29.5.12

Δικαίωση της Piazza για την σειρά της λίστας των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ στην Θράκη

Το είχαμε γράψει από τις 21 Μαΐου και δικαιωθήκαμε για μία ακόμη φορά! Η σειρά με την οποία εκλέχθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Θράκη στις πρόσφατες εκλογές της 6ης Μαΐου, δεν άλλαζε με τίποτα.

Επομένως σε Έβρο ηγείται του ψηφοδελτίου ο Γιώργος Ντόλιος, σε Ροδόπη ο Αχμέτ Χατζηοσμάν και σε Ξάνθη ο Δημήτρης Σαλτούρος. Το ΠΑΣΟΚ έπραξε σωστά, με βάση την αυτοσυντήρηση του. Επιλογές, οι οποίες θα δικαιώσουν αυτόν που τις πήρε!!!
Σε ότι αφορά τη Ροδόπη, οι σχέσεις που ανέπτυξε εδώ και δεκαετίες το ΠΑΣΟΚ με τη μειονότητα, δεν θα διαταρασσόταν με τίποτα, παρά τα όσα ακουγόταν τις τελευταίες ημέρες. Την διαβεβαίωση αυτή την είχε ο Αχμέτ Χατζηοσμάν από την προηγούμενη Δευτέρα, γι’ αυτό και είχε ξεκινήσει και τις περιοδείες του στους οικισμούς της Ροδόπης.
Η απόφαση όμως ήταν και δίκαια, καθώς ο μουσουλμάνος βουλευτής πήρε σχεδόν 12.000 σταυρούς, με τον Γιώργο Πεταλωτή να υπολείπεται περίπου 7.500 σταυρούς.

47 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/5/12 16:50

    Το ΠΑΣΟΚ για μας μόλις τελείωσε. Άρη, Πετρίδη, Μανανά από δω και πέρα να μιλάτε μόνο με τους μουσουλμάνους και το προξενείο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/12 17:00

      ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΠΕΞΩ ΤΟΝ ΠΟΛΥ Κ. ΠΑΥΛΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/5/12 17:11

      ΓΙΑΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΔΗ??ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ.ΑΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΞΕΝΙΚΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/5/12 17:57

      Μην διαμαρτύρεστε παιδιά. Για την τελική σειρά στη Ροδόπη, ο ίδιος ο Γερανίδης πήρε τηλέφωνο τον κύριο Περιφερειάρχη ΑΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ, στον Δήμαρχο Κομοτηνής, ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΤΡΙΔΗ και τους ρώτησε. Αυτοί πρότειναν Χατζηοσμάν. Τέλος!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/5/12 21:25

      Και γιατί δεν έγινε πουθενά στην Ελλάδα και θα γίνει στην Ροδόπη ρε έξυπνα πουλιά; Ποιος κουνήθηκε από την θέση του;Θα μας τρελλάνετε με τις βλακείες σας εδώ; χέστηκε ο γερανίδης να ρωτήσει όπως πουθενά μα πουθενά δεν ρώτησε για το αυτονόητο που έκαναν όλα τα κόματα. άντε κάντε κάτι άλλο και μην κάνετε προπαγάνδα ντε και καλά να περάσει η φαντασία μας ένα πρωί στην λίστα

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος29/5/12 21:31

      Ρε ΠΑΣΟΚΙΑ, φάτε τώρα εκπροσώπηση από τον μεγάλο πολιτικό (χαχαχα)Αχμέτ Χατζηοσμάν και μη μιλάτε. Ξέρετε γιατί δεν μπορείτε να στεριώσετε έναν πολιτικό? Γιατί και όταν βγάζετε ένα πολύ καλό Πεταλωτή, γύρω του υπάρχουν 5 μετριότητες που πέφτουν να τον φάνε. 5 έχετε κι εσείς και όλοι τους ξέρετε.

      Γιώργο Πεταλωτή, ήσουν πολύ καλό παιδί γι' αυτό το ΠΑΣΟΚ. Προσπάθησες να συνεργαστείς. Με ποιους βρε Γιώργο? Με αυτούς που ήταν βέβαιο ότι θα σε έθαβαν στην πρώτη ευκαιρία, όπως και έκαναν. Δεν παραδειγματίστηκες από τον δικό μας τον Στυλιανίδη και το πως χειρίζεται την ντόπια νομεκλατούρα και τώρα το πληρώνεις.

      Αγαπητά ΠΑΣΟΚΙΑ, ελάτε όλοι στον Στυλιανίδη μπας και βγει έστω ένας βουλευτής της πλειονότητας, χαχαχαχαχα, ΠΑΣΟΚ τέλος στη Ροδόπη!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/5/12 16:52

    ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ - ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Ή ΛΕΥΚΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/12 17:41

      Αλητεία και παπανδρεϊκά κόμπλεξ Βενιζέλου και ντόπιων αυτοδιοικητικών. Θα το πληρώσουν όλοι. Δεν υπάρχει δίλημμα. ΛΕΥΚΟ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/5/12 17:54

      Λευκό ρεεε !

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/5/12 20:06

      ΟΛΟΙ ΛΕΥΚΟ!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/5/12 21:26

      Άμα είχε τέτοια κόμπλεξ ό Βενιζέλος τότε θα είχε φύγει νύχτα....η βλακεία σας δεν έχει όρια

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος29/5/12 23:59

      Δεν είναι από κόμπλεξ είναι από αδιαφορία.Ο Σαμαράς ασχολείται με κάθε μία περίπτωση χωριστά.Ο Βενιζέλος άφησε το παιχνίδι σε άλλους και τα σκάτωσαν.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/5/12 16:54

    Piazza...οι επιλογές "θα δικαιώσουν αυτόν που τις πήρε" πρόσκαιρα. Ο ψυχικός δεσμός μας με το ΠΑΣΟΚ έσπασε οριστικά. Αντίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/5/12 16:58

    Ποια δικαίωση ρε piazza. 3 στους 3 μουσουλμάνους? Φίλε το δίλημμα είναι ξεκάθαρο. Όλοι Στυλιανίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/12 17:53

      Στανταρρρρρ..... Δε θα πάω καθόλου να ψηφίσω είναι απλό το θέμα !!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος29/5/12 17:16

    Κανείς δεν ρωτήθηκε για την λίστα των υποψηφίων και μην λέτε ότι σας κατέβει. Η Ιπποκράτους από την αρχή είχε δηλώσει ότι όπως βγουν τα αποτελέσματα έτσι θα παραμείνουν εκτός αν κάποιος δεν θέλει να ξανακατέβει. Άντε λοιπόν η βλακεία έχει και όρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/12 20:06

      Επειδή ξέρουμε τι λέμε γι' αυτό το λέμε καλέ μου κύριε. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/5/12 20:12

      Na mas peite posa plirwse to prokseneio se ayton ton Geranidi...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/5/12 21:05

      Ο εκπρόσωπος 17.16 της Ιπποκράτους μίλησε...του το είπε ο Βενιζέλος εμπιστευτικά.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/5/12 21:28

      δυστυχώς είστε εκτός τόπου και χρόνου με αυτά τα δήθεν ξέρετε, δυστυχώς σε ποια πόλη της Ε΄΄αδος άλλαξε το ψηφοδέλτιο και ντε και καλά να αλλάξει στην ροδόπη; τώρα ρε χριστιανοί θυμηθήκατε τον Γιώργο; που είσασταν τόσο καιρό; Ευρυπίδη ψηφίζατε; ρε ποιον δουλεύετε;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/5/12 01:38

      Ανώνυμε 17:16, πότε είχε δηλώσει κάτι τέτοιο η Ιπποκράτους? Μπορείς να μας βρεις τη δήλωση? Εκτός αν στο είχαν πει στο αφτάκι οπότε ας μας το έλεγες κι εμάς.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος29/5/12 17:23

    Oloi Fakiridi!!!!!! Sumfonei ki o piazzas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/5/12 17:28

    Moiraio, istoriko la8os Venizelou kai ntopiwn venizelikwn (aytodioikitikwn...). Mas apoksenwnei olous pragmatika. Einai krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/5/12 17:39

    Ποσόκοι και ρατσιστές.Δέν το πιστέυω. Τοσο χρόνια στίς εκλοφές ολα τα κόματα περίμεναν στα μπαλκόνια το τι θα δείξι το προξενίο,το οπίο δεν έχει συμβή καμία φορά. απλός πάντα η υτημένοι παντα κυντηνολογούσαν. Χρόνια εδώ οι μουσουλμάνοι ψιφίζουν χριστιάνους,και δεν ειχαμε κανενα πρόβλημα .ειμασταν αγαπημένα τωρα τι σας εγινε ετσι αποτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/12 20:11

      ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ. ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΝΕΙΠΩΤΑ, ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΚΑΙ ΙΛΧΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΨΗΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ, ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ (ΟΧΙ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ). ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ, ΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΒΑΖΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. ΑΝ ΠΧ ΒΓΟΥΝ 3 ΣΤΟΥΣ 3 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΑ ΚΟΛΠΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/5/12 21:12

      Αν είσαι φίλε μουσουλμάνος δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα χριστιανών με μουσουλμάνους. Το πρόβλημα είναι ότι δεν γουστάρουμε να εκπροσωπούμαστε όπως ορίζει η τουρκική συμβουλευτικη επιτροπή. Η δική μας ψήφος πάει τελικά χαμένη γιατί ψηφίζουμε δημοκρατικά.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος29/5/12 18:14

    OSO KAI NA GKRINIAZOUME .. AYTO HTAN TO DIKAIO!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/12 20:46

      Δίκαιο είναι όταν οι ψήφοι είναι προιόν ελεύθερης απόφασης των ψηφοφόρων.Οχι μοιρασμένοι ακριβώς από την Τουρκία.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/12 01:41

      Θα ήταν δίκαιο αν ψήφιζαν δημοκρατικά οι Μουσουλμάνοι. Το πρόβλημα δεν είναι με τους ανθρώπους αυτούς, προς θεού. Το πρόβλημα είναι με τις βουλές άλλων που τους καθοδηγούν. Για να σας δω αν περάσει καμιά νυχτερινή τροπολογία όπως αυτή με τα αυθαίρετα σε ποιον θα τρέχετε να διαμαρτυρηθήτε. Στον Χατζηοσμάν, στον Καραγιουσούφ ή στον Ιλχάν...

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος29/5/12 18:47

    Mπράβο πιάτσα δικαιωθήκατε σε όλα. Προσπαθήσατε να παίξετε Νικολαίδη αλλά δεν σας βγήκε.Τα καταφέρατε με τον Χατζηοσμάν. Μπράβο .Μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/5/12 19:38

    poly premoyra sas epiasai re magkes...oi idioi anthrwpoi poy toys epevalan tosa xronia pali epraxan to sosto!kaloi einai oi meiwnotikoi otan mas kanoyn th doylia mas mono??psifhste arximhdh oxi stylianidh....korodeytai ton kosmo.osoys pshfoys kai na parh an h νδ einai deyterh panelhnia thn xani thn edra 99%.thelate prwto petaloth?0 edres PASOK kai 7%sto nomo?ante re xeftilais paradwsiakoi xristianoi PASOKOI poy amfivalo an hdate ekklhsia pote.oye ypokrhtes kai fariseoi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/12 20:56

      υποκριτής είσαι εσύ.και ψευταράς. Η έδρα για το ΠΑΣΟΚ τώρα είναι χαμένη.Κανένας χριστιανός , για την ακρίβεια μη προξενικός, δεν θα ψηφίσει Χατζηοσμάν, όχι μειονοτικό αλλά Χατζηοσμάν, δηλαδή μείον 8.000 ψήφοι, όπως και οι μειονοτικοί θα μειωθούν δραστικά για να στηρίξουν και Καραγιουσούφ και Ιλχάν. Αν σαρέσει βέβαια να έχεις 3 μειονοτικούς πράκτορες (ίσως ξεφεύγει λίγο ο Καραγιουσούφ) τότε αλλάζει.Στην εκκλησία δεν πολυπάω αλλά με το ζόρι στο τζαμί δεν θα μπω όπως προσπαθεί να κάνει το προξενέιο.Εκτός από την τουρκιά κατοικούν κι άλλοι στην θράκη χοχόλε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/5/12 21:34

      συμφωνώ απόλυτα και είμαι χρίστιανή. δεν είναι δίκαιο όμως αυτό που λέτε. είναι αδιανόητο να αλλάξει η λίστα η οποία δεν άλλαξε πουθενά. σίγουρα και εγώ δεν θα ήθελα τον χατζηοσμάν πρώτο αλλά γιατί δεν ψηφίσατε τον Γιώργο στις 6 μαίου; δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καμία στάση και κανένα μένος κατά των αυτοδιοικητικών οι οποιοι δεν μπορούσαν σε καμία περίπτωση να πουν αυτά που λέτε. και εσείς στην θέση τους αυτά θα λέγατε και μην κρύβεστε. εγώ θα ψηφίσω πασοκ και ποσός με νοιάζει ποιος είναι ο πρώτος. άντε και να γυρίσετε γλυφτρόνια του πασοκ όταν πάλι γιένι μεγάλο και δυνατό να σας δούμε

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/5/12 00:04

      Σώπα καλέ αυτοδιοικητική. Ίδια περίπτωση είναι η Ροδόπη με το Αγρίνιο? Τέτοιες βλακείες λένε προφανώς και τα μεγαλοστελέχη και αν δούνε έδρα εδώ, φτύσε με.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/5/12 00:09

      ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΜΑ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/5/12 00:42

      Ενώ αγαπητέ φίλε αυτό που γίνεται κάθε φορά με τις μειονοτικές ψήφους μας τιμά ε?

      Μας τιμά ότι όλη η Ροδόπη ξέρει από τώρα πόσες ψήφους θα πάρει ο κάθε Μουσουλμάνος υποψήφιος έ??????

      Εγώ μπορώ να σας πω με απόκλιση 200 ψήφων. Εσείς μπορείτε να κάνετε το ίδιο για τους χριστιανούς υποψήφιους?

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος30/5/12 03:01

      αφεντέρσιμ κυρία μου λες και ζεις στο παρίσι κι οχι στη Θράκη.πουλημένη -ε

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος30/5/12 09:40

      Ανώνυμος30/5/12 00:42 "Εγώ μπορώ να σας πω με απόκλιση 200 ψήφων. Εσείς μπορείτε να κάνετε το ίδιο για τους χριστιανούς υποψήφιους?"

      Μπορείτε σας παρακαλώ να μας πείτε με την απόκλιση 200 ψήφων τους αριθμούς; θα έχει πράγματι πολύ μεγάλο ενδιαφέρον

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος30/5/12 11:02

      Έχετε αμφιβολία ότι ενώ ο ορεινός όγκος ήταν "δεξιός" στις τελευταίες εκλογές ξαφνικά θα γίνει αριστερός? Έχετε αντίρρηση ότι η Δημοκρατική Αριστερά από 7ο κόμμα θα βγει 3ο? Θέλετε και αριθμό ψήφων της ΔΗΜΑΡ?

      Ε περίπου 12.500 με 13.000 ψήφους. Φαίνεται πως η Ροδόπη ξαφνικά τιμά τον κ. Κουβέλη ε???

      Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, όλοι ξέρουμε τι και πως γίνεται.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος29/5/12 21:18

    Πάντως την δική τους δουλειά έκαναν όπως λες "οι ίδιοι άνθρωποι που τους επέβαλαν χρόνια πάλι έπραξαν το σωστό". ΄Αρα πάλι την δική τους δουλειά έκαναν.Και ανακατεύτηκαν εκεί που δεν έπρεπε.Διάλεξαν τον Χατζηοσμάν για να μπορούν και πάλι να εκλεγούν, χωρίς να ακούνε τι λέει έξω ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος29/5/12 21:44

    Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΜΕ, Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΦΘΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/5/12 23:21

    ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ...ΤΡΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΩΜΑΣ29/5/12 23:25

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ?ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ Ή ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ?ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΦΑΝΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ?ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 00:20

      ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΔΗ. ΑΠΛΩΣ ΄Η Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΄Η ΕΓΙΝΕ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ. ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΗΡΕΜΗΣΤΕ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/12 03:04

      Η συμφωνία του Βενιζέλου είναι να πάει ο Πεταλωτής ευρωβουλευτής.Και ο ΓΑΠ διαπραγματευτής.Μέχρι τότε με υψηλή κομματική θέση.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος30/5/12 00:36

    ΛΟΙΠΩΝ ΕΓΩ ΒΡΕΙΚΑ ΜΙΑ ΛΥΣΕΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΕΙ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΣΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΕΛΑΤΕ ΞΑΝΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΟ ΧΩΡΟ ,ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΚΥΝΤΗΝΟΛΩΓΙΤΑΙ ΓΙΑΤΗ ΕΤΣΗ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΗ.ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΙ ΜΗΡΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΙΧΑΙΑ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΗ ΝΑ ΕΚΛΕΞΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΚΑΚΟ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΡΑΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΕΙΤΑΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΗΘΕΤΟ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΨΙΦΙΟ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.ΑΥΤΟ ΝΑΤΩΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ.Η ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ. Ο ΚΑΘΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΙΔΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/12 11:05

      Άντε κανονίστε με τους φίλους σας στο προξενείο να στείλουν άλλες 13-15.000 ψήφους να τους εκλέξουμε και τους δυο. Αν το καλοσκεφτείς δεν είναι τίποτα, 150 πούλμαν από Τουρκία.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.