27.12.12

Το «Σπαθί και το Κλαρί» αποκαλύπτεται!!!

Μία και μοναδική συνέντευξη στην Piazza del Popolo, του πιο αμφιλεγόμενου διαχειριστή σελίδας στο Facebook
Η Piazza del Popolo, ως γοητευτικό περιθωριακό ιστολόγιο που είναι, έψαξε και βρήκε τον διαχειριστή της πιο πολυσυζητημένης σελίδας στο Facebook … «Στο Σπαθί και στο Κλαρί»! Μία σελίδα η οποία σχολιάζει και επικρίνει με τον δικό της τρόπο, τα κακώς κείμενα της νύχτας της Κομοτηνής.
Μιλώντας με τον διαχειριστή, ανακαλύψαμε την ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ που έχει και στην … κανονική του ζωή. Ο ίδιος μας ανέφερε για το εγχείρημα της σελίδας, για το που βρίσκει τις φωτογραφίες, για το πώς τον αντιμετωπίζουν στα μηνύματα οι θιγόμενοι, για το που συχνάζει, για το τι θα γίνει ότι ανακαλυφθεί ποιος κρύβεται πίσω από το «Σπαθί και στο Κλαρί».
Δεν θα μπορούσαμε να μην μπούμε στο πειρασμό να μας δώσει λίγα στοιχεία της ταυτότητας του! Διαβάστε όλη την απολαυστική συζήτηση μαζί του…

Είσαι το θέμα των ημερών σε όλα τα life style στέκια της Κομοτηνής και όχι μόνο. Αντέχεις τόσο πολύ … δημοσιότητα; Πως το αντιμετωπίζεις;
Προσωπικά δεν έχω ακούσει άτομα να μιλάνε για την σελίδα, αλλά ξέρω ότι κυκλοφορεί και «φοριέται» αρκετά! Η δημοσιότητα δεν αφόρα εμένα, εφόσον κανείς δεν ξέρει ποιος κρύβεται πίσω από την σελίδα «Στο Σπαθί και στο Κλαρί», οπότε το παίρνω πολύ χαλαρά και με χαβαλέ, δεν είναι κάτι δυσβάστακτο.

Δίνεις πολύ «πόνο» στον κόσμο! Και για να είμαστε κατανοητοί σε ορισμένους, δίνεις «πόνο» από τα πολλά γέλια! Είσαι μια εναλλακτική διασκέδαση στην εποχή της κρίσης;
Η αλήθεια είναι ότι η σελίδα προσφέρει γέλιο και μπορεί άνετα να θεωρηθεί μια εναλλακτική μορφή διασκέδασης, αλλά μόνο για αυτούς που έχουν αρκετά ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ και δεν θίγονται με το παραμικρό σχόλιο που γίνεται για το άτομο τους. Για πολλούς όντως ακόμα και το παραμικρό σχόλιο, ισοδυναμεί με αληθινό πόνο με αποτέλεσμα να δέχομαι πολλά υβριστικά μηνύματα καθημερινώς.

Σίγουρα κάνεις σάτιρα και σχολιάζεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο … τα «νυχτοπερπατήματα» της Κομοτηνής. Οι περισσότεροι τον επιδοκιμάζουν. Τι έχεις να πεις σ’ αυτούς που τους έχεις κάνεις τα νεύρα σμπαράλια;
Πιστεύω ότι έχω αναφερθεί αρκετές φόρες στα άτομα που θίγονται και η απάντηση μου συνεχίζει να είναι η ίδια, ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΟΛΗ Η ΓΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΣΑΣ, ξεκαβαλάτε λοιπόν, γιατί αυτά που μεταφέρω είναι λόγια των γύρω σας, όσο δύσκολο και σκληρό κι αν σας φαίνεται. Θα μπορούσα να είμαι πολύ πιο σκληρός και να αναφέρω καταστάσεις που είτε ξέρω, είτε μου έχουν μεταφέρει fans της σελίδας. Και πιστέψτε με ... δεν θα ήταν ότι καλύτερο. Σε μια πόλη σαν την Κομοτηνή, τα πάντα μαθαίνονται πιο γρήγορα απ’ ότι κατεβάζεις 2 σφηνάκια νερό. Ας μάθει λοιπόν ο κόσμος να μην μιλάει και να επιδεικνύεται τόσο πολύ. Calmaaa…

Και πάμε στην ερώτηση που όλοι η οικουμένη θα σου έκανε, αν είχε την ευκαιρία! «Στο Σπαθί και στο Κλαρί» ποιος ή ποια είναι; Είναι ένας ή πολλοί πίσω από αυτήν την ιδέα; Ντόπιος ή φοιτητής; Γιατί το κάνει όλο αυτό το project;
Ξέρεις ότι δεν μπορώ να απαντήσω ευθέως σε καμία από τις ερωτήσεις. Μπορώ να σου όμως ότι δεν είναι ένας ο διαχειριστής, όπως άλλωστε και είναι λογικό λόγο του όγκου των πληροφοριών που απαιτείται.
Φοιτητής η Κομοτηναίος δε νομίζω πως υπάρχει διαφορά, καθώς και οι δυο κατηγορίες θα μπορούσαν άνετα να υπάρχουν είτε καθεμία μόνη της ή απλά να συνυπάρχουν.
Όλο αυτό το project έχει γίνει για να εκφράσει τον κάθε τύπο και τύπισσα που απλά συχνάζει σε κάποιο μαγαζί και κατακρίνει με τον δικό του τρόπο τον διπλανό/η του. Νομίζω πως πολλοί έχουν ταυτιστεί και φυσικά συμφωνούν με όσα γράφω, όσο κι αν νομίζετε ότι τα περισσότερα μηνύματα που δέχομαι είναι υβριστικά. Σας πληροφορώ ότι ισχύει ακριβώς το αντίθετο.
Μπορεί να φανεί σε πολλούς περίεργο, αλλά το περιεχόμενο το γκρουπ είναι καθαρά επιμορφωτικό, όσο αλλόκοτο κι αν μοιάζει. Αφού δεν μπορείτε να μάθετε με την καλή κριτική, μέσω πλάκας που σας κάνουν οι φίλοι σας για το ποιοι είστε και τι θα έπρεπε ν’ αλλάξετε, μπορείτε να δοκιμάσετε την εναλλακτική που είναι το ελαφρώς επικριτικό χιούμορ και ενίοτε «κράξιμο».
Επίσης πολύ λίγοι είναι αυτοί που θα πούνε στα μούτρα κάποιου (φίλου ή γνωστού) τι πραγματικά αισθάνονται για το πρόσωπο του, ε; Τι λέτε κ εσείς; Να προσθέσω πως όλοι γουστάρουν να βλέπουν τα σχόλια και να γελάνε (όχι με όλα, ας μην είμαστε και πλεονέκτες) μέχρι την κρίσιμη στιγμή που θα αναρτηθεί κάποιο δικό τους πρόσωπο ή ακόμα και οι ίδιοι. ΕΚΕΙ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, μπορείς να το αντέξεις;
Αν ναι σου βγάζω το καπέλο, αν όχι τράβα πίσω στον όχλο και τη μάζα. Όλοι, μικροί ή μεγάλοι, πιστοί ή άθεοι, ευπαρουσίαστοι η όχι , ΟΛΟΙ έχετε σχολιάσει κακοπροαίρετα τον διπλανό, τον γνωστό και εννοείται τον φίλο σας. Ποτέ δεν θα μπορούσατε όμως να του το πείτε ευθέως. Μην προσπαθείτε να το παίξετε άγιοι και οσίες λοιπόν.

Το «Σπαθί και το Κλαρί» συχνάζει στα συγκεκριμένα στέκια, όπως και οι … ήρωες του;
Συχνάζω σε αρκετά μαγαζιά της Κομοτηνής, θα μπορούσα να πω πως έχω περάσει απ’ τα περισσότερα και όχι δεν κάνω εξαιρέσεις. Αν είχα το υλικό θα σχολίαζα ακόμα κι αυτούς που πίνουν καφέ και ποτό μέχρι και στο τελευταίο καφενείο στα βουνά! Δυστυχώς τα καταστήματα που έχουν φωτογράφους και ανεβάζουν υλικό είναι λίγα, γι’ αυτό και επικεντρώνομαι στα ίδια και στα ίδια συνέχεια!

Ποια ήταν η ανάρτηση που ευχαριστήθηκες πιο πολύ απ’ όλες;
Δε νομίζω πως μπορώ να ξεχωρίσω κάποια συγκεκριμένη, είναι πάρα πολλές και δεν μου παίρνει πάνω από 5-10 δευτερόλεπτα να γράψω το σχόλιο, οπότε όπως μπαίνουν … βγαίνουν. Να συμπληρώσω ότι τις δημοσιεύσεις δεν της κάνω εγώ σημαντικές, αλλά αυτοί που ασχολούνται μαζί τους δίνοντας μου περισσότερη τροφή για σχόλια και χλευασμό. Η στιχομυθία με την Άρια, ήταν άκρως ξεκαρδιστική μπορώ να προσθέσω και ο τρόπος που προσπάθησε να τα μπαλώσει, ακόμα περισσότερο…

Ένα συγκεκριμένο διάστημα η σελίδα σου στο Facebook ήταν εκτός λειτουργίας! Τι ακριβώς έγινε;
Υποχρεώσεις μπλα μπλα, ταξίδια μπλα μπλα, συγκεντρώσεις της ομάδας για κάποια φλέγοντα θέματα του γκρουπ μπλα μπλα μπλα. Ή μήπως ήταν η σιωπή πριν την καταιγίδα, η παύση πριν το μεγάλο ντου ή ακόμα ένα μικρό τρικ δημοσιότητας; Το αφήνω στους αναγνώστες σας!

Έχεις εμμονή με το The ‘Atro … το σχολιάζεις περισσότερο! Θεωρείς ότι είναι ο ναός … για τα καγκούρια και τις λολίτες της πόλης ή συμβαίνει κάτι άλλο;
Λάθος, δεν ασχολούμαι κυρίως με το The ‘Atro. Δεν κάθισα να μετρήσω τις φωτογραφίες για να βγάλω την αναλογία του κάθε μαγαζιού. Όπου βρίσκω υλικό χτυπάω! Ίσως να έτυχε ν’ ανεβάσω περισσότερες φωτογραφίες από το συγκεκριμένο στέκι, αλλά να είσαι σίγουρος, ότι δεν κάνω διακρίσεις. Όπως έχω πει  όλα τα μαγαζιά είναι ισάξια στα μικρά μπιμπιλωτά μου μάτια.

Ποστάρεις και προσωπικές φωτογραφίες … από μοντέλα που «δραστηριοποιούνται» στη νύχτα της Κομοτηνής! Που τις βρίσκεις;
Αρκετές φωτογραφίες στέλνονται από τους fans της σελίδας, είτε γιατί έχουν προηγούμενα με κάποιον και θέλουν να τον ξεφτιλίσουν δημοσίως, είτε γιατί απλά γνωρίζουν 5-10 πτυχές που είναι αξίες γέλιου για όλους του υπόλοιπους. Πιστέψτε με είναι πολλοί αυτοί που στέλνουν, απλά δεν ανεβάζω το κάθε τι που μου στέλνουν. Δεν θέλουμε να καταστρέψουμε ζωές … άσχετα που μερικοί/ες το αξίζουν!!!

Είσαι υπέρ της ανωνυμίας στο διαδίκτυο;
Φυσικά και είμαι υπέρ της ανωνυμίας, ειδάλλως δεν θα υπήρχαν παρόμοιες σελίδες στο διαδίκτυο.

Πως φαντάζεσαι τον εαυτό του «το Σπαθί και το Κλαρί», αν κάποτε ανακαλυφθεί; Σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ μίας μεσημεριανής εκπομπής ή κάπου αλλού;
Ελπίζω να καταλαβαίνεις κι εσύ, αλλά και όλοι, ότι αν ποτέ βρεθεί ο διαχειριστής της σελίδας, μάλλον θα περάσει αρκετά δυσβάστακτα βράδια σε κάποιο νοσοκομείο κι όχι σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ, όπως ανέφερες. Εκτός και αν τον κουβαλάνε 4 στο πλατό και θέλει να κάνει αναπαράσταση της μούμιας.

Και κάτι άσχετο! Μια ευχή για το 2013…
Μια ευχή ε; Λοιπόν ... ξεφαντώστε ελεύθερα και άφοβα, μάθετε ποιοι πραγματικά είστε, αγαπήστε την κριτική και μην την απωθείτε. Αν όντως έχετε το γνώθι σαυτόν, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Ελπίζω κάποια στιγμή να κατανοήσουν οι περισσότεροι ότι όσο περισσότερο αντιστέκονται και φρικάρουν, τόση περισσότερη είναι η τροφή για σχόλια. Πάρτε το χάλαρα και θα δείτε πως ανατρέπονται όλα!

Και κάτι τελευταίο! Στείλε ένα μήνυμα στους αναγνώστες της Piazza del Popolo, καθώς και στους υποστηρικτές της σελίδας σου.
Ψόφος, σε αυτούς που επιμένουν να παίζουν την ίδια κασέτα, λέγοντας μου να ανεβάσω τα μούτρα μου για να με κοροϊδέψουν. Αν ήμουν το μόνο πρόβλημα θα την είχα ανεβάσει πρώτη-πρώτη.
Απαγχονισμός, σ’ αυτούς που νομίζουν ότι οι φωτογραφίες τους είναι προσωπικά δεδομένα και δεν έχω το δικαίωμα να τις χρησιμοποιώ, όταν το προφίλ τους είναι διαθέσιμο στο κοινό κι επίσης σ’ αυτούς που υποστηρίζουν πως ΔΕΝ μπορώ να τους κρίνω. Λάθος κάνουν και το αποδεικνύω καθημερινώς.
Κρεμάλα, σ’ αυτούς που νομίζουν πως τώρα έγιναν για πρώτη φορά ρεζίλι στην Κομοτηνή, λόγω της φωτογραφίας που ανέβασα. Δηλαδή όταν χορεύατε πάνω στα μπαρ σαν τους πίθηκους, τι νομίζατε ότι ήσασταν; Αόρατοι;
Οίκτος, σ’ αυτούς που νομίζουν πως είμαι ένα ανθρωπόμορφο τέρας, χοντρός, σπυριάρης και ότι δεν έχω πάει με γυναίκα στη ζωή μου. Στην Κομοτηνή είμαστε, μέχρι και τα καλαμάκια του φραπέ γαμάνε.
Τέλος, ΕΥΓΕ σ’ αυτούς που βλέπουν τον εαυτό τους στη σελίδα και γελάνε με τη πάρτη τους. ΝΑΙ υπάρχουν κι αυτοί ευτυχώς.

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/12/12 07:41

    πιατσα ειμαι ερωτευμενη μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/12/12 12:18

      Και εσυ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/12/12 12:48

      ειναι μωρο το ατιμουλικο

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/12/12 13:46

      Κορίτσια μη μαλωνετε!!Για όλες φτάνει το πουλι του πιάτσα! 8---------------------- ΚΑΨΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
    4. Εσύ φαίνεσαι γνωστή!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος27/12/12 17:00

      Η ναυαγοσωστρια είμαι!!! V

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/12/12 09:56

    Πόσο άρρωστοι άνθρωποι υπάρχουν στην Κομοτηνή! Και πρώτος και καλύτερος αυτός ο άνθρωπος που έφτιαξε αυτή τη σελίδα. Τι κόμπλεξ τι μίσος τι κακία κρύβει μέσα του! Άρρωστοι είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/12/12 10:09

    ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/12/12 10:12

    Μόνο η Πιάτσα θα μπορούσε να ανακαλύψει το ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙ.Τυχαίο...........δε νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/12/12 10:35

    AFHSES MOUSI KAI EXEIS MIA BARBATILA ALLO PRAGMA.POS TO LES ESY:E R O T A S <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/12/12 11:34

    KAI TO SPATHI KAI TO KLARI STON KOLO SAS MALAKES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/12/12 15:02

    Maresei poy eimaste oloi mia anwnymh parea.. karagiozides

    DWSE RE SPATHI , KSEMPROSTIASE TA OLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/12/12 17:25

    Kapws tha stavropatiseis kai esi opws o idritis tis selidas "pater pastitsios" kai tha se sernoun sta kratitiria....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/12/12 19:45

      μπορεί να τον βγάλει η μάνα του...

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος27/12/12 18:18

    dose re spathi,mi masas!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/12/12 23:20

    Ο πατερ παστοτσιο ειναι ακομα ανοιχτος παλικαρε.. του τα κλασαν τα παπαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/12/12 10:16

    Ξεχασες να ρωτησεις στη συνεντευξη που κατ αποκλειστικοτητα πηρες, αν την κοπελλα που βιασαν και σκοτωσαν στην Ξανθη, την ειχε σχολιασει το βραδυ που ηταν εξω,(δεν σε ειχε ρωτησει και γυρισε video που κολυμπαει στο ΦΒ) ΠΟΥ θα χτυπουσες την αγραμματη αποτυχημενη ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ σημερα !Εχεις συνειδηση τι κανεις και σε τι μπορει να οδηγησει αυτο?Σιγουρα οχι,οι αλλοι που σε αποδεχονται ??????Αλλου συνεντευξη δε θα δωσεις ?Μονο στον εαυτο σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλού αυτά μαλάκες! Αλλού, στα αφεντικά σας...

      Διαγραφή
    2. Λάθος πιάτσα.Στοχοποιεί άτομα με τη φθηνή βλακεία του κι εσύ τον στηρίζεις.
      Δεν είναι όλα στη ζωή χαβαλές και διασυρμός. Σερ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/1/14 14:47

      Aftes tis vlakies mono stin ameriki tis pistevun... tha do diladi tin kathe kathisterimeni kariola pu surose sto theatro k tha trelatho k tha pao na ti viaso.. as afisume tis malakies kata merus.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος28/12/12 15:19

    H douleia pou mpike me visma to partali auto tha tin xasi se ligo...douleuei kai sto dimosio...oute i manoula sou tha mporesei na se swsei se ligo perimene kai tha deis.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος29/12/12 16:15

    pws akribws tha xasei th doyleia tou? THa paei o dhmarxos kai tha toy pei, A ESY EIXES TI SELIDA STO FACEBOOK E? APOLYESAI..
    ti lete mwre zwa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/1/13 20:45

      polla eipes i mouri tou kumas egine ade gt oloi oi xwriatides kritikoi mou ginate...tsopanakia..

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.