28.1.14

Ποινική δίωξη σε βάρος της συζύγου και του αδελφού του Γεράσιμου Γιακουμάτου

Κρατούμενοι θα παραμείνουν ως την παραπομπή τους στο Αυτόφωρο, η σύζυγος και ο αδελφός του βουλευτή Γεράσιμου Γιακουμάτου, οι οποίοι οδηγήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στον Εισαγγελέα, μετά τη σύλληψη τους από την οικονομική αστυνομία. Σε βάρος των δυο, καθώς και των δύο εργαζομένων σε οικονομικές υπηρεσίες της επιχείρησης τους, που επίσης οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανακριβή έκδοση φορολογικών στοιχείων.
Και οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο την Τρίτη μετά το μεσημέρι. Οι κατηγορούμενοι αρνούνται την κατηγορία, ενώ διά των συνηγόρων τους κάνουν αναφορά σε «σόου» που γίνεται σε βάρος τους. Τέλος, όπως έγινε γνωστό, η Εισαγγελία θα μελετήσει τα στοιχεία της δικογραφίας προκειμένου να διαπιστωθεί αν προκύπτει λόγος να κινηθεί σε βάρος του Γεράσιμου Γιακουματου και εφόσον προηγηθεί άρση της βουλευτικής του ασυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.