30.9.12

Έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 91’ η Ξάνθη

Το γρήγορο γκολ του Γκλέισον στο 11’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέραν του πλεονεκτήματος της Ξάνθης βοήθησε και στο καλό θέαμα της αναμέτρησης. Ο Πλατανιάς βρέθηκε νωρίς με την πλάτη στον τοίχο και αναγκαστικά έπρεπε να βγει μπροστά και να πιέσει για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 16’ πλησίασε στο 1-1 στη μεγάλη ευκαιρία του Ουκάρ (δοκάρι), ενώ στο 35’ ο Κάλαϊτζιτς με σουτ απείλησε τον Βιβιανί.

Στο 40’ η αριθμητική ισορροπία άλλαξε μετά την αποβολή του Μαρίν και κάπου η εκεί η Ξάνθη έχασε την ταυτότητά της στο ματς. Στο 48’ ο Πλατανιάς είχε την τύχη να ισοφαρίσει με το αυτογκόλ του ... Γκλέισον και η Ξάνθη, αν και με παίκτη λιγότερο, έπρεπε να βρει τα πατήματά της για να φτιάξει τις προϋποθέσεις για το διπλό.
Ο ρυθμός του αγώνα δεν χάθηκε, αμφότερες οι ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και έψαξαν το δεύτερο γκολ, αλλά ο Πλατανιάς ήταν αυτός που το έκανε ορθολογικά χάνοντας ευκαιρίες. Τελικά, οι Κρητικοί δικαιώθηκαν στο 84ο λεπτό με τον Ντοέ, ο οποίος με το κεφάλι πέτυχε το πολυπόθητο δεύτερο τέρμα.
Σαν να μην έφτανε αυτό για την Ξάνθη έχασε και τον Γκλέισον που τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μείνει με 9 παίκτες. Αυτό βέβαια δεν την εμπόδισε να σκοράρει στο 89’ με τον Βασιλακάκη και να αγκαλιάσει τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Ντόε, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Με νέα κεφαλιά, μετά από κόρνερ, έκανε το 3-2 στο 91’ και χάρισε στους γηπεδούχους την πρώτη τους εντός έδρας νίκη (3-2).

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Τζάνης, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μαρτσάκης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Ουντοτζι, Ουκάρ, Ντοε
Skoda Ξάνθη (Παπαδημητρίου): Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Μαρίν, Μαρκόβσκι, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Γκλέισον, Βάλλας, Ντάνι, Ράνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.