28.9.12

Ετοιμάζεται η Δράμα για την «Ονειρούπολη»

Στο πλαίσιο της ετήσιας διοργάνωσης εκδηλώσεων Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς «ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ» στη Δράμα, η δημοτική αρχή καλεί τους επαγγελματίες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην παραπάνω δράση, να υποβάλλουν δήλωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη κατανομή των επαγγελματιών, καθώς και ο ακριβής αριθμός των θέσεων που πρόκειται να καθορίσει το Δημοτικό Συμβούλιο με απόφασή του.

Οι επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν  μπορούν να καταθέσουν  δήλωση  εκδήλωσης ενδιαφέροντος σχετικά με τα ανωτέρω κατά το διάστημα, 1 έως 5 Οκτωβρίου 2012, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Δήμο Δράμας, στο Γραφείο Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων (γραφ.112). Τηλέφωνο επικοινωνίας 25213-50686/9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.