12.7.11

Το νέο DVD της Μαριάννας Ντούβλη! Ο βιασμός της καμαριέρας…

Κυκλοφορεί το νέο dvd της βραβευμένης ηθοποιού Μαριάννας Ντούβλης, το οποίο θα αποτελέσει … γροθιά στο κατεστημένο! Μία ταινία φιλική με την κρίση και το Μεσοπρόθεσμο της Κυβέρνησης. Η Μαριάννα Ντούβλη και η εταιρία Sirina δείχνουν την δυσαρέσκεια τους στην εργατική τάξη, γι’ αυτό και ο τίτλος της καταπληκτικής αυτής ταινία. «Ο βιασμός της καμαριέρας»!!!

Το dvd κυκλοφορεί την Παρασκευή 15 Ιουλίου, στα περίπτερα όλης της χώρας. Η νέα κυκλοφορία της Sirina Entertainment παρουσιάζει την πάμπλουτη Μαριάννα να ζει μια καταπληκτική ζωή σε μια έπαυλη, με οδηγό, σωματοφύλακες και φυσικά καμαριέρες! Όταν όμως ένας σωματοφύλακας «πιάνει» μια ελαφροχέρα καμαριέρα να κλέβει τα χρυσαφικά της Μαριάννας, η ζωή στην έπαυλη θα «αγριέψει» για όλους.
Δείτε το σχετικό trailer της ταινίας για να πάρετε μια γεύση από την ιστοσελίδα της εταιρίας, εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.