6.10.08

ΕΡΓΑ που μιλούν μόνα τους…

Νοικοκύρεμα, πολιτισμός, προσπάθεια για αναβάθμιση χώρων που έπρεπε ήδη να ήταν εναρμονισμένοι στο κλίμα της εποχής επιχειρήθηκε από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής στην ΔΕΥΑΚ, την δημοτική επιχείρηση που στους 20 μήνες της θητείας του προέδρου της Αναστάσιου Παράσχου δόθηκαν προτεραιότητες που άλλαξαν την εικόνα της. (Η παράγραφος είναι από το προεκλογικό φυλλάδιο του πρώην Προέδρου της ΔΕΥΑΚ Τάσου Παράσχου)

  • Ασχολήθηκε περισσότερο με «νομικές εκκρεμότητες» και ανυπόστατες καταγγελίες εναντίον της πρώην σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης και του διευθυντή, με αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος στα χρονικά πρόεδρος ο οποίος θα αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη, μιας και οι αντίδικοι του δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια και κατέθεσαν και αυτοί μηνύσεις και αγωγές (λίαν συντόμως θα γράψουμε για τις νέες αγωγές που κατατίθενται εναντίον του Τάσου Παράσχου)
  • Κατάφερε να λειτουργεί τόσο τέλεια η ΔΕΥΑΚ που δεν υπήρχαν καθόλου ζημιές, κι αν υπήρχαν κάποιες μικρές αυτός ήταν εκεί για να τις αποκαταστήσει…








ΥΓ: Για την αύξηση που επέβαλε η νέα διοίκηση της ΔΕΥΑΚ στα τιμολόγια και το πάγιο στους λογαριασμούς του νερού θα αναφερθούμε άλλη φορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.