22.10.07

Μετακομίζει αλλά δεν χωρίζει…

…ο Γενικός Διευθυντής της ΜΚΟ «Αλληλεγγύης» της Εκκλησίας της Ελλάδας κ. Δημήτρης Φουρλεμάδης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ο ίδιος προσπαθεί να «μετακομίσει» στον κολλητό του υπουργό Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη, αντιλαμβανόμενος την μπόρα που θα ξεσπάσει αν γίνει έλεγχος στα οικονομικά της Οργάνωσης, μετά την αλλαγή Χριστόδουλου. Θα προλάβει;… [ θυμάστε ποιος έχει δώσει 150.000€ στην «Αλληλεγγύη» ]

Το σχόλιο της εφημερίδας:
«Μετακόμιση. Τα έργα και οι ημέρες του κ. Δημήτρη Φουρλεμάδη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διαχειρίστηκε «τρελά» λεφτά της Εκκλησίας (κυρίως ως επικεφαλής της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη»), ψάχνουν ορισμένοι υψηλόβαθμοι της Ιεραρχίας. Και επειδή ο ίδιος αντιλαμβάνεται την μπόρα που έρχεται κατά πάνω του, προσπαθεί να μετακομίσει στο υπουργείο Παιδείας ως σύμβουλος ή γενικός γραμματέας για τα εκκλησιαστικά θέματα - αρκεί να προλάβει τον κ. Σωτήρη Τζούμα…»

Διαβάστε για τον Δημήτρη Φουρλεμάδη στα ΜΜΕ [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.