15.6.10

Σχεδόν μια ντουζίνα οι επίδοξοι υποψήφιοι δήμαρχοι από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ (και όχι μόνο) στην Κομοτηνή…

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις! Εννέα είναι οι επίδοξοι υποψήφιοι που θα ζητήσουν το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές του Νοεμβρίου στην Κομοτηνή, σύμφωνα με την ηλεκτρονική διαδικασία που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα το ΠΑΣΟΚ και η οποία ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Όσοι ανέμεναν κάποιο «μπαμ», θα πρέπει να περιμένουν κι άλλο, καθώς το σύνολο των ονομάτων είναι σχεδόν όσα έχουν ήδη ακουστεί.
Εφτά αυτοπροτάθηκαν, ενώ δύο ετεροπροτάθηκαν!!! Πιο συγκεκριμένα οι εφτά που έκαναν πρόταση για τον εαυτό τους είναι οι … Κώστας Λιούρτας, πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, Βαγγέλης Λίτσος, δήμαρχος Αιγείρου, Άρης Παπαευαγγέλου, Γιώργος Πετρίδης, δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Κυπριανίδης, δημοτικός σύμβουλος, Δάμωνας Δαμιανός, δημοτικός σύμβουλος και Κώστας Κατσιμίγας, αντινομάρχης Ροδόπης!
Οι δύο που προτάθηκαν από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ ήταν οι Τάσος Βαβατσικλής, πρώην δήμαρχος Κομοτηνής και Παύλος Δαμιανίδης, δημοτικός σύμβουλος. Πάντως μπορεί ο πρώην δήμαρχος να μην έκανε αυτοπρόταση, αλλά οι προτάσεις προς το πρόσωπο του, ξεπέρασαν τις 30!!! Μάλιστα μέσα στις προτάσεις, υπήρξαν κάποιες που ξεχώρισαν, όπως μία από έναν καθηγητή Πανεπιστημίου και μία από πρώην βουλευτή.

37 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/6/10 10:37

    Oi pio pithanoi einai Petridhs kai Litsos.. ola ta alla einai istories gia arkoudes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο δικαίωμα «του εκλέγειν και εκλέγεσθαι», και στο «δικαίωμα «έκφρασης της ελεύθερης σκέψης» είναι όλοι ίσοι!!!!!!!
    D-Frida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/6/10 11:58

    O Liourtas mono sto oneiro tou.. o Kyprianidh to idio.. o Damwnas to idio kai autos.. O katsimigas apla den mporei, giati to exei paiksei se polla tamplo.. o Damianidhs den endiaferetai.. Ton Babatsiklh den ton theloune oute oi pasoktshdes.. O Litsos einai gia thn Aigeiro (gia antidhmarxos dld).. O Papaeuaggelou oute kan.. Menei mono Petridhs..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/6/10 12:28

    MONO O PETRIDHS MENEI DHLADH? DEN THA PAROUME TON DHMO.....ALLA THA PAROUME TON POULO! ME TON PETRIDH TON ANYPARKTO THA KERDISEIS EKLOGES? PWS THA GINEI AUTO? ME TON ANTHROPO POU DEN HRTHE POTE SE SYGKROUSEIS ME KANENAN? DEKA KLASEIS ANWTEROS O LIOURTAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/6/10 12:28

    Ντροπή. Να κάνει ο Δαμωνας αιτηση στο ΠΑΣΟΚ.
    Υποκριτή!!
    Ο Ιουδας ομως κρεμάστηκε, να δουμε τι θα κάνει αυτος, εκτος εαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/6/10 12:30

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/6/10 13:11

    και τι γίνεται στην Αθήνα δηλ. για μας που δεν ξέρουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΘΗΝΑΙΟΣ15/6/10 13:29

    Τέλος! Η Αθήνα αποφάσισε! Ο Παύλος το χρίσμα και Δήμαρχος από την Πρωτοχρονιά του 2011δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/6/10 15:49

    Ο Κατσιμίγας στο βιογραφικό του αναφέρει για την απάτη της μελέτης του νοσοκομείου;
    Αναφέρει ότι ο κ. Στυλιανίδης τον διόρισε μέλος το ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ;
    Η τα αναφέρει ως προσόντα.
    Το ΠΑΣΟΚ δύσκολα θα γλυτώσει από τους διαβόλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/6/10 15:50

    O Damianidis einai o monos pou axizei kai fusika tha kanei peripato kai douleia ston dimo!! alla ton fobountai oloi kai den tha ton afisoune!! sto telos tha tou dosoun kati gia na min milaei kai na einai kai ligo euxaristimenos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/6/10 21:10

    Τι σχεδόν μια ντουζίνα υποψήφιοι δήμαρχοι, μια αγέλη είναι με αγελαδάρη τον Βαβατσικλή.
    Ορισμένοι δεν έχουν «το γνώθι σ’ αυτόν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/6/10 14:44

    Kalimera sas,
    Den kserw poios tha vgei, alla poly fovamai oti gia allh mia fora tha psifisei o kosmos me krhthria kommatika!!! ELEOS! Meta apo osa exoun ginei, meta apo thn katantia tou Ellhnikou kratous pou thn prokalesan ta 2 megala kommata, ta skandala kai tis mizes pou einai ola se baros tou aplou kosmou, kai akomh skefteste to xrwma tou kathe ypopshfiou kai oxi ton xarakthra tou kai ta prosonta tou, tis filodoksies kai to orama tou! Kai epeidh eimai dhmoths Aigeirou, mia anafora...O Litsos den kanei oute gia antidhmarxos!!! Anthrwpos pou diamenei sthn Alexandroupoli kai den pataei to podi tou ston dhmo ektos apo to dhmarxeio, pws na symeristei ta problhmata tou topou....exei mayra mesanyxta kai eimastan pragmatika atyxoi pou xasame ton Almpanidi kai fortothikame ton "Ligo...poly Ligo" Litso!!!
    Elpizoume se ena kalytero mellon me aksious anthrwpous pou exoun orama , thelisi, agaph gia ton topo kai den ta vlepoun ola prasina h' mple! O theos mazi mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/6/10 23:19

    Η Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης αξιολόγησε τα πρόσωπα που αυτοπροτάθηκαν και ετεροπροτάθηκαν και αποφάσισε ότι προς αξιολόγηση θα σταλούν στα κεντρικά μόνο τα ονόματα του Πετρίδη και του Λίτσου. Όλοι οι άλλοι κρίθηκε (μετ' επαίνων) ότι δεν μπορούν να κερδίσουν το Δήμο. Μεταξύ Πετριδή και Λίτσου προβάδισμα δίνεται στον Πετρίδη. Να δούμε τι θα πει και το κεντρικό ΠΑΣΟΚ. Βέβαια τον τελευταίο λόγο τον έχει ο λαός της Κομοτηνής και των οικισμών, που μετά τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ είναι και πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/6/10 16:03

    ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Μ'ΑΥΤΟΥΣ?Ο ΛΙΤΣΟΣ ΤΙΠΟΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟ OPENGOV ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ!ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23/6/10 00:00

    Και ποιός είναι δηλαδή ο κατάλληλος; Ο Λίτσος "λίγος", ο Πετρίδης "λαμόγιο", οι υπόλοιποι ανύπαρκτοι. Ποιός λοιπόν είναι ο ικανός; Η δημοκρατική παράταξη τρώει τις σάρκες της και απαξιώνει τα στελέχη της και ο Κοτσάκης κάνει πάρτι στην υγεία των κορόιδων. Τελικά φαίνεται ότι αυτοί που συνέβαλαν με τη συμπεριφορά τους να κερδίσει το 2006 η δεξιά την Κομοτηνή, παίζουν τώρα ακριβώς το ίδιο παιχνίδι. Ο εαυτούλης τους πάνω απ' όλα. Και ο Κοτσάκης στην καρέκλα του δημάρχου.
    Φτου στα μούτρα τους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος23/6/10 00:15

    Το "λίγος" και το "λαμόγιο" τι τα βάζεις σε εισαγωγικά ρε?Υπάρχει καμιά αμφιβολία γι'αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. mhn ksexname oti thn deuterh kyriakh toy 2006 poios sthrikse anoixta ton kotsakh. 35% eixe o eklektos ths nd kai phge sto 55%. kai to pasok me 3 syndyasmoys! giati na mhn exei kai pali treis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος23/6/10 17:55

    Όποιος σκέφτεται αντάρτικα ψηφοδέλτια είναι σε ευθεία συναλλαγή με τη δεξιά. Το έργο το έχουμε ξαναδεί το 2006. Μόνο τα πρόσωπα αλλάζουν (ίσως και όχι). Η δημοκρατική παράταξη και πάλι όμηρος των φιλόδοξων και στελεχών της. Κάποιοι κατάντησαν βαμπίρ της πολιτικής και δε λένε να το καταλάβουν. Τους κατάλαβε όμως ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος23/6/10 19:03

    ase ta sxolia sta blogs petridh kai ante na kaneis pshfodeltio. ksekolla re

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος23/6/10 21:17

    Καλή η ονοματολογία, αλλά είναι καιρός να ακούσουμε και απόψεις για την ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής στην πόλη και τους οικισμούς της. Τελικά εκτός από φιλοδοξίες όλοι αυτοί έχουν και κάποιο όραμα για το νέο Δήμο; Ή μήπως η μεταξύ τους φαγωμάρα θα αφήσει ανενόχλητο τον Κοτσάκη να εφαρμόσει το δικό του "όραμα" για άλλη μια τετραετία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος23/6/10 22:53

    Gia deite pos irhan ta pragmata! Na parakalaei o Kotsakis na katevei gia dimarhos o Vavatsiklis.
    O Tasos omos einai gata kai den peftei sti loumba!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος25/6/10 15:44

    Telika to pragma fainetai na teleiose. Dhmarxos o Petridis h o Litsos kai o Vavatsiklis stirizei dynamika tin oli ypothesi. Ola ta alla einai istories gia arkoudes. Kotsaki ta panigiria teleiosan. Me enomeno to PASOK ta psomia soy teleiosan. Ante kai kali ksekourasi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος29/6/10 18:26

    Τελικά οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Βαβατσικλής στηρίζει τον Πετρίδη ή το Λίτσο. Τα παραμύθια τέλος. Η δημοκρατική παράταξη κατεβαίνει ενωμένη στο Δήμο Κομοτηνής. Κωτσάκη... το πάρτυ τελείωσε. . Άντε γεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος29/6/10 19:46

    Ότι αναφέρεται σχετικά με τις υποψηφιότητες, βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας. Απλά ο κ. Πετρίδης ήταν στην Αθήνα και συμμετείχε στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, όπως είναι φυσικό βρέθηκε και συζήτησε περί της υποψηφιότητάς τους. Ως συνήθως τα μεγαλοστελέχη σε όλα λένε ναι, σε αυτό το ναι μπορούν να γραφούν ιστορίες για αγρίους.
    Όσο πιο συγκρα(ο)τημένος είναι κάποιος, τόσο πιο κερδισμένος είναι.
    Οι όποιοι συνεργάτες σου κ. Πετρίδη που διαρρέουν τις δήθεν πληροφορίες μόνο ζημία σας κάνουν και μόνο σας εκθέτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος29/6/10 21:04

    Ξανθιά χαζή τραπεζικός - του πατέρα της καμάρι - θέλει να γίνει αντιδήμαρχος - θα πάρει καραμάνι...

    ΠΕΤΡΙΔΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΤΣΕΤΙΝΕ.ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ.ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΣ Κ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΗΝ ΜΕΝΕΣΕΛΙΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος29/6/10 21:52

    Περί υποψηφιοτήτων ο λόγος, ο Τάσος Βαβατσικλής άνοιξε τα χαρτιά του εδώ και αρκετό καιρό για την υποψηφιότητά του, και το πρώτο που έκανε ήταν να καλέσει όλους τους πιθανούς υποψηφίους να συζητήσουν και να συναποφασίσουν, για κοινές θέσεις που θα βοηθήσουν την πόλη και τους πολίτες να βγούν από τα αδιέξοδα της σημερινής κατάστασης, όποιο και νάναι το εκλογικό αποτέλεσμα.
    Στο κάλεσμά του από ότι βλέπω και ακούω δεν ανταποκρίθηκαν οι λοιποί 8 υποψήφιοι. Ή δεν έχουν πολιτικές θέσεις προς το παρών ή στην χειρότερη περίπτωση να μην έχουν την δυνατότητα σ΄αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνά η πατρίδα μας να συλλογισθούν για τις ανάλογες θέσεις αυτής της δύσκολης συγκυρίας, ή σκέφτονται κάτι διαφορετικό, ίσως να κάνω και λάθος.
    Δύσκολοι καιροί δύσκολες πολιτικές θέσεις
    Εκτός «από το θέλω-θέλω» να είμαι υποψήφιος δεν αντιλήφθηκα να πουν κάτι άλλο για να μου κινήσει το ενδιαφέρων, και να πω κάτι καινούργιο λέει αυτός ο κύριος υποψήφιος.
    Άκόμη βρίσκονται από το σημείο που ξεκίνησαν, «από το θέλω-θέλω», τυφλό χτύπημα που λένε.
    Επιτέλους κάποτε πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για την πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος30/6/10 10:04

    Πολύ σωστή η τελευταία παρατήρηση. Σημασία δεν έχουν οι φιλοδοξίες του καθενός, αλλά τα συμφέροντα της πόλης, των οικισμών και των δημοτών.
    Πάντως σε δήλωσή του ο Λίτσος σε δημοσιογράφο ραδιοφώνου είπε ότι έχει πληροφορηθεί από τα ΜΜΕ τη δήλωση του Βαβατσικλή, αλλά έως τώρα δεν του έγινε καμιά πρόσκληση για συζήτηση, την οποία θα αποδεχόταν ευχαρίστως. Πιθανόν το ίδιο να συμβάινει και με τους άλλους υποψηφίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος 29/6/10 21:5230/6/10 12:03

    Ο έμπειρος κ. Λίτσος έκανε το πρώτο βήμα με δημόσια δήλωση αυτό δείχνει ότι τον απασχολεί το μέλλον του νέου Καλλικρατικού δήμου.
    Τι απομένει να γίνει για το επόμενο καθοριστικό βήμα;

    «Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ» λέγει η σοφή παροιμία της Ανατολίας.

    Λοιπόν τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες είναι τραγικά μα είναι αποτέλεσμα πολλών χρονών και πολλών αντοχών που πλέον δεν υπάρχουν πόσο να αντέξει και ο κόσμος σε όλα αυτά. η ζωή έχει καταντήσει ανυπόφορη και σίγουρα ο κατακερματισμός της δημοκρατικής παράταξης δεν βοηθά πουθενά..
    Το αισθητήριο επιβίωσης των πολιτών προτιμά να πω και απαιτεί την ενωμένη κάθοδο στις προσεχείς καθοριστικές εκλογές της ΤΑ της δημοκρατικής παράταξης, γιατί μόνο μια τέτοια πέρα ως πέρα δημοκρατική πρωτοβουλία μπορεί να δώσει τις λύσεις για να βγούμε από το πρωτοφανές αδιέξοδο της νεότερης ελληνικής ιστορίας.
    Λύσεις πάντα υπάρχουν, όταν υπάρχει η θέληση η πολιτική ευθύνη, και οράματα για τον δήμο μας.
    Λίγο πάνω λίγο κάτω η λύση πρέπει να υπάρξει, αν δεν υπάρξει:
    Τότε δεν έχει νόημα αυτήν την δύσκολη χρονική περίοδο να πηγαίνουμε στις κάλπες να εκλέγουμε τέτοιες ηγεσίες εγωιστικές και υπεροπτικές και μετά να γκρινιάζουμε. Είναι σαν να λούζουμε το σπιτι μας με βενζίνη να ανάβουμε το σπίρτο και μετά να απορούμε και να κλαίμε γιατί κάηκε το …….(μπιπ) μημένο!!!!!!

    Μετά τη δημόσια δήλωση του κ. Λίτσου, ο κ. Βαβατσικλής «ας γίνει η κορυφή του βουνού και να προσκαλέσει σε δημόσια συζήτηση με τη συμμετοχή των δημοτών τον Μωάμεθ» (να γευθούμε τις θέσεις τους τα οράματά τους και τα πανοράματά τους), και μέσα σε κλίμα αλληλοκατανόησης να ληφθούν οι πρέπουσες αποφάσεις, και να ξεκινήσουμε τον αγώνα της Μεγάλης Νίκης του 72% μια και έξω, για να βρει αυτός ο τόπος τη γαλήνη του και την ευημερία του.

    Αλλιώς οι «καρέκλες» τους δεν μας ενδιαφέρουν και τι κρίμα δεν μας αφορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. O Μπούλης30/6/10 18:20

    Όποιος βάλει τον Δάμωνα στο ψηφοδέλτιο του θα πάρει το χρίσμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος30/6/10 18:28

    @mpouli Εσύ και ο Δάμωνας θα πάρετε τα @@ μου. Αρε μαύρο που θα πέσει. Μονο ο Μανανας μπορεί να σώσει την κατάσταση. Ξέρει ο Γιώργης απο συμβιβασμούς και συμφωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος30/6/10 18:49

    Σαν αυτές που έκανε με τον Κοτσάκη???? ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος30/6/10 22:17

    Μανανάς - Κοτσακης (love for ever)

    Πως να μην υπάρχει έρωτας αφού ψηφίζουν μαζί... άντε μην πούμε και για την ΔΕΥΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος18/7/10 13:41

    Όσοι έχουν κατοικία στο Φανάρι- Αρωγή ή ακόμη χειρότερα έχουν κανένα μαγαζί η επιχείρηση τουριστική εκεί θα ξέρουν τα παρακάτω:
    Ο κ. Δήμαρχος Ευαγγελος Λιτσος για άλλη μια χρονιά μας άφησε στην μοίρα μας!!!
    Όλοι όσοι έχουν επισκεφτεί τους παραθαλάσσιους οικισμούς έχουν διαπιστώσει μόνοι τους την αδιαφορία και την εγκατάλειψη που επικρατεί. Τα κουνούπια και η σκνίπα φέτος έχουν αγανακτήσει τον κόσμο με αποτέλεσμα να παραπονιούνται όλοι οι επισκέπτες αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι. Αναρωτήθηκε κανείς από τον δήμο και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος κ. Λίτσος πώς θα τα βγάλουν πέρα όλοι αυτοί που έχουν κάποια επιχείρηση από την στιγμή που δεν μπορεί να καθίσει άνθρωπος εξαιτίας της ανεξέλεγκτης κατάστασης με τα κουνούπια και την σκνίπα??? Φυσικά και ΟΧΙ…υπάρχει πλήρης αδιαφορία!! Και πώς να μην υπάρχει βέβαια όταν ο Δήμαρχος κ. Λιτσος μένει στην Αλεξανδρούπολη και δεν έχει ιδέα τι προβλήματα έχει ο δήμος Αιγείρου και πως τα αντιμετωπίζουν οι δημότες και οι επαγγελματίες. Παρόλα αυτά όμως η δημαρχεία θα ζητήσει τα ενοίκια και τα τέλη παρεπιδημούντων στο τέλος του έτους.
    Το πρόβλημα με την υδροδότηση εδώ και χρόνια το λέμε και αποτέλεσμα δεν βλέπουμε. Κάθε Σαββατοκύριακο το απόγευμα στερεύουν οι βρύσες από τον κόσμο που επιστρέφει από την παραλία, και κάθε φορά τα ίδια έχουμε.
    Αδιαφορία υπάρχει επίσης και στο θέμα του φωτισμού και της καθαριότητας. Επιτρέπεται στο πιο τουριστικό μέρος του Ν. Ροδόπης, στο Φανάρι, να επικρατεί σκοτάδι στους δρόμους . Είναι απορίας άξιο πως δεν έχει γίνει δυστύχημα με πεζούς που έρχονται από τα Camping του ΕΟΤ και του ΟΤΕ στο χωριό περπατώντας μέσα στην μαύρη πίσσα και στα πεζοδρόμια που παρκάρουν τα αμάξια τους όσοι πηγαίνουν στο εστιατόριο του ΟΤΕ.
    Αλλά ας ήμαστε ειλικρινής, είδατε ποτέ τον δήμαρχο κ. Λίτσο να είναι στο Φανάρι για να εντοπίσει τα όσα προβλήματα σας αναφέρουμε….ΠΟΤΕ! Μόνο προεκλογικά έρχεται και όταν έχει πολιτιστικές εκδηλώσεις. Και με την ευκαιρία αυτή να αναφερθούμε και στις εκδηλώσεις που θα γίνουν φέτος στον Δήμο Αιγείρου. Ντροπής πράγματα!! Τουρνουά τάβλι, παράσταση Καραγκιόζη και ένα λαϊκό γλέντι νομίζουν ότι είναι αρκετά για να δώσουν τουριστικό ενδιαφέρον στο Φανάρι και να το κάνουν πόλο έλξης! Μα ποιόν κοροϊδεύεται επιτέλους;
    Θα μπορούσα να γράφω ολόκληρες σελίδες για το «δήθεν έργο ανάπτυξης» που νομίζεται πως κάνει ο Δήμαρχος κ. Λίτσος ο οποίος «προς Θεού» δεν θέλει να ριζώσει στην καρέκλα της τοπικής αυτοδιοίκησης , αλλά θα καταντήσω κουραστικός και γι αυτό θα σταματήσω εδώ.
    Αλίμονο στην ανάπτυξη του τόπου μας αν και στον Καλλικράτη έχουμε άτομα σαν τον Ευάγγελο Λίτσο να μας διοικούν….ΑΛΙΜΟΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος18/7/10 13:42

    Όσοι έχουν κατοικία στο Φανάρι- Αρωγή ή ακόμη χειρότερα έχουν κανένα μαγαζί η επιχείρηση τουριστική εκεί θα ξέρουν τα παρακάτω:
    Ο κ. Δήμαρχος Ευαγγελος Λιτσος για άλλη μια χρονιά μας άφησε στην μοίρα μας!!!
    Όλοι όσοι έχουν επισκεφτεί τους παραθαλάσσιους οικισμούς έχουν διαπιστώσει μόνοι τους την αδιαφορία και την εγκατάλειψη που επικρατεί. Τα κουνούπια και η σκνίπα φέτος έχουν αγανακτήσει τον κόσμο με αποτέλεσμα να παραπονιούνται όλοι οι επισκέπτες αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι. Αναρωτήθηκε κανείς από τον δήμο και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος κ. Λίτσος πώς θα τα βγάλουν πέρα όλοι αυτοί που έχουν κάποια επιχείρηση από την στιγμή που δεν μπορεί να καθίσει άνθρωπος εξαιτίας της ανεξέλεγκτης κατάστασης με τα κουνούπια και την σκνίπα??? Φυσικά και ΟΧΙ…υπάρχει πλήρης αδιαφορία!! Και πώς να μην υπάρχει βέβαια όταν ο Δήμαρχος κ. Λιτσος μένει στην Αλεξανδρούπολη και δεν έχει ιδέα τι προβλήματα έχει ο δήμος Αιγείρου και πως τα αντιμετωπίζουν οι δημότες και οι επαγγελματίες. Παρόλα αυτά όμως η δημαρχεία θα ζητήσει τα ενοίκια και τα τέλη παρεπιδημούντων στο τέλος του έτους.
    Το πρόβλημα με την υδροδότηση εδώ και χρόνια το λέμε και αποτέλεσμα δεν βλέπουμε. Κάθε Σαββατοκύριακο το απόγευμα στερεύουν οι βρύσες από τον κόσμο που επιστρέφει από την παραλία, και κάθε φορά τα ίδια έχουμε.
    ...synexizetai!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος18/7/10 13:45

    ....synexeia apo to prohgoymeno!!
    Το πρόβλημα με την υδροδότηση εδώ και χρόνια το λέμε και αποτέλεσμα δεν βλέπουμε. Κάθε Σαββατοκύριακο το απόγευμα στερεύουν οι βρύσες από τον κόσμο που επιστρέφει από την παραλία, και κάθε φορά τα ίδια έχουμε.
    Αδιαφορία υπάρχει επίσης και στο θέμα του φωτισμού και της καθαριότητας. Επιτρέπεται στο πιο τουριστικό μέρος του Ν. Ροδόπης, στο Φανάρι, να επικρατεί σκοτάδι στους δρόμους . Είναι απορίας άξιο πως δεν έχει γίνει δυστύχημα με πεζούς που έρχονται από τα Camping του ΕΟΤ και του ΟΤΕ στο χωριό περπατώντας μέσα στην μαύρη πίσσα και στα πεζοδρόμια που παρκάρουν τα αμάξια τους όσοι πηγαίνουν στο εστιατόριο του ΟΤΕ.
    Αλλά ας ήμαστε ειλικρινής, είδατε ποτέ τον δήμαρχο κ. Λίτσο να είναι στο Φανάρι για να εντοπίσει τα όσα προβλήματα σας αναφέρουμε….ΠΟΤΕ! Μόνο προεκλογικά έρχεται και όταν έχει πολιτιστικές εκδηλώσεις. Και με την ευκαιρία αυτή να αναφερθούμε και στις εκδηλώσεις που θα γίνουν φέτος στον Δήμο Αιγείρου. Ντροπής πράγματα!! Τουρνουά τάβλι, παράσταση Καραγκιόζη και ένα λαϊκό γλέντι νομίζουν ότι είναι αρκετά για να δώσουν τουριστικό ενδιαφέρον στο Φανάρι και να το κάνουν πόλο έλξης! Μα ποιόν κοροϊδεύεται επιτέλους;
    Θα μπορούσα να γράφω ολόκληρες σελίδες για το «δήθεν έργο ανάπτυξης» που νομίζεται πως κάνει ο Δήμαρχος κ. Λίτσος ο οποίος «προς Θεού» δεν θέλει να ριζώσει στην καρέκλα της τοπικής αυτοδιοίκησης , αλλά θα καταντήσω κουραστικός και γι αυτό θα σταματήσω εδώ.
    Αλίμονο στην ανάπτυξη του τόπου μας αν και στον Καλλικράτη έχουμε άτομα σαν τον Ευάγγελο Λίτσο να μας διοικούν….ΑΛΙΜΟΝΟ!
    Με τιμή,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος18/7/10 13:46

    ...se synexeia apo prin..
    Αδιαφορία υπάρχει επίσης και στο θέμα του φωτισμού και της καθαριότητας. Επιτρέπεται στο πιο τουριστικό μέρος του Ν. Ροδόπης, στο Φανάρι, να επικρατεί σκοτάδι στους δρόμους . Είναι απορίας άξιο πως δεν έχει γίνει δυστύχημα με πεζούς που έρχονται από τα Camping του ΕΟΤ και του ΟΤΕ στο χωριό περπατώντας μέσα στην μαύρη πίσσα και στα πεζοδρόμια που παρκάρουν τα αμάξια τους όσοι πηγαίνουν στο εστιατόριο του ΟΤΕ.
    Αλλά ας ήμαστε ειλικρινής, είδατε ποτέ τον δήμαρχο κ. Λίτσο να είναι στο Φανάρι για να εντοπίσει τα όσα προβλήματα σας αναφέρουμε….ΠΟΤΕ! Μόνο προεκλογικά έρχεται και όταν έχει πολιτιστικές εκδηλώσεις. Και με την ευκαιρία αυτή να αναφερθούμε και στις εκδηλώσεις που θα γίνουν φέτος στον Δήμο Αιγείρου. Ντροπής πράγματα!! Τουρνουά τάβλι, παράσταση Καραγκιόζη και ένα λαϊκό γλέντι νομίζουν ότι είναι αρκετά για να δώσουν τουριστικό ενδιαφέρον στο Φανάρι και να το κάνουν πόλο έλξης! Μα ποιόν κοροϊδεύεται επιτέλους;
    Θα μπορούσα να γράφω ολόκληρες σελίδες για το «δήθεν έργο ανάπτυξης» που νομίζεται πως κάνει ο Δήμαρχος κ. Λίτσος ο οποίος «προς Θεού» δεν θέλει να ριζώσει στην καρέκλα της τοπικής αυτοδιοίκησης , αλλά θα καταντήσω κουραστικός και γι αυτό θα σταματήσω εδώ.
    Αλίμονο στην ανάπτυξη του τόπου μας αν και στον Καλλικράτη έχουμε άτομα σαν τον Ευάγγελο Λίτσο να μας διοικούν….ΑΛΙΜΟΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος30/7/10 16:00

    Αγαπητέ Σταύρο από το Φανάρι, σε όλους εμάς που κατοικούμε στο Φανάρι, ντόπιους και παραθεριστές, είναι γνωστή η κόντρα και η εμπάθεια που έχεις για το δήμαρχο Βαγγέλη Λίτσο, παρά το γεγονός ότι μόνο όφελος είχες από αυτόν. Εμείς οι ντόπιοι ξέρουμε και κάτι παραπάνω. Όσοι όμως τον γνωρίζουμε καλύτερα ξέρουμε και τα προτερήματα και τα ελλαττώματά του. Λες ότι μένει στην Αλεξανδρούπολη. Τεράστιο ψέμα. Μένει στην Κομοτηνή εδώ και δεκαετίες και το πατρικό του σπίτι είναι στη Μέση. Η κόρη του πηγαίνει χρόνια τώρα σε δημοτικό σχολείο της Κομοτηνής. Ρώτα και το συχωριανό σου που είναι διευθυντής στο συγκεκριμένο σχολείο. Βλάβες νερού υπάρχουν σε όλες της περιοχές της Ελλάδας. Κάνεις ολόκληρο θέμα 3-4 τρίωρες διακοπές νερού σε όλη τη θερινή περίοδο. Αυτό πλήττει τον τουρισμό; Σε όλες τις άλλες τουριστικές περιοχές όλα λειτουργούν στην εντέλεια; Στη Μύκονο τη Σαντορίνη τη Χαλκιδική τη Ρόδο την Κρήτη την Κέρκυρα παντού καμιά διακοπή νερού; Μόνο στο Φανάρι εξαιτίας του καταραμένου Λίτσου; Ξέρεις καλά τις μάχες που έδωσε στα δικαστήρια για την ανάπτυξη της περιοχής. Εμείς οι φίλοι του ήμασταν εκεί. Εσένα δε σε είδαμε ποτέ. Πρώτος πάντα στην εύκολη κριτική και τελευταίος στους αγώνες. Τροποποίηση ζωνών στη RAMSAR. Τίποτα και αυτό. Από το 1996 το πάλευε η περιοχή. Ο Λίτσος όμως τα κατάφερε. Τυχαίο; Δε νομίζω. Σίγουρα δεν τα έχει κάνει όλα στο Φανάρι. Μένουν αρκετά. Να δούμε τι θακάνουν και οι επόμενοι. Αλλά έλεος ρε Σταύρο. Οχι άλλη χολή για το Βαγγέλη. Η κότα όταν πίνει νερό ή κονομάει κανά οικόπεδο λέει και κανένα ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.