6.6.07

Βούλιαξε η "Σύγχρονη Πόλη" του Κοτσάκη

Κομοτηνή...μια "Σύγχρονη Πόλη", όπως την φαντάστηκε ο Δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης. Οι φωτογραφίες είναι από την οδό Φιλιππουπόλεως και Μίνωος, το βράδυ της Τρίτης 5 Ιουνίου. Οι επαγγελματίες των καταστημάτων και οι κάτοικοι της περιοχής έβλεπαν ανήμποροι τις περιουσίες τους να χάνονται και κανένας από τους αρμοδίους να μην βρίσκεται κοντά τους.
Από τα παράπονα τους...δεν ξεφύγαμε ούτε εμείς, αλλά κυρίως επικεντρώθηκαν προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που μετά από αλλεπάλληλα τηλέφωνα δεν έκανε την εμφάνιση της αλλά και στον Δήμαρχο Κομοτηνής που τους ξέχασε και δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για αυτούς, παρά μόνο στην προεκλογική περίοδο. Χαρακτηριστικά τα παρακάτω λόγια που μας μετέφερε ο Χαλήλ Ερτζάν, επαγγελματίας της περιοχής "...όλα τα φρεάτια της περιοχής δεν έχουνε καθαριστεί από την ΔΕΥΑΚ και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεται. Ο Δήμαρχος μας έχει ξεχάσει...".
Οι δικαιολογίες τελειώσανε και η γύμνια τους φαίνεται πλέον σε όλα τα επίπεδα. Καλές οι γιορτές και τα πανηγύρια αλλά όταν δεν μπορεί να κάνει τα αυτονόητα ο Δήμος Κομοτηνής για τους δημότες του, τότε μπορούμε να μιλάμε για χαμαιλέοντες, μαριονέτες, κυρίους "τίποτα". Το επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι άλλωστε με τις πράξεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.