26.4.07

Μετά το στάρι, χαθήκανε και τα κοτόπουλα

Μετά το χαμένο στάρι της ΕΑΣ Ροδόπης, η Αλληλεγγύη έχασε και κοτόπουλα; Όταν τα βρήκε, ήταν σάπια! Το στάρι όμως τι έγινε;
Πληροφορίες μας, λένε ότι το αγόρασε η Κυβέρνηση της Αφρικανικής χώρας Ζουαζηλάνδης. Το θέμα απασχόλησε τους υπουργούς των κρατών Ζουαζηλάνδης - Ισπανίας - Ελλάδας και ήταν στην ατζέντα της συζήτησης, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.
«ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
Μ.Κ.Ο. ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
http://www.solidarity.gr/ - τηλ. 210.520.3031
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 24 Απριλίου 2007
Σχετικά με το ζήτημα της κατάσχεσης από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Νομαρχίας Πειραιά 340 τόνων ακατάλληλων προς βρώση πουλερικών που είχε αγοράσει για λογαριασμό της Μ.Κ.Ο. της Εκκλησίας της Ελλάδος «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» η εταιρεία ΚΑΤΣΑΜΠΕΚΗΣ Κ. - Ε. ΦΙΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
«Κατόπιν συννενόησης των αρμόδιων υπηρεσιών της Μ.Κ.Ο. της Εκκλησίας της Ελλάδος «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» με τις υπηρεσίες της Νομαρχίας Πειραιά, οι τελευταίες προχώρησαν στον επανέλεγχο περίπου 340 τόνων πουλερικών, των οποίων και πιστοποίησαν την ακαταλληλότητα, προχωρώντας στις δέουσες ενέργειες.
Διευκρινίζεται προς κάθε κατεύθυνση και προς αποφυγή παρερμηνειών και άδικων κρίσεων ότι ο έλεγχος καταλληλότητας πάσης φύσεως τροφίμων που αποτελούν μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας που η «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» αποστέλλει προς ποικίλους αποδέκτες ανά τον κόσμο - έλεγχος που διενεργείται κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες των κατά τόπους Νομαρχιών με τις οποίες βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία - αποτελεί πάγια πρακτική και αδιαπραγμάτευτη αρχή της Μ.Κ.Ο. της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Πάντως, οι αρμόδιες υπηρεσίες της «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ερευνούν ήδη διεξοδικά το όλο θέμα, καθώς οι 340 τόνοι πουλερικών που βρέθηκαν αλλοιωμένοι είχαν ημερομηνία λήξης την 31η Δεκεμβρίου 2007, και θα αποδώσουν ευθύνες σε όποιους αυτές εντοπιστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.