28.1.14

Τον Γιώργο Πετρίδη θα στηρίξει η τοπική οργάνωση της ΔΗΜΑΡ

Τα χέρια έδωσαν ο Γιώργος Πετρίδης και η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, για στήριξη του πρώτου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Οι συναντήσεις έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα ανάμεσα στον Δήμαρχο και το μέλος του Περιφερειακού Γραφείου ΑΜ-Θ της ΔΗΜΑΡ Δάμωνα Δαμιανού, ο οποίος ήταν στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πετρίδη στις τελευταίες εκλογές, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.
Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει να κάνει με την κάθοδο της Νατάσσας Χατζηνικολάου, γραμματέως της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ στη Ροδόπη, η οποία αν εκλεγεί θα καταλάβει για όλη τη θητεία θέση στο μηχανισμό του Δήμου Κομοτηνής!!!
Η ανακοίνωση πάντως εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ ακόμα δεν βγαίνει προκαλώντας πολλά ερωτηματικά. Μήπως ο Δήμαρχος και οι εκπρόσωποι του κόμματος δεν τα βρίσκουν στο χρονικό διάστημα της θητείας ή στην θέση που θα καταλάβει η Νατάσσα Χατζηνικολάου σε περίπτωση εκλογής της;

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/1/14 13:06

    Πετρίδης+Δαμιανός+Σιμπέλ+Μουρτίδης=Δήμαρχος+Αντιδήμαρχοι=ΧΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/1/14 22:39

    Η παραπολιτική τετραδα: παρα ΠΑΣΟΚ με τον Πετρίδη-ΔΗΜΑΡ με τον Δαμιανό—DEP με την ΣΙμπέλ-παρά ΝΔ με τον Μουρτίδη από όπου πέρασαν έσπειραν την καταστροφή. Η πολιτική επιμειξία των τεσσάρων ριψάσπιδων των ιδεολογιών τους είναι καταστροφική. Καιρός για νενεκισμούς δεν είναι, μόνο οι καθαρές λύσεις δίνουν αποτέλεσμα θετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/1/14 17:00

      Βαλε το ονοματακι σου μωρό μου δα δεις πόσο σε γαμώ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/2/14 18:09

      Σιγά ρε 17:00, κατούρα και λίγο.

      "Κραιμάλαις" οι αγανακτισμένοι κωλοέλληνες, "γαμήσια" οι φανατικοί οπαδοί, το σύστημα με τη δομή του και τα λαμόγια του ακόμα αρχίζει να γίνεται όλο και πιο ελκυστικό αν αποτελεί τη μόνη λύση να υπάρχει κλουβί για τους σαλεμένους και "ανυπότακτους" σαχλαμάρες.

      Θέλω να γίνω αντισυστημικός αλλά η σάρα και η μάρα που έχουν οι αντισυστημικοί με απωθεί. Οι μορφωμένοι τους επιπέδου Κατρούγκαλου και Δελαστίκ. Οι βλάχοι τους επιπέδου ψηφοφόρων τους.

      Και φυσικά και το σύστημα έχει τέτοια φυντάνια. Μόνο που αυτό είναι εξορισμού ένοχο, τι να το κατηγορήσεις;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/1/14 13:23

    Κύριε δήμαρχε μιας και θα συνεργασθείς με το εξέχον μέλος του μειονοτικού κόμματος κ. Σιμπελ Μουσταφάογλου:
    Τι γνώμη έχετε για τα αναφερόμενα και τα ασπάζεστε στην εξτριμ ανακοίνωση του κόμματος «Ειρήνης, Ισόττητας και Φιλίας» με το οποίο θα συνεργασθείτε στις προσεχείς εκλογές;
    *********
    Νέα τουρκική πρόκληση: Ημέρα αντίστασης των Τούρκων της Δ.Θράκης κατά της ελληνικής καταπίεσης, η 29η Ιανουαρίου
    29.01.2014 08:02

    Νέα τουρκική πρόκληση, επί ελληνικού εδάφους αυτή τη φορά, στη Θράκη όπου το «κόμμα» Ειρήνης, Ισότητας και Φιλίας (DEB) που δραστηριοποιείται στην περιοχή, υπό την ηγεσία του Μουσταφά Αλί Τσαβούς και με τις ευλογίες του προξενείου Κομοτηνής, γιορτάζει και φέτος την 29η Ιανουαρίου ως ημέρα της αντίστασης των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, κατά της ελληνικής καταπίεσης.

    Στις 29 Ιανουαρίου 1988, μέλη της μειονότητας προκάλεσαν επεισόδια, με αφορμή την απαγόρευση του όρου «τουρκικός» από συλλόγους και σωματεία της μειονότητας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, ότι στην ιστοσελίδα του, το κόμμα DEB, έχει αναρτήσει τη σχετική ανακοίνωση μόνο στα τουρκικά:

    Η ανακοίνωση του κόμματος Ειρήνης, Ισόττητας και Φιλίας, σύμφωνα με το έχει ως εξής:

    «29 Ιανουαρίου 1988, μέρα ουσιαστικής και αξιοπρεπούς αντίστασης των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, που δεν υπέκυψαν στις πιέσεις κατά της εθνικής τους ταυτότητας.

    Είναι η μέρα που, ο λαός, βροντοφώναξε σε αυτούς που αρνούνται τη εθνική του ταυτότητα πως είναι Τούρκος, και ότι θέλει να ζήσει σε αυτή την χώρα σαν ένας περήφανος πολίτης χωρίς να εγκαταλείψει τις τουρκικές παραδόσεις. Το κόμμα Ειρήνης, Ισότητας και Φιλίας (DEB) δεν θα ξεχάσει την σημερινή επέτειο. Θα τιμά τον επιδειχθέντα ηρωισμό, θα αισθάνεται ευγνωμοσύνη για τη γενναιότητα και θα ζητά το θείο έλεος για τους νεκρούς.

    Η Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης είναι η μοναδική μειονότητα, που τα δικαιώματά της καθορίζονται με συνθήκες. Περιμέναμε για χρόνια την απόδοση των μη αποδιδόμενων μειονοτικών μας δικαιωμάτων...Η πατρίδα μας η Ελλάδα όπως έκανε και στον 'νόμο των 240 ιμάμηδων', συνεχίζει να βγάζει νόμους με βία και ωμότητα, αγνοώντας την φωνή και την βούληση της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, με την επιβολή των οποίων σφετερίζεται τα δικαιώματα μας.

    Αν και χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η πατρίδα μας, Ελλάδα, παραβιάζει τα δικαιώματά μας και τα ευρωπαϊκά κράτη να παραμείνουν σιωπηλά και αδιάφορα. Αυτές οι πολιτικές των δύο μέτρων και δύο σταθμών της ΕΕ, στα θέματα της ελευθερίας της έκφρασης και σε έννοιες όπως η πίστη μας, μας προκαλεί απορίες.

    Η από πολλά χρόνια λογική που επικρατεί στη Δυτική Θράκη, ότι δεν μπορεί να υπάρχουν Τούρκοι, σκιάζει τη ζωή μας. Είμαστε τώρα μια μειονότητα στη χώρα μας και θέλουμε να γίνονται σεβαστά τα δικαιώματά μας. Ποτέ μην απελπίζεστε. Δεν υπάρχουν στόχοι που δεν μπορούν να επιτευχθούν με την ενότητα και την αλληλεγγύη. Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει, ότι ο αγώνας μας, με όλη τη δύναμή μας, θα συνεχιστεί απτόητος, μέχρις οι ζωές μας να κυριαρχούνται από τη συμμετοχή μας στο μετοχικό κεφάλαιο της ειρήνης και της φιλίας.

    Καλή εθνική ημέρα της αντίστασης και αλληλεγγύης για τον Λαό μας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/1/14 16:26

    χερια να δωσουν...ποδια να μη δωσουν μονο και εχουμε θερμο επεισοδιο..δεν ειναι καιρος για τετοια....αντε μπραβο...αναρωτιεμαι γιατι να παμε να ψηφισουμε;αφου τα πανε και τα συμφωνησανε καλε...ποιος ο λογος; καντε δουλεια σας παιδια μην ενοχλειστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.