29.9.12

Ντόλιος: «Ηλίθια λογική τεχνοκρατών η εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ηλίθια λογική των τεχνοκρατών» χαρακτήρισε την απόφαση που πήραν τα συναρμόδια υπουργεία για την εξίσωση φόρου του πετρελαίου κίνησης με αυτό της θέρμανσης, ο βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος μιλώντας στο πρωινό μαγκαζίνο της ΕΤ3 «Σε Δεύτερη Ανάγνωση» και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Παπαγρηγορίου.

Ο πρώην υπουργός τόνισε πως είναι «απαράδεκτο αυτό που γίνεται», ενώ επεσήμανε πως μ’ αυτό το μέτρο «τιμωρούνται οι περιοχές της βορείου Ελλάδας και περισσότερο αυτές του βορείου Έβρου και του Νευροκοπίου». Παράλληλα ο κ. Ντόλιος διατύπωσε στην τηλεοπτική εκπομπή, τις ενστάσεις που έχει για ενδεχόμενη αύξηση του υγραέριο στα αυτοκίνητα.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/9/12 15:40

    Καλά μια ζωή ηλίθιος ήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/9/12 20:55

    που εισουν ντολιο τοσο καιρο ,ξεχασες ολα οσα υποστηριζες με τον γιωργακη,εδω ο ποιο ανικανος υπουργος εσωτερικων ο ραγκουσης σε ειχε κρεμασει με τα μανταλακια σαν ρουχο για στεγνωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/9/12 19:18

    βρε καλωs τα παιδια που τωρα θυμηθηκαν να μιλησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/9/12 23:11

    τοτε μη ψηφιζεις την ηλιθια λογικη τους διφορετικα θα θεωρηθεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.