αρμόδιο υφυπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια, ο νυν υφυπουργός Πέτρος Δούκας «ανακάλυψε» μαύρες τρύπες και ζητάει από την οργάνωση 5.500.000€. Στο δεύτερο, με τίτλο «οι κινητοποιήσεις φοβίζουν την κυβέρνηση», ο δημοσιογράφος Φάνης Καλαντζής «καρφώνει» την αναλγησία του Υπουργού αναφέροντας σχετικά: «…η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αρνείται να καταπιαστεί με τα σοβαρά προβλήματα, αρκείται σε μικροπαρεμβάσεις περιφερειακού χαρακτήρα, που δεν επιφέρουν κανένα κόστος…».
Κάντε κλικ στα δημοσιεύματα για να τα διαβάσετε…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος21/1/08 15:09

    Και ξαφνικά, μετά τα κυριακάτικα δημοσιεύματα, ο κ. Στυλιανίδης επισκέφθηκε τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις στον τομέα της παιδείας!

    Εδώ ο κόσμος καίγεται και τα παιδιά χτενίζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.