4.1.08

Η ΔΕΥΑΚ μπάζει νερά!

Αποκαρδιωτικό είναι το θέαμα που αντίκρισαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι του κέντρου της Κομοτηνής στον πεζόδρομο της Μ.Μ. Βασιλείου και Αγίου Γεωργίου με το σπάσιμο ενός κεντρικού αγωγού της ΔΕΥΑΚ, που σαν αποτέλεσμα είχε την διακοπή νερού στην περιοχή. Τεράστιες ποσότητες νερού χαθήκανε και τα συνεργεία της δημοτικής επιχείρησης προσπαθούσανε να περιορίσουνε την ζημιά.
Αυτός που δεν έδωσε το παρών, καθ’ όλη την διάρκεια της προσπάθειας αποκατάστασης της ζημιάς (μέχρι στιγμής η ζημιά δεν έχει διορθωθεί - 1:45 μ.μ), ήταν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Τάσος Παράσχου που απέδειξε για μια ακόμη φορά την αδιαφορία του και την αναλγησία της νέας δημοτικής αρχής, όσο αφορά την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων για την καλύτερη ποιότητα ζωής και την βελτίωση της καθημερινότητας, που υποσχέθηκαν προεκλογικά, του δημότη…
Εικόνες μιας «Σύγχρονης Πόλης»

Nivas comments

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/1/08 17:53

    Στις 4:30 η ζημιά επιδιορθώθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/08 16:41

    Θεωρώ ότι με του να αναφερόμαστε σε πρόσωπα, για διαφόρους λόγους ο καθένας, αδικούμε τον κόπο και την υπερπροσπάθεια των συνεργείων που συμβάλουν τα μέγιστα στην αποκατάσταση των όποιων ζημιών. Τα φώτα οφείλουμε να τα στρέφουμε πάνω τους και όχι στα διευθυντικά στελέχη και η παρουσία των οποίων, στο σημείο της βλάβης, σε τελική ανάλυση δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Προσωπικά θεωρώ ότι η μη παρουσία του κ. Τάσου Παράσχου, στο σημείο της βλάβης, έχει να κάνει με την εν γένει λειτουργία της ΔΕΥΑΚ. Μία συνηθισμένη βλάβη δεν προσφέρεται για τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις. Σε μία οργανωμένη υπηρεσία θεωρώ ότι οι ρόλοι είναι διακριτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/1/08 08:52

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΡΟΝΙΜΙΤΗ.
    ΑΛΛΑ...........
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΝΑΝΕ 50 ΠΤΥΧΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ (ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΕΓΩ) ΑΠΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ URBAN.
    7!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (ΛΟΓΩ ΜΜΕ) ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ 50 ΠΤΥΧΙΑ. ΣΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.