8.5.12

Η επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη

Μετά την ήττα Πεταλωτή και την χαμηλή επίδοση του στις εκλογές της 6ης Μαΐου, ο οποίος εισέπραξε είναι αλήθεια την καθολική αντίδραση των ψηφοφόρων για το ΠΑΣΟΚ, νέα δεδομένα διαμορφώνονται για το κόμμα στη Ροδόπη, με τους Παύλο Δαμιανίδη και Γιάννη Νικολαΐδη να είναι η φυσική συνέχεια…

Δεν γνωρίζουμε αν ενδιαφέρονται στην συγκεκριμένη στιγμή τα στελέχη αυτά, αλλά είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα κληθούν να δώσουν το παρών στις εξελίξεις για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ και στη Ροδόπη!
Ορισμένες φορές δεν χρειάζεται να θέλεις κάτι μόνος σου … σε «σπρώχνει» ο λαός, του οποίου το ένστικτο δεν είναι ποτέ λανθασμένο.

70 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/5/12 12:38

    και οι δυο μαζι?οχι.πρωτα ο παυλος και μετα ο ποντιος.πρεπει να υπαρχει ιεραρχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/12 23:19

      Παίδες δεν είναι το πρόβλημα ποιος θα είναι ο επόμενος. Το πρόβλημα είναι ότι αν αφήσουμε να είναι μουσουλμάνος πρώτος στη λίστα, τότε δεν θα είναι κανείς. Με τη σιγουριά της πρωτιάς στη λίστα θα στρέψουν ψήφους και προς τη ΝΔ και προς ΣΥΡΙΖΑ. 3 στους 3 θα πάνε να βγάλουν

      Διαβάστε σημερινό ΕΘΝΟΣ

      http://www.ethnos.gr/summary.asp?catid=23141

      Εδωσαν... γραμμή
      Στους κερδισμένους των εκλογών ήταν και όσοι κίνησαν τα νήματα στη Θράκη με την κατανομή των ψήφων που ελέγχονται από τους γνωστούς μηχανισμούς σε υποψηφίους και κόμματα σε Ξάνθη και Ροδόπη. Ετσι, έπειτα από αρκετά χρόνια εκλέγονται τρεις μουσουλμάνοι βουλευτές: ένας από το ΠΑΣΟΚ (ο Α. Χατζηοσμάν στη Ροδόπη) και δύο από τον ΣΥΡΙΖΑ (ο Χ. Ζεϊμπέκ στην Ξάνθη και ο Α. Καραγιουσούφ στη Ροδόπη). Ο σχεδιασμός προέβλεπε την πριμοδότηση και των δύο υποψηφίων της Δημοκρατικής Συμμαχίας, και όλα θα πήγαιναν «ιδανικά» εάν η ΔΗΣΥ περνούσε το όριο του 3%.

      Τα αποτελέσματα είναι ενδεικτικά: ο Ι. Αχμέτ στη Ροδόπη ήρθε δεύτερος σε ψήφους μετά τον Α. Χατζηοσμάν, ενώ και ο Τ. Χατζημεμίς στην Ξάνθη συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους απ' όσες ο πρώτος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, που τελικά εξελέγη βουλευτής! Το μεγάλο πρόβλημα, έτσι κι αλλιώς, είναι ότι ακόμα και αν οι μουσουλμάνοι υποψήφιοι δεν έχουν σχέση με το τουρκικό προξενείο, όπως π.χ. ο Α. Καραγιουσούφ, το μήνυμα της συντεταγμένης διοχέτευσης της μειονοτικής ψήφου βάζει τελικά σε πολιτική ομηρεία κόμματα και υποψηφίους...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/5/12 13:20

    Αγαπητέ μου, φαίνεται πως μπερδεύτηκες. Και οι δύο είναι πόντιοι. Τώρα, τί θα κάνουμε; Μήπως θα τους παίξουμε κορώνα - γράμματα, ή θα αναζητήσουμε άλλα κριτήρια; Και μια προσωπική μου άποψη. Άς μήν χάνουμε την ψυχραιμία μας, διότι έτσι καταλήγουμε σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι επιδόσεις του κάθε υποψηφίου βουλευτή είναι συνάρτηση της συνολικής παρουσίας ενός κόμματος και των κοινωνικών συγκυριών. Ένα τυχαίο, αλλά ενδεικτικό παράδειγμα: Στη Μαγνησία το ΠΑΣΟΚ δεν έβγαλε βουλευτή.Θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι δεν είχε καλή επίδοση ο υποψήφιος Καρτάλης; Οι εκλογές, όπως ήταν αναμενόμενο, είχαν βασικό κριτήριο για το εκλογικό σώμα το "Μνημόνιο ή Αντιμνημόνιο. Μόνο το 13 και κάτι τοις εκατό διατήρησε την ψυχραιμία του. Ποιός θέλει να χάνει τα έσοδά του, τη δουλειά του; Παρότι είναι πολύ δύσκολο, είναι αναγκαίο να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας. Διαφορετικά θα επικρατήσει το δρυός πεσούσης οι πάντες ξυλεύονται.Και στην περίπτωσή μας "ΠΑΣΟΚ πεσόντος όλα τα κόμματα και απο-κόμματα ξυλεύονται". Το πολιτικό τοπίο μετά τις εκλογές, είναι σε απόλυτη σύγχυση. Έχω να γράψω πολλά για το εκλογικό αποτέλεσμα. Όμως δεν ωφελεί. Πρέπει να κατακάτσει ο κουρνιαχτός. Όποιος παρακολούθησε χθες βράδυ συζητήσεις στην τηλεόραση, εύκολα θα αντιλήφθηκε το αδιέξοδο και τις παιδιάστικες εξυπνάδες των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Αυτοί, όμως,δεν μας είπαν, πόσο ανεξάρτητος είναι ένας λαός που ζει με δανεικά! Μην επεκταθώ, γιατί δεν οδηγεί πουθενά, προς το παρόν, η παράθεση και αντιπαράθεση τέτοιων απόψεων, τουλάχιστον μεταξύ των φίλων του ΠΑΣΟΚ. Τα άλλα κόμματα τις ...λύσεις τις έχουν στο τσεπάκι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/5/12 13:22

    Αυτά τα δύο παλληκάρια με τις "περγαμηνές χωρίς περιεχόμενο" επίσης ο δήμαρχος Κομοτηνής ο Περιφερειαρχης οι περιφερειακοί σύμβουλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι τι έκαναν για να μην χάσει το ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη το 50% της δύναμής του σε σχέση με το 2009.
    Τίποτα. Αγωνίθηκαν κρυπτόμενοι. Μη ζητούν και τα ρέστα.
    Εξ' άλλου στις πιθανές εκλογές τον Ιούνιο, με λίστα θα είναι οι υποψήφιοι. Ο Χατζηοσμάν θα είναι πρώτος στη λίστα, εκτός κι' αν σηκωσουν μπαϊράκι, ξέρει απ αυτά ο Νικολαϊδης. Ο Νικολαϊδης ενω "ηταν" υποψήφιος κρύφτηκε στη τελευταία εκλογική αναμέτρηση κρύφτηκε τα ήθελε μονά ζυγά δικά του.
    Λογικά το όνομα Νικολαϊδης δεν πρέπει να αναφέρεται περί μελλοντικής υποψηφιότητας. Το ΠΑΣΟΚ τον μπελά του θα βρεί. Ποιος είναι που τελευταία στιγμή εγκατέλειψε την υποψηφιότητα του. Σιγά τα ωά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/5/12 19:37

      Νικολαϊδής???? Σιγά τον Ψωμιάδη της Ροδόπης!!! Όπου γάμος και χαρά...

      Διαγραφή
  4. κυρα Λεμονιά8/5/12 13:57

    Αυτό έχει σημασία?
    Το ποιός θα είναι ο πρώτος?
    Οποιος έχει τα κότσια να οδηγήσει τη τοπική οργάνωση σε μιά κατεύθυνση δημιουργική, πολιτική και αναδιοργάνωσης του κινήματος και συσπείρωσης όλων των δημοκρατικών και προπάντων κεντροαριστερών δυνάμεων της περιοχής.
    Μη λησμονούμε άλλωστε, ότι ο προκάτοχος της τοπικής ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΑΝΑΣ, αφησε πίσω του παρακαταθήκη ένα τεράστιο πολιτικό έργο και συνέβαλε τα μέγιστα για την μεγάλη νίκη του κινήματος στις τελευταίες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/5/12 19:37

      Και η εκλογή Σκανδαλίδη είναι νίκη Μανανά. Χέσε μας κυρά Λεμονιά....

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος8/5/12 13:59

    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΤΡΙΓΚΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΙΣΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!!! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΑΝΣΕΡ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΛΟΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ....ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/5/12 14:33

    Μέχρι που μπορεί να φτάσει η κατρακύλα σας; Είστε αριστεροί εσείς και ανατρεπτικοί; Οικογενιοκρατία και κομματαρχία; Αρκετά σκ... Μας ταΐσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/5/12 15:06

    Ο Πόντιος, γιατί φοράει δυο πουκάμισα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/5/12 15:14

    Ο Δαμιανίδης μπορεί να προσφέρει πολλά στον τόπο.Είναι από τους λίγους στην περιοχή μας που ανεξαρτήτως κόμματος το αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά παιδιά και εργατικά κατά την άποψή μας. Ο Παύλος Δαμιανίδης το έχει αποδείξει πολλές φορές άλλωστε. Δεν χρειάζεται διαπιστευτήρια. Μαζί του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/5/12 18:05

    Piazza,αρχισατε.Ενα σας λεω μην ανακατευεσται με τα πιτουρα.Και οι δυο πηραν πολλα απο το ΠΑΣΟΚ.Καιρος ειναι να καθησουν στην φωλια τους.Αλλιως θα γραφτουν πολλα,και μαλλον επειδη και εσεις τα γνωριζετε...,καντε την παπια.Μην προκαλειτε...Ελεος συνεχιζεται...τα παιχνιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/5/12 18:10

    Ο Παύλος Δαμιανίδης είναι σαν τους Κενταύρους.
    Μισός άνθρωπος και μισός Πόντιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/5/12 18:28

    Ως ριψασπις φοράει δύο πουκάμισα. Που λένε αυτός αλλάζει γνώμη σαν τα πουκάμισα, έ τέτοιος είναι ο ριψάσπις πόντιος. Εμφανίσθηκε απο το πουθενά και φέσωσε το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/5/12 19:22

    Καλά... Παιδιά, χαρά γεμάτα. Ειδικά ο... Π-αρχάριος. Άντε ο Παύλος κρατάει κι ένα δαχτυλίδι. Αυτό που του είχε δώσει ο Βαβατσικλής. Τι έγινε Νικολάκη του το επι-χρυσώνεις τώρς; Πρόσεχε γιατί, αμαρτίας γονέων κλπ, λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/5/12 19:52

    Piazza δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται. Αυτή η δρυς που μετά μανίας χτυπάς και βιάζεσαι να διώξεις όμως δεν πέφτει εύκολα. Και θα είναι και πρώτη-πρώτη στη λίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/5/12 20:49

    O monos poy etrexe stis ekloges mazi me elaxistoys htan o gramateas o dhmarxow kai 2-3melh thS N.E.Anyparktoi kai xesthdes.h periferiakh omada mas teleiwse edw kai poly kairo.epiteloys anagnwristai kai kati ston gramatea g.manana,mexri kai toys fakeloyw twn antiprosvpwn moiraze ws to prwi twn eklogwn.syxarhthria kai mprabo toy sthn pio dyskolh periodo monos toy..fysika oi plhrofories lene exei thn apolith sthrixh ths hgesias toy PASOK kai toys ygeioys komathoy toy PASOK!Tha to deite poly syntoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/5/12 20:58

    Ονειρα πουλια μου ταξιδιαρικα!Ας ψαξουν τι θα κανουν οταν τελειωσει η θητεια τους.Απαξιωμενοι απο τους ΠΑΝΤΕΣ.ΤΙΠΟΤΑΔΕΣ παιδια του ΑΡΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/5/12 21:27

    Θα ήθελα κατ΄αρχήν να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και τα θετικά σας σχόλια. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στη διαδικασία να γράψω σχόλιο σε μια ανάρτηση, ίσως και η τελευταία, παρά το γεγονός ότι έχουν γραφτεί πολλά για μένα στο παρελθόν θετικά και αρνητικά και σίγουρα θα γραφούν και στο μέλλον. Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να το κάνω, γιατί θεωρώ αυτή τη συζήτηση τελείως άστοχη και καταστροφική τη δεδομένη χρονική στιγμή.

    Σήμερα, δυο μέρες μετά τις εκλογές, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ, με τις πληγές μας ακόμη ανοιχτές, δεν χρειάζεται να πληγώνουμε περισσότερο τον πολιτικό μας χώρο.

    Πολύ περισσότερο, όταν όλα δείχνουν πως σε ένα μήνα θα ξαναέχουμε εκλογές, για τις οποίες κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το αποτελεσμά τους, ποιοι μπορεί να εκλεγούν βουλευτές, αλλά και ποιές θα είναι οι ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις στο μέλλον, για να κάνει μακροπρόθεσμα "σχέδια".

    Σε ότι λοιπόν με αφορά, υπενθυμίζω ότι σήμερα βρίσκομαι στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης και δεν έχω καμία πρόθεση να αγνοήσω την επιλογή των συμπολιτών μου, να μου την εμπιστευθούν. Συνεπώς θα παρακαλούσα, τουλάχιστον ως προς εμένα, να κλείσει αυτή η συζήτηση, από την οποία πιστεύω πως κανείς δεν έχει να κερδίσει κάτι.

    Παύλος Δαμιανίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/5/12 22:41

      makari na eixame politikous sthn kentrikh skhnh san kai sena

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/5/12 00:09

      ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος8/5/12 21:35

    Ακομα μαλλον δεν καταλάβατε τι σας είπαν οι κάλπες και συζητάτε γι'αλλαγή φρουράς...με το μανωλιο να φοράει τα ρούχα του αλλιώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος8/5/12 23:04

    Δαγκωτο Δαμιανιδης.Πολλες κλασεις ανωτερος απο οποιονδηποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος9/5/12 00:46

    Sxetika me to sxolio gia ton Manana.... Apla aparadektos !!! Ta grafeia tis nomarxiakis kleista paramoni eklogwn.....gia poio logo arage ?????? Ena psifodeltio tragiko kai apla asxoliasto !!! Episis otan kaneis koinitopoihsh gia tin parousia tou Proedrou tou kommatos de zitianeueis psifous gia tin gunaika sou !!!
    Aparadektos kai telika polu ligos !!
    Oso gia ton Damianidi ton stirizoume se opoio posto kai an upiretei gt exei apodiksei tin aksia tou . Telos prepei na uparxei sustrateusi wste stis epikeimenes ekloges h parataksi mas na parei pali 2 edres dioti de prokeitai mono gia politiko 8ema alla exei kai alles proektaseis !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/12 19:25

      STHMENE BLOGOGRAFE HDEN XEREIS TI SOY GINETAI H AGNOHS THN PRAGMATIKOTHTA.DEN ME ENDIAFEREI AN STHRIZHS ANYPARKTOYS.O TZANIDHS H MANESELIDOY O MPAKIRTZIDHS KAI O MANANAS HTAN OI MNOI POY ETREXAN.DE THA MAS PEIS ESY GIA TON MANANA.PIO PASOK AP OLOYSSAS EINAI KAI DEN XREIAZETAI APODEIXEIS.NA MHN ANAFERTHW STA ERGA KAI TIS HMERES TOY PROHGOYMENOY GRAMMATEA POY TON STHRIXE ME NYXIA KAI DONTIA O MANANAS.TOYMPEKI VARIA VARIA H LOYTSA TOY TSOLIA.........PRWTOS GRAMATEAS STHN ELLADA..P O N A E I ALLA ETSI EINAI H PRAGMATIKOTHTA KAI MONADIKOS SYNOMILHTHS YSTERA APO TON DHMARXO THS NEAS HGESIAS.ANYPARKTOI!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/5/12 21:01

      Prwtos grammateas stin Ellada..... auto pragmatika to petuxe h parataksi xari stin aksia tou kai sto gamato-skandalodes psifodeltio h se gnwstes paraskiniakes kiniseis tis meionotitas ??? Einai ligos kai metraei meres na eisai sigouros gi auto !! Se pliroforw pws pio stimenos blogografos eisai esu apo emena, ka8ws sigoura mou rixneis kamia 25 xronia kai pio panw aprokaluta kai proskolimena anafereis pragmata anipostata !! Egw paratirw kai pliroforoume san aplos 8eatis kai psifoforos tou kinimatos sti rodopi , san neos, morfomenos me anoixto mualo kai me epi8umia toso se topiko oso, se periferiako kai vouleutiko epipedo na uparxoun ekprosopoi epipedou, aksioi kai pou 8a mporoun na sta8oun sto upsos twn peristasewn !!! Dustuxws stis ekloges to epipedo twn sumpolitwn mas htan analogo tou dikou sou kati pou odhghse tin parataksi mas na xasei tin edra kai malista tin ka8aroteri ekposopisi me ena polu aksiologo atomo !!!! Auta sigoura den apoteloun stoixeia tis euri8mis leitourgias tou topikou pasok ! Kai h eu8uni anologei sto epikefali tis topikis ! Telos na sou 8umisw oi 2 edres eginan 1 !

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/5/12 22:11

      TOSO GELIA EPHXIRHMATA PRWTA FORA VLEPOYME.44.5% ME 13.1 PANELADIKA.53.26 ME 26.71!!EFTAIGE O MANANAS POY PHRAME TOYLAXISTON 1/6 TWN PSHFWN TWN XRISTIANWN.WRAIOA POLITHKH ANALYSH.10500 XILIDES PSHFOYS EXASE O OMORFANTRAS..OSO GIA TO PSIFODELTIO KOYNA TH GRAVA SOY LIGO...APOKLEISTIKH IPETIOTHTA PETALWTH KAI AROYLH.OLA GNWSTA EINAI OSO GIA PAYLO NIKOLAHDH KAHKAN APO MONOI TOYS.GIA VENIZELO EKANAN 200THL KAI GIA OMILIA YPOYRGOY XILIADES.MH FAS EXOYME GLAROSOYPA..OSO GIA TH DEYTERI EDRA THELESTA KAI PATHESTA-MAS PERNAS GIA OYRAGOYTANGOYS/H FYLH TRAVAEI FENETE!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/5/12 23:52

      ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ??? ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ BLOGOΓΡΑΦΟΣ? ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ. ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΑ ΔΗΘΕΝ ΑΓΧΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΔΗΘΕΝ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΤΕ ΤΟΠΙΚΑ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ??

      ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ 2Η ΕΔΡΑ, ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ. ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/5/12 09:27

      KAI PIOS SOY PAI MEGALE OTI THA FIGEI?2XR OLOI TON AFHSAN MONO TOYKAI EKANE POLLA PARAPANO AP AYTA POY MPOROYSE.O GRAMATEAS NA KATAGEILEI TO PROXENIO?XAZOS MALON EISAI H DEN KATALAVAINEIS.OTAN PIRE TO PASOK 67% STH MEIONOTITA HTAN KALA GIATI HTAN O PAYLOS?KAI H PROPAGANDA MH VGEI TOYRKOS OLOI PETALVTH?WRAIOS EISAI...ASE TA VERESEDIA KAI TA XRWSTOYMENA POY EXOYN EKMHDENISTEI.DE MAS EIPES POY ME TA TIS EKLOGES GIA GRAMATEA O MANANAS HTAN SYNEXEIA KONTA STON PAYLO.TWRA??AVA VA VA.EISE TOSO MIKROPSYXOS TIPOTA DEN ANAGNVRIZEIS STON GRAMATEA.EYTYXVS TO KANOYN OI PERISOTERH.KAI EDW KAI STHN ATHINA XEROYN XEROYME TI EGINE ME TA PSHFODELTIA.OI THESMIKOI POYHTAN?GIA TON YPOYRGO MEGALYTERH KOINHTOPIISH EKANAN...AINTEEEEE..

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος10/5/12 11:32

      Ποιος τον άφησε μόνο του ρε μεγάλε. Ή μάλλον, ποιος σε άφησε μόνο σου Γραμματέα, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς, εσύ είσαι ο ίδιος. Σε ρωτάω κάτι απλό, ότι και ο από πάνω. Εδώ και δυόμισι χρόνια που το ΠΑΣΟΚ βάλλεται από τον κάθε ψεκασμένο, τι ανακοινώσεις έβγαλες ο γραμματέας? Υπάρχει ΠΑΣΟΚ στο νομό, εκτός από τα γραφεία των βουλευτών? Το αν πήρε τηλέφωνα για τον Βενιζέλο (όπου μοίραζε φυλλάδια της γυναίκας του) ή για τον Πεταλωτή (στον οποίο δεν πήγε ο ίδιος) δεν ενδιαφέρει κανένα. Έτσι κι αλλιώς όλη την ώρα με ένα κινητό στο χέρι είναι και κάνει ότι μιλάει. Θα ξεχάσουμε όταν πρωτοβγήκαν τα κινητά που κυκλοφορούσε στην πλατεία και τη γκουμούτσα και έκανε ότι μιλάει και χτύπαγε όντως το κινητό και γελούσε όλη η καφετέρια. Αν νομίζεις μεγάλε ότι έτσι είναι οι Γραμματείς, τράβα σε κανένα σοβαρό Νομό να δεις πως συμπεριφέρονται

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος10/5/12 11:34

      KAI POTE DOYLEYEI AYTO TO PALIKARI OTAN KA8E 10 LEPTA ANEVAZEI TRAGOUDI STO FACEBOOK???

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος10/5/12 16:24

      xa xa xa xa !! Ap to stoma mou to pireeees !! :D
      Tin idia akrivws aporia eixa kai gw !!

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος10/5/12 18:48

      EPEIDH FENETE EISAI OLIGON GAOY ANWNYME 10-5-12 11.32 MONO POY DE MS HPES KAI POTE PANTREYTIKE.SAN DE NTREPESAI....MHN ANYSHXEIS MPOREI KAI MONOS TOY NA APANTHSEI ALLA EPEIDH PERNAEI ENA EXERETIKA DYSARESTO GEGONOS KAI ESY EISAI KAI OLIGON GAOY DEN THA KATSEI NA ASXOLHTE.EISAI PSEYTHS MEGALOS O MANANAS HRTHE 15L PRIN THN OMMILIA TOY PROEDROY GIATI HTAN STO ANATOLIA KAI DEN MOIRASE OYTE ENA FYLADIO KAI DEYTERO DEN TON KALESE O PETALWTHS OPWS KAI TOYS SHNYPOPSIFIOYS TOY(????????TROMAKTIKO????????????????)GIA TA ALLA POY LES DEIXNEIS TH VLAKIA SOY.SAN TO RASIO STO EBRO STH DRAMA?OI MISES N.E OYTE GRAFEIA EXOYN KAN TENEKE!GRAMATEA ME SHXWREIS ALLA DEN ANTEXA ME TIS MALAKIES.........

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος10/5/12 18:54

      A KAI GIA TELAIYTEA FORA22MHNES POY NAI GRAMATEAS AFOY SE ENDIAFEROYN OI ANAKOINWSEIS H N.E EVGALE TOYLAXISTON 35DELTIA TYPOY.S.T LEGOME.NA TAN H ZHLIA PSWRA THA XE OLH H XWRA..AI XASOY.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος10/5/12 19:31

      Α, δεν σε κάλεσε ο Πεταλωτής και δεν πήγες βρε γραμματέα.Τι ωραία που τα λές.Γιατί τον υπόλοιπο κόσμο τον κάλεσε δηλαδή...Αντί να τρέχεις και να διοργανώνεις εσύ τις συγκεντρώσεις των υποψηφίων περίμενες ειδική πρόσκληση.Το λες κιόλας.Και μεις νομίζαμε οτι είχες κομματική δουλειά γιατί αυτό έλεγαν εκεί τα ξεφτέρια για να σε δικαιολογήσουν άλλοι βλάκες κι αυτοί.Τουλάχιστον σταμάτα να γράφεις και να ρεζιλεύεις το πασοκ.Ακόμη γραμματέας είσαι.Εκθέτεις και την Δημαρχία που δεν φταίει σε τίποτα.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος10/5/12 23:44

      Ανώνυμε με τα κεφαλαία ανορθόγραφα greeklish, αγαπητέ Γραμματέα...

      Ποια ΔΤ βρε αγόρι μου? Αυτά που σου έγραφαν και σου έδιναν τα γραφεία των βουλευτών? Άντε καλέ μου, πήγαινε να δουλέψεις κι εσύ λίγο.

      Αγόρι μου καλό, όταν είσαι ο Γραμματέας του κόμματος, είσαι ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΝ, δεν περιμένεις πρόσκληση κανενός, οφείλεις να είσαι σε όλους τους υποψήφιους, έστω και αν μία από αυτές είναι η σύζυγος. Όσο για τον Πεταλωτή...καλέ μου γραμματέα...αυτός δεν πρότεινε να πηγαίνουν μαζί όλοι οι υποψήφιοι παντού? Δεν ξέρω αν τελικά έγινε και αλλού εκτός από Ίασμο, αλλά καλέ μου γραμματέα, αν σου έκοβε λίγο θα το κάνατε. Όχι όμως και να είναι όλοι οι συνυποψήφιοι στη συγκέντρωση κάποιου από αυτούς μην τρελαθούμε.

      Τουλάχιστον καλέ μου γραμματέα, κοιτάξτε μην βάλετε πρώτο στη λίστα Μουσουλμάνο και σας πάρει και σας σηκώσει, γιατί θα μείνετε με τις δικές τους ψήφους και μόνο.

      Και περαστικά σας.

      ΥΓ: H ΝΙΚΗ ΟΛΑΝΤ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΜΑΝΑΝΑ!!!!

      Επίσης, εγώ πήρα φυλλάδιο της κ. Μανανά στη συγκέντρωση Βενιζέλου, μέσα σε φάκελο. Όχι από την ίδια, ούτε από σας κ. Γραμματέα μου, από άλλους που είχατε βάλει.

      Διαγραφή
    13. ΜΑΝΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ11/5/12 01:07

      Παρακαλω τους φιλους αλλα και τους "δηθεν' φιλους και ανωνυμους να μην συνεχισουν αυτο το "βιολι"!Δε θα απαντησω σε ανοητους και στημενους χαχολους και κουτσομποληδες που παραπληροφορουν σκοπιμως τους φιλους του PIAZZA!Λογαριασμο δε θα δωσω στον καθε ανυπαρκτο και ανεγκεφαλο-ακομη και σε αυτους που με υποστηριζουν!Εχω περα τις υποχρεωσεις μου σοβαρα προβληματα αλλου ειδους που ευχομαι μακρια και απ τους "εχθρους μου"(οχι εγω προσωπικα)και δεν θελω να το συζητησω.Αλλα αυτο δε σημαινει και αδυναμια.Θα ρθει η ωρα που θα μπουν πολλα στη θεση τους...Ας δουμε ολοι τον εαυτο μας κι ας μη ψαχνουμε αλλου ευθυνες!Ευχαριστω για την προσοχη σας και για τη φιλοξενια.Υπαρχουν και ψυχιατροι για καποιους......

      Διαγραφή
    14. αρσενης παπαδοπουλος11/5/12 08:52

      ΑΝΩΝΥΜΕ 10/5/12 23.44ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΩΣΤΑ ΛΙΟΥΡΤΑ(ΠΡΟΕΔΡΟΥ)ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΩΝ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ"-Η ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ Η ΜΑΥΡΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΣΑΙ....ΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΜΗ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΞΑΝΑ,ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ..ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑ....ΛΑ ΣΟΥ!ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ "ΤΡΥΠΙΟΙ"ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ .....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος11/5/12 12:11

      Να ηρεμήσουμε όλοι και να κοιτάξουμε ΜΠΡΟΣΤΑ. Έχουμε καιρό να αποδώσουμε ευθύνες σε αλλήλους. Πρώτη μας προτεραιότητα - και του γραμματέα και των ανώνυμων ΠΑΣΟΚΩΝ - πρέπει να είναι οι ερχόμενες εκλογές. Να πάρουμε πίσω την δεύτερη έδρα. Προς αυτό πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι. Ο κόσμος έχει αποξενωθεί από το ΠΑΣΟΚ και αν μπει μουσουλμάνος πρώτος στη λίστα θα τους χάσουμε όλους οριστικά.

      Όσο για τους αυτοδιοικητικούς, που κοιτάζουν αλλού και κλείνουν το μάτι στα ψηφαλάκια του προξενείου, μόνο αν είναι χαζοί δεν θα καταλάβουν ότι θα τους πάρει σύντομα και αυτούς η μπάλα από την κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ. ΟΛΟΥΣ!

      Πάμε όλοι μαζί να πάρουμε τη δεύτερη έδρα. Αυτή τη φορά όμως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος11/5/12 22:27

      αρσενη παπαδοπουλε ή γιωργο μανανα τον ψυχιατρο που συστηνεις χρησιμοποιησε τον εσυ πρωτα

      Διαγραφή
    17. αρσενης παπαδοπουλος12/5/12 09:58

      ΠΡΟΤΙΝΩ ΗΡΩΟ ΥΠΕΡ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΒΛΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.

      Διαγραφή
    18. Ανώνυμος12/5/12 18:04

      τότε θα είσαι ο πρώτος ρε φίλη, συγγνώμη φίλε ήθελα να πω

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος9/5/12 01:07

    Είναι κρίμα στελέχη πρώτα της τοπικής κοινωνίας και μετα του ΠΑΣΟΚ να αντιμετωπίζονται με τέτοιο λαϊκισμό Κάποτε πρέπει να ώριμα σούμα σαν κοινωνία Μάλλον δεν καταλάβαμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται η χώρα μας. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε με περισσότερο περίσκεψη και λιγότερο χουλιγκανισμό Σαν λαός μας χαρακτηρίζει περισσότερο συναισθηματική έξαρση της στιγμής και λιγότερο η περισυλλογή και η μελέτη των γεγονότων.Τα παραπάνω στελέχη αποτελούν ανθρώπινο κεφάλαιο για τον τόπο με προσφορά μετρήσιμα και δυνατότητες .ευκολα αποδοκιμασίες κάποιον με κραυγές άρνησης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/12 12:28

      Σφηνάκια

      Το «Πρώτο Θέμα» τα βάζει όμως και με τον νυν υφυπουργό Γιώργο Πεταλωτή, προσάπτοντας του εμμονή να μην συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Νικολαΐδης και καταλογίζει στον υφυπουργό ότι έτσι αποδυναμώνει το ψηφοδέλτιο στους χριστιανούς.
      -Με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο κόμμα στην Ροδόπη και να χαθεί μια ΠΑΣΟΚική έδρα την οποία θα καταλάβει ένας μουσουλμάνος και όχι ο Γιώργος Πεταλωτής.
      -Βέβαια σ’ αυτές τις εκλογές που ίσως θα είναι οι πιο περίεργες και ανατρεπτικές, ας μην το δέσουμε κόμπο ότι θα περάσουν τα σχέδια του προξενείου για δεύτερο μουσουλμάνο βουλευτή που θα μας εκπροσωπήσει στην επόμενη κυβέρνηση.
      -Πολλά θα εξαρτηθούν από την αποχή των πολιτών και από τα υπόλοιπα της περιφέρειας με την προϋπόθεση βέβαια ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρώτο κόμμα στην Ροδόπη.
      -Κάπου εκεί νομίζουμε ότι ευελπιστεί και ο Γιώργος Πεταλωτής, με δεδομένα προγνωστικά βέβαια ότι πρώτος σε ψήφους θα είναι ο Αχμέτ Χατζηοσμάν.
      -Και η κάλπη όμως ακόμη και στην μειονότητα κρύβει πάρα πολλές εκπλήξεις, ακόμη και για τον Αχμέτ Χατζηοσμάν.

      Αυτά και άλλα πολλά και άλλοι πόσοι.........

      Πάντως μην σκιάζεστε το ΠΑΣΟΚ θα ανακάμψει και μάλιστα σύντομα. Ο λαός ήδη έχει καταλάβει ότι δεν υπάρχουν πολλοί εκ των πολιτικών αρχηγών που θα μπορούσαν να βγάλουν τη χώρα απο την χαοτική κατάσταση που την οδήγησε η ανεύθυνη πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.

      Τώρα όσο για τους δύο συντρόφους απο την αυτοδιοίκηση δεν νομίζω ότι έχουν καμία τύχη στις πολιτικές εξελίξεις που έρχονται δεδομένου ότι το επάνω χέρι το έχουν και πάλι άλλοι και πιθανότατα να μην το επιθυμούν πλέον και οι ίδιοι δεδομένης της δημοσκοπικής πλέον κατάρευσης του δικομματισμού.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/5/12 23:15

      Ρε παιδιά, κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Το ζήτημα είναι ότι εμείς κλασικά διασπαστήκαμε, οργιστήκαμε κτλ και το Προξενείο έκανε τη δουλίτσα του. Το πήρατε χαμπάρι ότι επιχείρησαν να βγάλουν 3 στους 3 βουλευτές και στο τσακ δεν τους έκατσε? Αντιλαμβάνεστε ότι αν το ΠΑΣΟΚ ή κάποιος άλλος βάλει πρώτο στη λίστα μουσουλμάνο θα απαξιωθούν μια για πάντα στα μάτια των χριστιανών?

      Μάγκες, να οργανωθούμε (που λέει και η διαφήμιση) να είναι χριστιανοί πρώτοι στις λίστες. Όσο για τον Πεταλωτή: Είναι άδικο να του την πέφτουμε επειδή δεν έκανε ότι ίσως θα έκανε αν ήταν σε μια εποχή που τα χρήματα έρεαν από παντού. Τουλάχιστον αυτό που πέρναγε από το χέρι του το έκανε. Ε τώρα κι αν δεν έκανε και μερικά ρουσφετάκια, για μένα που είμαι 29 χρονών εεε μαγκιά του!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/5/12 00:11

      Ναι, ο Πεταλωτής σε μία εποχή κατρακύλας του ΠΑΣΟΚ έκοψε τον ΝικολαΪδη για να αποδυναμώσει επιπλέον το ψηφοδέλτιο, να χάσει δηλαδή κι άλλες ψήφους και ξέροντας πως ο Χατζηοσμαν είναι έτσι κι αλλιώς πρώτος...να μείνει απέξω και ο ίδιος!!! Πόση βλακεία κυκλοφορεί θεέ!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/5/12 14:35

      Η δική σου σίγουρα.Τα είδες τα αποτελέσματα?Οι υποψήφιοι χριστιανοί δεν ήταν τουλάχιστον των 144 ψήφων όπως η μειονοτική επιλογή του προξενείου.Ο Νικολαίδης που καμία τύχη δεν είχε απο την αρχή, που ήθελε και δεν ήθελε, θα έφερνε άλλες 500 ψήφους.Για τον Στυλιανίδη δε που καθαρίζει πάντα τους πάντες εσείς οι ίδιοι τον αποκάλείτε και μάγκα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/5/12 17:25

      Συμφωνώ απόλυτα πρέπει να συστρατευτούμε και να παλέψουμε για εκπροσώπηση επιπέδου και κυρίως χριστιανών !! Το προξενείο μια χαρά κινήθηκε και την έκανε τη δουλειά του !! Το θέμα είναι πως θα διαχειριστούμε την κατάσταση τώρα…. Και αφού μας δίνεται η ευκαιρία τοπικά να στηρίξουμε το πασόκ και πάλι για πάρει πίσω την έδρα !! Ειλικρινά ντρέπομαι για το νομό μας και ζώντας και στη συμπρωτεύουσα , πολλοί χαρακτηριστικά μου είπαν…. Καλά την παλεύεται εκεί στη Ροδόπη ο,τι θέλουν σας κάνουν. Να πω ότι δεν ισχύει ; Ο μουσουλμάνος παππούς 85 χρονών στο καροτσάκι πάει να ψηφίσει , εμείς Dives στα 25 αδιαφορούμε γιατί κανείς δεν αξίζει . Αλλά το θέμα δεν είναι μόνο πολιτικό γι αυτό ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος9/5/12 11:45

    Ψιλοτρόμαξα διαβάζοντας το άρθρο αυτό. Οι μόνοι που αξίζουν απο το ΠΑΣΟΚ Ροδόπης και πρέπει να το αντιπροσωπεύουν τα επόμενα 20 χρόνια είναι τα 2 Π. Όλοι οι άλλοι που θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν ψήφο και να μπούνε στο σκηνικό είναι πολιτικοί παλιάς κοπής( από συμπεριφορά όχι ηλικιακά) με λαϊκισμό δεκαετίας 90, βέβαια δεν κάνουν άσχημα καθώς είμαστε καμιά 20 χρόνια πίσω γενικά σε νοοτροπία στην Κομοτηνή, οπότε θα έχουν έρεισμα. Ωραίος ο μπαμπάς του ενός τον είδαμε, να πάρουμε και τον γιο? δε λέει, ο άλλος είναι αδιάφορος άλλωστε τώρα που πλησιάζουν τα ελευθέρια είναι η καλύτερη του, με τα χορευτικά και όλα τα συναφή. Δυστυχώς βλέπω κάποιους να θεωρούν πως επειδή άνοιξαν πολλά καφέ εκτός πλατείας πως άλλαξε και η νοοτροπία στην πόλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κυρα Λεμονιά9/5/12 12:38

    Εσύ ψιλοτρόμαξες αλλά εμένα με προβληματίζεις αγαπητέ Κ.Α.
    Είναι πολλοί αυτοί τούς οποίους θα μπορούσαμε να υποθέσουμε.
    Πανανάς, Πενεσελίδου, Πετινέ, Πιαννακίδης,Πταυρόπουλος, Πυπριανίδης και άλλοι πολλοί.
    Την ιστορία με όλα απο Π την ξέρεις?
    "Πας π....ης Πατρινός παλιάς π.....νας παραγιός......"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος9/5/12 15:17

    Piazza,μιλας για δακτυλιδια.Ποιος απο τους δυο πρεπει να το παρει.Η αποψη μου,το εχασαν και δυο,για διαφορετικους λογους ο καθενας.Ευχαιστω πολυ για την φιλοξενεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος9/5/12 15:20

    Ζητω η πολιτικη μαφια του τοπικου ΠΑΣΟΚ.Χρυγη Αυγη Μεσοχωριου.Πηραμε 70 ψηφακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος9/5/12 23:27

    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΟΜΥΘΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΘΕΡΟΒΑΜΩΝΩΝ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΠΟΡΔΗ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΣΕ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ; ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ 25% ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ; ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ....ΟΥΣΤ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος10/5/12 09:42

    H Κομοτηνή μια ζωή τρώει τα παιδιά της. Εγώ ένα ξέρω, στη ζωή αυτή μόνο οι ηλίθιοι και οι άσχετοι ευημερούν. Λίγοι αυτοί ήταν που μας κυβέρνησαν στην Πόλη μας και αυτούς πολύ γρήγορα τους διώξαμε χωρίς κανέναν λόγο. Άρα είμαστε άξιοι της τύχης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/5/12 14:36

      Συμφωνώ.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΥΑ Καβάλας10/5/12 18:45

      Το κακό είναι οτι δεν μετράνει όλοι το μπόι τους.Ο Μανανάς νόμισε οτι μπορεί να γίνει βουλευτής, τον Νικολαίδη τον ξαμόλυσαν από την περιφέρεια και έκανε χειραψίες ένα μήνα πριν και έλεγε τα δικά του και τσίμπησε και διάφορα άλλα νούμερα έκαναν αντίσταση στο κόμμα που τους ταίζει έδώ και χρόνια . Τι ζητάς λοιπόν.Κι ο Πεταλωτής αντί να τους βάλει στην θέση τους όλους και να τους θυμίσει τι δουλειά κάνει ο καθένας τους το έπαιζε υπεράνω και "δημοκράτης".Χαζός είανι λες ο Στυλιανίδης που τους έχει όλους ξηλωμένους και δούλους..Κατά τα άλλα όλοι αυτοί είναι σύντροφοι.

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος10/5/12 14:38

    Βηματάκια Τετάρτη 9-5-2012

    Τις πταίει

    Η επόμενη μέρα στα δύο (πρώην) μεγάλα κόμματα ενδείκνυται για ομφαλοσκόπηση, και ενώ στην τοπική ΝΔ η αυτοκριτική μάλλον θα επικεντρωθεί στα νούμερα του Ευ. Στυλιανίδη παρά στη γενικότερη εικόνα του κόμματος, στο ΠΑΣΟΚ έχουμε άλλα φαινόμενα.

    Η απώλεια της χριστιανικής ψήφου ήταν δραματική, αφού πέρα από τον κ. Πεταλωτή, δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος που να ενεργοποιήσει τη βάση του ΠΑΣΟΚ, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

    Βέβαια πριν να επιλεγούν οι υποψήφιοι, τα μέλη του ΠΑΣΟΚ δεν είχαν αφήσει πέτρα που να μην σηκώσουν για να βρουν βουλευτές.

    Βέβαια υπήρχε μέλος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γιάννης Νικολαΐδης, ο οποίος φαινόταν πρόθυμος να παλέψει ώστε να μαζέψει το κόμμα όσο το δυνατόν περισσότερους ψήφους, αλλά τελικά έκανε (ή τον έκαναν) πίσω.

    Γιατί ταπεινή γνώμη της στήλης είναι ότι αν βρισκόταν στο ψηφοδέλτιο μαζί με τον κ. Πεταλωτή η μεταξύ τους προσπάθεια για συλλογή ατομικών ψήφων θα έφερνε περισσότερους στο κόμμα, στο οποίο από ότι φάνηκε στις εθνικές εκλογές, δεν του περισσεύουν τώρα τελευταία.

    Τώρα να έφερνε περισσότερους στον κ. Πεταλωτή, αυτό είναι άλλη ιστορία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/5/12 17:21

      Ατέρμονη και ανερμάτιστη μετεκλογική παραπολιτική παραφιλολογία πέφτει τελευταία, από αυτούς που έχουν την κύρια ευθύνη για το εκλογικό αποτέλεσμα στη Ροδόπη. Η πτώση είναι 50% σε σχέση με τις εκλογές του 2009.
      Θύμα της χωριάτικης πονηριάς και καπατσοσύνης τους, είναι ο υφυπουργός σύντροφος Γιώργος Πεταλωτής.
      Τον περίμεναν στην γωνία να πέσει σαν ώριμο φρούτο, αυτοί που ευνοήθηκαν και αναδείχτηκαν στον πολιτικό στίβο της Ροδόπης από τον υφυπουργό.
      Να σταματήσουν να κομπάζουν και να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα. Οι ψήφοι μεταφράζονται σε αριθμούς, και οι αριθμοί μεταφράζονται στις διαβολιές των διαβόλων. Καλύτερα να το βουλώσουν γιατί βρισκόμαστε στην δυσκολότερη πολιτική περίοδο μετά την μεταπολίτευση, δεν ξέρουμε τι ξημερώνει αύριο. Ο Γιώργος Πεταλωτής έκανε το καθήκον του με το παραπάνω, όπου και περπατήσεις συναντάς τα ίχνη του. Τα δικά σας ίχνη δεν συνάντησα πουθενά.
      Γιατί δημοσιεύω ενδεικτικά τα αποτελέσματα των 4 εκλογικών κέντρων;
      Ο νοών νοείτω!!!!!!
      Το σύνολο των αποτελεσμάτων:
      http://paremvasikomotini.blogspot.com/2012/05/blog-post_9415.html

      185ο ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ (Θρυλορίου) ΚΤΙΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ Ψήφοι 27

      ………………………………………………………………………………….


      186ο ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ (Θρυλορίου) ΚΤΙΡΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ Ψήφοι 22

      …………………………………………………………………………………

      187ο ΡΟΔΙΤΗ (Ροδίτης) ΚΤΙΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΟΔΙΤΗ
      Ψήφοι 19

      …………………………………………………………………………………

      188ο ΡΟΔΙΤΗ (Ροδίτης) ΚΤΙΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΟΔΙΤΗ
      Ψήφοι 19

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/5/12 18:36

      Tα Βηματάκια τα γράφει η piazza οπότε γιατί μας τα ξαναλές

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/5/12 18:46

      Τι σοφία είναι αυτή από τα Β(λ)ηματάκια.

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος10/5/12 16:09

    Όποιος μπορεί να κάνει στοιχειώδη ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος θα δει ότι το ΠΑΣΟΚ στους χριστιανούς κυμαίνεται από 20% - 26%. Πρώτη επίδοση για το ΠΑΣΟΚ δηλαδή πανελλαδικά (εξαιρώ επαναλαμβάνω την ειδική περίπτωση της μουσουλμανικής). Οπότε:

    1. Ο Πεταλωτής αρίστευσε και μαζί του και όσοι ανήκουν στην ήπια, έντιμη, δημιουργική και αθόρυβη σχολή σκέψης και πράξης του

    2. Με το Νικολαϊδη θα λάμβανε το ΠΑΣΟΚ πόσες παραπάνω ψήφους. 100; 200; 300; Και αυτές λόγω ειδικών λόγων χαριεντισμού του προσωπικά με κάποιους. Τίποτα ουσιώδες.

    3. Αυτοί που το θέτουν το θέμα έχουν άλλη στόχευση. Να 'κουρέψουν' την επίδοση του Πεταλωτή. Για δικούς τους λόγους γιατί αβασίμως θέλουν τον εξαφανισμένο αναζητητή ρόλου Νικολαιδη να 'κτυπά' τον εκτεθειμένο στα δύσκολα Πεταλωτή ώστε να τραυματιστεί ο μόνος άνθρωπος τοπικά που αμφισβητεί τον παλαιοπασοκισμό τους. Αβάσιμο αλλά επιδιώκεται.

    4. Ο Πεταλωτής σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή ορθώς πρότεινε κάτι που στέκει πέραν των εσωκομματικών και έχει προοπτική συμβολισμού (Μποτρότσο) αντιλαμβανόμενος το τι είναι το ζουμί του κάβουρα και τι ... φετφάδες βγάζουν οι ανατολικοί.

    Όλα τα υπόλοιπα είναι για κομπλεξικούς ή στημένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος10/5/12 18:06

    Η Κομοτηνη δεν τρωει τα παιδια της, το αντιθετο γινεται τοσα χρονια.Τα παιδια της εφαγαν πολλα.Μηπως υπαρχει διαφορετικη αποψη.Εαν υπαρχει θελω την αποψη σας.Ευχαριστω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος10/5/12 19:36

    Βουλώστε το πια όλοι και δουλέψτε.Τσιμπάτε σε δημοσιεύματα μπούρδες και ξεφτελίζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/5/12 23:50

      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ LIKE ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΡΕ!!! ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕ 25ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/5/12 09:08

      Φιλε προσυπογραφω μαζι σου.Αλλα ολα εχουν και ορια...15χρονα καν δεν ειναι στο μυαλο.Αλλα η μακακια η πολλη τους βαρεσε στον εγκεφαλο.Φιλε γραμματεα οι αποδειξεις και τα αποτελεσματα μενουν.Κανε τη δουλεια σου οπως ξερεις και πηδ....τους τωρα που μπορεις και σου καθονται ολοι.Μη ξαναβγεις εδω μεσα.Ασε τους φιλους σου.Και καλη δυναμη σε ολους σας στο προβλημα που βιωνετε(δεν το ξερα)και ενας λογος παραπανω κι αυτος! Ανυπαρκτοι του κερατα...ειναι!ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος11/5/12 11:19

    Εσύ ανώνυμε 10-5-2012 18:06 πρέπει να κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος11/5/12 19:27

    Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟς ΚΕΡΑΤΑς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος13/5/12 20:46

    Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ! ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος14/5/12 16:04

    η βιομηχανική περιοχή ερειπια,ΚΑΝΈΝΑ μαγαζί στην πόλη και παραλία δεν κολλάει ένσημα στα παιδιά σας και κανένας δεν τους ελενχει , από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας στην ελλάδα και αυτός ο %$#!@ ο νομός πάλι τα ίδια και τα ίδια!Πράσινος .. και οi κάτοικοι του ακόμα πορωμένοι κ να μαλώνουν για αυτούς που τους έχουν καταστρέψει.Είστε άξιοι της μοίρας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.