25.6.12

Το χειρότερο καλοκαίρι για τις παραλίες στο Φανάρι της Ροδόπης


Μιλάνε στη Ροδόπη αρκετοί για τουρισμό, για νέες θέσεις εργασίας, για ανάπτυξη. Αν δει κανείς πάντως την τουριστική «ναυαρχία» της περιοχής μας, το Φανάρι, θα μελαγχολήσει!

Αναφερόμαστε στην εικόνα που παρουσιάζουν οι παραλίες του Φαναρίου και της Αρωγής, με τα κλειστά beach bar, που έκαναν την ζωή των λουόμενων ευκολότερη τις μεγάλες ζέστες του καλοκαιριού! Χάθηκαν πολλές θέσεις εργασίας και οι τουρίστες που επισκεπτόταν τις παραλίες, προτιμούν άλλες τώρα σε γειτονικούς νομούς.
Η ευθυνοφοβία ορισμένες φορές των αρμοδίων, ξεπερνά τα όρια! Θα κλείσω μ’ ένα σχόλια που άκουσα στην παραλία και μου άρεσε: «Αν στην Κομοτηνή είχαμε Χιονοδρομικό Κέντρο, θα το κλείνανε παραμονές Χριστουγέννων…». Αυτοί είμαστε!

19 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/6/12 09:07

    Κόψτε κάτι. Ανάπτυξη δεν είναι 5 αναψυκτήρια κατά μήκος μιας παραλίας για να ζουν 5 οικογένειες. Ας βάλουμε και τη φήμη της περιοχής στο λογαριασμό. Άντε να το δεχτούμε. Αλλά 30000 λουόμενοι να κατουρούν στη θάλασσα για 1,5 μήνα στοιβαγμένοι στη 'ναυαρχίδα', αυτό δεν αποκαλείται τουριστική ανάπτυξη που την χαλάει η ... 'ευθυνοφοβία' των αρμόδιων.

    Αν ο δήμαρχος π.χ. λέει - ΑΝ ΛΕΩ - δεν έχω σχέδιο ανάπτυξης να εφαρμόσω και υπομένω στωικά τη φθορά του Φαναρίου, είναι φάουλ. Το λέει;;; Μάλλον όχι. Ψύχραιμα υποχρεούται η τοπική κοινωνία να πει:

    Θέλω αυτό, σχεδιάζω εκείνο, θα αποδώσει το τάδε, αξιολογήστε την δείνα πολιτική από τον τάδε φορέα. Αυτά. Οι γκρίνιες 'δεν ξεκαθάρισαν τα νομικά των υποδομών κτλ., δεν πλάκωσαν φέτος για μπάνιο τουρίστες' δεν οφελούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/6/12 09:54

    15 ATOMA TO LIGOTERO DOULEUOYN SE KATHE EPIXEIRHSH.MILAME GIA 70 ATOMA TO LIGOTERO.AS TOUS PAREI O DHMARXOS STO DHMO,KAI OXI MONO TOUS KOLLHTOUS TOU.KATESTREPSE TO FANARI.BRAVO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/12 10:08

      Σιγά ρε που δουλεύουν 15 άτομα. Και άντε να το πιστέψουμε, 5 άτομα σε 3 βάρδιες για κάθε 'επιχείρηση' - καφενείο που πουλά καφέδες, παγωτά και αναψυκτικά.

      Σώθηκε κανείς με 700 ευρώ επί 2 μήνες = 1400 € το χρόνο;

      Αυτό χαντακώνει το Φανάρι;;;; Το χαρτζιλίκι 50 ατόμων για 2 μήνες;;;;

      Έχω να σούρω πολλά στο Δήμαρχο αλλα δεν θέλω να τον αδικώ. Βρείτε άλλα να του συζητήσετε να σας πει τι πρεσβεύει, πού κολλά, τι σκοπεύει να κάνει. Μην σκορπάτε χύμα γκρίνια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/6/12 10:52

      Ο Δήμαρχος έπραξε πολύ καλά. Άδειασε την παραλία του Φαναρίου,γιατί εκεί θα γίνει η μετεγκατάσταση του Αλάν Κουγιού,στην οποία ο κάθε Κομοτηναίος θα μπορεί να πηγαίνει με το ποδήλατο του,μέσω των ποδηλατοδρόμων που θα κάνει.Κομοτηνή - ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

      Διαγραφή
  3. ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΑΔΑΣ25/6/12 12:01

    ΠΗΓΑΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ BEACH BAR ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!!!! ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!!!!!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΑΦΟΥ ΞΟΔΕΥΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ????? ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΑΑΑ..........ΤΩΡΑΑΑΑΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!!!!! ΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/12 20:37

      Δώσε βρε τσιφούτη γερολαδά κανένα ευρώ που θες και τζάμπα ομπρέλλα.Τόσα λεφτά παίρνεις.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος25/6/12 14:53

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ". ΟΤΑΝ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΡΑΦΕΙ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΝΑ ΤΟΥ... Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΣΩΖΕ Η ΟΜΕΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/12 20:39

      Ενώ τώρα δεν υπάρχει? Ελα μην τρελαθούμε.Πάντως σχέδιο δεν υπάρχει.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος26/6/12 13:25

    Ο Λίτσος έδωσε ένα σκληρό αγώνα για να μείνει η παραλία ανοιχτή. Τώρα δυστυχώς πάμε πίσω 12 χρόνια. Ας ελπίσουμε ότι ο Πετρίδης θα βρει ένα τρόπο να μην ερημώσουν οι παραλίες της δυτικής Ροδόπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/6/12 17:00

    Και ο Λίτσος ας μην ήταν ο αείμνηστος Αλμπανίδης και θα του έλεγα εγώ, για το πόσο όραμα και ιδέες είχε για τον Δήμο της Αιγείρου. Τα ίδια με τον Λίτσο και ο Πετρίδης, δεν έχει πείρα και τσαγανό. Θα μου πείτε το αγώγι ξυπνά τον αγωγιάτη, όμως ο παλιός είναι αλλιώς. Η ιστορία θα τους γράψει άλλους με χρυσά γράμματα και άλλους με.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/6/12 18:35

    Τωρα καταλαβα το μεγαλο εργο του Δημαρχου μας Λιτσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/6/12 18:59

      Κι όμως ο Λίτσος το πάλευε τόσα χρόνια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/6/12 16:18

      ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΥΝΟΥΠΗΣ ΡΕ??ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ,ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ///

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος26/6/12 19:10

    Εεεεεεεεεεε,οχι και ο Αλμπανιδης αειμνηστος.Ο Πετριδης οταν ηταν στην αυτοδιοικηση,αυτοι πετουσαν ΑΕΤΟ,και το βραδυ κρυφτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/6/12 16:20

      Τωρα τον πετα η διοικηση του Δημου.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος10/7/12 17:53

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΠΑΝΓΚΑΛΟΟΥ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ
    Προπλήρωσαν για την καθαριότητα, αλλά τους πνίγουν τα σκουπίδια και τα χόρτα

    http://xronos.gr/detail.php?ID=82775

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/7/12 21:18

    Τώρα χρειαζόταν ένας ογκόλιθος ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ. Αλλά έτσι θέλησαν τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ που συνεργάστηκαν με την δεξιά του Στυλιαννίδη και τί κατάφεραν; Κακό του κεφαλιού τους. Νάσαι καλά μεγαλόψυχε Δήμαρχε (Βαβατσικλή)και ο θεός να σε έχει καλά εσένα και την οικογένειά σου, αυτοί έχασαν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/9/12 03:00

    Ρε δεν τα κλείνετε όλα να ησυχάσετε! Να πάτε στην Τουρκία για μπάνια. Να πάτε στο προξενείο και θα σας πει πού έχει νόμιμες ξαπλώστρες, μόνο που θέλει και διαβατήριο. Σε λίγα χρόνια δεν θα θέλει... Να κλείσετε και τις Καγκέλες! Και το Χρυσό να τον θάψετε βαθιά. Και πού ξέρετε θα έρθουν κάποιοι άλλοι να αξιοποιήσουν το νομό. Μόνο που δεν θα σας αρέσουν. Βρε ουστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.