18.10.12

Μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις στην Κομοτηνή

Τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις για την απεργιακή κινητοποίηση της 18ης Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκαν στην Κομοτηνή, με τους πολίτες να στέλνουν το δικό τους μήνυμα στην κυβέρνηση για τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα.

Από το πρωί, επαγγελματίες και μικρομεσαίοι, έκλεισαν τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις τους και έδωσαν ραντεβού στο γραφεία της Ομοσπονδίας, όπου πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της Κομοτηνής, με προορισμό την έδρα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και αμέσως μετά την κεντρική πλατεία.
Στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής, συγκεντρώθηκαν τα συνδικάτα, εκπρόσωποι των κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, φοιτητές, μαθητές, αντιεξουσιαστές, συνταξιούχοι, άνεργοι της ΒΙΠΕ Κομοτηνής, ο Δικηγορικός Σύλλογος, συμβολαιογράφοι, νοσοκομειακοί γιατροί, μηχανικοί του ΤΕΕ Θράκης, όπου φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της Τρόικας.
  
«Σήμερα μπαίνει η ταφόπλακα στους ανθρώπους της εργασίας», τόνισε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής Παντελής Μαγαλιός, κατά την διάρκεια των δηλώσεων του προς τους δημοσιογράφους. Καταλήγοντας ο κ. Μαγαλιός επεσήμανε πως οι κυβερνόντες είπανε ψέματα στον ελληνικό λαό κι ότι κοροϊδέψανε όλη την ελληνική κοινωνία.
Να σημειωθεί ότι το ΠΑΜΕ, πραγματοποίησε συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής.

73 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/10/12 13:40

    Από ποια "εργασία" είπαμε ότι απεργεί ο Μαγαλιός? Θυμίστε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/12 15:59

      Από το ξύσιμο. Έτσι αποφεύγει τις δερματίτιδες.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/10/12 15:45

    ευτυχως ηταν και ο πεταλωτης στην συγκεντρωση και το συλλαλητηριο εστειλε δυναμικο μηνυμα κατα της πλουτοκρατιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/12 15:57

      ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ-ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/12 16:03

      Στη συγκέντρωση ήταν παρούσα η δημοσιοϋπαλληλοκρατία, όλοι οι άλλοι περισσεύουν. Προς θεού, κάτω τα χέρια από τις ιερές αγελάδες.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/10/12 11:40

      Δεν ξέρω αν ήταν ο Πεταλωτής αλλά το συλλαλητήριο δεν έγινε κατά της πλουτοκρατίας. Για την ικανοποίηση των αρρωστημένων έγινε. Χώρια που ο Πεταλωτής δεν είναι πλουτοκράτης άρα άστοχο το σχόλιο. Τώρα επειδή είναι εύπορος πρέπει να απολογηθεί σε κάποιον; Δε νομίζω. Κι ας γράφουν μίζερα οι κομπλεξικοί.

      Διαγραφή
  3. Καταρχήν συγχαρητήρια για όλους τους απεργούς της πόλης μας και ακόμη περισσότερο σε όσους συμμετείχαν στα συλλαλητήρια!
    Έχω όμως μια απορία: για ποιο λόγο και ποιοι φρόντισαν ώστε να μην ενωθούν οι δύο μεγάλες συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ με τους επαγγελματίες;;;
    Ποιον συμφέρει να μην φαίνεται στην Τοπική Κοινωνία ότι το μεγαλύτερο μέρος αντιδρά σ' αυτές τις πολιτικές;;;
    Και ποια πιόνια από τους επικεφαλείς των παραπάνω φρόντισαν να μην φανεί ο όγκος της αντίδρασης;;; Και μη μου πει κανείς τους ότι δεν έβρισκε ο ένας τον άλλο, γιατί υπάρχουν και τα κινητά !!!
    Τα μέλη των παραπάνω ενώσεων πρέπει να καταλάβουν την σκόπιμη μεθόδευση που έγινε από τους εκλεγμένους εκπροσώπους τους, η οποία δεν υπηρετεί ούτε τα συμφέροντα τα δικά τους, ούτε της Τοπικής Κοινωνίας ευρύτερα και γενικότερα ούτε του ελληνικού λαού, αλλά εξυπηρετεί στενά συμφέροντα κομματοκρατίας και σάπιου κατεστημένου!!! Γι αυτό οι δρώντες με τέτοιες μεθοδεύσεις εγκληματούν εις βάρος του λαού και της κοινωνίας!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/12 17:26

      Α, να και ο όψιμος Συριζαίος.

      Εγώ πάλι ακόμα ρωτάω και απάντηση δεν παίρνω. Πως διορίστηκες στην Περιφέρεια (με διαγωνισμό ή ή με το τρισκατάρατο ΠΑΣΟΚ?), πόσες φορές πληρώθηκες οδοιπορικά που ποτέ δεν έκανες και πόσες φορές πληρώθηκες υπερωρίες που ποτέ δεν έκανες, ως ΔΥ.

      Επίσης, ως μηχανικός να πεις στους συναδέλφους σου πως η σωστή λέξη είναι "χρεοκοπία" και όχι "χρεωκοπία". Άντε γιατί θα σας κόψουν και το επίδομα πτυχίου με τέτοια ορθογραφία και άντε μετά να τους πεις πως έχουν άδικο.

      Διαγραφή
    2. Δημήτριος Κουτσογιάννης18/10/12 17:33

      Yes Sir!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/10/12 18:48

      Τριανταφυλλόπουλε γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε πρόβατα του ΣΥΡΙΖΑ σαν εσένα. Που καπελώνετε κάθε εκδήλωση του λαού.Πόντιε

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/10/12 18:53

      Έτσι Τριανταφυλλόπουλε!!! Διχαστικά!!!

      "Ποιοι φρόντισαν", "ποιους συμφέρει", "ποια πιόνια".

      Να σου πω εγώ. Το μνημόνιο φταίει. Η Τρόικα είχε βάλει εγκάθετους να μην ενωθούν οι πορείες της Κομοτηνής.

      Ε ρε φτήνια, ε ρε κατάντια!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/10/12 17:56

    Τριανταφυλλόπουλε, άσε τις φλούφλικες μονοήμερες απεργίες του χαβαλέ και του καφέ με μείον 30 ευρώ ημερομίσθιο

    Συνεχείς απεργίες, επ' αόριστω μέχρι να παραλύσουν οι πάντες και τα πάντα. Για μήνες. Ακόμα και αν χάνονταν ολόκληροι μισθοί. Με σαφή αιτήματα και σκληρή στάση στις όποιες διαπραγματεύσεις. Αυτά τα φλώρικα μονοήμερα με γενικά και αόριστα αιτήματα του στυλ "ειρήνη και αγάπη σε όλο τον κόσμο" ή "όχι στο ξεπούλημα της χώρας", εκτός του ότι δεν έχουν το παραμικρό αντίκτυπο στον εργοδότη (εν προκειμένω το Κράτος), έχουν εξαντλήσει κάθε όριο γραφικότητας στη συνείδηση ολόκληρης της υπόλοιπης κοινωνίας.

    Το 'χεις Τριανταφυλλόπουλε και ΣΥΡΙΖΑ? Ή στα σίγουρα? Το 'χεις? Θυσιάζεις 5-6-7 μισθούς σου? Όσους χρειαστεί?

    Εγώ ο άνεργος θα είμαι εκεί μαζί σου. Εσύ το κάνεις?

    Αλλά επειδή δεν το κάνεις, επειδή την τσέπη σου κοιτάζεις και τίποτα άλλο, κάνε μας τη χάρη και άντε στο γραφειάκι σου και κάνε τουλάχιστον καμιά δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/10/12 18:43

    Παρήγορο να βλέπεις να αντιδρά ο κόσμος αλλά δεν μπορώ να βλέπω μηχανικούς που χτυπάνε στημένα δημοπρασίες και αποχωρούν με την μίζα να πρωτοστατούν, δικηγόροι που δεν κόβουν ποτέ αποδείξεις, συνδικαλιστές που έχουν να πατήσουν στις δουλειές τους χρόνια, δάσκαλόι που ξέχασαν τις τάξεις τους, ΔΕΗτζήδες με 3χιλιάρικα τον μήνα, καταστηματάρχες που δηλώνουν 10χιλιάρικα τον χρόνο, προέδρους επιμελητηρίων που κωλοπανίζουν τους κομματάρχες.
    Και πάλι οι βολεμένοι βγήκαν για να διαμαρτυρηθούν.Μες τις αυτοκινητάρες τους, τις γραφειάρες τους διαμαρτύρονται για την υπερφορολόγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΝΝΑ18/10/12 19:18

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ.ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ,ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ,Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΚΤΛ.ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ.5% ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΙΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/12 20:48

      Μάλιστα δημοκρατική κυρία Γιάννα. Αν γράφουμε κατά του Πεταλωτή είμαστε εθνικοί αγωνιστές, αν γράφουμε υπέρ είμαστε "συνεργάτες". Το να είμαστε συμπολίτες σας που διαφωνούμε μαζί σας δεν σας περνάει από το μυαλό ε? Μάλιστα κυρία Γιάννα, ότι πείτε, δεν θα ξαναπούμε κακή κουβέντα για τον Τριανταφυλλόπουλο αφού μας μαλώνετε.

      Μάλιστα δημοκρατική κυρία Γιάννα, όσοι διαφωνούμε μαζί σας θα σκάσουμε και θα πάμε στον διάολο. Ό,τι πει η Επανάσταση κ. Γιάννα!

      Υ.Γ. Κύριε Τριανταφυλλόπουλε ποιος σας διόρισε?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/12 20:50

      Τριανταφυλλόπουλε αν δεν σου αρέσει, δεν βγαίνεις, δεν την παλεύεις, γονάτισες κτλ γιατί δεν παραιτείσαι βρε αγορίνα?

      Μορφωμένος, άξιος άνθρωπος, άντε στον ιδιωτικό τομέα να δείξεις τι αξίζεις.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/10/12 21:09

      Άλλο και τούτο...Υποψήφιοι και οι δύο, 5πλάσιες ψήφους πήρε ο Πεταλωτής "τον έστειλε στον διάολο" η κυρά Γιάννα, ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος...λαοπρόβλητος ηγέτης...

      Ρε θα τρελαθούμε σ' αυτή τη πόλη...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/10/12 21:10

      Ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος..άρχοντας της πόλης με ούτε 1.000 ψήφους,. Τουλάχιστον ο Πεταλωτής πήρε μόνος του όσες ψήφους πήρε όλος ο ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/10/12 07:39

      Συγνώμη αλλά αν στις εκλογές ήταν υποψηφιος ο Νικολαίδης,ο κύριος Πεταλωτής θα έπαιρνε μια τριχα από τα @@ μου. Έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε

      Διαγραφή
    6. ΓΙΑΝΝΑ19/10/12 07:46

      Ανώνυμος18/10/12 20:50 ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ Ή ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ?? ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ?? ΑΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος19/10/12 11:47

      Οι συνεργάτες του Πεταλωτή είναι εξαίρετοι, μορφωμένοι, ήπιοι και μετριοπαθείς, φιλαλήθεις και ειλικρινείς. Με συγκρότηση και ψυχραιμία. Για αυτό και ο άριστος πολιτικός Πεταλωτής τους διάλεξε, τους ανέχεται, τους συντονίζει και τον υποστηρίζουν με γνώμονα το καλό της περιοχής και όχι των ψευδαισθήσεων του κάθε κολλημένου κομπλεξικού. Το πού και πώς βγάζουν το ψωμί τους μη βιάζεσαι να το υποθέσεις, να το συμπεράνεις κτλ. Μάθε από πρώτο χέρι, από τους ίδιους ή από όσους έχουν συεργασθεί μαζί τους.

      Αλλά ξέχασα Γιάννα μου. Οι αλήθειες είναι δυσάρεστες.... Δεν διορίστηκες κιόλας... Πω πω πω....

      Οπότε πρέπει να ξεσπάσεις. ΆΡαγε πού τους ξέρεις εσύ τους συνεργάτες του Πεταλωτή; Ποντάρω ότι ούτε το όνομά τους δεν ξέρεις. Και ορθώς. Αθόρυβοι είναι. Δεν κάνουν σαματά σαν τους ξεσαλωμένους και ψευτοεπαναστατημένους επικίνδυνους αντισυστημικούς.

      Ρώτα το διαχειριστή του μπλογκ, αν τον ξέρεις, να σου πει πάντως. Αυτός τους ξέρει καλύτερα και θα σε διαφωτίσει.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος19/10/12 11:50

      Γιάννα μου, οι συνεργάτες του Πεταλωτή βγάζουν το ψωμί τους και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Πέρνα από το γραφείο του να σου πουν. Και είναι τόσο καλοί που οι του ιδιωτκού τομέα άνετα είναι άριστοι και στο δημόσιο και το αντίστροφο. Ο Πεταλωτής ξέρει τι κάνει. Σιγά μην πάρει παραδοσιακά κομματικά σαπάκια για να βγάλει την υποχρέωση. Ο Γιώργος είναι σπάνια περίπτωση πολιτικού που δεν κοροϊδεύει ούτε τους άλλους ούτε τον εαυτό του.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος19/10/12 13:40

      Πολύ σωστό το ερώτημα κ. Γιάννα αλλά ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΟ! Για ψάξου όμως λίγο γιατί είναι μικρή η πόλη μας.

      Όλοι άνεργοι είναι εκτός από έναν που ήταν ΔΥ πριν συνεργαστεί με τον Πεταλωτή. Αυτό για τους Κομοτηναίους, δεν γνωρίζω τι συνεργάτες είχε στην Αθήνα.

      Για κοιτάξτε και σε άλλα γραφεία κ, Γιάννα, για δείτε τι έχουν απογίνει παλιοί συνεργάτες άλλων πολιτικών.

      Πολλή συζήτηση μπορούμε να κάνουμε για το τι έκανε, τι δεν έκανε ο Πεταλωτής ή τι θα μπορούσε να κάνει, αλλά ΤΙΜΙΟΣ υπήρξε και δεν βόλεψε ΚΑΝΕΝΑ με μεγαλύτερη αποδειξη τους δικούς του συνεργάτες. Αυτό του το αναγωρίζετε κ. Γιάννα και κ. Τριανταφυλλόπουλε ή μήπως εσείς θέλετε τον πολιτικό σας να πνίγεται στα ρουσφέτια? Αν έτσι πιστεύετε, τότε σύμφωνοι, "στο διάολο ο Πεταλωτής"

      Διαγραφή
  7. Αγαπητέ συμπολίτη, που αναφέρεις ότι είσαι άνεργος. Καταρχήν την 24ωρη απεργία δεν την προκήρυξα εγώ, αλλά η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ κεντρικά. Αν ήταν στο χέρι μου θα έκανα αυτό που λες και έχω αποδείξει στη ζωή μου ότι δεν λογαριάζω θυσία είτε οικονομική, είτε καριέρας, είτε οτιδήποτε όταν πιστεύω ότι είναι δικαιο και προς το κοινό καλό. Και σημειώνω: Χωρίς να είχα ή να έχω καμία καβάντζα όπως έχουν πολλοί και το παίζουν μάγκες. Θα σου πω ένα παράδειγμα: η πρώην Περιφερειάρχισα κα Κόκλα, μου είχε προτείνει τον Σεπτέμβρη του 2010 να γίνω Διευθυντής στο Περιφερειακό Ταμείο, όπου θα έπαιρνα 700 ευρώ παραπάνω το μήνα και αρνήθηκα για λόγους ακεραιότητας (έμαθα να υπηρετώ το δημόσιο συμφέρον) και αξιοπρέπειας (επειδή είμαι Τοπογράφος Μηχανικός δεν είχα το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο του οικονομολόγου). Πληρώνω 800Ε το μήνα δόση για το στεγαστικό δάνειο της οικογένειάς μου, λες δεν είχα ανάγκη τα 700Ε; Κι όμως αρνήθηκα, ενώ οι πιο πολλοί θα ορμούσαν!
    Όσον αφορά τα "τσακάλια" που μόλις πω μια άποψη, μου κάνουν λυσσαλαία και χυδαία επίθεση έχω να τους πω τα εξής: Όλοι ξέρουν ποιους σάπιους υπηρετείτε και αποκαλύπτεστε!!!Ανώνυμα φαντάσματα η κοινωνία θα σας περιθωριοποιήσει σαν τους φασίστες της Χρυσής Αυγής!!! Γιατί έτσι συμπεριφέρεστε ότι και αν δηλώνετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/12 13:09

      Αγαπητέ κ. Τριανταφυλλόπουλε. Είμαι ο παραπάνω άνεργος.

      Θα σας πω κάτι. Μόλις "στριμωχθήκατε" αποποιηθήκατε την ευθύνη της απεργίας. Μα αν δεν κάνω λάθος είστε (ήσασταν) αντιπρόερδος της ΑΔΕΔΥ. Μια χαρά μπορείτε να το κάνετε. Όμως δεν το κάνετε. Γιατί θα γονατίσετε και δεν το θέλετε. Ξέρετε κ. Τριανταφυλλόπουλε. Είμαι άνεργος εδώ και 4 μήνες, εργαζόμουν στην Αθήνα, έκλεισε η επιχείρησή, ήρθα πίσω στην Κομοτηνή για να μην κάνω έξοδα. Θα βρω δουλειά γιατί και προσόντα έχω και ικανότητες. Δεν μου φταίει κανένα μνημόνιο ή κανένας ξένος για την ανεργία μου. Μου φταίει η φαύλη ελληνική κουλτούρα "οι πελάτες ΔΥ να είναι καλά και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ..." Εγώ είμαι ένας από αυτούς που γ...

      Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος είστε εσείς οι ΔΥ και η παντελώς αντιπαραγωγική σας στάση και αντικοινωνική. Και εξηγούμαι. Σμπαραλιάζετε κάθε εβδομάδα το κέντρο της Αθήνας (έτσι έκλεισε και η δική μου επιχείρηση) από τις γραφικές πορείες σας, με τα αστεία αιτήματά σας (πάρτε το μνημόνιο, ουστ και άλλα ποιοτικά). 900 πορείες σε ένα χρόνο κ. Τριανταφυλλόπουλε!!! Ούτε στην Αργεντινή, ούτε στην Κολομβία του αρχηγού σας...

      Πείτε μου γιατί ούτε ΕΝΑΣ από σας δεν έχει παραιτηθεί? Γιατί ούτε ένας αρνείται να χάσει την ασφάλεια των 1.500, 1.000, 500, έστω των 200 (εκεί πρέπει να φτάσετε, ανάλογα με την παραγωγικότητά σας). Γιατί ούτε ΕΝΑΣ?

      Όσο αφορά τα "τσακάλια" που μάλλον με εντάσσετε και μένα, θα σας πω πως ο λόγος, ιδιαίτερα ο διχαστικός και προκλητικός σαν τον δικο σας, φέρνει και αντίλογο. Το να μας φιμώσετε ξεχάστε το, το να μας βρείτε μπροστά σας να το θεωρείτε δεδομένο.

      Τι ζητάω?? Την αξιολόγηση τη δική σας και όλων σαν εσάς, πλην αυτών που μπήκαν με ΑΣΕΠ στο Δημόσιο. Ζητάω πολλά? Τι ζητάω? Ζητάω να μην υπάρχουν επαγγελματίες συνδικαλιστές. Βρείτε έναν τρόπο.

      Και επειδή ήμουν με το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου, αλλά όχι με του Βενιζέλου, θα σας πω το εξής: Η μόνη σας διαφωνία με την Χρυσή Αυγή κ. Τριανταφυλλόπουλε είναι η αντιμετώπιση των μεταναστών. Τοκογλύφους τους Ευρωπαίους εσείς, κατακτητές αυτοί, όχι στην αξιοποίηση περιουσίας εσείς, όχι αυτοί, όχι στο μνημόνιο εσείς, όχι αυτοί, "μερκελιστές" κάποιοι στους "αντιμερκελιστές" μαζί με τη ΧΑ εσείς. Παρέα κάνατε στο Σύνταγμα, όλοι το ξέρουν, πάνω και κάτω πλατεία, μαζί διαλύσατε παραστάσεις του Νταλάρα, τώρα σας έπιασε η ευαισθησία για το Χυτήριο, μαζί την πέφτατε σε πολιτικούς και τραβάγατε βιντεάκια (ΓΑΠ στην Κομοτηνή, Πεταλωτής, Λοβέρδος, Πάγκαλος κ.ο.κ)

      Χρυσαυγήτης με κόκκινη προβιά είστε ΕΣΕΙΣ και οι όμοιοί σας κ. Τριανταφυλλόπουλε. Και η θεατρινίστικη τωρινή σας διαμάζη μόνο χαζούς πείθει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/10/12 14:11

      Αυτή είναι η σημερινή διαχωριστική γραμμή Αριστερας-Δεξιάς. Οι μετανάστες!!! Σ' όλα τα άλλα μαζί! Το λες και εθνική ομόνοια από μία άλλη οπτική!

      Πρέπει να υπάρξει επειγόντως πολιτκό κέντρο. Με σύγχρονο μεταρρυθμιστικό λόγο. Εκεί είναι και η θέση του Πεταλωτή και ευτυχώς για τον ίδιο που δεν μετέχει πλέον στο φθαρμένο σημερινό σύστημα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/10/12 15:47

      μαλ΄στα.... κι αν απολυσουμε ολους τους Δημοσιους Υπαλληλους, θα ανοιξουν για σενα οοοοολες οι πορτες και θα βρεις δουλεια αμεσως, ετσι?
      (οτι θα εχεις αλλους τοσους ανταγωνιστες στον ιδιωτικο τομεα με προσοντα πολυ περισσοτερα απο τα δικα σου, δεν σου περναει απ το μυαλο προφανως...)

      αμα απαγορευσουμε τις διαδηλωσεις θα γεμισουν οοοολα τα μαγαζια πελατες που θα ψωνιζουν, ετσι?
      (οτι αυτοι που πανε στις διαδηλωσεις ειναι ταυτοχρονα οι πελατες των μαγαζιων και πιθανον δεν εχουν λεφτα για ψωνια, επισης δεν σου περναει απ το μυαλο...)

      βρηκαμε παπά (ΔΥ κι αυτος!), να θαψουμε ολο το Δημοσιο...

      δασκαλοι, γιατροι, οικονομολογοι, μηχανικοι, γεωτεχνικοι, πληροφορικαριοι ολοι ειναι "πελατες", ολοι σε ενα τσουβαλι και τον μπούλο!

      - και μετα να παραπονιεσαι γιατι δεν εχεις σχολεια, νοσοκομεια και υπηρεσιες...

      ΥΓ1. οσο για τους νεοναζι της πολης μας, οτι και να λες η αληθεια ειναι μια: τοσο καιρο ηταν ανυπαρκτοι ωσπου ενας Περιφερειαρχης και ενας Δεσποτης τους πηραν απο το χερακι και τους εβγαλαν στην πλατεια να διαδηλωσουν ολοι μαζι εναντια στους προσφυγες και υπερ του μπατσομάγαζου. Απο αυτους ζητα ευθυνες για τη μαλακια που εκαναν κι ασε τον Νταλαρα...

      ΥΓ2. εχω 2 πτυχια, εχω δουλεψει με 8μηνες συμβασεις (ολες μεσω ΑΣΕΠ) σε 3 διαφορετικες πολεις της Ελλαδας και ειμαι ανεργος 14 μηνες.... στο λεω σε περιπτωση που με περνας κι εμενα για "πελατη"

      Διαγραφή
    4. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ19/10/12 16:13

      ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟ? ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΤΙΜΟ. ΑΛΛΟ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΕΣ "ΤΣΑΚΑΛΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΣ?

      ΣΤΑ ΣΥΝΟΨΙΖΩ: 1) ΠΩΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕΣ 2)ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ 3)ΚΑΙ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ, 4)ΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ?

      ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΤΑ 1,2,3 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

      ΣΤΟ 4 ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΝ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ 1.000 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΑΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος19/10/12 08:40

    Τα «ληγμένα» πολιτικά πρόσωπα κάνουν κακό στη κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/12 12:16

      Τα ληξιπρόθεσμα πολιτικά προϊόντα του ΠΑΣΟΚ οδεύουν προς τον κάδο απορριμμάτων μετά το 5.5% της τελευταίας δημοσκόπησης.
      Ανασύσταση θα πει πρώτα αυτοκάθαρση……… απ’ όλα τα υβριδικά πολιτικά προϊόντα που φαλίρισαν τη δημοκρατική παράταξη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/10/12 13:04

      Δυστυχώς αντί να οδεύουν στον κάδο απορριμμάτων οδεύουν προς άλλο κάδο απορριμμάτων μεγαλύτερο που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ.Και τους τρώμε απο κεί πλέον στην μάπα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/10/12 13:14

      Πάντως βλέπω ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι κατευθείαν πρωι πρωι με το που θα πάνε στην υπηρεσία τους αρχίζουν το μπλογκάρισμα.
      07.39 τα @@@@ του Νικολαίδη, απο ΣΔΟΕ μάλλον
      07.46 ΓΙΑΝΝΑ κάπου κοντά και άλλα καθημερινά.
      Κι εμείς σας πληρώνουμε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/10/12 08:36

      Ανακυκλώσιμοι είναι αυτοί που πήγαν στον ΣΥΝ θα «καθαγιασθούν» και θα επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ. Το πρόβλημα είναι τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ που δεν είναι ανακυκλώσιμα είναι τοξικά……..

      Διαγραφή
  9. Aγαπητέ άνεργε,
    ήμουν Γραμματέας του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ν. Ροδόπης. Επειδή δεν γνωρίζετε τα βασικά όργαν της ΑΔΕΔΥ είναι το Γενικό Συμβούλιο και η Εκτελεστική Επιτροπή(στην Αθήνα). Τις αποφάσεις τις λαμβάνει το Γενικό Συμβούλιο και τις υλοποιεί η Εκτελεστική Επιτροπή. Επίσης η ΑΔΕΔΥ έχει Νομαρχιακά Τμήματα (σε κάθε νομό) που έχουν ως ρόλο την εφαρμογή των αποφάσεων του Γενικού Συμβουλίου ή της Εκτελεστικής Επιτροπής. Δεν είχα όνειρο ζωής να γίνω Δημόσιος Υπάλληλος, αλλά όταν τελείωσα από φαντάρος το 1993 για να ανοίξω γραφείο στη Θεσσαλονίκη που έμενα, χρειαζόμουν 7.000.000δρχ πράγμα αδύνατο διότι οι γονείς μου δεν είχαν ούτε φράγκο για να με στηρίξουν(ο πατέρας μου σημειωτέον ήταν τελωνειακός!). Ως εκ τούτου ενώ δούλευα ως υπάλληλος σε μελετητικά γραφεία, βγήκε μια διακήρυξη για προσλήψεις, έκανα τα χαρτιά μου και με πήραν! Πάντως δεν σας κατέτασσα στα "τσακάλια", μόνος σας επιλέξατε να ενταχθείτε!
    Τώρα να κατηγορώ ασύστολα, χωρίς επιχειρήματα που στηρίζονται, ανώνυμα και λαϊκίστικα δεν μου ταιριάζει και επομένως απαξιώ τα λοιπά που αναφέρετε.
    Υ.Γ. Το ποιος είναι δειλός ή όχι φαίνεται από το ποιος έχει το θάρρος να μιλά επώνυμα και όχι να κρύβεται σαν τα ποντίκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρης Νικολαϊδης19/10/12 21:52

      Σε ένα πράγμα έχετε δίκιο και σας το αναγνωρίζω. Επώνυμα λοιπόν.

      Δεν με ενδιαφέρουν οι συνδικαλιστικές διαδικασίες της ΑΔΕΔΥ. Λέτε μόνο σας πως είδατε μία προκήρυξη, κάνατε τα χαρτιά σας και μπήκατε στο Δημόσιο. Καλοπροαίρετα να το δεχτώ. Πότε αξιολογηθήκατε και από ποιον????

      Δεν ζητάω την απόλυσή σας, δεν είμαι στη λογική να "ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα", ΑΠΑΙΤΩ όμως να αξιολογηθείτε και σεις και όλοι οι υπόλοιποι ΔΥ, όσοι δεν μπήκαν με ΑΣΕΠ. Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού, ισοτιμίας, ισονομίας, δημοκρατίας και ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ προς τον ιδιωτικό τομέα. Το ΑΠΑΙΤΩ κ. Τριανταφυλλόπουλε. Και να διωχθούν αυτοί που δεν αξίζουν να είναι εκεί. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε? Τι λέει το κόμμα σας γι' αυτό?

      Και μην κάνετε τον κόπο να μπείτε σε φτηνό λαϊκισμό τύπου "ποιος θα με κρίνει" γιατί θα σας αραδιάσω 10 διαφορετικά διεθνή μοντέλα αξιολόγησης προσωπικού του Δημοσίου Τομέα για να διαλέξετε.

      Έχει έστω πει μία φορά, ΜΙΑ μόνο φορά το κόμμα σας "πρέπει όλοι να κάνουμε μια προσπάθεια, να δουλέψουμε λίγο παραπάνω" ή μια ζωή αρκείται σε μεθοδεύσεις και κόλπα αποφυγής ευθυνών?

      Επίσης, δειλό δεν σας αποκάλεσα. Χρυσαυγήτη με κόκκινη προβιά σας αποκάλεσα. Και εδώ δημόσια σας προσκαλώ και προκαλώ, να μου πείτε ποια είναι η διαφορά σας με τη ΧΑ στα καυτά θέματα της καθημερινότητας της Ελλάδας, όπως μνημόνιο, Μέρκελ, αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας, αντισυγκεντρώσεις, βία (όχι ρατσιστική, βία γενικά)

      Με εξαίρεση τους μετανάστες, πείτε μου εσείς, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ σε τι διαφέρετε από τον Κασιδιάρη, στις πολιτικές σας απόψεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/10/12 13:28

      σε περιπτωση που δεν το καταλαβες ακομα, η διαφορα τους ειναι πως ο υποψηφιος του ΣΥΡΙΖΑ καθεται και σου απανταει (ασχετα αν διαφωνειτε) - αν ηταν ο Κασιδιαρης τωρα θα σε ειχε ηδη σαπισει στο ξυλο μαζι με τους μπραβους του (λεπτομερειες μωρε, δε βαριεσαι...)

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/10/12 15:31

      Αυτός ρε παιδιά δεν απαντάει ψυχοθεραπεία κάνει. Αφού πέρασε από ΠΑΣΟΚ συνδικαλιστικά και άλλα, συνεχίζει με ΣΥΡΙΖΑ όπου κι εκεί βέβαια προφανώς τους τα ζάλισε, οπότε ας κάνει την ψυχοθεραπεία απο δω.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/10/12 15:31

      Ναι είδαμε και τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ πως πετροβολούσαν τον Παπανδρέου. Αθώες παρθένες.

      Διαγραφή
  10. ΣΟΥΛΑ19/10/12 16:20

    ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΣΑ ΠΤΥΧΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ.ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΡΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ (ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ (Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ)ΣΕ ΛΙΓΟ) ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/10/12 13:50

      οχι κοπελα μου δεν θελω μια δουλεια ο,τι να ειναι...
      ο καθενας πρεπει να δουλευει εκει οπου μπορει να προσφερει περισσοτερο και βασει των προσοντων που διαθετει και ναι, βασει των πτυχιων που εχει

      γιατι ξερεις, δεν γαμηθηκαμε εμεις 5 χρονια να βγαλουμε τις σχολες μας για να γινουμε γκαρτσονια και να καμαρωνουμε τις κομμωτριες που βολεψαν οι Στυλιανιδηδες και οι Χατζηγακηδες (σε θεσεις για ΠΕ φυσικα!) στα υπουργεια που περασαν...

      και η καφριλα που λες στο τελος, ειναι το να κανει ψηφιοποιηση αγροτεμαχιων μια μακιγιεζ τη στιγμη που υπαρχουν χιλιαδες ανεργοι τοπογραφοι - ελπιζω να συμφωνεις σ αυτο

      και πιστευω να καταλαβαινεις πως αν ο καθενας κανει οτι δουλεια να ναι, οι κερδισμενοι δεν θα ειναι οι καταλληλοι για την καθε δουλεια αλλα αυτοι που εχουν το μεσο για να την παρουν (το οποιο υποτιθεται κατηγορας στηνν αρχη)

      αυτα τα ολιγα και ξεκολλατε με το τσουβαλιασμα ολων - μια 8μηνη συμβαση για την οποια χρειαζεται ενας πάκος δικαιολογητικα στα κατσαβραχα της Ρουμελης με 900 ευρω (προπερσι!) δεν σε κανει προνομιουχο εναντι του ιδιωτικου τομεα, ουτε σε κανει λιγοτερο ανεργο οταν ληγει...

      Διαγραφή
    2. ΣΟΥΛΑ20/10/12 16:51

      ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕ Η ΖΩΗ ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ (ΤΟ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ) ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΕΛΗ ΓΙΑ 900 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ 750 ΕΥΡΩ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ). ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ? ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΛΗΞΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ (ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ( ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ) ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/10/12 18:08

      Αντε ρε βλαμένε τα βάζεις με το μεροκαματο. Σαν δεν ντρέπεσαι πάνε σε ενα γιατρό να κοιταχτείς.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/10/12 12:02

      δεν εχω λεφτα καρδια μου 18.08 να παω σε γιατρο να κοιταχτω - βλεπεις δεν με εχωσε ο Στυλιανιδης στη δουλεια οπως εσενα, εγω ειμαι της παλιας σχολης: προκηρυξη-δικαιολογητικα-πινακας αποτελεματων-προσληψη κ.ο.κ.
      και οχι, δεν ντρεπομαι που τον χεσμενο (συγνωμη κιολας) αντι να ξεροσταλιαζω στο γραφειο του σαν εσενα...

      ΥΓ. Σουλα, το "επελεξα" δεν ισχυει - ειναι πλεον μια λεξη του μακρινου παρελθοντος: τωρα κανεις δεν βλεπει δημοσιο ή ιδιωτικο - ο,τι βγει πανω στην ειδικοτητα σου το κυνηγας (αν και τα βυσματα τα εχουν ρημαξει και τα δυο, τα ξερεις καλυτερα...)

      Διαγραφή
    5. ΣΟΥΛΑ22/10/12 16:56

      ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, Η ΛΕΞΗ ¨ΕΠΙΛΕΓΩ¨ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ (ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΜΑΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΝΟΩ) ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ¨ΔΟΥΛΕΙΑ¨ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΡΑΣΙΝΗ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ (ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ/Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ). ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΟΔΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ (ΕΓΩ ΤΟ 1995 ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ). ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΥΣΜΑΤΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος24/10/12 18:37

      Το "χωρις ειδικοτητες" ειναι μεγαλη κουβεντα π.χ. δεν θα δεχοσουν ποτε να πας στο νοσοκομειο και να σε εξετασει ενας αποφοιτος ΙΕΚ κομμωτικης ή να στειλεις το παιδι σου σχολειο και να του κανω μαθημα εγω που δεν εχω ιδεα απο φιλολογικα (παραδειγμα). Αν ειναι ετσι ειναι ΟΚ, ας παρουμε την αποφαση να τα κλεισουμε τα ρημαδια τα ΑΕΙ/ΤΕΙ κι οπου μας βγαλει... οσο για την "παλια σχολη" που λεω εννοεω τον κοσμο που εμαθε με ΑΣΕΠ και οχι με γνωριμιες - αυτες δεν ειναι παλια σχολη ειναι διαρκειας (ας ειναι καλα οι Χατζηγακηδες). Και ασε να διαφωνησω στο προτελευταιο: γνωριμιες και βυσματα μια χαρα υπαρχουν στον ιδιωτικο τομεα (αρκετες @@ριες εχω φαει παρα την ηλικια μου), απλα ειναι μονο για να "χωθεις" οχι για μεινεις (αν εισαι χαχας φευγεις) - εκει βλεπω την διαφορα με τον δημοσιο τομεα, οπου οτι και να 'σαι μενεις...

      ΥΓ. οπως και να 'χει, ευχαριστω για την ευχη!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος19/10/12 17:13

    Παντος σε ολα τα αρθρα παντα κατηγορουν ολοι τον πεταλωτη..τοσο μισος γι αυτον τον ανθρωπο πραγματικα...ας ξεκαθαριση την θεση του για το αν θα ειναι ξανα υποψηφιος(πιστευω οτι δεν θα ειναι) να σταματησουμε να τον βριζουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Νικολαϊδη,
    το πρώτο πράγμα που ρώτησα τον επικεφαλή της παράταξής μου όταν ασχολήθηκα με τον συνδικαλισμό ήταν: "Τι θέση έχουμε για την αξιολόγηση;" και όταν αυτός μου απάντησε ναι μεν αλλά του επανέλαβα το ερώτημα και του είπα ότι δεν με αφορούν οι προφάσεις.
    Τώρα θίγετε ζητήματα της δημόσιας διοίκησης χωρίς να τα γνωρίζετε και τατόχρονα επηρεασμένος από την προπαγάνδα του κατεστημένου ότι για όλα τα κακά αυτής της Χώρας φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν λαμόγια, κάφροι, κοπανατζήδες. Όμως να ξέρετε ότι πίσω από τα λαμόγια κρύβονται οι Πολιτικοί Προϊστάμενοί τους! Δεν αθωώνω τα λαμόγια, αλλά αν υπήρχε άλλη πολιτική βούληση δεν θα "άνθιζαν" αυτά τα φαινόμενα!
    Επιπλέον αν αύριο είχαμε μια δημόσια διοίκηση ανεξάρτητη από κομματικές επιρροές, αν δεν ήταν λάφυρο της εκάστοτε κυβέρνησης, αν είχαμε μια σύγχρονη δημόσια διοίκηση, τι ΔΕΝ θα είχαμε:
    1.Φοροδιαφυγή
    2.Εισφοροδιαφυγή
    3.Λαθρεμπόριο καυσίμων
    4.Καρτέλ μεγαλο-εμπορίου
    5.Καρτελ Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης
    6.Καρτέλ Φαρμακοβιομηχανιών
    7.Διαφθορά κλπ
    Όλα αυτά είναι τεράστια ποσά που τα νέμεται το σάπιο-παρασιτικό σύστημα με την βοήθεια του υφιστάμενου πολιτικού συστήματος που κυβερνά διαχρονικά τη Χώρα. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ που δεν θέλουν μια σύγχρονη δημόσια διοίκηση γιατί αν υπάρξει εκτός του ότι θα χάσουν τους πακτωλούς των δις θα μπουν και ισόβια!!!
    Αντίθετα φροντίζουν να υπάρχει αναξιοκρατία, μη αξιολόγηση, χαοτική πολυνομοθεσία, ανοργανωσιά, ασυντονισμός κλπ και φυσικά στις θέσεις κλειδιά προωθούν τους γλύφτες και τους προσκυνημένους!
    Τέλος υπάρχει το Κοινό Πλαίσιο Αξιολόγησης που εφαρμόζεται σε πολλές Χώρες της Ευρώπης και προαιρετικά (τυχαίο;;;) στη Χώρα μας. Το ΚΠΑ αφορά την αξιολόγηση των φορέων και όχι ατομικά των ύπαλλήλων. Προηγείται η συγκριτική αξιολόγηση του κάθε φορέα και μετά ακολουθεί η ατομική αξιολόγηση. Σας πληροφορώ λοιπόν ότι αν το επιθυμούσαν θα μπορούσαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.
    Όμως δεν ήταν και δεν είναι αυτή η πολιτική τους επιλογή! Και σήμερα που δήθεν τους ενδιαφέρει η αξιολόγηση, εκτιμώ ότι ξεκινούν ανορθόδοξα από τις επιστημονικές μελέτες που εφαρμόζονται σε όλη την Ευρώπη επειδή προφανώς θέλουν να χρησιμοποιήσουν την αξιολόγηση ως εργαλείο απολύσεων.
    Κύριε Νικολαϊδη πρέπει να γνωρίζετε ότι η αξιολόγηση σε όλη την ανεπτυγμένη Ευρώπη ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ αλλά ως εργαλείο καταγραφής της υφιστάμενης κατάστασης ενός φορέα και μετά των εργαζομένων. Διαπιστώνεις λοιπόν που, γιατί και με ποιο τρόπο χωλαίνει η δημόσια διοίκηση και κάνεις ενέργειες για να διορθώσεις τις αδυναμίες. Εάν λοιπόν διορθώσεις το σύστημα τότε ο καθένας έχει συγκεκριμένες ευθύνες και κρίνεται επ' αυτών. Εάν τότε δεν ανταποκρίνεται συμφωνώ να απολύεται!
    Γενικά έχουμε μάθει ότι μπορούμε να έχουμε άποψη για όλα χωρίς να γνωρίζουμε ούτε τα στοιχειώδη. Και όχι μόνο αυτό θεωρώντας ότι έχουμε την απόλυτα σωστή άποψη, ισοπεδώνουμε τους πάντες και τα πάντα.
    Υπάρχουν κύριε Νικολαϊδη στο Δημόσιο Τομέα διαμάντια που παλεύουν καθημερινά να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον και τους πολίτες υπό αντίξοες συνθήκες που εσείς απ' έξω δεν μπορείτε να αντιληφθείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/10/12 13:43

      Αδάμαντά μου εσύ. Αφού ζαλίζεις τα μπλόγκ με τέτοιες μπαρούφες φαντάζομαι στην δουλειά σου τι κάνεις ρε φίλε.Κι ο άλλος ο Νικολαίδης Δημήτριος που σε απαντά , ξαδερφάκι του Γιαννάκη μου φαίνεται, ας τα πει και σε κείνον τον μεγάλο φωστήρα του Δημοσίου που εν ώρα υπηρεσίας μας έχει ζαλίσει στα ποντιακά.
      Και σας χρυσοπληρώνουμε

      Διαγραφή
    2. Δημήτρης Νικολαϊδης20/10/12 15:16

      Κύριε Τριανταφυλλόπουλε,

      Γνωρίζω άριστα το Κοινοτικό Πλαίσιο Αξιολόγησης. Ποιους ΔΥ αξιολογεί στην Ευρώπη? Αυτούς που μπήκαν με διαγωνισμούς και διαδικασίες ή αυτούς που "είδαν μια προκήρυξη, έκαναν αίτηση και μπήκαν"?

      Επίσης, μιλώντας με έναν άνεργο του ιδιωτικού τομέα, συνεχίζετε να υπερασπίζεστε την καλοβολεμένη, φαύλη και λάθρα συντεχνία σας.

      Τέλος, σε δύο μόλις αναρτήσεις σας λίγων λέξεων αποποιηθήκατε την ευθύνη
      1) της σωστής απεργίας, εσείς θέλετε, άλλοι μας φταίνε
      2) Της αξιολόγησης, εσείς θέλετε, άλλοι δεν θέλουν
      3) Της ατομικής ευθύνης κάθε πολίτη απέναντι στην κοινωνία με τους τίμιους ΔΥ που δεν τους αφήνει το πολιτικό καθεστώς να αναδειχθούν.

      Για κάθε διαμάντι, υπάρχουν 3 άνθρακες εκεί. Το λαμόγιο, ο τεμπέλης και το βύσμα.

      Στους δε υποψήφιους ψηφοφόρους σας αποδείξατε πως το ΜΟΝΟ που σας ενδιαφέρει είναι η συντεχνία σας, η παρεούλα των "είδα μια προκήρυξη και μπήκα" και οφείλετε όλοι να πληρώνετε τα επιδόματά μου, χωρίς να κρίνομαι από κανένα παρά μόνο από τον χρόνο.

      Καληνύχτα και καλή τύχη σε σας και τους όμοιους σας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/10/12 19:53

      Κάτω τα χέρια από τον Πανίκα της Ροδόπης, τον Γιαννάκη!!!

      Διαγραφή
  13. Κύριε Νικολαϊδη,
    μου φαίνεται με έχετε παρανοήσει. Ούτε δικαιολογούμαι, ούτε απολογούμαι! Σας σεβάστηκα επειδή αφενός δηλώσατε άνεργος και αφετέρου επειδή βρήκατε το θάρρος να αποκαλυφθείτε, έστω εκ των υστέρων και επειδή γνωρίζω τι άποψη έχει ο κόσμος για τους δημοσίους υπαλλήλους και τι χυδαία προπαγάνδα έχει γίνει από το καταρρέον πολιτικό σύστημα που μας κυβερνούσε χρόνια, θεώρησα ότι πρέπει να σας αναλύσω την πραγματικότητα και να διαλυθούν οι ψευδείς εντυπώσεις που έχουν δημιουργήσει.
    Όμως εσείς δεν καταλαβαίνετε ούτε από επιχειρήματα ούτε από στοιχεία. Γιατί; Γιατί προφανώς είστε έρμαιο της προπαγάνδας του σάπιου-παρασιτικού συστήματος (όλοι εναντίων όλων) που τονίζει το τι φαίνεται και όχι στο τι πραγματικά συμβαίνει. Στο ζήτημα της προπαγάνδας δεν φταίτε εσείς, όμως στο να την αποδέχεστε άκριτα έχετε εξ ολοκλήρου την ευθύνη!
    Δηλ. τι πιστεύετε;;; Ότι όλοι οι κάφροι της Ελλάδας μαζεύτηκαν και κατέλαβαν το Δημόσιο;;; Ότι δηλ. κουμάντο στο δημόσιο δεν κάνει ο εκάστοτε Πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι Υπουργοί και οι Γενικοί Γραμματείς, αλλά οι δημόσιοι υπάλληλοι;;;
    Λοιπόν αδίκως χάνω τα λόγια μου με εσάς! Αλλά δεν είναι αυτό που με στενοχωρεί;;; Λυπάμαι που υπάρχουν τόσο "τυφλωμένοι" άνθρωποι που αυτό δείχνει ότι δεν σας ενδιαφέρει τίποτε, αρκεί να ξεσκίσουν κάοιους είτε αξίζουν είτε όχι!!! Εκδίκηση, μένος, οργή!!! Δηλαδή καθαρά εγωϊστικά και ατομικιστικά κίνητρα επειδή δεν σας βόλεψαν!!!Αυτές τις αρχές σας έδωσαν;;; Αν δεν σας βολεύουν να κυνηγάτε όποιους βρήτε μπροστά σας είτε φταίνε, είτε όχι!!!
    Όχι δεν γνωρίζετε τίποτα, αλλά το μόνο που σας ενδιαφέρει(και σας έχουν καθοδηγήσει τα Μέσα Μαζικού Ελέγχου) είναι να ξεσπάσετε το μένος σας εναντίον όποιου εύκολου στόχου είτε φταίει, είτε όχι επειδή δεν έχετε το σθένος να στραφείτε στο σάπιο παρασιτικό σύστημα που τελικά ίσως είστε μέρος του!!!
    Λυπάμαι που ασχολήθηκα μαζί σας και σας επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/10/12 12:14

      Ας το Γιώργο.

      Ρεζίλι σε έκανε το παιδί. Εκτίθεσαι...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/10/12 12:24

      ΕΛΑ ΡΟΜΠΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟ

      "αρκεί να ξεσκίσουν κάοιους είτε αξίζουν είτε όχι!!! Εκδίκηση, μένος, οργή!!!

      ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ.

      ΠΙΣΤΕΥΩ Κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/10/12 14:32

      Για σάπιο παρασιτικό σύστημα μιλάει ο Τριανταφυλλόπουλος. Δεν κοιτάζει τα πλάγια του με αυτούς που μέχρι χθες ήταν ελέω ΠΑΣΟΚ στις θεσούλες τους, όπως και ο ίδιος που έβγαινε ως ΠΑΣΟΚτσής .
      Αλλά μια χαρά μέσα από τις αρλούμπες αυτές νομίζει ότι υπάρχει.Για τα δυο τρια άτομα που τα διαβάζουν βέβαια.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος21/10/12 12:18

    Γιώργο, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση...

    Ο "επικεφαλής" δεν κλίνεται, παραμένει "επικεφαλής" σε όλες τις πτώσεις.

    Την προκήρυξη που σε έβαλε στο Δημόσιο την διάβασες και την κατάλαβες μόνος ή σου την διάβασε κανένας μορφωμένος και στην συμπλήρωσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λοιπόν ανώνυμα ποντίκια έτσι θα παραμείνετε σε όλη τη ζωή σας: Δειλοί, άνανδροι, συκοφάντες, λαϊκιστές, τσιράκια!!!
    Δεν έχει δικαίωμα κανένας ανώνυμος ΜΑΛΑΚΑΣ σαν και σας να με κρίνει, όπως και κανένα άλλο άνθρωπο αν δε τολμήσετε τουλάχιστον να βρείτε τα ........ και να φανερωθείτε!!! Αλλά σιγά μην τα βρείτε ...
    Από τις αρχές μου και από τη ζωή μου έχω δώσει και δίνω καθημερινά δείγματα του τι άνθρωπος είμαι, και πως αγωνίζομαι και προσφέρω σε όλα τα επίπεδα (είτε στη δουλειά μου, είτε στα συνδικάλιστικά, είτε στα πολιτικά, είτε στα κοινωνικά ζητήματα)και το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι έχουν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου.
    Σαν τους δοσίλογους με την κουκούλα, κρίνετε έναν άνθρωπο εκ του ασφαλούς και ανεύθυνα !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ φοβισμένοι κακομοίρηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΚΗΣ21/10/12 16:38

      Συμφωνώ σε πολλά απο τα παραπάνω που γράφεταιγια τον τρόπο που θα πρέπει να κρίνουμε τα δημόσια πρόσωπα (δεν συμφωνω στους χαρακτηρισμούς σας). ΑΛΛΑ εφόσον λέτε οτι είσται δημόσιο πρόσωπο θα πρεπει να δέχεσται και κριτική ( και ας είναι και αρνητική, χωρίς ύβρεις). Βρίζεται με τον τρόπο που κατακρίνεται. Και φυσικά άνθρωποι που φοράνε κουκούλα βρίσκονται σε όλο το πολιτικό φάσμα ( και μερικές φορές τις ζημιές τους τις πληρώνουμε εμείς (και σε χρήμα και σε θύματα χρονια τωρα). Δεν σας ξέρω ΑΛΛΑ μάλλον χάσαται την ψυχραιμία σας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/10/12 19:23

      ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΩΡΓΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ "ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ" !!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/10/12 15:29

      Ωράια φρασεολογία οι ΔΥ...Να τους χαιρόμαστε.

      Διαγραφή
  16. Σάκη, τι θα πει δημόσιο πρόσωπο και τι κριτική επ' αυτού; Η συζήτηση δεν ξεκίνησε για τα δημόσια πρόσωπα αλλά για το ζήτημα που έθεσα ότι δεν ενώθηκαν οι δύο πορείες της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και των επαγγελματιών ενώ σε όλες τις πόλεις της Περιφέρειας ενώθηκαν και ποιοι έχουν την ευθύνη για την αποδυνάμωση της λαϊκής αντίδρασης! Εκ του ασφαλούς και επανειλειμμένα μου κάνουν επίθεση διάφορα τσιράκια και αχυράνθρωποι επειδή τόλμησα και έφυγα από το ΠΑΣΟΚ! Όταν λοιπόν κάποιος λέει την άποψή του έστω και δημόσιο πρόσωπο, μπορεί ό καθένας να πει την άποψή του επ' αυτού. Από που προκύπτει ότι ο καθένας μπορεί ανώνυμα να βρίζει και να μιλάει υποτιμητικά και χυδαία χωρίς καν να αναφέρεται στην άποψη που έθεσε το δημόσιο πρόσωπο; Από που προκύπτει ότι αυτό είναι κριτική; Εάν ήταν αυτοί οι συκοφάντες στην Αρχαία Αθήνα θα τους εξοστράκιζαν! Δεν έχουμε καθόλου αρχές και αξίες; Τι είμαστε κοινωνία ανθρωποφάγων;

    Σκεφτήτε λοιπόν, εάν εσείς ή κάποιος άλλος αγωνίζεται με κόπους και θυσίες στη μέχρι τώρα του ζωή να έχει καθαρή τη συνείδησή του, δηλαδή δεν συμβιβάζεται και αντιστέκεται με όλους τους τρόπους στη σαπίλα την διαφθορά και την παρακμή, προσπαθεί να κρατήσει την ανεξαρτησία του και την αξιοπρέπειά του, έχει το θάρρος να υπερασπίζεται τα δικαιώματα του λαού και κάποιοι του επιτίθενται ανώνυμα με λάσπες, χυδαία και υποτιμητικά σχόλια!!! Είναι δίκαιο, είναι θεμιτό, είναι ηθικό, είναι δεοντολογικό, είναι επιτρεπτό;;; Τέλος είναι ανθρώπινη στάση αυτή;;;
    Επειδή είναι προφανές ποιο είναι το σωστό, δέχομαι οποιαδήποτε κριτική επί των ιδεών και των απόψεών μου, που με αυτές και μόνο μάχομαι, σε καμία περίπτωση όμως δεν δέχομαι οτιδήποτε κατά της προσωπικότητας μου ειδικά από ανώνυμους Εφιάλτες και τρωκτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΚΗΣ22/10/12 17:58

      Εσείς είπατε ότι είσται συνδικαλιστής δηλαδή δημόσιο πρόσωπο, δεν μπήκα στην ουσία της συζητησής σας αλλά στην φρασεολογία που χρησιμοποιήσατε, (μήπως σαν δημόσιο προσωπο θα έπρεπε να είσται πιο εγκρατής?) όταν γράφεται σε ένα BLOG φαντάζομαι ξέρεται και την νομοθεσία που τα προστατεύει? δηλαδή γνωρίζεται ότι είναι α ανεξάρτητα και ότι ο καθένας με τον δικό του τρόπο γράφει και απαντάει (ΔΙΚΑΙΑ ή ΑΔΙΚΑ). Νομίζω ότι δεν είσται το μοναδικό δημόσιο πρόσωπο που του ασκούν αρνητική κριτική? (η κριτική ασκείται και στα γραφόμενα και για τον βίο του καθε δημοσίου προσώπου). Και για να σας θλεσω και εγώ ερωτήσεις, εισται ευχαριστημένος απο την λειτουργια του συνδικαλισμού στην Ελλάδα? το συνδικαλιστικό κίνημα (του δημοσίου τομέα) δεν νομίζέται οτι εχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την λειτουργία του δημοσίου τομέα? Και οπως γράφεται παραπάνω αφού θέλεται να εισται δίκαιος με όλους γιατι εγω που είμαι 41 να δίνω εξετασεις καθε μέρα στην δουλειά μου και να μην ξέρω τι μου ξημερώνει, γιατι να εχω 27 χρόνια δουλειάς και να παιρνω 870 ευρώ ( ειμαι προνομιούχος καιξέρεται γιατί γιατι εχω ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ)).Τι κάνατε για να γίνει το δημόσιο πιο λειτουργικο? πιο εξυπηρετικό? πιο ανθρώπινο? χωρίς φακελάκια? εσεις το αποτελείται (δημόσιοι υπάλληλοι), ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ και μην πείτε οτι σας προκαταλαμβάνω αλλά θέλω να διαβάσω κάτι που να μην με κάνει να αισθάνομαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας. Σας ρωτώ σαν συνδικαλιστή και όχι σαν δημόσιο υπάλληλο.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΚΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.

      Διαγραφή
  17. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ21/10/12 21:01

    Ένας πιτσιρικάς με συγκροτημένα επιχειρήματα και σωστές ερωτήσεις σας στρίμωξε χοντρά κ. Τριανταφυλλόπουλε και το μόνο που κάνατε είναι να υπερασπιστείτε τους ΔΥ, δείχνοντας πως εσείς είστε που έχετε ξεφύγει και βγάζετε μίσος και μανία.

    Και γω ΔΥ, διορισμένος με ΑΣΕΠ είμαι αλλά αναγνωρίζω τα προνόμιά μου. Ναι έχω πάρει υπερωρίες και άλλα νόμιμα επιδόματα-βοηθήματα που δεν θα έπρεπε να παίρνω. Σίγουρα και εσείς το ίδιο κ. Τριανταφυλλόπουλε. Και έχω υποφέρει κ. Τριανταφυλλόπουλε από ανθρώπους σαν κι εσάς που "είδαν μία προκήρυξη και μπήκαν". Και γω ζητάω την αξιολόγηση γιατί θα ξεπεράσω κι εσάς και πολλούς σαν εσάς στην ιεραρχία του δημοσίου. Και όταν υπάρχουν αντικειμενικές αξιολογήσεις κανείς πολιτικός δεν μπορεί να παρέμβει. Αυτό είναι κάτι που ΠΡΩΤΟΙ οι συνδικαλιστές θα πρέπει να ζητάνε, ώστε να εξαλείψουν τις πολιτικές παρεμβάσεις. Αν όμως θεωρητικά γινόταν αξιολόγηση, πρώτοι εσείς οι συνδικαλιστές κ. Τριανταφυλλόπουλε θα πηγαίνατε στο περιθώριο γιατί ΠΟΤΕ δεν έχετε δουλέψει .

    Ας σεβαστούμε λοιπόν λίγο την υπόλοιπη κοινωνία γιατί εσείς κι εγώ θα πάρουμε χρήματα τον επόμενο μήνα, έστω και κομμένα, έστω και λίγα. Οι υπόλοιποι δεν είναι βέβαιο.

    Χάσατε την ψυχραιμία σας και βρίζετε τον κόσμο βαφτίζοντάς τους όλους εχθρούς σας κτλ. Κλασικός γκαιμπελισμός ενός συνδικαλιστάκου, που βλέπουμε καθημερινά στις υπηρεσίες μας. Ως εδώ και μη παρέκει όμως.


    Και μην βρίζετε βλακωδώς τους ανώνυμους. Σε ανώνυμο blog γράφετε και συμμετέχετε σε διάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/10/12 11:02

      να και μαθηματα ιστοριας απο τον Γιωργαρο. Στην αρχαία αθήνα τι θα είχαν κανει στον ωφελημενο ΠΑΣΟΚο που πρώτος πρώτος εριξε την πετρα του αναθεματος και ετρεξε εκει που μυριστηκε εξουσια???

      Ο μάλλον νεαρος κ. Νικολαϊδης, που εμφανως δεν εχει σχεση με τον Γιαννη, ταπωσε ασχημα τον ψευτοφιλοσοφο blogger του ΣΥΡΙΖΑ και αυτος αρχισε να βριζει θεους και δαιμονες δειχνοντας την πραγματικη ποιοτητα του.
      Οσο για τους ανωνυμους, τι να πουν ρε Γιωργο και οι υπολοιποι πολιτικοι του νομου? Μονο σε σενα γραφουν ανωνυμα? Αλλα ετσι εχεις μαθει και σε εχουν μαθει. Να θυματοποιεις τον εαυτο σου μπας και σε λυπηθει κανενας...

      Μπραβο κ. Νικολαιδη!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος22/10/12 09:27

    Κοφτο ρε γιωργο, μας πηρανε χαμπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποιος οφελημένος Πασόκος που μυρίστηκε εξουσία ρε ανώνυμε άσχετε;;;
    Τέλη του 2002, λίγες εβδομάδες μόλις μετακόμισα από Θεσσαλονίκη πήγα στον τότε Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και νυν Δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη και του συστήθηκα και του είπα ότι το τηλέφωνό μου είναι αυτό και όποτε με χρειαστεί θα είμαι στη διάθεσή του!Και το απέδειξα στην πράξη!
    Το Μάρτη του 2004, όταν έχασε το ΠΑΣΟΚ πήγα την επομένη μέρα στο Γραμματέα (Γ.Πετρίδης) και έκανα αίτηση επανεγγραφής στο κόμμα, όταν ποντίκια σαν και σας έψαχναν να κρυφτούν ή να γλύψουν τη Νέα Δημοκρατία!
    Ποτέ δεν ζήτησα ή πήρα κάτι για μένα ή για συγγενικό μου πρόσωπο !!! Και δεν υπάρχει ούτε ένας από το ΠΑΣΟΚ να πει το αντίθετο!!!

    ΔΕΝ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑ ΕΞΟΥΣΙΑ εφιάλτες της κακιάς ώρας!
    Καταρχήν πήγα στο ΣΥΡΙΖΑ για λόγους πολιτικής και ιδεολογικής διαφωνίας, επειδή όπως ο κάθε λογικός έλληνας αντιλήφθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ μεταλλάχθηκε τόσο που αυτό έφυγε από αυτούς που το πίστευαν και όχι το αντίστροφο. Διαβάστε (αν έχετε μάθει να διαβάζετε, γιατί από όσα σας έχω γράψει παραπάνω τα διαβάζετε όπως σας βολεύουν, όπως τα τυφλά τρωκτικά) τη διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη για να αντιληφθείτε ότι δεν έχει καμιά σχέση το μεταλλαγμένο-διεφθαρμένο-νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ με όσα θεωρητικά θα όφειλε να υπηρετεί!

    Όταν πήγα στο ΣΥΡΙΖΑ οι δημοσκοπήσεις του έδιναν 6% και στη ΔΗΜΑΡ 16% !!! Αν σκεφτόμουν όπως εσείς άθλια τρωκτικά θα πήγαινα στη ΔΗΜΑΡ !!! Εκεί είναι η διαφορά μας όμως: οι αξίες, οι αρχές, τα ιδανικά και η αξιοπρέπεια που σε εσάς προκαλούν αλεργία!!!

    “Για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους άλλαζαν ακόμα και την σημασία των λέξεων. Η παράλογη τόλμη θεωρήθηκε ανδρεία και αφοσίωση στο κόμμα, η προσωπική διστακτικότητα θεωρήθηκε δειλία που κρύβεται πίσω από εύλογες προφάσεις και η σωφροσύνη προσωπίδα της ανανδρίας. Η παραφορά θεωρήθηκε ανδρική αρετή, ενώ η τάση να εξετάζονται προσεκτικά όλες οι όψεις ενός ζητήματος θεωρήθηκε πρόφαση για υπεκφυγή. “
    Θουκυδίδης [3.82.4]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/10/12 23:58

      Φτάνει τόση αυτοικανοποίηση φτάνει

      Διαγραφή
    2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ23/10/12 01:17

      ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΝΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΥΠΟΓΟΝΑ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΣΑΣ!!!!

      ΑΝ ΘΕΣ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ, ΖΗΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος23/10/12 01:08

    "Ουδείς ασφαλέστερος Συριζαίος εκ του ευεργεντηθέντος ΠΑΣΟΚου"

    Λαϊκή Σοφία (4.83.5)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος24/10/12 13:42

    Με τέτοια ξεφτίλα που έφαγε ο Τριανταφυλλόπουλος από τους Νικολαϊδη, Σάκη και Χατζημιχαήλ, πολύ αμφιβάλλω αν θα ξαναγράψει επώνυμα σε αυτό το blog.

    Ας κάνει μια αυτοκριτική. Δεν πέρασε πολύς καιρός που έτρεχε πίσω από τον ΓΑΠ για να του σφίξει το χέρι.

    Επίσης, αναρωτιέμαι, χωρίς να γνωρίζω, αν η περίοδος που μεταπήδησε στο ΣΥΡΙΖΑ συμπίπτει με κάποια άρνηση θέσης στην δουλειά του. Απλά αναρωτιέμαι γιατί συνέβει με πολλούς άλλους όψιμους Συριζαίους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/10/12 15:19

      Δε θελω να σχολιάσω για τον Τριανταφυλλόπουλο γιατί τον ξέρω καλά και είναι αγαθών προθέσεων παιδί. Μόνο 2 πράγματα που δεν τον θίγουν και του ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων αν τα πάρει στραβά:

      1. Στην έκφραση "αγαθών προθέσεων παιδί" πολλοί ίσως δώσουν σημασία στο "αγαθών προθέσεων". Ένα το κρατούμενο. Εγώ δίνω σημασία στο "παιδί". Πίσω από το Χαρίτο, το Σακκελίωνα και τον Κουτάβα ρε Γιώργο; Για να μη σε λένε ΠΑΣΟΚο ή σοσιαλδημοκράτη ή παλιό συμπαθούντα του Παπανδρέου και του Δάμωνα;

      2. Η πάρα πολλή μόρφωση καταντά σε δεδομένες συγκυρίες ΠΑΡΑμόρφωση. Μην ξεσηκώνεσαι με αυτά που διαβάζεις Γιώργο στο 2ο πτυχίο σου ολοκληρώνοντας την προσωπικότητά σου. Δεν ανοίγεις τα μάτια σου για να ξεσηκώνεσαι αλλά για να ζυγίζεις και να αποφασίζεις πολύπλευρα. Και πολύπλευρα δε σημαίνει λαϊκιστικά.

      Ένας φίλος που σε εκτιμά αλλά λάθος ρόλο διάλεξες

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος24/10/12 18:25

    Μετα απο 69 σχολια κτλ μηπως θυμαται κανεις για ποιο λογο ξεκινησε η κουβεντα? :ρ

    να το παρει το ποταμι: για το οτι εγιναν 2 πορειες ενω επρεπε να γινει 1 (για το οποιο φυσικα δεν μιλησε κανενας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/10/12 23:59

      Είπαμε...Ήταν σχέδιο της τρόικα και των μερκελιστών, νεφελίμ, προβοκάτσια των αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ, της πλουτοκρατίας, των δοσίλογων και βέβαια του Πεταλωτή που κολλάει παντού όταν είναι να κατηγορήσουμε κάτι.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος26/10/12 00:02

    Γιατί έγιναν 2 πορείες στην Κομοτηνή ενώ στη Ξάνθη στην Καβάλα και στη Δράμα ενώθηκαν;
    Απάντηση: Γιατί οι ντόπιοι επαγγελματίες εκβιάζονται από την Κυβέρνηση που τους ταίζει ανεξέλεγκτα λόγω της έλευσης των μεταναστών στη Σχολή Αστυνομίας! Ξενοδοχεία γεμάτα από αστυνομικούς, κέτερινγκ, καθαριστήρια, εξοπλισμός δωματίων κλπ κλπ. Πολλοί από αυτούς τους "ανεξάρτητους" συνδικαλιστές παρακαλάνε να μας φέρουν κι άλλους μετανάστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.