18.7.08

Φουντώνουν οι φήμες για την «μετακόμιση» του Ευριπίδη Στυλιανίδη

Σε γνωστά λημέρια απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα ετοιμάζεται να δοκιμάσει την τύχη του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Μετά τον τίτλο που του χαρίσανε ορισμένα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ως το «κεφάλαιο» της Ροδόπης, κάνει τα πάντα για να αποκτήσει και τον άτυπο τίτλο του εν αναμονή προέδρου της ΝΔ. Για να τον αποκτήσει όμως πρέπει η εκλογική περιφέρεια στην οποία και θα εκλέγεται να είναι γκλαμουράτη και να εμπνέει σεβασμό, δηλαδή αντίθετα μ’ αυτά που πρεσβεύει η περιοχή μας για κάποιους «συμβούλους» του! Έτσι μετά την αποτυχία του να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ ή στην χαώδης Β’ Αθηνών, ήρθε η εκλογική περιφέρεια των…κολλητών. Η Α’ Θεσσαλονίκης!!!
Η κάθοδος του υπουργού Παιδείας στην συγκεκριμένη περιφέρεια θεωρείται σίγουρη και με τις ευλογίες του Καραμανλή και ήδη ξεκίνησε η στελέχωση της οργανωτικής του ομάδας στη συμπρωτεύουσα. Σ’ αυτήν ανήκουν ο Ιάκωβος Φραντζής, Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης και εκ των βασικών προμηθευτών του Δήμου Κομοτηνής μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον Δημήτρη Κοτσάκη, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο Δημήτρης Φουρλεμάδης πρώην Γενικός Διευθυντής της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη», ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, θα προσληφθεί το φθινόπωρο ως σύμβουλος επικοινωνίας στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.
Οι κινήσεις αυτές δεν περνάνε απαρατήρητες όμως από τους νέους εσωκομματικούς του αντιπάλους, οι οποίοι ξεκίνησαν ήδη να του στέλνουν «χαιρετίσματα». Η στήλη Βηματοδότης της εφημερίδας Βήμα αποκαλεί τον Ευριπίδη Στυλιανίδη νεοδελφίνο που λόγω του δυσμενούς κλίματος που έχει δημιουργηθεί στην Κομοτηνή θέλει να εμφανιστεί ως Μεγαλέξανδρος στην Θεσσαλονίκη. Διαβάστε το σχόλιο στο Βήμα OnLine ή κάντε κλικ στην φωτογραφία. Τα καλύτερα «χαιρετίσματα» όμως του τα έστειλε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος σε τηλεοπτική (που αλλού;) εκπομπή τον κατέκρινε για την βοήθεια που δεν του έδωσε όσον αφορά τις σχολικές εγκαταστάσεις τον νομού και κατέληξε με το σχόλιο ότι ορισμένοι (εννοώντας τον υπουργό) πήραν τα μυαλά τους αέρα και ανέβηκαν στο καλάμι επειδή έγιναν κουμπάροι με τον Καραμανλή. Ας κατεβούν από εκεί όσο είναι καιρός…
Ευριπίδη στο καλό και να μας γράφεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.