1.3.10

Ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης πλήρωσε τα λεωφορεία των εργαζομένων της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας…

…που κατέβηκαν στην Αθήνα να διαμαρτυρηθούνε!
Τόσο καιρό που ήταν όλοι τους; Πως εκφραζόταν η αγωνία τους για το μέλλον αυτών των ανθρώπων που έχουν να πληρωθούν 1,5 χρόνο; Τώρα ξαφνικά, στις πλάτες των εργαζομένων της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας, κάνουν όλοι την πολιτική τους! Που ήταν οι «κύριοι» της δημοτικής αρχής στις πορείες και στις παραστάσεις διαμαρτυρίας που έκαναν οι εργαζόμενοι στην Κομοτηνή και την Αθήνα; Που βρισκόταν ο Δημήτρης Κοτσάκης όταν οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι «εκλιπαρούσαν» για ένα καλό λόγο των τοπικών θεσμικών παραγόντων προς την προηγούμενη κυβέρνηση;

Αντιθέτως τώρα όλοι οι προηγούμενοι δηλώνουν παρών! Μέχρι και τα λεωφορεία για να κατεβούν στην Αθήνα και να διαμαρτυρηθούν πλήρωσε ο δήμαρχος Κομοτηνής στους εργαζομένους της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας! Βέβαια πλήρωσε «τρόπος του λέγειν», καθώς το συγκεκριμένο πρακτορείο δεν πήρε ακόμα λεφτά. Άραγε από ποιο ταμείο θα πληρωθεί; Δημήτρη, η Ντόρα το ξέρει ότι κάνεις αντιπολίτευση;

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/3/10 11:50

    ΧΡΟΝΟΣ-Ημ/νία: 10/12/2009

    Σε προγράμματα απασχόλησης οι εργαζόμενοι του Λαναρά;

    Το ενδεχόμενο να ενταχθούν σε ειδικά προγράμματα απασχόλησης στην τοπική αυτοδιοίκηση συζήτησαν εκπρόσωποι των εργαζομένων της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας με την ηγεσία του Υπουργείο Εργασίας.

    «Η πρόταση αφορά στους απολυμένους του εργοστασίου της ΦΑΝΚΟ στην Κομοτηνή και το επόμενο διάστημα αναμένονται απαντήσεις.
    Στην συνάντηση το παρών έδωσε και ο Νομάρχης Ροδόπης Άρης Γιαννακίδης, καθώς επίσης και ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής Παντελής Μαγαλιός. Δέσμευση του υπουργού, όπως είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων Μαρίνος Πασλίδης, είναι η όποια λύση στο μεγάλο πρόβλημα τους, να δρομολογηθεί πριν ή μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αυτό που οι ίδιοι ζητούν, είναι να δοθεί νέα χρηματοδότηση.
    «Μας καλέσανε και κλείστηκε ραντεβού, μέσω της ΓΣΕΕ. Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη, εκεί ήταν όλοι οι φορείς. Η απάντηση του κ. Λοβέρδου ήταν ότι προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα», ανέφερε ο κ. Πασλίδης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ1/3/10 15:12

    ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!.ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/10 15:55

    Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010
    Τ. Ο. ΠΑΣΟΚ Αμφιλοχίας: Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου για την εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου στο ΚΑΦΚΑ.
    Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε του Κινήματος
    Σας αποστέλουμε την επιστολή αυτή για να προλάβουμε και να διορθώσουμε μια άδικη απόφαση η οποία δεν συνάδει ουδόλως με την Κάθαρση, την Πρόοδο και την Αξιοκρατία που ευαγγελιζόταν η παράταξή μας στις τελευταίες εκλογές.
    Σήμερα 4 μήνες μετά και σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες θέλουμε σαν αγανακτισμένοι πολίτες του Δήμου ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ να καταγγείλουμε την εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου στο Νοσοκομειακό Ίδρυμα ΚΑΦΚΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ με μεθόδους που θυμίζουν άλλες εποχές.
    Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες η πανηγυρική εκλογή συντοπίτη μας που δραστηριοποιείται στον ακαδημαϊκό χώρο και ο οποίος φαίνεται να ήταν πρώτος στη μοριοδότηση της Υπουργού κας Ξενογιαννακοπούλου, και αποτελούσε κοινή αποδοχή της πόλης ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων χάλασε τη σούπα κάποιων ντόπιων βουλευτών οι οποίοι έχουν συνηθίσει σε μεθόδους άλλης εποχής και είχαν μοιράσει την πίττα διαφορετικά.
    Το γεγονός αυτό θίγει μια ολόκληρη τοπική κοινωνία η οποία είναι εξοργισμένη και έτοιμη να εκραγεί για την κατάφωρη αδικία σε βάρος της όχι μόνο λόγω της εντοπιότητας του ακαδημαϊκού υποψηφίου μας αλλά και λόγω του ότι προκρινόταν και αντικειμενικά.
    Ευθύνη σ’αυτή τη φαρσοκωμωδία φέρουν οι ντόπιοι βουλευτές και οι συν αυτώ. Η ευαίσθητη και πάντα υποβαθμισμένη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και πολύ περισσότερο ο υπερήφανος λαός της Αμφιλοχίας που σας έχουν εμπιστευθεί στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις με ποσοστά πάνω από 55% δεν μπορεί να ανεχθεί τέτοιες παρεμβάσεις από ανθρώπους που εκλέχτηκαν «από εμάς για εμάς».
    Κύριε Πρόεδρε
    Κατανούμε ότι την περίοδο αυτή επιτελείται γιγάντιο έργο προσπαθώντας να μαζέψετε τα συντρίμια που οι προηγούμενοι μας κληροδότησαν. Καταλαβαίνουμε ότι το πρόβλημα μας αυτό είναι σταγόνα στο ωκεανό μπροστά σε αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτή την εποχή. Παρ’ όλα αυτά σας καλούμε με το ήθος και το θάρρος που σας διακρίνει και αφού επαληθεύσετε τα λεγόμενά μας να παρέμβετε ώστε να διορθωθεί η παράφορη αυτή αδικία σε βάρους του τόπου μας. Μην ξαναγίνουν λάθη του παρελθόντος που αγνοήθηκαν μικρά καθημερινά προβλήματα τοπικών κοινωνιών. Καλούμε έστω και την ύστατη ετούτη στιγμή που δεν έχουν ανακοινωθεί αποτελέσματα την κα Υπουργό να αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη και να συμπορευθεί με τις προεκλογικές εξαγγελίες του κινήματος και τις δικές σας.
    Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
    Με συντροφικούς χαιρετισμούς
    Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Αμφιλοχίας
    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ & ΤΑ ΜΕΛΗ
    Πηγή: http://amfiloxia-news.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

    Οι καλές προσπάθειες Δημήτρη έχουν διάρκεια και δυστυχώς ο δήμαρχος δεν την έχει δείξει από τότε που γεννήθηκε το πρόβλημα σας!

    Αν θυμάσαι είναι ο ίδιος που όταν πρόπερσι κάνατε παρέλαση στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, δεν σας χειροκρότησε και έδωσε δίκιο στην τότε κυβέρνηση!

    Τι άλλαξε από τότε; Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι άλλαξε! Ελπίζω να μην αφήσεις ξανά κανέναν πολιτικό να κάνει πολιτική στις πλάτες σου.

    Και μην νομίζεις ότι τα λεωφορεία δεν θα τα πληρώσεις! Χρεώθηκαν στην δημοτική επιχείρηση της κ. Μουστάκας και θα τα πληρώσουμε όλοι εμείς (και εσείς) μέσα από τα δημοτικά τέλη!

    Ευχαριστούμε και μην ξεχνάς ότι είμαστε μαζί σας, στον δίκαιο αγώνα σας!

    Εκ της διαχειριστικής ομάδας της PIAZZA del POPOLO - Μιχάλης Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ1/3/10 22:26

    ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ <> ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΑΛΤΟΝΙΣΜΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΚΤΛ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΚΑΝΑΤΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΚΛΩ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΤΕΛΗ ΚΑΤΑ 50 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ.ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΚΛΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ! Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ 35 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.Η ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/3/10 11:02

    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ ΜΗΤΣΟ.ΤΟ ΟΤΙ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ 25 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ?ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΙΝ ΡΕ?ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 35ΕΚ ΕΥΡΩ.ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΣΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ2/3/10 16:03

    ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.Η ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ Χ Ρ Ο Ν Ο !!!!! ΔΕΥΑΚ?ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΤΟ ΟΤΙ ΓΛΙΤΩΝΩ 25 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΜΕΤΡΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ.ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΟΜΙΖΑΝ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΑΠΟ ΤΑ 35 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ.ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Καρανάσιος! Θα απαντήσω εγώ σ' αυτά που σχολιάζουν ορισμένοι εδώ μέσα! Πρώτα απ' όλα νομίζω ότι όλοι εδώ σας αναγνωρίζουν πολλά δίκια και είναι μαζί σας. Αυτό νομίζω είναι κατανοητό.
    Στο θέμα των τελών, αυτά είναι 8 ευρώ το δίμηνο. Δηλαδή γλιτώνεις 8/2=4, 4Χ6 μήνες = 24 ευρώ. Αλλά συμφωνώ ότι για έναν άνεργο και τα 24 ευρώ είναι κάτι! Τα υπόλοιπα χρήματα στους λογαριασμούς είναι η κατανάλωση του νερού.
    Σε ότι αφορά αυτούς που έχουν πιάσει τις δερμάτινες υπουργικές πολυθρόνες νομίζω ότι δεν αναφέρεσαι σε εμάς. Εμείς είμαστε ακόμα στον δρόμο και εκεί θα παραμείνουμε.
    Καλή τύχη να έχετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2/3/10 18:23

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2/3/10 18:25

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. exeis dikio dhmhtrh na exeis mia pikria gia toys nyn,dhladh gia ton giorgo petaloth.

    alla prepei na skefteis kai n'analogisteis pio sas efere s'authn thn katastash. Oi opoioi ki'aytoi ekmetaleyontai tora thn katastash,opws oi pasokoi tote!

    Piazza otan grafeis 4x6 mhnes=24 eyro,ennoeis mallon 6 logariasmous.E?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.