30.9.12

Συλλογή υπογραφών κατά της επένδυσης των Χρυσωρυχείων στην Θράκη

Το inpost.gr παίρνει πρωτοβουλία να οργανώσει μια ηλεκτρονική δράση που θα αφορά την συλλογή υπογραφών από τους χρήστες του διαδικτύου, ώστε να μην πραγματοποιηθεί η επένδυση των Χρυσωρυχείων στην Θράκη.

Αλλάζουν τα πάντα στις συμμετοχές των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ στα φάρμακα

Μπορεί το Υπουργείο να τα έχει «βρει» με τους φαρμακοποιούς της χώρας, αλλά από εδώ και στο εξής ανοίγει ένα μεγάλο μέτωπο με τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. Ο λόγος είναι ότι από την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου θα υπάρξουν αυξήσεις της τάξης του 50% και 60% στην συμμετοχή αγοράς των φαρμάκων, καθώς θα εισάγεται η τιμή αναφοράς.

Η ιστορία δύο ιερόδουλων από την Κομοτηνή … της Φεϊμέ και της Ναζμιέ

Όταν γεννήθηκε, στις αρχές του περασμένου αιώνα, σε ένα χωριό της Κομοτηνής, την ονόμασαν Φεϊμέ κι αργότερα, όταν την έκλεισαν σε οίκο ανοχής της Θεσσαλονίκης, την είπαν Ευφημία. Τίποτα δεν έχει απομείνει πια από αυτήν.

Με την ατυχία του τα έχει ο Πανθρακικός

Ενίοτε στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν, παράλογα, στην πρώτη όψη, πράγματα. Στην Κομοτηνή αυτό το απόγευμα ο Πανθρακικός θα έπρεπε να πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με τουλάχιστον δύο γκολ υπέρ του αφού κατά τη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου έχασε τέσσερις κλασικότατες ευκαιρίες.

100 μικροί αθλητές στον 1ο αγώνα του ΜΓΣ Εθνικού στις Φέρες

Μετά από ένα χρόνο λειτουργίας του τμήματος στίβου του ΜΓΣ Εθνικού στις Φέρες, διοργανώθηκε ο πρώτος αγώνας του συλλόγου στο στάδιο της πόλης. Περισσότεροι από 100 μικροί αθλητές και αθλήτριες, αγωνίσθηκαν με πείσμα κάτω από πολύ ψηλές, για την εποχή, θερμοκρασίες.

Έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 91’ η Ξάνθη

Το γρήγορο γκολ του Γκλέισον στο 11’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέραν του πλεονεκτήματος της Ξάνθης βοήθησε και στο καλό θέαμα της αναμέτρησης. Ο Πλατανιάς βρέθηκε νωρίς με την πλάτη στον τοίχο και αναγκαστικά έπρεπε να βγει μπροστά και να πιέσει για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 16’ πλησίασε στο 1-1 στη μεγάλη ευκαιρία του Ουκάρ (δοκάρι), ενώ στο 35’ ο Κάλαϊτζιτς με σουτ απείλησε τον Βιβιανί.

Ξενοδοχείο ναι, αλλά όχι ότι και ότι, Χίλτον και να το εγκαινιάσει η … Πάρις

Για ακόμη μια φορά η δημόσια συζήτηση επικεντρώνεται σε λαμόγια, τραπεζικούς λογαριασμούς στη Ελβετία, δήθεν αριστερή ιδεολογία, καινή λόγου και εποικοδομητικών προτάσεων, καθώς και στη δήθεν φιλελεύθερη άποψη που εξαντλείται στο κλισέ «λιγότερο κράτος» και απλώς τα δίνει όλα στις τράπεζες.

Μην κάνεις τίποτα! Κάτσε στην πολυθρόνα σου…

…αυτοί θα σε σώσουν!

Oλονυκτία του Γέροντος Παστίτσιου στο Άβατο των Εξαρχείων (ΒΙΝΤΕΟ … απίθανο)

Με μεγάλη κατάνυξη παρακολούθησαν εκατοντάδες πιστοί την περιφορά και θεία λειτουργία του Γερόντος Παστιτσίου που πραγματοποιήθηκε στο άβατο των Εξαρχείων την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, προς τιμήν της ημέρας παστιτσιοκλασίας που έχει οριστεί ως μέρα ιερή και αργίας από το χριστεπώνυμο πλήθος της γνωστής πλατείας.

Ανοικτή Συνέλευση στην Θεσσαλονίκη για την διοργάνωση του 2ου Gay Pride

Το Pride 2013 ετοιμάζουν στη Θεσσαλονίκη. Μετά τις εκδηλώσεις και την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο στην Θεσσαλονίκη, άρχισαν ήδη οι προετοιμασίες για τη δεύτερη διοργάνωση.

Ετήσια Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης

Ετήσια Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός Συλλόγος Κίρκης, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 10:30 το πρωί, στα γραφεία του Συλλόγου στην Κίρκη. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

1η συνάντηση για την Λέσχη Ανάγνωσης Κομοτηνής

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «Το ζουμί του πετεινού», ο Γιάννης Μακριδάκης θα επιχειρήσει μια προσέγγιση του θέματος «άλλο είναι η ζωή κι άλλο αυτό που ζούμε». Μια αντιπαράθεση της ζωής στη φύση με τη ζωή στην κρίση.

29.9.12

Εμπρησμός σε διαμέρισμα αλλοδαπών στην Καβάλα

Στόχος εμπρηστών έγινε ένα διαμέρισμα στη Καβάλα, στο οποίο διαμένουν τρεις αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Κατηγορίες και υπαινιγμοί Ξυνίδη για το Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης

Με ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο, παίρνει θέση για τη φιλολογία γύρω από τις ΕΟΖ με τρόπο απόλυτα αρνητικό απέναντι στο περιβόητο «Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης», ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης.

Εργαστήρι Ιστορίας της Τέχνης από το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

Το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης σε συνεργασία με την εικαστικό Χρυσή Μπεκιάρη διοργανώνει Βιωματικό Εργαστήρι Ιστορίας της Τέχνης για ενήλικες.

Εισήγηση Χαμαλίδη για τον ισολογισμός – απολογισμός του Δήμου Ορεστιάδας

Η εισήγηση που κατατέθηκε για ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας, είναι πανομοιότυπη με τις αντίστοιχες εκθέσεις των προηγούμενων ετών, μόνο που όλα είναι προς το τραγικότερο. Η μείωση των τακτικών εσόδων που αφορά σ’ όλους τους δήμους, αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στο δήμο Ορεστιάδας.

Πατριωτικές μάχες … με νικητή ΚΑΙ ΠΑΛΙ τον Σαμαρά!

Ντόλιος: «Ηλίθια λογική τεχνοκρατών η εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ηλίθια λογική των τεχνοκρατών» χαρακτήρισε την απόφαση που πήραν τα συναρμόδια υπουργεία για την εξίσωση φόρου του πετρελαίου κίνησης με αυτό της θέρμανσης, ο βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος μιλώντας στο πρωινό μαγκαζίνο της ΕΤ3 «Σε Δεύτερη Ανάγνωση» και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Παπαγρηγορίου.

Δημοκρατία του Πατριωτισμού…

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες, έδωσε κατεπείγουσα παραγγελία στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου να διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα για τη διαρροή της «λίστας» με τα ονόματα των πολιτικών προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται σε παράνομο πλουτισμό.

Εντοπίστηκε φυτεία με πενήντα δενδρύλλια κάνναβης στην Δράμα

Στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, εντόπισαν σε ορεινή περιοχή της Δράμας, μία φυτεία με πενήντα δενδρύλλια κάνναβης.

Σε νέο διαγωνισμό για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης προχωρά η Αγροτική

Να προκηρύξει εκ νέου διεθνή διαγωνισμό για την πώληση των μετοχών της εταιρείας, με την επωνυμία «Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης ΑΕ», που έχει στην κάτοχή της, προτίθεται η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, που τελεί υπό ειδική εκκαθάριση.

Για να το λέει ο Σταϊκούρας έτσι θα είναι…

…άλλη διανόηση στα οικονομικά!!!

Αυτοψία κλιμακίου του ΕΛΓΑ στις πατατοκαλλιέργειες του Νευροκοπίου

Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ, με επικεφαλής την προϊσταμένη του Τμήματος Εκτιμήσεων Αικατερίνη Πούπου, πραγματοποίησε αυτοψία σε καλλιέργειες πατάτας σε όλο το αγρόκτημα του λεκανοπεδίου του Κάτω Νευροκοπίου την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου.

28.9.12

Ο Αντώνης Σαμαράς εκτός από την συνέπεια που τον διακρίνει … έχει και σχέδιο για την χώρα

Η Piazza ψάχνοντας στο αρχείο της βρίσκει θησαυρούς!!! Νιώθουμε εθνικά υπερήφανοι που έχουμε για πρωθυπουργό έναν πατριώτη σαν τον Αντώνη Σαμαρά! Είμαστε ευλογημένοι από τον θεό και την παναγία ως Έλληνες που στο τιμόνι της χώρας μας είναι σ’ αυτήν την συγκυρία αυτός ο Έλλην! Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε…

Με σκληρό τρόπο απαντά ο Πεταλωτής στη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ροδόπης

«Σήκωσε το γάντι» και απαντάει με σκληρότατο τρόπο ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής στο δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ροδόπης. Η απάντηση του έχει ως εξής:

Η εκκλησία αφορίζει … την πίπα!!!

Η απόλυτη γελοιότητα στις ημέρες μας δεν εξαντλείται μόνο στην πολιτική, αλλά, όπως όλα δείχνουν, έχει εισχωρήσει και σε άλλους χώρους. Πως αλλιώς να εκλάβει κανείς την ανακοίνωση που εξέδωσε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ στην οποία καταδικάζει τον στοματικό έρωτα τον οποίο χαρακτηρίζει «χυδαία» πράξη!!!

Μετέφεραν 150 μετανάστες από την Κομοτηνή στο Παρανέστι

Τα μεσάνυχτα Πέμπτης προς Παρασκευή έγινε η μετακίνηση 150 μεταναστών από την Σχολή Αστυφυλάκων της Κομοτηνής, στο εγκαταλειμμένο στρατόπεδο Πανταζόπουλου στο Παρανέστι της Δράμας.

Η Φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή και οι συγγενείς υπερασπιστές της

Μάγκας είναι όσα χρόνια βρίσκεται στο ελληνικό κοινοβούλιο! Αριστερός από την μέρα που γεννήθηκε! Ο λόγος για τον βουλευτή του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του και χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή «Φασισιτική» οργάνωση και την κατήγγειλε ότι έχει στήσει ένα παραμάγαζο με τον τίτλο «γραφείο ευρέσεως εργασίας».

Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε τις οριστικές ρυθμίσεις για το επίδομα θέρμανσης

Ο υφυπουργός Οικονομικών έδωσε εντολή στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) να ξεκινήσει την προετοιμασία για την υποστήριξη της χορήγησης επιδόματος θέρμανσης σε δικαιούχους που αγοράζουν πετρέλαιο θέρμανσης. Πιο συγκεκριμένα ο σχεδιασμός προβλέπει:

Ετοιμάζεται η Δράμα για την «Ονειρούπολη»

Στο πλαίσιο της ετήσιας διοργάνωσης εκδηλώσεων Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς «ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ» στη Δράμα, η δημοτική αρχή καλεί τους επαγγελματίες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην παραπάνω δράση, να υποβάλλουν δήλωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη κατανομή των επαγγελματιών, καθώς και ο ακριβής αριθμός των θέσεων που πρόκειται να καθορίσει το Δημοτικό Συμβούλιο με απόφασή του.

Οι Αρχιτέκτονες της Καβάλας για τους δημόσιους χώρους

Εβδομάδα αρχιτεκτονικής διοργανώνει από 1 έως 7 Οκτωβρίου στην Καβάλα, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων, με θέμα την Αρχιτεκτονική και το Δημόσιο Χώρο. Θα υλοποιηθεί στην πλατεία Καπνεργάτη και περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες, ομιλίες και αρχιτεκτονικούς περιπάτους, εκθέσεις, προβολές καθώς επίσης μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις.

Παράταση του «Βοήθεια στο Σπίτι» και καταβολή οφειλομένων στους εργαζόμενους του Προγράμματος

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Νίκος Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσαν την παράταση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» μέχρι τις 31 Μαρτίου 2013.

Ερώτηση ΚΚΕ για τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ σε Ορεστιάδα και Σουφλί

Κοινοβουλευτική ερώτηση κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και Ελένη Γερασιμίδου για τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ Ορεστιάδας και Σουφλίου προς τον αρμόδιο Υπουργό. Η ερώτηση έχει ως εξής:

Τράτζικ…

Αυτοκίνητο του «Βοήθεια στο Σπίτι» … μπλοκάρει την προσπελασιμότητα των συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα! Τα σχόλια δικά σας.

Συνεχίζονται οι αυξήσεις από την πατριωτική μας κυβέρνηση! Αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού

Κατά 40 λεπτά αυξάνεται από την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου το κόστος των διοδίων της Εγνατίας Οδού για τα επιβατικά αυτοκίνητα, κατά 30 λεπτά για τις μοτοσικλέτες και κατά 1 ευρώ για φορτηγά λεωφορεία.

Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη

Για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει Φεστιβάλ Νεολαίας. Οι νέοι/νέες του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβαν πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή ημερήσιου φεστιβάλ το οποίο θα διεξαχθεί στο πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας (Ακαδημίας), απέναντι από το εργατικό κέντρο, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.

Νέα απόφαση υπέρ δανειολήπτριας στην Καβάλα με μηδενική δόση

Μηδενικές δόσεις για δάνεια ύψους 57.000 ευρώ αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Καβάλας, με ταυτόχρονη εξαίρεση εκποίησης της κύριας κατοικίας της καταναλώτριας.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής για τα Χρυσωρυχεία

Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την ενημέρωση σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Μεταλλευτικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις προς παραγωγή χρυσού στο Πέραμα Έβρου» της εταιρίας «Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ».

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας Σαμαράς που δεν θα μείωνε τις συντάξεις του ΟΓΑ!!!

30 ευρώ τους έλειπαν, του Σαμαρά, του Βενιζέλου και του ΚουΝέλη και τα βρήκαν από τις συντάξεις του ΟΓΑ, καθώς μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων θα υπάρξει μείωση 30 ευρώ στις συντάξεις των αγροτών. Από 360 ευρώ, θα παίρνουν το … ασύλληπτο ποσό των 330 ευρώ!

Ποια είναι τα βασικά μέτρα στα οποία συμφώνησαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί

Αύξηση του φόρου επί των τόκων των καταθέσεων από το 10% στο 15% φέρεται να περιλαμβάνει το νέο πακέτο μέτρων, επί των βασικών αξόνων των οποίων συμφώνησαν την Πέμπτη οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, μετά από τρεις ώρες σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πληρωμές των εργαζομένων στους κάθετους άξονες της Εγνατίας σε Ροδόπη και Έβρο

Λύση αλλά Υπουργείο Υποδομών δίνει η Εγνατία Οδός ΑΕ για να αναστήσει τα έργα στους κάθετου άξονες της Θράκης που το εδώ και μήνες είναι σε μόνιμη χειμέρια νάρκη. Με αποφάσεις της Εγνατίας Οδού δίδονται κονδύλια από τις δεσμεύσεις για τα έργα τα οποία πάνε απευθείας για τις πληρωμές των εργαζομένων των εταιρειών που έχουν αναλάβει έργα.

Σύλληψη εφοριακού της ΔΟΥ Κομοτηνής για δωροδοκία

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Σεπτεμβρίου στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας, ένας 35χρονος εφοριακός, κατηγορούμενος για δωροδοκία για νόμιμες πράξεις.

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ροδόπης στον Γιώργο Πεταλωτή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ροδόπης για την συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής στην εφημερίδα «Παρατηρητής της Θράκης», στον οποίο καταλογίζει πολιτικό θράσος! Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Πιέσεις στο Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας για δωρεάν μετακίνηση μαθητών

Συνεχίζονται οι πιέσεις προς το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα των γονέων για επαναφορά του συστήματος της δωρεάν μετακίνησης των μαθητών από και προς το σχολείο τους.

Στη δημοσιότητα λίστα με ονόματα πολιτικών που φέρεται να ελέγχει το ΣΔΟΕ

Την ώρα που η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ετοιμάζεται να απευθύνει πρόσκληση προς τους νυν και τους πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ προκειμένου να ενημερώσουν για το ποιες περιπτώσεις βουλευτών απασχόλησαν ή απασχολούν το ΣΔΟΕ, το φως της δημοσιότητας είδε λίστα με τα ονόματα πολιτικών προσώπων που φέρεται να ελέγχει το ΣΔΟΕ τα τελευταία δύο χρόνια.

27.9.12

Πούστηδες και παλικάρια … γίνανε (ΚΑΙ ΠΑΛΙ) μαλλιά κουβάρια στη ΝΔ

«Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον πούτσο. Άμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος»!!! Αυτό είπε ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης στον Προκόπη Παυλόπουλο, μόλις συναντήθηκαν οι δύο άντρες στο περιστύλιο της Βουλής.

Αιώνες μπροστά ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Δημήτρης Μουζάς

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου της «Κυράς των Μαρασίων», στα Μαράσια του Έβρου και το απόγευμα της ίδια μέρας, ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Δημήτρης Μουζάς θα ανακηρύξει τον πρώην αρχηγό του ΓΕΣ Φράγκο Φραγκούλη … επίτιμο δημότη της πόλης!

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των αρχηγών με συμφωνία για τα μέτρα

Ολοκληρώθηκε μετά από δυόμισι ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου η σύσκεψη των 3 πολιτικών αρχηγών που συμμετέχουν στην κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αντώνης Σαμαράς, Φώτης Κουβέλης και Ευάγγελος Βενιζέλος συμφώνησαν στους βασικούς άξονες.

Φτάνει πια η προπαγάνδα των «πατριωτών»!...

Η «έγκριτη» εφημερίδα – φερέφωνο της ΝΔ «Δημοκρατία» γράφει πως Διευθύντρια του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού ΤRT, Αϊσέλ Ζεϊμπέκ, το οποίο εκπέμπει και στην Θράκη (!!!), είναι η αδερφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και ερωτάται «μήπως μετά τους μετανάστες ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει και τα τουρκικά σήριαλ;»! Μήπως όμως ξέχασαν κάτι;;;

Αυτός είναι ο «γέρων Παστίτσιος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρώτη του «δημόσια» εμφάνιση μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη σύλληψή του πραγματοποίησε ο 27χρονος διαχειριστής της ιστοσελίδας που υπό την επωνυμία «Γέρων Παστίτσιος» και τα σχόλιά του, κινητοποίησε διωκτικές αρχές και δικαιοσύνη και έγινε θέμα πολιτικής αντιδικίας.