28.9.12

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ροδόπης στον Γιώργο Πεταλωτή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ροδόπης για την συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής στην εφημερίδα «Παρατηρητής της Θράκης», στον οποίο καταλογίζει πολιτικό θράσος! Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Και πάλι ο κύριος Πεταλωτής “ξαναχτύπησε” μέσα από την τακτική του συνέντευξη  στον Παρατηρητή της Θράκης. Το πολιτικό θράσος έχει και όρια. Πάει πολύ ο άνθρωπος που έβαλε την υπογραφή του στα καταστροφικά μνημόνια, που οδηγούν την κοινωνία στην εξαθλίωση να κάνει ως αμέτοχος στο έγκλημα “παρατηρήσεις και νουθεσίες” και να επιτίθεται με πρόστυχες συκοφαντίες στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κύριος Πεταλωτής θα είναι εσαεί υπόλογος στους πολίτες της Ροδόπης οι οποίοι για όλους αυτούς τους λόγους τον πέταξαν στα αζήτητα της πολιτικής ιστορίας. Το να αναζητά ο περί ου ο λόγος τεκμήρια αθωότητας μάλλον αποτελεί ύβρη προς τους πολίτες. Θα ‘ρθει η ώρα που όσοι μεταξύ αυτών και ο κύριος Πεταλωτής, θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την καταστροφή της χώρας. Ως εδώ και μη παρέκει».

41 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/9/12 12:18

    Ο κ. Πεταλωτής γιατί να κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την καταστροφή της χώρας;
    Ήταν ο συνοδός του Παπανδρέου, δεν έκανε τίποτα το σπουδαίο, ψήφισε και προπαγάνδιζε τα μνημόνια. Για ισοδύναμα και οριζόντια να τα έλεγε τότε, πριν οριζοντιωθεί ο Ελληνικός Λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/9/12 13:57

    Οταν τους τα λέει των συριζαίων κάποιος θίγονται κι απο πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/9/12 15:33

    Οι ξερόλες του ΣΥΡΙΖΑ σε δράση.Τίγκα στην μπούρδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚΟΣ28/9/12 16:38

    Σκέψου να κυβερνήσουν αυτοί.Στρατιωτικός νόμος.Τσιμουδιά κανένας εκτός από τους ντεμέκ αριστερούς τυχοδιώκτες που πηγαίνουν από κόμμα σε κόμμα μόλις γίνει η δουλίτσα τους.Μαζί με τους 45 άρηδες συνταξιούχους. Βγείτε και μιλήστε επιτέλους όλοι οι πασοκτσήδεςκι όχι να τους χτυπάτε τις πλάτες στις πορείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/9/12 16:47

    Ευτυχώς που στις ανακοινώσεις μας λένε πως είναι ΣΥΡΙΖΑ γιατί το ύφος και οι έμμεσες απειλές θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι των συντρόφων τους, των παιδιών της ανω πλατείας της Χρυσής αυγής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/12 19:19

      θα ηθελα να σου υπενθυμισω πως οταν ο ΣΥΝ και οι υπολοιποι (αριστεριστες, αναρχικοι κτλ κτλ) ελεγαν να βγει η Χ.Α. εκτος νομου ως εγκληματικη οργανωση, το ΠΑΣΟΚ φροντιζε να τους χαϊδολογαει και να διοριζει αβερτα ολα τα δηλωμενα χρυσαυγουλα στα Σωματα Ασφαλειας.... το αποτελεσμα της μαλακιας σας το ζουμε τωρα που εχουν ξεσαλωσει - και αντι να μουλώξετε για τη μαλακια που κανατε τοσα χρονια, πατε να τα φορτωσετε στην Αριστερα

      λιγη τσιπα ρε μαλακες, λιγη τσιπα ρε....

      λες και ο Κωσταντοπουλος αφηνε ατιμωρητους τους μαχαιροβγαλτες και ο Αλαβανος διοριζε στην ΕΛ.ΑΣ. ακροδεξιους τραμπουκους!

      τοσα χρονια κυβερνατε ρε αχρηστε, για πες μας: ποσοι χρυσαυγιτες μπηκαν στη φυλακη και ποσοι χρυσαυγιτες μπηκαν στην αστυνομια! μονο αυτο πες!

      "ανω πλατεια" και π**τσες μπλε, 20 χρονια ανοχη και ατιμωρησια - αυτο τους εμπασε στη Βουλη, ζωον ε ζωον

      εχεις εναν στοκο Λοβερδο κι εναν νταη Χρυσοχοϊδη να υιοθετουν ΟΛΕΣ τις θεσεις της Χ.Α., την ΕΛ.ΑΣ. να κανει κοινα πεσιματα μαζι με τους πορτοφολαδες, τα αστυνομικα τμηματα να εχουν καταντησει Τοπικα Γραφεια της Χ.Α., οι μπατσοι να αποθεωνουν εναν υποδικο για ληστεια - κατα τα αλλα, η Αριστερα φταιει ε? εσεις ποτε!

      αυριο που θα ερθουν οι μπραβοι της Χ.Α. να σου ανοιξουν το κεφαλι και να σου ψειρισουν το πορτοφολι να δω τί σκατα θα λες, ηλιθιε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/12 20:23

      Ηλίθιος συνασπιστής είσαι.

      Η Δούρου η δικιά σας ο Κουρουμπλής το λαμόγιο κρατούσαν το πανώ αυτών των αστυνομικών που λες δίπλα στον κασιδιάρη και τον Τέρενς Κουίκ.

      Το ΠΑΣΟΚ εδώ και πολλά χρόνια άσχετε μυθομανή έβαλε πανελλήνιες στις Σχολές Αστυνομίας και δεν διόριζε αστυνομικούς.

      Τον λαικισμό και την απαξίωση σε κοινοβούλιο και τη δημοκρατία εσείς και οι συνιστώσες της παρανομίας σας την εκθρέψατε.

      Οι μολότωφ με τις πέτρες ήταν δικά σας κατορθώματα.

      Εκεί κάφρε συγκλίνετε με την χρυσή αυγή γιαυτό και όλες οι τοποθετήσεις και τα συνθήματά σας είναι κοινά.

      Και δεν έχετε καμία σχέση με την Αριστερά. Ειστε ο αχταρμάς των συνιστωσών που βγήκαν από την παρανομία και γίνονται καθεστώς .

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/9/12 20:33

      Αγαπητέ 19:19...

      To επίπεδό σου είναι συγκλονιστικό!!! Για κάποιο λόγο μου θυμίζει ρητορική και υφάκι Χρυσαυγίτη. να κόψεις τις κακές παρέες.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/9/12 00:10

      εγω αγορι μου, παλια, επαιρνα πετριδια (μαζι με αλλα παιδακια σαν εμενα) και τους κυνηγουσαμε οπου τους βρισκαμε

      εσυ δεν ξερω τί σχεση ειχες με αυτα τα υποκειμενα - αλλα αν κρινω απ την αδιαφορια σου για τα μαχαιρωματα και το οτι εξισωνεις διαδηλωσεις με ενοπλες ληστειες, μαλλον μεταξυ αριστερας και νεοναζι θα ψηφισεις τους δευτερους...

      απλα μετα μην παραπονιεσαι.... ηξερες, απλα δεν τολμησες να το παραδεχτεις

      ΥΓ. τί εγινε ρε?
      σου θιξαμε τα χρυσαυγουλα και τα υπερασπιζεσαι?

      ο αλλος ο γελοιος πιο πανω ονειρευεται την αριστερα στην παρανομια? ε ρε καταντια.....

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος29/9/12 11:01

      τα πετρίδια τα εξαργύρωσες με πολλά αργύρια και εσύ και η οικογένειά σου και ακόμη.Μέτρα μισθούς και τον τρόπο που τους λαμαβάνετε όλοι σας οικογενειακώςΕν αντιθέσει με τους πραγματικούς αγωνιστές..Με την βοήθειά μας φυσικά βλαξ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος28/9/12 16:50

    Συγγνώμη, αν ξέρω αν μετράω σωστά ο Πεταλωτής πήρε μόνος του όσες περίπου ψήφους πήρε όλος ο ΣΥΡΙΖΑ στις πρώτες εκλογές που ήταν με σταυρό. Πως ορίζει τα "αζήτητα" ο συντάκτης της ανακοίνωσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/12 20:06

      αν ηξερες να μετρας σωστα θα παρατηρουσες και πως ολη η χασουρα του ΠΑΣΟΚ στις δευτερες εκλογες, πηγε στον Στυλιανιδη. Ποιος να φταιει, ποιος να φταιει.... :ρ

      καμαρωνε τωρα τους ΟΝΝΕΔιτες που θα χωνει εκτος ΑΣΕΠ - εσυ τους ψηφισες αγορι μου, οχι εγω...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/12 20:36

      Αν είχες στοιχειώδη γνώση απλής ανάγνωσης θα έβλεπες ότι μιλάω για τις πρώτες εκλογές που ήταν με σταυρό.

      Αλλά ακόμα και αν το θες έτσι, για δες πόσοι που την 1 φορά ψήφισαν ΧΑ και Καμμένο μετά ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Από που ανέβηκαν τα ποσοστά???? Από τα καλά σας φιλαράκια!!!

      Και όπως είπε και ο Αλέξης "εεε αν μας λείπουν και λίγα ψηφαλάκια, καλός είναι και ο Καμμένος"...

      Φιλιά!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/9/12 20:46

      εισαι βλακας που νομιζεις οτι ο κοσμος ειναι προβατα και τους παει ο καθενας οπου θελει. Προφανως κρινεις απο τις δικες σου συμπεριφορες αποτυχημενε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/9/12 20:47

      Για τον κοσμο του ΠΑΣΟΚ εννοω οτι δεν ειναι προβατα.Για τους ολους οπως και για σενα θα σε γελασω.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος28/9/12 17:41

    απορω γιατι ασχολουνται ακομα με τον κολαουζο του Στυλιανιδη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/12 18:11

      Γιατι οι αλλοι πασοκοι σαν κι εσένα κρυβονται σύντροφε. Και λες και βλακειες..ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΩΡΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ. ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΤΕ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/12 18:46

      ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/9/12 19:33

      Δεν είναι όλοι χέστηδες .Κι αν κρύβονται τώρα θα πρέπει να κρυφτούν και στις εκλογές. Αν νομισουν ότι θα τους ψηφίσει ο Κουτάβας κι ο Στυλιανίδης άντε γειά.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος28/9/12 18:33

    Μην το χτυπάτε παιδιά.Είναι επηρεασμένος από το υπερατλαντικό του ταξίδι στην Αμερική και από το βαλκανικό του ταξίδι στην Κροατία.Έτσι δεν γράφουν σήμερα οι εφημερίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/12 19:09

      Ρε τζαμπατζή στην δημαρχία στην ζούλα την διάβασες την εφημερίδα?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/9/12 19:24

      Ναι ρε μεγάλε. Γιατί κάποιοι τον καλούν. Με αυτά τα ψευτοαριστερά μπουμπούκια ποιος ασχολείται?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/9/12 21:00

      Σε έχει φάει η ζήλια και η κατινιά ΣΥΡΙΖΑΙε μορφωμένε μπροστάρη του λαού Ανώνυμος28/9/12 18:33

      Πω πω τάραχος από την κινητικότητα του Πεταλωτή που πάθατε.....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/9/12 21:02

      (( Ο κύριος Πεταλωτής θα είναι εσαεί υπόλογος στους πολίτες της Ροδόπης οι οποίοι για όλους αυτούς τους λόγους τον πέταξαν στα αζήτητα της πολιτικής ιστορίας.))

      Έτσι λέτε ΣΥΡΙΖιώτες πολτικοί της πλάκας. Αφού είναι έτσι όπως λέει λοιπόν η ανακοίνωσή σας και ο Πεταλωτής είναι στα αζήτητα, τι σας έκανε να βγάλετε ειδική ανακοίνωση εναντίον του;;; Τους ανύπαρκτους τους αγνοείς, δεν τους απαντάς.

      χααααααχχαχααα, θεέ μου, αυτοί θέλουν και να κυβερνήσουν;;;;;;

      χααχααααααααααααααα

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος28/9/12 21:03

      (( Θα ‘ρθει η ώρα που όσοι μεταξύ αυτών και ο κύριος Πεταλωτής, θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την καταστροφή της χώρας. Ως εδώ και μη παρέκει ))

      Γιαβόλ χερ κομισάρ

      Νιχτ σπρεχεν γκέγκεν ΣΥΡΙΖΑ

      Φερμπότεν!!!!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος28/9/12 21:06

      ((Θα ‘ρθει η ώρα που όσοι μεταξύ αυτών και ο κύριος Πεταλωτής, θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την καταστροφή της χώρας))

      Δηλαδή αν δεν έρθει αυτή η ώρα που μας γαργαλάτε ότι θα είναι η νέμεση που περιμένει τον Πεταλωτή, τι θα χάσετε;;; Πετάμε μια εύκολη κουβέντα να το παίξουμε ήρωες;;; Ο πολύς ο Γλέζος βαράει στο κεφάλι παιδιά.

      Χρυσαυγίτες της αριστεράς, αναρωτηθείτε κατ΄αρχάς τι περιμένει εσάς για τη χρόνια ηλίθια και αντιπατριωτική στάση σας με τα τυφλά ΟΧΙ, και αφήστε τον Πεταλωτή.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος29/9/12 00:13

      βλεπω το μιλαμε το γερμανικο αγορινα ε? κουσουρι απο το 1941 σου εχει μεινει?

      και το κολλημα με το Γλεζο δεν λεει να σ' αφησει ρε ψηλε... ξεκολλα επιτελους, μια σημαια σας κατεβασε απ την Ακροπολη μη το κανεις θεμα - αντε σας εφεξε, θα τη σηκωσετε παλι....

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος28/9/12 20:30

    Εντάξει ο καθένας άς γράφει τις απόψεις του και άς βγάζει τα εσώψυχά του, στη δύσκολη περίοδο που ζούμε, ώστε να ξεδίνει. Αλλά αυτός ο 19:19 απόλυτος βάρβαρος ρε παιδάκι μου. Ούτε τον εαυτό του δεν σέβεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/12 00:19

      ας βγαζετε εκτος νομου τη Χρυση Αυγη ως εγκληματικη συμμορια που ειναι και ας καταδικαζατε τα μελη της για τα ποινικα αδικηματα που εχουν διαπραξει - να μη μιλουσε καθολου, μα καθολου, ο 19:19....

      ΥΓ. απολυτος βαρβαρος ειναι αυτος που μαζευει την παρεα του και βγαινει τα μεσανυχτα παγανια για μαυρους και πακιστανους (παντα υπο την προστασια των Διας) - καταλαβες? οχι αυτος που λεει αληθειες που δεν σου αρεσουν....

      αλλα μαλλον καποιοι εχουν προβλημα με τον δευτερο και οχι με τον πρωτο, σωστα? εχουν την ψευδαισθηση πως δεν τους αφορα το θεμα

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος28/9/12 20:56

    Ένας Πεταλωτής αξίζει όσο όλος ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κομοτηνή μαζί. Αν δεν ήταν ο Πεταλωτής το ΠΑΣΟΚ θα έπαιρνε 4000 ψήφους λιγότερους. Τώρα γιατί στη 2η αναμέτρηση πήγαν ΝΔ κάποιοι, μην το χρεώνετε Πεταλωτή. Δε γουστάρανε ΣΥΡΙΖΑ και δραχμή οι συμπολίτες και επέλεξαν με βαριά Στυλιανίδη. Φοβερά ρηχές οι αναλύσεις του σΥΡΙΖΑ και των υπερασπιστών του. Πολύ εμπαθείς. Πολύ πανικόβλητες. Πολύ αμήχανες.
    Μπράβο Γιώργο που τους τα χώνεις γερά.

    Για να ξεπεζέψουν. Καλό κάνει αυτό στον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/12 10:12

      "Δε γουστάρανε ΣΥΡΙΖΑ και δραχμή οι συμπολίτες και επέλεξαν με βαριά Στυλιανίδη" - κι αυτο τους κανει ιερομαρτυρες της Δημοκρατιας....

      το γεγονος καποιοι αλλοι συμπολιτες μας να μη γουσταρανε τον Αδωνη και τον Βελοπουλο και με βαρια καρδια να επελεξαν ΣΥΡΙΖΑ, μαλλον δε σου περναει απ το μυαλο....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/9/12 10:49

      "το γεγονος καποιοι αλλοι συμπολιτες μας να μη γουσταρανε τον Αδωνη και τον Βελοπουλο και με βαρια καρδια να επελεξαν ΣΥΡΙΖΑ, μαλλον δε σου περναει απ το μυαλο...."

      Και στην κορφή κανέλα. Φυσικά και έγινε κι αυτό μεγάλε. Άλλοι δε γουστάρανε ΣΥΡΙΖΑ και Τουρκοπασόκο και ψήφισαν με βαριά καρδιά Στυλιανίδη τη 2η φορά, κι άλλοι όπως λες κι εσύ δε γουστάρανε ΝΔ και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ (πολύ λιγότεροι αυτοί οι ... προοδευτικοί).

      Ο Πεταλωτής πού κολλάει σε αυτά και τον βρίζετε σαν κολαούζο του Στυλιανίδη;;; Η ουσία του ας πούμε διαλόγου αυτή είναι.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος28/9/12 20:58

    Δυστυχώς για το σκέλος του να δούμε αν έχεις δίκιο Γιώργο Πεταλωτή, ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ βγήκε ... αριστερή κυβέρνηση. Ευτυχώς για τη χώρα όμως.

    Αν πάντως έβγαινε, ο Πεταλωτής θα ευτυχούσε να επαληθεύεται στην κριτική του για το ΣΥΡΙΖΑ από τα πράγματα, όχι όπως τώρα που απλά ο Γιώργος τα λέει σωστά εναντίον των προδοτών της κοινωνίας που τόσα χρόνια ήθελαν παραπάνω βόλεμα από αυτό των πολιτικών του συστήματος και το παίζαν και αντισυστημικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/9/12 20:59

    Καλά που είναι ο Πεταλωτης και τους τα χώνει και ξυπνάει η τοπική του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/9/12 22:17

    Αντι να είναι υπόλογος ο Καραμανλής που ανέβασε το χρέος στα ύψη, εκτίναξε τα ελλείμματα και το δανεισμό, θα είναι υπόλογος ο Πεταλωτης? Τι λέτε ρε παλικάρια της φακής!
    αντι να είναι υπόλογος ο Σαμαρας που δεν ψήφισε το Πρωτο μνημόνιο, δεν ψήφισε καμία μεταρρυθμιση θα είναι ο Πεταλωτης?
    Αντι να είναι υπόλογοι όσοι έβαλαν σε μια περιπέτεια τη χώρα, απο τον προηγούμενο Νοέμβριο, πραξικοπηματώντας εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού, θα είναι υπόλογος ο Πεταλωτης?
    Ο τύπος αυτός στήριξε σθεναρά την επιβίωση της χώρας του και την αποτροπή της χρεοκοπίας. Κι έχει το θάρρος της γνώμης ενός ανθρώπου που στάθηκε τίμια απέναντι στον κόσμο της Ροδόπης. Αν κάποιοι τόσα χρόνια είχαν το μισο μέγεθος σε @&€@& απ τον Πεταλωτη, η χώρα δεν θα έφτανε ποτε σε αυτο το σημείο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/9/12 09:39

    Ξέχασαν να υπογράψουν την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που απαγορεύει τις πολιτικές απόψεις στην πόλη μας. Αν δε δω υπογραφή "Κομμαντατούρ" δεν πιστεύω ότι είναι έγκυρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος29/9/12 09:42

    Καλά ο Πεταλωτής είναι όργανο των ξένων συμφερόντων που διαλύουν τη χώρα. Έλα μου ντε όμως που εγώ στη Ροδόπη είχα να επιλέξω ανάμεσα στον Τριανταφυλλόπουλο, το Χαρίτο, τον καραγιουσούφ, το Στυλιανίδη, το Δάμωνα, τον Ιλχάν και το Χατζηοσμάν.

    Τι να έκανα λοιπόν;;; Είπα 'Πεταλωτής και ξερό ψωμί'. Δε νομίζω ότι έκανα λάθος. Ασχέτως αν τελικά ο Καραγιουσούφ με εκπροσωπεί στη Βουλή και ο Χατζηοσμάν. Τωρα πόσο στα αζήτητα είναι ο Πεταλωτής φαίνεται από την επιθετικότατη απάντηση του σΥΡΙΖα

    Κολούμπρα πάθανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος29/9/12 09:43

    Ο καραγιουσούφ την ανακοίνωση του Συριζα την ξέρει;;; Λέω μήπως βοήθησε να γραφεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος29/9/12 09:47

    Αυτό το επίσημο ΕΚΜ δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ τι σημαίνει;;;; Πολύ πειθαρχία και πρωτόκολλο οι επαναστάτες βρε...

    Μήπως Ένωση Κατοχικών Μωρών;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος29/9/12 10:12

    Άντε ρε πάτε να κάψετε καμμιά τράπεζα και να κάνετε καμμιά κατάληψη σε κανένα σχολείο, κι αφήστε τον Πεταλωτή, αφού έτσι κι αλλιώς είναι στα αζήτητα όπως μας λέτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος29/9/12 10:15

    Καλά πρέπει να έπαθε την πλάκα του ο Πεταλωτής...

    Τον λυπάμαι τον καημένο. Σίγουρα έχει φοβηθεί πολύ γιατί πολύ πιθανόν μετά το ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει καμμιά ανακοίνωση η λαϊκή συνέλευση αγανακτισμένων Πλατείας Κομοτηνής, και τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τον πολιτικό αυτό του κακού συστήματος που ρουφάει με το καλαμάκι το αίμα του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.