19.4.07

Αυτοί θα χάσουν

Διάβασα σήμερα στην ηλεκτρονική εφημερίδα “FreeDay” ένα «κρυπτογραφικό», όπως είναι και η ομώνυμη ενότητα, σχόλιο με ημερομηνία 12 Μαρτίου, το οποίο αναφέρεται στην «σεμνή και ταπεινή» απομάκρυνση της γιατρού Βούλας Ελευθεριάδου από την ΔΕΥΑΚ, επιχείρηση στην οποία προσέφερε ουκ ολίγα η συγκεκριμένη, σαν γιατρός εργασίας.
Το σχόλιο έχει ως εξής: «Είναι δυνατόν ο ή η προσωπικός - η γιατρός του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής να μην θεωρείται ικανός - η να είναι γιατρός εργασίας σε…δημοτική επιχείρηση; Τι λέτε; Τον ρωτάμε;»
Το αν θεωρείται η Βούλα Ελευθεριάδου ικανή γιατρός να προσφέρει σε μια δημοτική επιχείρηση, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το καταμαρτυρούν καθημερινά οι πολυπληθείς ασθενείς της, ο καλοκάγαθος χαρακτήρας της, η ευθύτητα της, η συνέπεια της και οι γνώσεις της, χαρακτηριστικά που εκτιμήθηκαν και από την Νέα Πορεία που της εμπιστεύθηκε θέση στο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο της, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Αν έπεσε θύμα και αυτή του Κοτσάκη και της «Σύγχρονης Πόλης», οι λόγοι είναι προφανής.
Βούλα μην πτοείσαι, η Κομοτηνή ξέρει τι ανθρώπους έχει στην κοινωνία της…αυτοί θα χάσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.