8.10.13

Συλλήψεις στην Καβάλα για κατοχή 9 κιλών ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν σε χωριό της Καβάλας από αστυνομικούς δύο 46χρονοι, κατηγορούμενοι για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης.
Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι οι δύο δράστες διακινούν κάνναβη, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια αυτής, εντόπισαν τους δύο άνδρες και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, βρέθηκαν στην κατοχή του ενός το χρηματικό ποσό των 2.300 ευρώ και του άλλου μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 15 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ.
Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στα σπίτια των δύο δραστών, βρέθηκαν συνολικά, δώδεκα νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 9.037 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/10/13 17:33

    ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ "ΚΑΝΝΑΒΗ"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή καταδικάζουμε την βία απ' όπου κι αν προέρχεται!

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.