1.3.10

Αντιπολίτευση από τα βόρεια προάστια!...

…αποφάσισε να κάνει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και να γίνει τιμητής των πάντων! Χωρίς καμιά αξιοπρέπεια προς τους άνεργους της Ροδόπης, αλλά και στους ανθρώπους που προσπαθούν να κρατήσουν την δουλειά τους με νύχια και με δόντια, εμφανίζεται στις τηλεοράσεις και δηλώνει ότι η ΝΔ και αυτός προσωπικά στάθηκε δίπλα τους. Πιο συγκεκριμένα στο δελτίο ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης τόνισε πως «εμείς σταθήκαμε δίπλα στους εργαζόμενους του Ομίλου Λαναρά, αλλά και σ’ όλους τους εργαζόμενους που αντιμετώπιζαν προβλήματα με τις επιχειρήσεις τους. Το ίδιο ισχύει και για την ΕΑΣ. Εμείς ρυθμίσαμε 15 εκατομμύρια ευρώ χρέος και διασφαλίσαμε άλλο 1 εκατομμύριο για να πληρωθούνε οι εργαζόμενοι».

Φαίνεται πως ο μόνιμος κάτοικος των βορείων προαστίων της Αθήνας, ξέχασε πως επί ΝΔ χάθηκαν 1785 θέσεις εργασίας στην Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής (δες εδώ), ενώ σε ότι αφορά τους εργαζόμενους της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας, του υπενθυμίζουμε ότι αυτοί ήταν που κατασκήνωναν στην Αθήνα έξω από το Υπουργείο Οικονομικών (δες εδώ) και η κυβέρνηση Καραμανλή τους υποδεχόταν με δακρυγόνα και ΜΑΤ (δες εδώ).
Για το θέμα της ΕΑΣ Ροδόπης, ας μας πούνε πρώτα που πήγανε τα εκατομμύρια από τα σιτηρά, που πούλησε η επιχείρηση στους κουμπάρους και κολλητούς (δες εδώ) και τα κοτόπουλα (δες εδώ) και μετά να βγούνε στην κοινωνία και να κάνουνε αντιπολίτευση.
Ο λαός ακόμα δεν θέλει να σας βλέπει ούτε ζωγραφιστούς…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/3/10 15:56

    Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010
    Τ. Ο. ΠΑΣΟΚ Αμφιλοχίας: Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου για την εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου στο ΚΑΦΚΑ.
    Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε του Κινήματος
    Σας αποστέλουμε την επιστολή αυτή για να προλάβουμε και να διορθώσουμε μια άδικη απόφαση η οποία δεν συνάδει ουδόλως με την Κάθαρση, την Πρόοδο και την Αξιοκρατία που ευαγγελιζόταν η παράταξή μας στις τελευταίες εκλογές.
    Σήμερα 4 μήνες μετά και σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες θέλουμε σαν αγανακτισμένοι πολίτες του Δήμου ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ να καταγγείλουμε την εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου στο Νοσοκομειακό Ίδρυμα ΚΑΦΚΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ με μεθόδους που θυμίζουν άλλες εποχές.
    Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες η πανηγυρική εκλογή συντοπίτη μας που δραστηριοποιείται στον ακαδημαϊκό χώρο και ο οποίος φαίνεται να ήταν πρώτος στη μοριοδότηση της Υπουργού κας Ξενογιαννακοπούλου, και αποτελούσε κοινή αποδοχή της πόλης ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων χάλασε τη σούπα κάποιων ντόπιων βουλευτών οι οποίοι έχουν συνηθίσει σε μεθόδους άλλης εποχής και είχαν μοιράσει την πίττα διαφορετικά.
    Το γεγονός αυτό θίγει μια ολόκληρη τοπική κοινωνία η οποία είναι εξοργισμένη και έτοιμη να εκραγεί για την κατάφωρη αδικία σε βάρος της όχι μόνο λόγω της εντοπιότητας του ακαδημαϊκού υποψηφίου μας αλλά και λόγω του ότι προκρινόταν και αντικειμενικά.
    Ευθύνη σ’αυτή τη φαρσοκωμωδία φέρουν οι ντόπιοι βουλευτές και οι συν αυτώ. Η ευαίσθητη και πάντα υποβαθμισμένη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και πολύ περισσότερο ο υπερήφανος λαός της Αμφιλοχίας που σας έχουν εμπιστευθεί στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις με ποσοστά πάνω από 55% δεν μπορεί να ανεχθεί τέτοιες παρεμβάσεις από ανθρώπους που εκλέχτηκαν «από εμάς για εμάς».
    Κύριε Πρόεδρε
    Κατανούμε ότι την περίοδο αυτή επιτελείται γιγάντιο έργο προσπαθώντας να μαζέψετε τα συντρίμια που οι προηγούμενοι μας κληροδότησαν. Καταλαβαίνουμε ότι το πρόβλημα μας αυτό είναι σταγόνα στο ωκεανό μπροστά σε αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτή την εποχή. Παρ’ όλα αυτά σας καλούμε με το ήθος και το θάρρος που σας διακρίνει και αφού επαληθεύσετε τα λεγόμενά μας να παρέμβετε ώστε να διορθωθεί η παράφορη αυτή αδικία σε βάρους του τόπου μας. Μην ξαναγίνουν λάθη του παρελθόντος που αγνοήθηκαν μικρά καθημερινά προβλήματα τοπικών κοινωνιών. Καλούμε έστω και την ύστατη ετούτη στιγμή που δεν έχουν ανακοινωθεί αποτελέσματα την κα Υπουργό να αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη και να συμπορευθεί με τις προεκλογικές εξαγγελίες του κινήματος και τις δικές σας.
    Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
    Με συντροφικούς χαιρετισμούς
    Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Αμφιλοχίας
    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ & ΤΑ ΜΕΛΗ
    Πηγή: http://amfiloxia-news.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/10 16:28

    Κοιτάξτε τι έκανε το ΠΑΣΟΚ, επί Ανδρέα Παπανδρέου το 1985-1986.

    Τότε υπήρχαν λεφτά, αλλά τα φάγανε…

    Το γραφείο του Πρωθυπουργού απασχολούσε τότε 98 άτομα…..

    Μάλιστα 98, ούτε καν 100 !!!!

    Πόσο στοίχιζαν όλοι αυτοί οι “αυλικοί” ;;

    Για το 1985 το κόστος του προσωπικού του πρωθυπουργού ήταν 107 εκατ. δραχμές !!!

    Το 1986 οι δουλειές πήγαιναν πιό “καλά” και τα έξοδα αυξήθηκαν 42% και ανήλθαν στα 150 εκατ. δραχμές.

    Από τα ανωτέρω ποσά το 85% ήταν για μισθούς και υπερωρίες.

    Σύμφωνα με στοιχεία που συλλέξαμε το 1986 ο μισθός ενός καλά αμειβόμενου υπαλήλλου ήταν 300 χιλιάδες δραχμές (μικτά).

    Την ίδια στιγμή τα περισσότερα στελέχη του τότε πρωθυπουργού έπαιρναν από 1,5 ως 2 εκατ. δραχμές. Πέντε με έξη φορές πάνω δηλαδή από έναν καλά αμειβόμενο υπάλληλο !!!!

    Τα στοιχεία που σας αναφέραμε και οι φωτογραφίες (αντίγραφο βιβλίου) που ακολουθούν έχουν βασισθεί σε δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ της 8 Απρ. 87.


    ‘Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε και ψάχνουμε να βρούμε που είναι τα λεφτά !!

    Λεφτά υπήρχαν αλλά χάθηκαν στη διαδρομή, χάθηκαν από όλους για να εξηγούμαστε και δεν εξαιρούμε κανέναν.

    Είναι όμως κρίμα και άδικο, για όλα τα δεινά της χώρας πάντα να φταίει ΜΟΝΟ η μία πλευρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.