28.9.12

Η Φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή και οι συγγενείς υπερασπιστές της

Μάγκας είναι όσα χρόνια βρίσκεται στο ελληνικό κοινοβούλιο! Αριστερός από την μέρα που γεννήθηκε! Ο λόγος για τον βουλευτή του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του και χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή «Φασισιτική» οργάνωση και την κατήγγειλε ότι έχει στήσει ένα παραμάγαζο με τον τίτλο «γραφείο ευρέσεως εργασίας».

Βέβαια αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής … αλλά και του προέδρου της Βουλής, πρώην Ντορικού και νυν Σαμαρικού «πατριώτη» Χρήστου Μαρκογιαννάκη.
  
«Είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει ένα κόμμα με την ονομασία Χρυσή Αυγή βρίσκεται στη Βουλή, οπότε τέτοιους χαρακτηρισμούς δεν πρέπει να τους χρησιμοποιούμε εδώ, έξω πείτε τους ότι θέλετε». Στην γαλάζια πολυκατοικία και στις συγγένειες … πρέπει να δείχνουμε αλληλεγγύη!

21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/9/12 19:02

    Ομοιος τον όμοιο.Σιγά μην κολώνουμε να λέμε τους φασίστες φασίστες.Τώρα θα μου πεις ο Μαρκογιαννάκης..... αστο χέστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/9/12 00:27

    Μάγκα τον έκανες εσύ και οι ομοιοι σας τον Παφίλη που είναι κι'αυτός επαγγελματίας αριστερός πολιτικός.«Είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει ένα κόμμα με την ονομασία Χρυσή Αυγή βρίσκεται στη Βουλή, οπότε τέτοιους χαρακτηρισμούς δεν πρέπει να τους χρησιμοποιούμε εδώ, έξω πείτε τους ότι θέλετε».Και όσο βλεπει ο ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΦΙΛΗΣ τα ποσοστά των φασιστών και τα ποσοστά τα δικά του,μάλλον του ήρθε και περίοδος του ΜΑΓΚΑ απ'το ζόρι.Και το γνωστό σας σενάριο,όποιος δεν είναι αριστερός είναι φασίστας.ΥΠΕΡΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/9/12 10:29

    Ενώ οι λαϊκές συνελεύσεις των "αυθόρμητων" αγανακτισμένων που κατέλυσαν τη δημοκρατία και σαμπόταραν την προσπάθεια ανάταξης του τόπου επί πολλούς κρίσιμους μήνες είναι το αγλάισμα της δημοκρατίας. Εκεί που συναντιόνταν αγωνιστικά τα λουλούδια του ΣΡΙΖΑ και ο αριστεροφασίστας Γλέζος μαζί με τους τώρα πια φασίστες της Βουλής τους Χρυσαυγίτες.

    Τουλάχιστον οι χρυσαυγίτες είναι φασίστες στο φως του ήλιου. Δεν κρύβονται πίσω από τίτλους όπως "κίνημα", "ριζοσπαστική αριστερά", "πρόοδος", "συνασπισμός", "κοινωνικό μέτωπο", "λαϊκές δυνάμεις" κτλ.

    Παίρνουν και τον τίτλο του δημοσιογραφικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ, της Αυγής, του κοτσάρουν κι ένα "Χρυσή" για γυαλάδα, και έτοιμοι.

    Βέβαια πούστεψαν κι αυτοί της Χρυσής Αυγής. Υποσχέθηκαν να δέρνουν πολιτικούς στη Βουλή αλλά άνθρακες ο θησαυρός. Να δείτε πόσο θα χάσουν στις εκλογές επειδή ενσωματώνονται στο σύστημα με ρυθμούς ταχύτερους και από τους "επαναστάτες" του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/12 14:07

      Γιατί να δέρνουν στη βουλή? Για να επιβεβαιωθείς εσύ και κάποιοι που σκέφτονται σαν εσένα?Τώρα ((δέρνουν)) με το νόμο.Δες για μυνητήριες αναφορές κατά και εν ενεργεία βουλευτών,δημοσιογράφων κ.τ.λ.Και οι διεκδικούμενες αποζημιώσεις όλες υπέρ Κοινωνικού Έργου.Ξέρεις τι ωραίο είναι η Τοπική Χρυσή Αυγή να μοιράζει τρόφιμα-φάρμακα και οτιδήποτε άλλο ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και ((χορηγός)) να είναι η κυρία παναγιωταρέα ή κάποιος ντόπιος δημοσιογραφίσκος που έκανε το λάθος να παρανομίσει κατά ενός κοινοβουλευτικού σχηματισμού?(Κόμμα δεν είμαστε).Σκέψου το λίγο σαν εικόνα.Όσο για το ποιοί και πόσο πούστεψαν θα φανεί στη πορεία.Κάνε λίγη υπομονή.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/9/12 18:25

      Καλά ρε παρεξηγησιάρη, μην υπόσχεσαι κιόλας βαρβατίλα. Θα τη δούμε στην πράξη τη βαρβατίλα της Χρυσής Αυγής, την ελληναράδικη.

      Και θα υποστεί βέβαια και τα αντίμετρα που θα αναπτυχθούν εσωτερικά στη χώρα και διεθνώς. Στο τέλος ο φασισμός, πέραν προθέσεων (είμαστε αγνοί έλληνες κλπ) και μεθόδων (βοηθάμε τις ανήμπορες γριούλες για τις ενυπώσεις), ηττάται. Και ηττάται μόνιμα (δηλ για πολύ καιρό) και βαριά. Ηττάται από το αφύσικό του και από την πραγματικότητα.

      Ο άτυπος εμφύλιος μπορεί και να ξεχειλώσει λίγο αλλά δεν θα πάρει έκταση που να διαλύσει την πατρίδα μας. Ξέρει η δημοκρατία να νικά όμορφα και γλυκά.

      ΣΥΡΙΖΑ, ψεκασμένοι και Χρυσαυγίτες θα το καταλάβουν καλά. Οδυνηρά για τους ίδιους. Και οι πολίτες θα γελούν με όσους τώρα ορκίζονται ελληναράδες, πατριώτες, και αντιπαπανδρεϊκοί και αντισυστημικοί και θα είναι οι πρώτοι αντιστασιακοί όταν καταρρεύσει ο φασισμός του εξυπνακισμού και του λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ και των υπολοίπων. Και δεν θα γελούν μόνο. Κι άλλα θα κάνουν.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/9/12 18:32

      Άκου απορία: "γιατί να δερνουν στη βουλής; για να επιβεβαιωθείς εσύ;"

      Μα αγαπητέ για να τηρήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις. Για αυτό τους ψήφισαν οι αμήχανοι ζαλισμένοι πολίτες που παρασύρθηκαν.

      Δεν είδες άνεση στο σόου του ο Κασιδιάρης;;; Τώρα απλά κάθε μέρα γλυκαίνονται στα μεγαλεία της βουλής και "στρογγυλεύουν" τις παρεμβάσεις τους με mainstream εργαλεία όπως μηνύσεις, καταγγελίες κτλ Πάει, πούστεψαν κι αυτοί, συνηθισμένοι τυποι της διπλανής πόρτας έγιναν. Και να δεις ότι πολλοί τους θεωρούσαν μπάτμεν!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/9/12 13:15

      Το σόου του Κασιδιάρη το είχαν στήσει άψογα η λεσβία κανέλλα,η πρώην σύμβουλος του ΑΚΗ η δούρου με μαέστρο τον τραγικό παπαδάκη,απλά δεν τους βγήκε στα γκάλοπ όπως το σχεδίασαν!Ευτυχώς βέβαια που δεν συμμετείχε και ο πακης ο οποίος(κατά δήλωσή του)αν σηκωνόταν θα είχαμε θύματα.Όσο για τον παπανδρεικό (18:25) που μας περνάει με ήρεμο και γαλήνιο ύφος το ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΖΗΤΩ Ο ΓΑΠ,ας μην κοιμάται και τον βρεί η έλευση του ΓΑΠ που θα έρθει να μας σώσει απ'όλα τα δεινά κοιμισμένο.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/9/12 19:43

    παρακολουθουμε μια μονομαχια γιγαντων... συνεχιστε παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/12 13:21

      Δεν θα σου κάνουμε τη χάρη PIAZZA.Οι γίγαντες ((μάχονται)) σε άλλα πεδία και όχι σε ένα ενταγμένο BLOG που τα κονομάει από την επισκεψιμότητα και τις διαφημισούλες(επίσημα).Για ανεπίσημα.............

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/9/12 11:54

    Τι ενοχλήθηκε ο Παφίλης που θα δουλεύουν Έλληνες και όχι Πακιστανοί;

    Πολύ καλά κάνει η Χρυσή Αυγή και έφτιαξε τμήμα που θα διευκολύνει τους Έλληνες ανέργους να βρουν δουλεία.

    Τι να γίνει κε Παφίλη το γνωρίζουμε ότι σας βολεύουν οι άνεργοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/9/12 14:05

    ο παφιλης δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του οπως επισης κ κανενας του ΚΚΕ γιατι ψηφιζουν αυτο το κομμα δεν μπορω να καταλαβω δεν εχει προσφερει ποτε τιποτα στην ελλαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/9/12 14:19

    ο θειος μου στο χωριο εχει προβατα και ζητα ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΗΘΟ ΤΣΟΜΠΑΝΗ!!!!

    τρεξτε παιδες Ελληνων!!!! 29ευρω μεροκαματο +1 (χειροποιητο) σαντουιτς με κασερι!!!!

    μη σας παρουν τη δουλεια οι Βουλγαροι, ειναι ΧΡΥΣΗ Ευκαιρια λεμεεε!!!!!

    ζητω η πατρις!!!! αιμα - τιμη - ασπρο αρνι!!!!

    ΥΓ. ηδη ενας καραβανας του Ισμαρου παραιτηθηκε και εκανε αιτηση με e-mail!!! τρεξτε να προλαβετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/12 18:20

      Εσύ όμως δεν ξέφυγες απ'το μαντρί.Ακόμη μέσα είσαι......μπεεεεεεεε.Πες του θείου σου να σε αρμέγει το πρωί που έχεις καλύτερο γάλα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/9/12 18:51

      Μάλλον εσύ δεν κάνεις ούτε για τσομπάνης γι'αυτό δεν στο πρότεινε ο θείος σου.Ή δεν είσαι Έλληνας ή δεν σε καλύπτει το μεροκάματο γιατί εκεί που σε βόλεψαν παίρνεις παραπάνω ή δεν ξέρεις να σφυρίζεις.Βούλγαρο δεν προσλαμβάνει ο θείος σου απ'οτι λέει η αγγελία οπότε σίγουρα είναι πιο Έλληνας από 'σένα το γίδι.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος30/9/12 18:58

    Ρεσιτάλ μπουρδολογίας και πολιτικής αλητείας, από τα έδρανα της βουλής,εναντίον της Χρυσής Αυγής, έδωσε ο Βουλευτής επικρατείας του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας- Κ.Κ.Ε. Θανάσης Παφίλης, με αφορμή την δημιουργία Ομάδα Ανεύρεσης εργασίας για Έλληνες. Παραμάγαζα κύριε Παφίλη έστηνε και προσπαθεί να στήσει το Κ.Κ.Ε. εδώ και 94 χρόνια. Ένα από τα παραμαγαζα σας είναι και η ΕΕΔΥΕ που ήσασταν και σεις πρόεδρος για πολλά χρόνια. Βέβαια τα παραμαγαζάσας κλείνουν σιγά σιγά γιατί τα λαϊκά στρώματα σας πήρανε είδηση τι ρόλο παίζει το Κ.Κ.Ε.. Πειράζει τον κύριο Παφίλη και το κόμμα του, ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται δίπλα στον μη προνομιούχο Έλληνα, και καθημερινά χιλιάδες Έλληνες "αγκαλιάζουν" τις φιλολαϊκές πρωτοβουλίες του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν περιμέναμε τίποτα παραπάνω από τον κ. Παφίλη, αφού δεν έχει νιώσει ποτέ του το τι εστί ανεργία, αφού από τα νεανικά του χρόνια η μοναδική του εργασία είναι αυτή του επαγγελματικού στελέχους του Κ.Κ.Ε.. Παρόλο την μπουρδολογία του Σταλινολάτρη και θιασώτη των γκούλακ, Παφίλη, να το βάλει καλά στο Σταλινόπληκτο μυαλό του, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει ακάθεκτη, στο να υπερασπίζεται τα δίκαια του μη προνομιούχου Έλληνα.

    Γραφείο τύπου Τ.Ο. Αθηνών ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/9/12 19:19

    εσυ εισαι σε ΚΟΜΜΑ, εγω δεν ειμαι (ουτε τί ψηφιζω δεν μπορεις να πεις με σιγουρια).... οποτε χαιρετισματα στον γκέυ βοσκό σου (πως τον λετε μεταξυ σας, "πυρηναρχη"?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/12 21:00

      Το τι ψηφίζεις είναι προσωπικό σου και δεν ενδιαφερομαι καθόλου.Ψιλοκαρφώνεσαι όμως από το τρόπο που εκδηλώνεις την κοπαδιαστή νοοτροπία σου.....

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος30/9/12 19:23

    πιφ!!!! βρωμησε η κλανιά της Τ.Ο. Αθηνων, ανοιξτε κανα παραθυρο ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/12 19:57

      Τον παφίλη κλάνει,μήπως είσαι του οικογενειακού του περιβάλοντος και σε έπιασε η κλανιά?

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος30/9/12 21:38

    οι κλανιες δυστυχως απλωνονται σε ολο το χωρο και ειτε εισαι του οικογενειακου του περιβαλλοντος ειτε οχι, σε πιανουν

    φυσικα για λιγο καιρο ακομα, γιατι ολος και καποιος θα βρεθει να τους βαλει μια ταπα στον κωλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/10/12 00:44

    Μια σύντομη απάντηση προς τους γνωστούς φραγκοφονιάδες του Περισσού:

    1ον) Η Χρυσή Αυγή δεν διαθέτει «επαγγελματίες εθνικιστές», ούτε κομματικές επιχειρήσεις, που λειτουργούν με το γνωστό καπιταλιστικό «νόμο της αγοράς» (ψίχουλα για τους εργάτες – υπερκέρδη για το κόμμα-επιχειρηματία). Κάποιοι άλλοι διαθέτουν.

    2ον) Η Χρυσή Αυγή δε διαθέτει περιουσία, και μάλιστα από χρήματα που προέρχονται από το εξωτερικό. Εμείς δεν τυγχάνουμε… διεθνιστικής αλληλεγγύης από κανέναν… κερατά! Κάποιοι άλλοι ετύγχαναν.

    3ον) Η Χρυσή Αυγή δεν έχει στο ενεργητικό της απολύσεις εργαζομένων. Κάποιοι άλλοι έχουν κάνει ουκ ολίγες.

    4ον) Η Χρυσή Αυγή δεν παραβιάζει τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Άλλοι έχουν μετατρέψει τις κομματικές τους επιχειρήσεις σε ρωμαϊκές γαλέρες και δουλεμπορικά παραμάγαζα για τους εργαζομένους.

    5ον) Η Χρυσή Αυγή διαθέτει ολόκληρη την κρατική επιχορήγηση που παίρνει για να βοηθάει τον φτωχό και ανήμπορο Έλληνα. Κάποιοι άλλοι μπορούν να μας πουν τι τα κάνουν τα λεφτουδάκια του ελληνικού που τσεπώνουν ξεδιάντροπα;

    6ον) Η Χρυσή Αυγή δεν παίρνει φράγκο από τους «νταβατζήδες» της οικονομικής ολιγαρχίας.

    7ον) Τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής είναι κρυστάλλινα και βρίσκονται στη διάθεση του οποιουδήποτε θέλει να τα ελέγξει. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και τίποτα που να μας ντροπιάζει. Γι’ αυτό δεν βάζουμε προσκόμματα στον έλεγχο, όπως κάποιοι άλλοι που λένε πως δεν αποκαλύπτουν τους χρηματοδότες τους γιατί θα τους πάνε… εξορία.
    Διαβάστε επίσης: Απόλυτος συγχρονισμός ΚΚΕ και «αστικού» τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.