14.3.12

9 κάλπες στην Ροδόπη για την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ


9 κάλπες θα στηθούν στην Ροδόπη για την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα. Στην Ροδόπη θα υπάρξουν τα εξής εκλογικά κέντρα:

Για τον Δήμο Κομοτηνής (εκτός Αιγείρου – Νέου Σιδηροχωρίου κ.λ.π.) 1ος όροφος Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (κτίριο πρώην Νομαρχίας Ροδόπης).
Αίγειρος: Για τον πρώην Δήμο Αιγείρου – Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δημαρχιακού Καταστήματος.
Νέο Σιδηροχώρι: Για τον πρώην Δήμο Νέου Σιδηροχωρίου Δημαρχιακό Κατάστημα Δήμου (πρώην Δημαρχείο).
Ίασμος: ΚΕΠ Δήμου ΙΑΣΜΟΥ.
Σώστης: Πρώην Δημαρχιακό Κατάστημα Σώστη.
Σάπες: Κτίριο Δημαρχείου.
Ξυλαγανή: Για τους πολίτες του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Μαρώνειας και Ξυλαγανής στο πρώην Δημαρχιακό Μέγαρο.
Για τους πολίτες Φιλύρας – Οργάνης : Δημαρχείο Φιλύρας – Αρριανών.
Για τους πολίτες Αρριανών – Κέχρου : Πρώην Δημαρχιακό Κατάστημα Αρριανών.
Στην εκλογική διαδικασία συμμετέχουν:
α) Τα Μέλη, τα οποία είναι εγγεγραμμένα μέχρι την 05-03-12 στα Μητρώα Μελών, με αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (Δ.Α.Τ.) ή το διαβατήριο.
β)  Οι Φίλοι, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Φίλων μέχρι την 05-03-12, με αποδεικτικό στοιχείο το Δ.Α.Τ. ή το διαβατήριο.
γ)  Τα νεοεγγραφόμενα Μέλη στις 18-03-12, με αποδεικτικό στοιχείο το Δ.Α.Τ. ή το διαβατήριο.
δ)  Οι νεοεγγραφόμενοι Φίλοι στις 18-03-12, με αποδεικτικό στοιχείο το Δ.Α.Τ. ή το διαβατήριο.
ε)  Οι νέοι ηλικίας 16-18 ετών ως εγγεγραμμένα ή νεοεγγραφόμενα Μέλη, με αποδεικτικό στοιχείο το Δ.Α.Τ. ή το διαβατήριο.
στ)  Οι νέοι ηλικίας 16-18 ετών ως εγγεγραμμένοι ή νεοεγγραφόμενοι Φίλοι με αποδεικτικό στοιχείο το Δ.Α.Τ. ή το διαβατήριο.
Την ημέρα και τις ώρες της ψηφοφορίας μπορεί να εγγράφονται νέα μέλη ή φίλοι, που προσέρχονται στα Εκλογικά Κέντρα προκειμένου να ψηφίσουν.
Για την Εγγραφή νέου Μέλους ή Φίλου  απαιτείται η συμπλήρωση Αίτησης Εγγραφής με πλήρη στοιχεία.
Οι αιτήσεις κατατίθενται αυτοπροσώπως με την επίδειξη της Δ.Α.Τ. ή του διαβατηρίου. Δεν γίνονται αποδεκτές ομαδικές εγγραφές ή εγγραφές μέσω fax. Επίσης δεν γίνονται δεκτές Μετεγγραφές..
Όλα τα Μέλη και οι Φίλοι, που θα ψηφίσουν στις 18-03-12, θα καταβάλουν σε καθορισμένο μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής, το ποσό των 2 ευρώ.

22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/3/12 16:18

    Λέτε να πάει να ψηφίσει κανείς; Εγώ έχω ένα μεγάλο δίλλημα: Να ψηφίσω τον Βενιζέλο ή τον Βαγγέλη.
    Οταν η έννοια της δημοκρατίας ξεφτυλίζεται...
    Καληνύχτα να τους πείτε! Κι αυτούς και τους συντρόφους της Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/3/12 17:50

    Ανώνυμε 07:18

    Ουκ εν τω πολλώ το ευ

    Μείνε με τη χούφτα σου να χαίρεσαι κακιασμένα για τη μειωμένη συμμετοχή που εξασφαλίζει η αντιπασοκ τρομοκρατία

    Δεν θα σας περάσει

    Και πάλι ΠΑΣΟΚ δυνατά γερά με Μπένι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/3/12 08:14

    Η πρώτη φορά είναι που δεν θα συμμετάσχω στις εσωκομματικές διαδικασίες. Γιατί να ψηφίσω; Για να εδραιώσω τα κίβδηλα και περιττώματα που στερούνται ιδεολογικών ουσιών. Δεν κάνουν για λίπανση, για την αύξηση της παραγωγής πολιτικής και σοσιαλιστικής ιδεολογίας.
    Αν είχαν λίγο φιλότιμο, μετά από αυτά που συνέβησαν, όφειλαν να παραιτηθούν από μέλη της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης ή να τους παραιτήσουν.
    Τις εκλογές να τις διενεργούσε μια προσωρινή ΝΕπιτροπή.
    Ντρέπομαι να τους συναντήσω. Αποχή για να μην εδραιωθούν στις καθοριστικές κομματικές θέσεις. Μας ξευτέλισαν οι αφιλότιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/3/12 08:37

    Μήπως δεν πρέπει να στηρίξουμε "πρόσωπα" ασχέτως αν τελικά υπέκυψαν στην κλίκα προκειμένου να μη βρεθούν στο περιθώριο.
    Οι διαβο(ύ)λευσεις τους μας κατάντησαν να μας λοιδορεί η κοινωνία της Κομοτηνής.
    Με την αποχή μας θα βρεθούν στο περιθώριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/3/12 08:46

    Βασικά μου τη δίνει στα νεύρα αυτό που γράφετε στον τίτλο «9 κάλπες στην Ροδόπη». ´Η ηλιθιότητα τους είναι αήττητη¨ - το βρίσκω υποτιμητικό για όποιον έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να ψηφίσει , να τους ψηφίσει.
    Στη προκειμένη δε περίπτωση ο τίτλος είναι και πέρα ως πέρα περιττός καθώς δεν υπάρχει η φωτογραφία των 15 αλλά και χωριό που φαίνεται......κολαούζο δεν χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/3/12 09:02

    Τα δραστήρια στελέχη (Πετρίδης και δήθεν ουδέτεροι) τα οποία στηρίζουν τη λογική της "μίας υποψηφιότητας" είναι εκείνα που οδήγησαν με τις ενέργειές τους σε παραίτηση εκλεγμένου Πρωθυπουργού, είναι εκείνα που άνοιξαν το θέμα της διαδοχής πριν τις εκλογές και είναι τα ίδια που το καλοκαίρι του 2011 δημιούργησαν την κρίση που οδήγησε στον καταστροφικό ανασχηματισμό.
    Δεκτικοί σε δημοκρατικές εκπτώσεις (Τα παραδείγματά πολλά, η πτώχευση της Νομαρχιακής πχ), άτεγκτοι σε θέματα που έχουν να κάνουν με την πολιτική τους επιβίωση. Αν μη τι άλλο, έχουν θέσει πλέον πολύ ψηλά τον πήχη του θράσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/3/12 10:51

    Προσωπικά προσβάλλομαι να συμμετάσχω στις εσωκομματικές εκλογές, ενός κόμματος που από το καλοκαίρι και μετά το γλεντάνε 15-20 άτομα με τα βάσανα της εργαζόμενης τάξης της Ροδόπης.
    Θα ντρεπόμουν να με κάνει ό,τι θέλει ο κάθε βλαχοτσέλινγκας ή η κάθε βλαχοτσελινγκίνα που πτώχευσαν και ρεζίλεψαν την Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Ροδόπης. Να αναγκάζομαι να υποκύπτω συνεχώς και στο τέλος με βλέμμα αγελάδας που ρεμβάζει να δηλώνω "πάμε όλοι μαζί για τη νίκη".
    Θα αισθανόμουν δε πολύ γελοίος αν βλέποντας ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές αποφάσιζα να στηρίξω μία υποψηφιότητα που δεν με καλύπτει σε τίποτα.
    Είναι τουλάχιστον αστείο, να υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταθέτουν πλατφόρμες και να αποφασίζουν να στηρίξουν την υποψηφιότητα ενός ανθρώπου που δεν μπήκε καν στον κόπο να παρουσιάσει μία πλατφόρμα για τα μάτια του κόσμου.

    Καλά δεν θέλει νοημοσύνη με υψηλό δείκτη IQ, ότι οι όψιμοι επικριτές της εργατικής τάξης στη Ροδόπη (τεμπάληδες, λαμόγια, χαραμοφάηδεςκτλ κοσμητικά τελευταία) είναι οι χειρότεροι καραγκιόζηδες, ο απόπατος και του ΠΑΣΟΚ και του πολιτικού συστήματος;
    Την Κυριακή να δούνε Λευκό-Μαύρο- και Αποχή που θα πάει σύννεφο... Για να τρίβουνε τα μάτια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/3/12 11:05

    Μέχρι και χθες οι δημοτικοί υπάλληλοι αρνιόταν να μεταφέρουν τις κάλπες, γενικότερα να επιμεληθούν τους χώρους διενέργειας των εκλογών, αυτό κυκλοφορεί στα πολιτικά στέκια.
    Δεν πιστεύω τις δαπάνες των εκλογών (γραφική ύλη, αναψυκτικά καλοπιάσματος τηλέφωνα μεταφορά υβριδίων ψηφοφόρων κτλ), να «χρεωθούν» στο Ταμείο του Δήμου. Όλα είναι πιθανά σε αυτό τον κόσμο που ζούμε. Μας τα παίρνουν με το παραπάνω στα δημοτικά τέλη, δεν θα πληρώσουμε και τα «γαμπριάτικα» της καρέκλας.
    Όποιος θέλει ερωμένη τη καρέκλα της εξουσίας, να πληρώσει τη ρουφιάνα εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/3/12 15:02

    ΠΡΟΣ 12.02 Το πασοκ πλεον βλακα δεν χρειαζεται νουμερα σαν και σενα! η δικαιωση ηρθε για τον βενι γιατι το παλεψε μονος οταν ολες οι λουλουδες καθημερινα βγαιναν αχρηστες! αντε στην φιλεναδα σου την κατσελη και ασε το καθαρο και ολο πασοκ σε καθαρους ανθρωπους και οχι σε συμφεροντολογους οπως εσυ! Και μονο που δεχθηκε να ειναι στα οικονομικα ο Βενι και εφαγε ολη αυτη την αχρηστιλα του τζεφρυ και της παρεας του αξιζει να τον στηριξουμε! και μια συμβουλη μια που δεν θα πας να ψηφισεις πανε καμια βολτα στο λιμανι και κανε μου και μια χαραη: δεσε και μια πετρα στον λαιμο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/3/12 15:37

    Θα πάμε να ψηφίσουμε για την υπευθυνότητα ανεξάρτητα από Βενιζελικούς και Παπανδρεικούς.Το χατήρι της δεξιάς και του Κουβελιστάν (Δάμωνας και Γλερίδης) δεν το κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/3/12 16:11

    Αυτοί που τα τελευταία 3-4 χρόνια οδήγησαν την τοπική Κομματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην απόλυτη ταπείνωση στον διασυρμό και στον εκτροχιασμό, είναι σκανδαλώδες να εμφανίζονται ως εγγυητές του μέλλοντος της Ροδόπης, αυτοί που έχουν την πιο νωπή ευθύνη για το κατάντημα του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/3/12 17:39

    Η Παρασκευιάτικη απρογραμμάτιστη μάζωξη, Αλάν Κουγιού-Υφυπουργού,-ΓΓ Μαρίας Καλτσά,-Δημάρχου, και Παπαθανασίου καταδεικνύει «Υπέρ Πάντων ο αγώνας», να πολιορκηθεί και κατακτηθεί το ψηφοθηρόκτιστο φρούριο του ξυπόλυτου τάγματος των 100 το πολύ ψήφων Αλάν Κουγιού.
    Δεν έγινε γνωστό αν συμμετέχει στη ψηφοθηρική μάζωξη και ο έμμισθος βασιλιάς από το ΥΠΕΞ. Δεν φαίνεται να συμμετέχει ο κ. Περιφερειάρχης.
    Οι συμμετέχοντες είναι όλου του φάσματος πράσινομπλε-μπλεπράσινο- μπλεμπλε έως το βαθύ σκούρο μπλεμπλε.
    Φάσμα που οδηγεί στην μελλοντική συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τι Παπάγος τι Πλαστήρας που λένε κ. Παπαθανασίου.
    Τα αλάνια της Κομοτηνής πρώτα πανελλήνια βάζουν τα θεμέλια της συγκυβέρνησης.
    «Παρασκευή πρωί με την αυγή
    ο Beni θα εκλεγεί
    στου Αλαν Κουγιού την αυλή»
    Γιατί τέτοια πρεμούρα και διασύρονται, τον Κοτσάκη και τον Παράσχου αντιγράφουν;
    Αυτοί τουλάχιστον το σκηνοθέτησαν με εισιτήριο λίγα λίτρα πετρέλαιο, μερικές ελιές και ξερό ψωμί.
    Εκτός κι’ αν μιμηθούν από τα παλιά, ένα άλλον υποψήφιο της δεξιάς ο οποίος μοίρασε τίτλους ιδιοκτησίας φούσκα στους αθιγγάνους του Ηφαίστου, αυτός όμως χαρακτηριζόταν και από πηγαίο χιούμορ. Η πλάκα όμως είναι ότι στους τότε και στους νυν ρέει στις φλέβες τους συγγενικό αίμα.

    Απο την paremvasikomotini.blogspot.com 3.49 η είδηση.
    «Σύσκεψη με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και
    Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Γιώργου Πεταλωτή, της Γενικής Γραμματέως

    Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ, κ. Μαρίας Καλτσά και του Προέδρου του Τμήματος Θράκης του ΤΕΕ, κ. Νίκου Παπαθανασίου, θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 16-3-2012, στις 11 π.μ., στο γραφείο του δημάρχου Κομοτηνής, κ. Γιώργου Πετρίδη.
    Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

    -Η μετεγκατάσταση του συνοικισμού στο Τέρμα Αδριανουπόλεως (Αλάν Κογιού)
    -Θέματα Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Κομοτηνής»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/3/12 18:14

      Οτι εισαι βλάκας και κομπλεξικός Δημοδαμωνολευτέρη είναι ολοφάνερο.Για πρώτη φορά όλοι αυτοι χωρίς φανφάρες κάνουν δουλειά ουσίας και υπεύθυνη.Εξάλλου φροντιζουν για τους ανθρώπους που είναι συγγενείς σου χωρίς βέβαια να το ξέρεις εσύ γύφτε

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος16/3/12 08:38

    Η χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Ευάγγελου Βενιζέλου με την ιδιότητα του μελλοντικού αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ήταν ίσως η πιο θλιβερή πολιτική στιγμή των τελευταίων δυο ετών.
    Πιο πολύ κι από τα Μνημόνια και τις χρεοκοπίες, τα χθεσινά λόγια του υπουργού Οικονομικών τσάκισαν το ηθικό των Ελλήνων, να πείθουν ότι τίποτα τελικά δεν έχει αλλάξει.
    Εμφανίστηκε στο λευκό πάνελ με την οριζόντια πράσινη γραμμή, ένας αξιολύπητα εγωπαθής άνθρωπος να θέτει ως πρώτο στόχο ενός ημιθανούς κόμματος τη νίκη στις εκλογές και μάλιστα με κεντρικό σύνθημα "Αρχίζουμε".
    Πώς γίνεται να νιώθουν ότι «Αρχίζουν» όταν όλοι πια έχουν πειστεί ότι τελειώνουν; Είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι υπάρχει έστω κι ένας φίλος του ΠΑΣΟΚ που να θέλει να του υποσχεθούν τη νίκη;
    Τόλμησε να χαρακτηρίσει "Γιορτή της Δημοκρατίας" τον θρίαμβο των διαδρόμων που οδήγησε στη δική του ετερόφωτη μονοσήμαντη υποψηφιότητα.
    Ο Βενιζέλος ονειρεύεται και εκπροσωπεί το μέσο έλληνα ο οποίος δεν έχει απολύτως κανένα σχέδιο, κανένα όραμα, και δεν πιστεύει σε τίποτα.
    Στόχος του είναι, μαζί με τα "καλά" παιδιά της ομάδας του να σώσουν το πολιτικό τους μέλλον και ότι ήθελε προκύψει.
    Τι ήθελε να αναφέρει την «Πολύπαθη Φουκοσίμα», να προειδοποιήσει τους Έλληνες ότι έρχεται τσουνάμι και όποιον πάρει το φονικό κύμα της οικονομικής ύφεσης;
    Την ελπίδα την αισιοδοξία δεν μετέφερε ο Βενιζέλος στους Έλληνες πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/3/12 09:39

    Πετρίδης - Δαμιανίδης - Πεταλωτής

    Η τριάδα της υπεροχής και της επιτυχίας για τα επόμενα 10 χρόνια στη Ροδόπη. Για το ΠΑΣΟΚ και την κεντροαριστερά. Επειδή μπορούν, θέλουν, ξέρουν, τους ξέρουν, έχουν υποδομή και επίπεδο όχι αγορασμένα ούτε 'φτιαγμένα'.

    Είμαστε ικανοί για το χειρότερο βέβαια εμείς ο 'κόσμος' αλλά υπάρχουν και όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/3/12 09:58

    Στη χθεσινή συνέντευξη του Βενιζέλου το πάνελ σε λευκό φόντο, με μία πράσινη γραμμή και με τη λέξη «Αρχίζουμε» χωρίς τον κλασικό πράσινο ήλιο, περισσότερο θυμίζει τα λευκά κελιά των Γερμανικών φυλακών, και τον τραγικό θάνατο της Ούρλικε Μάινχοφ, παρά το ΠΑΣΟΚ των εργαζομένων της ελευθερίας της δημοκρατίας του διαλόγου της αλληλεγγύης.
    Ο Βαγγλελης Βενιζέλος απ’ αυτό το αγνώριστο και άφιλο πάνελ κάλεσε χθες τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ σε «πανστρατιά» εν όψει της επίσημης εκλογής του στην προεδρία την ερχόμενη Κυριακή.
    Ο Βενιζέλος δεν τολμά ακόμα να αλλάξει το όνομα του ΠΑΣΟΚ τα σύμβολα όμως έχουν τη σημασία τους και η εξαφάνιση του πράσινου ήλιου είναι ένα πρώτο βήμα. Όσο για το λευκό φόντο, επειδή δεν γίνεται πιστευτό ότι μπορεί να συμβολίζει την αγνότητα του ΠΑΣΟΚ!
    Το συμπέρασμα είναι ότι θέλει ο Βενιζέλος να στείλει το μήνυμα πως οι ψηφοφόροι που θα τον εμπιστευθούν θα του δώσουν λευκή επιταγή.
    Την υπογραφή σου και το πουλί σου πρέπει να προσέχεις που τη βάζεις, λέει ο σοφός λαός.
    Για ποια λευκή επιταγή, όταν παράλληλα με την συνέντευξη Βενιζέλου, ο Σόϊμπλε και ο Χόρστ Ράιχενμπαχ έστειλαν μήνυμα για μισθούς Βαλτικής και στην Ελλάδα.
    Οι θιασώτες του «να λέγονται Ευρωπαίοι πολίτες» με μισθούς των Βαλτικών Χωρών, είναι ελεύθεροι να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Βαγγέλη Βενιζέλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/3/12 10:45

    ΟΧΙ στα χρυσωρυχεία ΟΧΙ στον Βενιζέλο,
    Γιατί μας κορόιδεψαν αυτοί που εμφανίζονται Βενιζελικότεροι του Βενιζέλου.
    Τη δουλειά τους κάνουν, τώρα την πάπια και μετά, μια πάλι από τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/3/12 12:33

    Άραγε έγινε έστω κάποια στοιχειώδης συζήτηση για την επένδυση των χρυσωρυχείων, η οποία ταλαιπωρεί? χρόνια και χρονάκια τους πολιτικούς της περιοχής με την κ. Μαρία Καλτσά, Γενική Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος η οποία έχει:
    «Ειδικές γνώσεις και τα ενδιαφέροντα της επικεντρώνονται στους τομείς των αστικών αναπλάσεων και των επιδράσεων που πρέπει να ασκούν στο σχεδιασμό τα νέα κλιματολογικά, περιβαλλοντικά, δημογραφικά και άλλα δεδομένα. Επίσης στη στήριξη και προώθηση μιας σύγχρονης “Ελληνικής ταυτότητας” μέσα από τους τομείς πολιτισμού και περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής, χωροταξίας και εναλλακτικών μορφών ανάπτυξης».
    Μιας και μας τα πρήξανε τόσα χρόνια με τις εναλλακτικές μορφές ανάπτυξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/3/12 12:56

    Από το al Tsantiri news μεταδόθηκε ότι:
    Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης πλέον συνεδριάζει στο τσιγγάνικο τσαντίρι, που είναι ευγενής χορηγία της τοπικής οργάνωσης των «Δημοκρατών Αθιγγάνων Οικισμού Αλαν Κουγιού». ΔΑΟΑΚ και ξερό ψωμί μην το ξεχνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/3/12 18:19

      Ενα τσαντίρι που ηταν με το κόκκινο φωτάκι ήταν το πατρικό σου χοντροδημοσιογράφε της συμφοράς

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος16/3/12 19:07

    Υποβαθμίζεται τον Παύλο Δαμιανίδη με τα λεγόμενά σας, μπερδεύεται το λάστιχο με το σώβρακο.
    Τι σχέση έχει Δαμιανίδης με αυτούς που συγκρίνεται, στην ιδεολογία, στην εργατικότητα στην μεθοδικότητα στην φιλαλήθεια στη ντομπροσύνη, καμιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/3/12 23:28

      Και στη δουλειά φουλ, φουλ εργατικός και εκλεγμένος

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.