30.5.12

Πυρά Πεταλωτή κατά Βενιζέλου – ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ

«Πυρά» κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και των ηγεσιών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε ο Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή τους επικεφαλής («ανθρώπους του τουρκικού προξενείου» τους αποκαλεί) των ψηφοδελτίων στη Ροδόπη.

Η απόφαση της Ιπποκράτους να τον κατατάξει σε μη εκλόγιμη θέση είναι προφανές ότι εξόργισε τον Γιώργο Πεταλωτή, που σε δήλωσή του εκφράζει την πικρία του που ούτε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ούτε κανένα άλλο από τα κεντρικά στελέχη της Ιπποκράτους, δεν τον πήραν ούτε ένα τηλέφωνο έστω διαχειριστικά, παρότι για περίπου 2 χρόνια ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Παράλληλα, σχολιάζοντας τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στο νομό κάνει λόγο για επικεφαλής – ανθρώπους του τουρκικού προξενείου. Συγκεκριμένα σε μήνυμά του που απέστειλε με sms σημειώνει: «Ανακοινώθηκαν οι λίστες και στη Ροδόπη. Και OK ας αφήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Είναι ένας δημοκράτης άνθρωπος, κεντροαριστερός και θέλει εκπροσώπηση στον τόπο του. Να ψηφίσει Χατζηοσμάν, ΠΑΣΟΚ, Καραγιουσούφ ΣΥΡΙΖΑ ή Ιλχάν (Δημοκρατική Αριστερά);;; Όλα προϊόντα του τουρκικού προξενείου. Μόνο η ΝΔ έχει χριστιανό. Ντροπή. Και σε όσους κεντρικούς που στον κυβερνητικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, που υπερασπιζόταν τα πάντα δεν πήραν ούτε ένα τηλέφωνο έστω διαχειριστικά».

Πηγή ΕΡΤ

82 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/5/12 08:11

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ,ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 8% ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 10:34

      Ξεκόλλα να λες τα ίδια.Μας τα λες και στον Ίασμο. Μπράβο στον Γιώργο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/12 10:40

      Και εσένα τι σε κόφτει που θα έπαιρνε 8%;;;; Τόσο ΠΑΣΟΚ είσαι;

      Εγώ από την άλλη λέω ότι θα έπαιρνε 43% και θα έβγαζε 2 βουλευτές. Έναν κανονικό, τον Πεταλωτή, και έναν - λόγω παράδοσης της περιοχής - προξενικό, τον Χατζηοσμάν.

      Λέτε να πουλούσε τόσο εύκολα το προξενείο τον άνθρωπό του σε τόσες λίγες μέρες;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/5/12 13:14

      Σε τι αποσκοπούσε η1η Συνεδρίαση του Κλιμακίου Ανασυγκρότησης και Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της ΝΕ Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, στη διάλυση του ΠΑΣΟΚ;
      Κρίμα στις ώρες που αναλώθηκαν για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ και τελικά χτυπήθηκε από μέσα .
      Γιατί δεν ειπώθηκαν κατά την συνεδρίαση από τον κ. Πεταλωτή ώστε να φθάσουν, κατευθείαν στα κομματικά όργανα, και διατυπώθηκαν γραπτά στην ανακοίνωσή του.
      Το μέλλον θα δείξει τι ετοιμάζεται…..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/5/12 13:36

      Και στη Κόκκινη Μηλιά με τον Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο.
      Δεν χεζόμαστε.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/5/12 08:16

    atimi "karekla" ti glykia pou eisai.me emas toys anergous ti tha ginei?tha asxolithei kaneis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 10:38

      ΜΕγάλε είρωνα δήθεν άνεργε, ο Πεταλωτής ξέρει τι να κάνει αν δεν βγει βουλευτής. Έχει 4-5 προωθημένα πράγματα υπόψιν του. Εσείς οι δήθεν ή και πραγματικοί άνεργοι να δούμε πώς θα ζήσετε, πώς θα ζήσουμε (για να μην με βγάζω εκτός κινδύνου), αν μας ενδιαφέρει να κάνουμε στημένα σχόλια για την "καρέκλα" που και καλά χάνει ο Πεταλωτής (πω πω κόμπλεξ και πρεμούρα 'άνεργε') αντί να ενθαρρύνουμε κανέναν σοβαρό με ικανότητες και όρεξη.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/5/12 08:19

    Το σύνθημα δόθηκε. Όλοι στη «μαύρη γραμμή» Πεταλωτή μην ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη.
    Εγώ όμως δεν μπορώ δεν ακολουθώ τα μαύρα μονοπάτια, ψηφίζω ΠΑΣΟΚ, κι΄ας με χαρακτηρίσουν προδότη τουρκόσπορο, αυτά τα α ξανακούσαμε από τους ένθεν και ένθεν που ζουν στον κόσμο τους.
    Η πλάκα είναι ότι αυτοί που δημιούργησαν αυτά τα γεγονότα στο παρελθόν, όταν ομαλοποιήθηκε το πολιτικό κλίμα στη Ροδόπη πήραν θέσεις πολιτικές. Και ξαφνικά εμφανίστηκαν ως προστάτες της Ορθοδοξίας και των Μειονοτήτων.
    Η μαγκιά είναι αθόρυβα να μην δεχθείς την υποψηφιότητα, ή να παραιτηθείς της υποψηφιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 10:51

      Δεν ψάχνουμε για μάγκες φίλε, για σοβαρούς ψάχνουμε. Και το θέμα ΕΙΝΑΙ σοβαρότατο. Όσο κι αν σε βάλαν να πεις την ανοησία σου. Και να ξέρεις ένα πράγμα. Ο "κόσμος" στη Ροδόπη (οι χριστιανοί δηλαδή γιατί οι μουσουλμάνοι / η μήπως ... τούρκοι;;;) ξέρει μόνος του. Δε χρειάζεται υποδείξεις από κανέναν Πεταλωτή. Και αυτά που λες να τα πεις σε κανένα καφενείο να δούμε αν θα είναι τόσο καλοί όσο εγώ σε αυτά που θα σου πουν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/12 11:08

      Δεν έχουμε πρόβλημα με τους μουσουλμάνους πολίτες. Πρόβλημα έχουμε με τους πάτρωνές τους. Αν ήταν δημοκρατική η εκλογή των μουσουλμάνων κανείς δεν θα έλεγε τίποτα. Αυτή τη στιγμή οι αδικημένοι είμαστε εμείς η πλειονότητα. Και γι' αυτό φταίει και ο Βενιζέλος και οι ντόπιοι αυτοδιοικητικοί που σίγουρα ρωτήθηκαν.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/5/12 08:31

    Οι δημοκράτες δεν κάνουν διακρίσεις (θρήσκευμα καταγωγή γλώσσα) και ψηφίζουν ιδεολογία συνειδητά. Τα φαινόμενα καμιά φορά εξαπατούν.
    Μέσα σε αυτό το προεκλογικό κλίμα πόλωσης που διαμορφώθηκε οι δηλώσεις δεν χρησιμεύουν στην εκτόνωση, αντίθετα ίσως δούμε και ζήσουμε εικόνες του παρελθόντος. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 10:35

      Α γιασασίν, τώρα τα λες καλά. Όντως οι δημοκράτες δεν κάνουν διακρίσεις. Να υποθέσουμε λοιπόν ότι οι μουσουλμάνοι συμπολίτες μας είναι φασίστες;;;;; Αφού κάνουν οφθαλμοφανέστατα διακρίσεις, όπως δείχνουν τα εκλογικά αποτελέσματα. Και κάτι πρόσθετο. Ψηφίζουμε λες ιδεολογία. Η επιδοκιμασία του ύποπτου ανθελληνικού προξενισμού με όχημα κάποιο ψηφοδέλτιο - βιτρίνα, δεν αποτελεί πολιτική επιλογή; Δεν είναι ένα είδος ιδεολογίας; Που ως ιδεολογία πρέπει να αντιμετωπίζεται και να τυγχάνει αντίδρασης; Έμπρακτης αντίδρασης. Με ξεκάθαρα μηνύματα τουλάχιστον.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/12 11:11

      Ανώνυμε 8:31 όντως οι δημοκράτες δεν κάνουν διακρίσεις και όντως κάποιοι από όσους διαμαρτύρονται θα ξαναψηφίσουν ΠΑΣΟΚ. Η αδικία όμως δεν παύει. Όταν επί χρόνια οι μισοί κάτοικοι ψηφίζουν με ιδεολογία και οι άλλοι μισοί ότι τους λένε εεεε νισάφι! Φτάνει. Ή θα βρει τρόπο το κράτος να απομονώσει το προξενείο και τους πράκτορές του ή συνέχεια θα αδικούμαστε όσοι ψηφίζουμε δημοκρατικά

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/5/12 08:36

    Αχ! Εσύ στήριξες τον Ανδρέα κι είδες τι πήγε κι έκανε? Το "έδωσε" στο Βαγγέλη! Κι ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, ο πρώτος βουλευτής σε ψήφους στην Ελλάδα τα τελευταία 15 έτη (ακόμη και επί νίκης Νουδίας) να μη βάλει ο ίδιος υποψηφιότητα για Πρόεδρος του Κινήματος. Κάτι "έπαιξε"... Και μη μου σερβίρει κανείς ιστορίες περί ενότητας του Κινήματος. Κάτι ΑΛΛΟ έπαιξε!

    Και η χριστιανική ψήφος σπάει στα 4, ενώ η μουσουλμανική πάει μονοκούκι. Κι ο χοντρός (ΚΑΙ στην κεφάλα) Βαγγέλης, φοβάται ότι θα χάσει 10 χιλ. ψηφαλάκια αν στείλει τον Αχμέτ στους... Οικολόγους Πράσινους ή στη Δράση-Δημιουργία.

    Του 'χω νέα του κεφάλα: ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΙ. Τουλάχιστον όχι όλους. Θα χάσει ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να χαθούν. Και θα στείλει κι ένα ισχυρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση!

    Αλλά τι να του πεις? Εκείνο που πρέπει να γίνει είναι να καταλάβει ότι με τα μνημόνιά του και τα φορολογικά του νομοσχέδια και τώρα με τις λίστες του ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΤΕ! Όπως το είπα. Εδώ δεν είχε γίνει ο Έβερτ, που ΚΑΙ συμπαθής ήταν ΚΑΙ δεν έκανε και τίποτε κακό. Πως μπορεί να πιστεύει ότι θα γίνει αυτός?

    Άντε να μας αδειάζει τη γωνιά (ολάκερη!) και να πάει να κάνει πως διδάσκει νομικά ξανά. Ή που θα φύγει ή που θα τον διώξουμε ή που... θα μείνει μόνος του κι όλοι θα λακήσουν.

    Σ' ένα έχει δίκιο: θα διαλύσει το Κίνημα. Αλλά όχι... εκούσια!!!

    Uli Chris

    ΥΓ: Θα πήγαινα να ψηφίσω τον Ανδρέα αν κατέβαινε εναντίον του Βαγγέλη. Όπως τα 'κανε (σαν τον... ΕΟΠΥΥ!) θα ψάξω γι' άλλον την επομένη. Καλύτερα να τους διώξουμε, παρά να μας διώξουν λέγω, βεβαίως, βεβαίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/5/12 13:25

      Η Βλακεία σου δεν έχει όρια, ως συνήθως βέβαια συνεχισε σπάμε πλάκα

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος30/5/12 09:17

    τώρα θυμήθηκε τους πράκτορες; μέχρι τώρα κολλητιλίκια είχε με αυτούς. Έτσι είναι. Όταν τσούξει λύνεται η γλώσσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 10:29

      Κάθε πράγμα στον καιρό του φιλαράκο....

      Αλλά πήξαμε στους ξερόλες. Φαίνεται άλλωστε από το ... αντιμνημονιακό μέτωπο η ... ωριμότητα μερικών συμπολιτών και συμπατριωτών. Και επειδή αντιμνημονιακοί είμαστε όλοι, να το διορθώσω, φαίνεται από τα "επιχειρήματα" των αντιμνημονιακών.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος30/5/12 09:43

    ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 10:54

      όχι ακόμα, όχι ακόμα αλλά έρχεται η σειρά του να ... φταίει

      και τότε θα πεις άλλα στο Γιώργο π.χ. "δεν ήξερα δεν ρώταγα ο μαλάκας" και επειδή είναι υπεύθυνος και παλικάρι δεν θα σε πικάρει για τις χαζομάρες σου εξυπνάκια σχολιαστή

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος30/5/12 09:46

    Μα καλά αν είναι έτσι γιατί δεν παραιτείται ; Θελει μήπως και ο ίδιος να βοηθήσει τον Χατζηοσμάν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 10:25

      Δεν παραιτείται γιατί είναι κύριος και υπεύθυνος. Και γιατί είναι πραγματικά ΠΑΣΟΚ, όχι σαν κάποιους άλλους που σφυρίζουν αδιάφορα...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/12 10:53

      Να παραιτηθεί??? Εδώ το ΠΑΣΟΚ πήρε 13%, κόμμα δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα και δεν έχει παραιτηθεί κανείς. Ο Πεταλωτής θα παραιτηθεί?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/5/12 12:02

      Για μισό λεπτό. Ψήφισα ΔΗΜΑΡ στις 6 Μάη αλλά...

      Ποιος να παραιτηθεί??? Για μισό λεπτό γιατί ξεχνάμε γρήγορα εδώ. Να παραιτηθεί ο άνθρωπος που επί 2 χρόνια ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος έτρωγε στη μάπα όλα τα σκατά που έκαναν οι άλλοι? Που πετροβολήθηκε από τους φασίστες του Τσίπρα και της Χρυσής Αυγής? Τι λέτε ρε? Παντού οι Κυβερνητικοί Εκπρόσωποι μπαίνουν στο Επικρατείας ακριβώς γιατί λόγω θέσης αναγκάζονται να γίνονται δυσάρεστοι. ΠΑΝΤΟΥ

      Κανονικά ο ίδιος ο Χατζηοσμάν έπρεπε να ζητήσει να πάει δεύτερος για να εκλεγεί ο Πεταλωτής και να πάρουμε 2 έδρες στο Νομό. Και να στείλουμε μήνυμα σε όλη την Ελλάδα. Αν ο Πεταλωτής νοιαζόταν για την καρέκλα θα την είχε κάνει νωρίτερα από Εκπρόσωπος και θα έκανε ότι και ο Χατζηοσμάν. Φωτογραφίες δηλαδή με τον κάθε υπουργό. Ποιος λοιπόν νοιάζεται για την καρέκλα???

      Ντροπή μας συμπολίτες, βάλαμε μπροστά τον ανύπαρκτο Χατζηοσμάν των νυχτερινών τροπολογιών υπέρ της μειονότητας από τον Πεταλωτή που επί 2 χρόνια τον σταύρωναν κάθε μέρα παντού. Ντροπή σε όλους μας.

      Και αν υπάρχει λίγη ελάχιστη τσίπα, οφείλουμε να εκλέξουμε 2 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/6/12 14:28

      KΑΛΑ ΕΣΥ ΤΙ ΧΑΠΙΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ????

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/6/12 18:09

      "14:28" τα παίρνεις τα χάπια σου ή περνάς από δίπλα;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος2/6/12 21:23

      14:28 όποιος δεν γνωρίζει βασική ορθογραφία καλά είναι να μην αυτοξεφτιλίζεται.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος30/5/12 09:55

    Οταν ετρεχε στον κεχρο για ψηφους καλα ηταν τωρα τον πειραζει που μπηκε δευτερος βρε τελευταιο επρεπε να σε βαλουν η σερπιν καλυτερη απο σενα ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 10:17

      μπερδευτηκες. η λίνα ηθελες να πειςπου την ξερεις καλα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/12 10:27

      Δεν κατάλαβα τη μομφή. Απαγορεύεται σε υπουργό να επισκέπτεται περιοχές;;;; Εγώ νόμιζα ότι επιβάλλεται είτε για ψήφους είτε για οτιδήποτε άλλο...

      Και όσον αφορά το ... τελευταίος, να θυμίσω ότι η τελευταίες θέσεις στις λίστες είναι πάντα οι τιμητικές.

      Οι πρώτες είναι οι πονηρές.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/5/12 10:40

      ' Αλλο Κέχρος και άλλο Προξενείο φυσικά.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/5/12 10:55

      Για μουσουλμανικές ψήφους και πώς τις παίρνεις άλλοι είναι επαγγελματίες και το δείχνουν. Το προξενείο επίσης έχει πολλά ντοκουμέντα για τις κουμπαριές.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος30/5/12 10:01

    πωπω ξεφτιλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 10:57

      το αλήθεια = ξεφτίλα μόνο στην Ελλάδα ισχύει...

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος30/5/12 10:21

    Η Piazza με μεγάλη χαρά αναπαράγει οτιδήποτε κάνει φασαρία κατά Πεταλωτή και ΠΑΣΟΚ τελευεταία.Ο Πεταλωτής πάντα υπήρξε συνεπής και η λάσπη δεν τον άγγιζε.Αντε μόκο λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/5/12 10:24

    Πότε την έκανε ρε πιάτσα τη δήλωση αυτή;;;;;;; Ποιος σε παραπλάνησε;;;;;;;

    Και για να έχουμε και καλό ρώτημα, στο κινητό του βρίσκεσαι και ξέρεις τα sms του (η δήλωση από ότι φαίνεται εκφυλίστηκε τελικά σε sms);

    Ή μήπως στα έδωσε ο ίδιος ο Πεταλωτής;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναδημοσίευση από την ΕΡΑ και την δημοσιογράφο Μαρία Νικολάου

      http://www.ert.gr/komotini/24182-Rodoph-Pyra-Petalwth

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/12 10:58

      Tnks

      το βλέπω τώρα, ευχαριστώ για την ενημέρωση

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/5/12 14:42

      Για δήλωση πάντως Πεταλωτή δεν προκύπτει.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος30/5/12 10:43

    Εχεις χασει και το τελευταιο ιχνος αξιοπιστιας.Ντροπη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 14:41

      Πάντως την αξιοπιστία του ΄Ακη όντως δεν την είχε.Κρίμας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/5/12 12:51

      Για την πιάτσα το έγραψα για την αξιοπιστία, όχι για τον Πεταλωτή

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος30/5/12 11:04

    Γιατί έχει άδικο ο Πεταλωτής;;;

    Απ΄ευθείας με το Βενιζέλο μιλάει αλλά αν είναι αλήθεια το sms τα έχει με ανθρώπους / πολύξερα και καταρτισμένα στελέχη του περιβάλλοντος Βενιζέλου. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Για την απομόνωσή του από τους κεντρικούς μιλά και μπράβο του αν όντως έτσι είναι.

    Πάντως επειδή η μισή αλήθεια είναι το μεγαλύτερο ψέμα, για να καταλάβουμε τι γίνεται ίσως έπρεπε να έχουμε να διαβάσουμε ΟΛΑ τα sms του κινητού ΠΕταλωτή. Ή να ρωτήσουμε τον ίδιο. Και όχι να σπεύδουμε να κοροϊδεύουμε σε πολύ λογικές πολιτικές επικοινωνίες που αλίμονο αν δεν γίνονται. Η πολιτική δεν είναι νεκροταφείο "μην πει κανείς τίποτα". Ειδικά σε πονηρούς καιρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/5/12 11:07

    Είμαι ο πρόξενος Μουσταφά Σαρνίτς. Συγχαίρω τον κύριο Πεταλωτή για την βοήθεια που θα παράσχει στον φίλο μου τον Αχμέτ Χατζηοσμάν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 12:02

      mi le re oti eisai ego
      ego ksero pou po te sekiour

      sigxero pantos petaloti pou leei pragmata pou etsi einai
      dikio exeis gi auto, alla emeis eimaste oi dynatoi, malakia kanei gia politikos

      tora signomi exo merikous ellines na do pos tha kopso kai tha rapso kati ... ypoloipa

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/12 14:46

      Ουγκ!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος30/5/12 12:42

    Δοκιμασατε ολοι εσεις πεταλωτακια να πατε στο γραφειο του πεταλωτη;; πηγατε κ σας πεταξαν με τις κλωτσιες εξω...για πηγαινετε κ στο γραφειο του χατζηοσμαν να δειτε πραγματικη ανθρωπινη συμπεριφορα απο εναν ανθρωπο που δεν κοιταει θρησκειες κ ειναι ψυχουλα θυσια γινετε για την ροδοπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 14:47

      Ε τότε γράψτε "εδώ τα καλά ρουσφέτια".

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/12 14:51

      Δε μας λες ρε φιλάρα που ξέρεις και απο ανθρωπισμό τι ζήτησε ποιος από ποιον αφού τα ξέρεις καλά; Και ποιος πετάχθηκε με τις κλωτσιές έξω και γιατί; Γιατί εγώ κρατώ μια πισινή ότι πιθανώς (προς θεού, όχι σίγουρα, πιθανώς) να λες και κάποια ψεματάκια για το φιλόξενο και ενημερωμένο γραφείο Πεταλωτή. Και αν κι άλλα γραφεία ήταν και είναι καλά μακάρι. Τόσο το καλύτερο. Αλλά είναι κακό να διαδιδουμε ψέματα.
      Ας μας πει κάποιος τι, πώς και ποιος και τον ακούμε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/5/12 15:15

      Εσύ ρε μεγάλε που ξέρεις τι γίνεται στο γραφείο του Πεταλωτή και του Χατζηοσμάν? καλά σου έκαναν και σε πέταξαν έξω. Στο 2012 παίρνεις σβάρνα τα γραφεία και ζητάς ρουσφετάκια. Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω γω.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31/5/12 01:43

      14.51 μονο που ξεκινας με το ρε φιλαρα τι να σ απαντησω κ τι να πω.. μη μ λες για φιλοξενο το γραφειο του πεταλωτη γιατι πολυ πιθανον να μην ξερεις καν που ειναι κατσε στο χωριο σ κ παιξε μηλακια με τα μικρα στην πλατεια γτ την πολιτικη δεν την κατεχεις..

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος31/5/12 12:55

      Κοίτα που επιμένει ο ζήτουλας του ρουσφετιού ρε. Δεν ντρέπεσαι λίγο ρε???Στα παιδιά σου αυτά λες? Που είναι τα καλά πολιτικά γραφεία και που κάνουν τα καλά ρουσφέτια? Δεν ντρέπεσαι? Ξεφτιλισμένε...Κάποιοι σαν εσένα κατάντησαν τη χώρα όπως είναι και άφησαν εμένα 33 χρονών άνεργο.

      Άντε στου Χατζηοσμάν τότε και στου κάθε έμπορα συνειδήσεων και ψήφων και άσε εμάς τους υπόλοιπους να παλέψουμε για τη χώρα μας. Και η χώρα θα αλλάξει μόνο όταν εξαφανιστούν κάτι σκουλήκια σαν εσένα που γλύφουν όλους τους πολιτικούς μπας και φάνε κανένα ξεροκόμματο.

      ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΑΝΔΡΑ - ΓΛΕΙΦΤΗ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος31/5/12 14:50

      Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ρουσφέτια βρε καλόπαιδα.Μην το μπερδεύετε με Στυλιανίδη.Αυτά κατηγορούμε τόσα χρόνια.Μην τα λέτε δημοσίως τουλάχιστον.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος31/5/12 23:37

      Ρε φιλαρα σορρυ κιολας αλλα εισαι μεγαλος κοπανος σε εναν νομο ρουσφετολαγνειας κ τις απολυτης βολεψεις σε παχιες καρεκλες εσυ εισαι ανεργος 33 χρονια..ε μ'αυτα τα μυαλα μεχρι να πεθανεις ανεργος θα εισαι περιμενε εσυ το αγιο φως μ.σαββατο να σε σωσει η' το παμε πακετο καμια πλουσια θεια απτο σικαγο για να βρεις δουλεια...ολοι κομοτηναιοι κωλοβολεμενη ειναι απο καποιον πολιτικο ολοι μα ολοι πραγματικα δεν ξερω ουτε εναν να ειναι καπου με αξιοκρατικο τροπο κ εσυ μ κανεις μαθηματα ηθικης...οταν ψηφιζεις καποιον ξερεις οτι θα φαει 10 κ εσυ που τον ψηφισες θα φας ενα 0,1 κ ολοι θα ειμαστε ευτυχισμενοι ετσι παει...κατσε το βραδυ κ σκεψου αυτα που σ ειπα κ στα 33 μπορει να αναστιθεις τραγικε!!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος2/6/12 14:47

      Προτιμώ να είμαι άνεργος παρά γυμνοσάλιαγκας σαν κι εσένα. Άντε τώρα στον Χατζηοσμάν, στο Καραγιουσούφ και στον Ιλχάν να απλώσεις τη γλώσσα σου. Και να πάρεις και τα παιδιά σου μαζί να μαθαίνουν. Πεταλωτής και πάλι Πεταλωτής. Και αν πετάει από το γραφείο του κάτι τύπους σαν κι εσένα 100000000 φορές Πεταλωτής.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος30/5/12 12:52

    Δηλαδη ρε ομορφαντρα ο Δημητριαδης και η Μπιτσου Αφγανοι τουριστες ειναι??Μεγαλε Ορθοδοξε Ελληνα................Εχεις ξεφτιλιστη πανελληνιως με τις δηλωσεις σου.Να μη συνεχισω για τις εκλογες του 2009.....Απο πρακτοριλικια γεμισαμε.Και χερετισματα στον πανμεγιστο διευθυντη του γραφιου σου Χ.Α.Ειναι ο υπευθυνος της μεγαλης σου επητιχιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 14:45

      Διακρίνω ειρωνεία για την επιτυχία του Πεταλωτή. Φυσικά και είναι επιτυχία το να παίρνεις 26% στους χριστιανούς το 2012 στις 6 ΜΑίου. Και 26% στους μουσουλμάνους. Το ίδιο ποσοστό πήραν. Απλά ψήφισαν περισσότεροι μουσουλμάνοι γενικά. Σε ποσοστό αν τα δεις τα νούμερα είναι το ίδιο. Δείξε μου έναν νομό της Ελλάδας που το ΠΑΣΟΚ πήρε 26% για να το συγκρίνουμε με το 26% που εξασφάλισε στους χριστιανούς ο Πεταλωτής στη Ροδόπη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/12 14:50

      Χικ ... χικ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/5/12 15:11

      Από Ελληναρά που δεν ξέρει βασική ορθογραφία περιμένεις να καταλάβει τι γίνεται ? Μάθε φίλε τα βασικά πρώτα και μετά να κατηγορήσεις τον Πεταλωτή.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/5/12 16:57

      Ποοο πραγματικά ρε παίκτη , μας έβγαλες τα μάτια !!!!!!!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος30/5/12 13:27

    Ο κύριος Πεταλωτής καλά θα κάνει τώρα να σιωπά και να μη λέει αυτά που λέει. Όσο για το αν θα έχουμε μουσουλμάνους να μας κυβερνούν στην πόλη μας αυτό έπρεπε να το σκεφτεί πολύ πιο μπροστά, αλλά βέβαια όταν του έδειναν και αυτοί τα καλά ψηφουλάκια ήταν τότε καλοί τώρα δεν είναι. Στα δύσκολα κύριε Πεταλωτή θέλουμε να σας δούμε μπροστά και να παραδειγματιζόμαστε και όλοι εμείς. Άς το σκεφτόσουν πολύ πιο μπροστά όταν πολεμούσες - ξέρει εσύ τι εννοώ- παλιούς και έντιμους πολιτικούς της πόλης μας γιατί ήταν πολύ πιο ψηλά από εσένα και στο μπόι το πολιτικό ποτέ δεν θα μπορέσεις να τους ξεπεράσεις. Θέλουμε κατώτερους από εμάς για να τους κουμαντάρουμε ανάλογα με τις ορέξεις μας. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα και ο λαός κύριε Πεταλωτή τιμωρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 14:39

      Παλιούς και έντιμους πολιτικούς που τους έκοψε ο πεταλωτής?Για θυμίστε μας, για θυμίστε μας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/12 14:48

      Τιμώρησε κάποιον ο λαός;;; Γιατί τόσο εμπάθεια; Δεύτερος με πανελλαδική πρωτιά σε ποσοστό βγήκε ο άνθρωπος, με πρώτο τον προξενικό εγκάθετο. Τι τιμωρία μου τσαμπουνάς;

      Και ποιος ήταν ο παλιός και ... έντιμος μέγας μάγκας που τον πολέμησε ο Πεταλωτής; Δε λέμε και κανένα ονοματάκι να το συζητήσουμε; Εμένα δε μου έρχεται κανείς από μόνος του.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/5/12 15:08

      Πως ακριβώς τιμώρησε ο κόσμος τον Πεταλωτή? δίνοντας του σχεδόν 70% των χριστιανικών ψήφων του ΠΑΣΟΚ? Ή μήπως για την πτώση του ΠΑΣΟΚ φταίει ο Πεταλωτής? Χαίρε κόμπλεξ ανίκητο!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31/5/12 14:52

      Μανωλιά και ξερό ψωμί.Την έφαγες μπαγάσα τότε την έφαγες!!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος31/5/12 18:01

      Μανωλιά??? Πότε υπήρξε αυτή και που? Τι άφησε πίσω της από έργο? Είμαι γεννημένος το 81 εξηγήστε μου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/6/12 02:45

      Κέντρο Λαικών Δρωμένων, ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ, ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΛΕΣ, ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΛΠ. Πολύ χρημα.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος30/5/12 13:36

    Αντεεεε γεια ρεεεε ! Πόση λάσπη ακόμη ....;;;; τι sms και βλακείες ;;;;;Τέτοια δημοσιογραφική ποιότητα;;;; Πάμε καλά ΄πόσο αφελής είναι για να βγεί και να κάνει τέτοιες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση ;;;; Σοβαρευτείτε , εγω το πρωί τον άκουσα στον δίαυλο να δηλώνει άγνοια και να διαψευδει κατηγορηματικά κάτι τέτοιο !!!!
    Ανεξάρτητα όμως από τέτοιες δηλώσεις ή μη .... εγώ σα πρώην πλέον πασόκος νίωθω έντονα θιγμένος τόσο από το τοπικό πασόκ όσο και απ το κεντρικό τέτοια απαξίωση με προσβάλει .... Το πασοκ μας τελέιωσε στη Ροδόπη , ας εκφράζει τη μειονότητα ! Λευκό , για να καταλάβουν την αντίδραση μας !!!!! Δε κάνω μάγκες ούτε τους μουσουλμάνους , ούτε τους παλιοδεξιούς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος30/5/12 14:24

    Δεν ξέρω αν και τι είπε ο Γιώργος πάντως η Κομοτηνή προβληματίζεται μέρες τώρα.Μην κάνουμε ότι δεν ακούμε πλέον.Η ερώτηση όλων μας είναι τι ψηφίζουμε τώρα.Ολα τα άλλα είναι μεθοδευμένες ύβρεις και μάλιστα από ότι φαίνεται από "συντρόφους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος30/5/12 14:32

    RE PAIDIA OLOI FONAZOUME GIA TON XATZIOSMAN KAI TON PATALOTI KAI OTI EPREPE NA EINAI O PETALOTIS STHN PRWTH SEIRA KAI ALLA..TWRA POU EINAI STH DEYTERH GIATI NA MHN PSIFISOUME OLOI PSOK NA PAREI ALLH MIA EDRA??????..(MALLON NA YPERPSIFISOUME!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 15:32

      Γιατί δεν φτάνουν. Θέλει ~43%. Σε αυτές τις συνθήκες πού να βρεθεί!!!

      Χύθηκε το γάλα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/12 16:43

      PWS DE FTANOUN????? TO 2009 DILADI TI EGINE?? PETHANAN..ALLA ETSI EINAI. TO NA KATHGOROUME TOUS ALLOUS EINAI EYKOLO.. ANTE NA DOUME TWRA TOUS PSIFOFOROUS TOU PETALWTH!!!! POSO TON AGAPANE!! BGALTE TON BOULEYTH PALI!!! :)

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/5/12 19:05

      Πω πω αγάπη και άγχος για τη 2η έδρα...
      Είπαμε. Δε φτάνει το ποσοστό λόγω των συνθηκών. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Θέλει 43% τουλάχιστον. Αυτό είναι το έγκλημα του κεντρικού ΠΑΣΟΚ. Με Πεταλωτή πρώτο στη λίστα και Χατζηοσμάν δεύτερο υπήρχε εργαλείο για να πιαστεί το ποσοστό. Η κατευθυνόμενη ψήφος (προφανέστατο) συμπολιτών μας. Η αντίστροφη σειρά δεν γίνεται γιατί μια άλλη μερίδα συμπολιτών μας δεν άγεται και δεν φέρεται. Είναι το βασικό το οποίο ποτέ δεν κατάλαβε το αθηνοκεντρικό κράτος και κυρίως δεν κατάλαβε τα αίτια πίσω από το σύμπτωμα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31/5/12 01:45

      ολοι οσοι ψηφισαν πεταλωτη εδω μεσα ουτε 5χ5 φτανουν να παιξουν οχι να τον βγαλουν κ βουλευτη...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/6/12 12:40

      Έχουν βγει βουλευτές πανελλήνια με 1/4 των ψήφων του Πεταλωτή, οπότε μην τον υποτιμάτε λόγω της αρνητικής συγκυρίας για το ΠΑΣΟΚ. Κι ο Στυλιανίδης 10000 έχασε...

      Μάλλον ... υποτιμήστε τον. Τον διευκολύνετε!

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος30/5/12 14:40

    Οι προσωπικές απόψεις ατόμων που ανταλλάσσονται με οποιοδήποτε τρόπο δεν γίνονται προιόντα εκμετάλλευσης. Εμείς οι Δημοκρατικοί πολίτες οφείλουμε να γυρίζουμε την πλάτη σε τέτοιες πρακτικές "οτακουστών" αλλα και σε αυτούς που τις χρησιμοποιούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/5/12 00:25

      Η πιό σοβαρή άποψη που γράφηκε.Σούπα μούπες κλπ.αηδίες αντικείμενο συζήτησης από κακεντρεχείς και αγράμματους.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος30/5/12 15:39

    Άμα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ με σταυρό στον Πεταλωτή μετράει ή ακυρώνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 16:43

      PSIFISE KAI THA APOFASISEI O DIKASTIKOS ANTIPROSWPOS!! :)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/5/12 01:47

      γραψε κ χρυσα μανωλια απο κατω κ σταυρωσε κ αυτην εγκυρο θα ειναι.....

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος30/5/12 17:22

    Όταν κολογλύφεις τρως και κανένα σκατό. Καλή χώνεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/5/12 00:26

      Καλά να πάθετε πασόκια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/5/12 14:53

      καλη ορεξη και σε σενα με το σκατο

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.