18.7.08

Πως τα φέρνει η ζωή!...

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της «Σύγχρονης Πόλης», ο οποίος όμως δεν εξελέγη, αλλά κατέχει θέσεις σε διοικητικά συμβούλια των δημοτικών επιχειρήσεων είτε σαν μέλος, είτε σαν υπεύθυνος…νευραλγικής θέσης, καταχράστηκε λεφτά ιδιωτών και δημόσιων οργανισμών!
Κι ενώ κάποιοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν και να βρουν το δίκιο τους, παίρνουν την απάντηση ότι θα έχουν επισκέψεις από ελεγκτικές οικονομικές υπηρεσίες του κράτους!
ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ όνομα και πράμα!!!

1 σχόλιο:

  1. Ανέκδοτο:

    Ο αγράμματος αστυνομικός στον τόπο του ατυχήματος προσπαθεί να γράψει στο τεφτέρι του τις... τοποθεσίες όπου βρήκε τις... "δόσεις" του απρόσεκτου οδηγού:

    "Χέρ οδηγού στου χαντάκ"
    "Πόδ οδηγού στου χαντάκ"
    "Πατσάς οδηγού στου χαντάκ"
    "Κεφάλ οδηγού στου..."

    Εδώ κωλώνει, γιατί το κεφάλι είναι στο δρόμο κι αυτός δεν ξέρει να γράψει "οδόστρωμα". Οπότε, ως εύστροφος παρότι αγράμματος, δίνει ένα σουτ στο κεφάλι του οδηγού και το πετάει στο χαντάκι. Κατόπιν γράφει:

    "Κεφάλ οδηγού στου χαντάκ", και τελειώνει την αναφορά.

    Το ηθικό δίδαγμα της υπόθεσης? Ότι οι Κομοτηναίοι, γραμματισμένοι ή αγράμματοι, πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν στροφές και να αρχίσουν να στέλνουν τα δωσίλογα ραμολιά "στου χαντάκ". Σιγά το δύσκολο!!! Εδώ... για τις τρύπες στη Mojave χρειαζόμασταν φτιάρια, φανάρια και μια καθαρή αλλαξιά! Μακάρι να ξεμπλέκαμε μ' ένα απλό... σουτ!!!

    Λίγη... προπόνηση χρειάζεται! Αλλά μπορείτε και με... handball! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.