6.10.08

Πόθεν Έσχες;;;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε την δυνατότητα να βλέπουμε τις δηλώσεις «Πόθεν Εσχες» του προέδρου της Δημοκρατίας, των πολιτικών αρχηγών, των υπουργών, των βουλευτών και των ευρωβουλευτών, δυνατότητα που μας δίνει το Ελληνικό Κοινοβούλιο καθώς ανακοινώνει κάθε χρόνο την σχετική λίστα. Στο ιστολόγιο μας, είδατε λοιπόν το Πόθεν Έσχες του βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη το έτος 2006 και 2007, καθώς και το πρόσφατο του 2008.
Ενδιαφέρον θα είχε αν βλέπαμε και την σχετική δήλωση των δημάρχων…αφού μετά την εξοχική κατοικία μας προέκυψε και σπιτονοικοκύρης του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην οδό Δημητρίου Τσετινέ. Ωραία συναλλαγή ε;;; Με ενοίκιο;;; Άσε το καλύτερα, είναι πρόκληση!!! Πάντως για να είμαστε αντικειμενικοί και δίκαιοι, η συμφωνία έκλεισε επί διοίκησης Σταύρου Καμπέλη.


Nivas Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.