23.10.08

«Εξωσχολικοί» έδειραν και έριξαν δακρυγόνα…

…στους απολυμένους (πλέον) του Ομίλου Λαναρά!!!

Με γκλομπ, δακρυγόνα, βρισιές και πολύ ξύλο υποδέχθηκε η κυβέρνηση Καραμανλή στην Αθήνα του απολυμένους (και με την βούλα) του Ομίλου Λαναρά. Οι εργαζόμενοι αφού χόρτασαν από τα λόγια των πολιτικών της περιοχής τους, είδαν τα όνειρα τους για ένα πιο ανθρώπινο μέλλον να γκρεμίζονται, με την απόσυρση τροπολογίας που παρείχε τη δυνατότητα δανειοδότησης των κλωστηρίων της FANCO. Μη έχοντας άλλη λύση, προσπάθησαν σήμερα να συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργο Αλοσκούφη και να του μεταφέρουν την αγωνία τους και να διαμαρτυρηθούν. Αντί του υπουργού όμως συνάντησαν … τα ΜΑΤ από τα οποία δέχθηκαν αναίτια επίθεση με δακρυγόνα και γκλομπ!!!
Δείτε απίστευτες σκηνές στο βίντεο που ακολουθεί…

Σε χθεσινή συνάντηση των εργαζομένων με τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Δημήτρη Σταμάτη, τους συμπαραστάθηκε στον δίκαιο αγώνα τους ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη Τάκης Χαρίτος, παίζοντας ακόμα μια πράξη στο θέατρο του παραλόγου που έχει στήσει τα τελευταία χρόνια με υποψηφίους του Συνασπισμού στην Κομοτηνή, που πρώτοι αυτοί δίδαξαν την κρατικοδίαιτο παχυδερμισμό στην Βιομηχανική Περιοχή της πόλης μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.