28.1.14

Το δημαρχείο Καβάλας επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος

Επίσκεψη στο Δήμο Καβάλας πραγματοποίησε την Τρίτη 28 Ιανουαρίου ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Ο Τόπος Της Ζωής Μας», υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος. Επισκέφθηκε όλες τις υπηρεσίες που στεγάζονται στο κεντρικό κτίριο του Δημαρχείου, το Μουσείο Καπνού, τις υπηρεσίες Ληξιαρχείου και Δημοτολογίου, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και τη Δημωφέλεια.
Ο κ. Παπαδόπουλος είχε μια πρώτη επικοινωνία με τους εργαζόμενους του Δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων, ενώ επίσης συναντήθηκε με διοικούντες του Δήμου και με αυτοδιοικητικά στελέχη. Οι επαφές θα συνεχιστούν με βάση συγκεκριμένο πρόγραμμα, με σεβασμό πάντα στον εργάσιμο χρόνο των υπηρεσιών, συμβάλλοντας στην αλληλοενημέρωση για τα δημοτικά ζητήματα και τη λειτουργία του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.