28.9.12

Παράταση του «Βοήθεια στο Σπίτι» και καταβολή οφειλομένων στους εργαζόμενους του Προγράμματος

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Νίκος Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσαν την παράταση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» μέχρι τις 31 Μαρτίου 2013.

Το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι εξυπηρετεί σήμερα πάνω από 70.000 ηλικιωμένους και ΑμΕΑ με μεγάλη επιτυχία. Η θετική αυτή εξέλιξη συμβαδίζει παράλληλα με τον σχεδιασμό της νέας μορφής του προγράμματος το οποίο έχει ήδη εξαγγελθεί ως «Κατ’ οίκον Φροντίδα Συνταξιούχων».
Το πρόγραμμα – διάδοχος του «Βοήθεια στο Σπίτι» θα στηρίζεται στις ευχέρειες των νέων εργαλείων της κοινωνικής οικονομίας προκειμένου να ενσωματώσει στη δομή του τους φορείς που το υλοποιούν μέχρι σήμερα, κυρίως όσον αφορά εργαζομένους και δήμους.
Επίσης, ο Υπουργός Εσωτερικών υπέγραψε την απόφαση για την καταβολή της α’ δόσης των οφειλομένων στους εργαζόμενους στο πρόγραμμα ύψους 10 εκ. ευρώ.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/9/12 14:10

    μπραβο βρε ευρυπιδη παλι καλα εχει η ελλαδα κ σενα...με τα βρωμοπασοκια τοσα χρονια τα παντα καταστραφηκαν,δουλειες χαθηκαν...ποσες φορες ειδαμε τους εργαζομενους της βοηθειας στο σπιτι στην κλαυθμονως στο υπ.εσωτερικων να φωναζουν κ να μην νοιαζεται κανενας (ντολιος,κουκουλοπουλος κ σια ο.ε) ΜΠΡΑΒΟ κ παλι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/12 18:27

      Σταματείστε τις βλακείες. Είμαι εργαζόμενη στο πρόγραμμα. Επί καραμανλή η Ευρ Ενωση το είχε κόψει γιατί οι φωστήρες του δεν δικαιολογούσαν την αναγκαιότητα.Φαντάσου τους στόκους.Το ΠΑΣΟΚ έδωσε αγώνα για να το επαναφέρει σαν πρόγραμμα για να το κοκορεύονται αυτοί που το ρήμαξαν σήμερα.Κι όταν πηγαίναμε στο γραφείο του Στυλιανίδη μόνο με τις κλωτσιές δεν μας πετούσαν.Αντε ξου απο δω ρε βλάκα!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/10/12 00:18

      ποιος σε ρουσφετοβολεψε εκει δεν εγραψες ομως...ο πατερας σου σε πιο πολιτικο γραφειο πινει τα καφεδακια του καθε πρωι??

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.