6.10.08

Ροζ σκάνδαλο στην «Σύγχρονη Πόλη» μας…

…πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κομοτηνής πιάστηκε στα πράσα να μαθαίνει την ιεραποστολική στάση σε υπάλληλο του!!!

Ζαχόπουλο δεν είχε η δημοτική ομάδα του Δημήτρη Κοτσάκη, Ζαχόπουλο όμως απέκτησε. Με γεια του, με χαρά του … και μαγκιά του!!! Εν ώρα εργασίας ο Πρόεδρος έδειχνε την συμπάθεια και την εμπιστοσύνη του στην υπάλληλο, η οποία έδειχνε να το απολαμβάνει, αν κρίνει κανείς από τα … αχ βαχ βογκητά της!!!
Όμως υπάρχουν δύο σημεία τα οποία αξίζουν κριτικής! Πρώτον, το κτίριο το οποίο χρησιμοποιείται και σαν έδρα της δημοτικής επιχείρησης, δεν είναι γαμηστρώνας για τον κάθε Ζαχόπουλο της «Σύγχρονης Πόλης» και δεύτερον και πιο σοβαρό, τον τελευταίο καιρό η συγκεκριμένη κυρία διαχειρίζεται όλο το ρευστό χρήμα της επιχείρησης … χωρίς να είναι αυτός ο ρόλος της!!! Και πάντα σ’ αυτές τις υποθέσεις η «Εύη Τσέκου» δεν είναι η αθώα περιστερά!
Τώρα ποιος τους έπιασε στα πράσα;;; Άστα να πάνε. Πονεμένη ιστορία!

Γράφει ο Μιχάλης «κάτι από Μικροκομοτηναϊακα» Κωνσταντίνου
mixakosta@gmail.com

Διαβάστε σχετικά:

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/10/08 12:02

    Ανέβηκε η δουλειά και οι δείκτες απόδοσης της επιχείρησης και το ρίξανε στο ΠΑΡΤΥ...

    Μόνη πρωτοτυπία;Το διασκέδαζαν στο λεβητοστάσιο!!!!!!!!Ε ρε γλέντια στα βουνά.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟ ΕΞΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΓΚΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/10/08 12:47

    Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε.Η στείρα συντηρητική σας ιδεολογικοπολιτική σας αντίληψη,σας καθιστά ιδιαίτερα ανασταλτικό παράγοντα ανάπτυξης για τον Δήμο Κομοτηνής και την περιοχή γενικά.

    Τουλάχιστον φροντίστε να δώσετε μια άλλα αίγλη με την παρουσία σας στα ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/10/08 20:12

    Κύριε δήμαρχε της δημοτικής επιχείρησης.Το πάρτυ που επιμεληθήκατε ο ίδιος με την "διευθύντρια" το βράδυ της Παρασκευής 3-10-2008 και έλαβε χώρα στο κλιμακοστάσιο της επιχείρησης ήταν και το αποχαιρεριστήριο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.