21.4.08

Ενώ άλλοι δεν πληρώνονται από τον Δήμο Κομοτηνής…

…ημέτεροι επαγγελματίες θησαυρίζουν!!!

Έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν [δες εδώ και εδώ] στην αδικαιολόγητη και μακρόχρονη μη καταβολή χρημάτων από τον Δήμο Κομοτηνής προς τους επαγγελματίες της πόλης μας για υπηρεσίες που προσφέρουν οι ίδιοι σ’ αυτόν. Την ίδια ώρα που ο Δήμος Κομοτηνής, μέσω του Δημάρχου Δημήτρη Κοτσάκη και του αντιδημάρχου οικονομικών Χρήστου Μέτιου, είναι αφερέγγυος προς αυτούς, άλλους τους πλουτίζει με κατευθείαν μικρές «αναθέσεις»…
Σε αναφορά υπαλλήλου του γραφείου προμηθειών προς τον Δήμαρχο, για ψήφιση από το δημοτικό συμβούλιο, με θέμα την έγκριση πολιτιστικών και αθλητικών δαπανών, μπορεί κανείς να διαπιστώσει όλα τα παραπάνω. Όλες αυτές τις συγκεκριμένες δαπάνες, συγκεκριμένοι επαγγελματίες τις έχουν επωμιστεί. Μπορεί τα ονόματα πάνω στην αναφορά να έχουν σβηστεί (για λόγους ευνόητους), αλλά πιστέψτε μας, το 90% αυτών των επαγγελματιών είναι εγγεγραμμένα μέλη της ΝΔ, έχουν κατέλθει ως υποψήφιοι σε εκλογές των επαγγελματιών, πάντα με την ΝΔ, ήταν ΚΑΙ υποψήφιοι με την δημοτική παράταξη της «Σύγχρονης Πόλης».

Τι μπορεί να συμπεράνει κανείς μετά;;;

Nivas comments

4 σχόλια:

  1. Ποιος τα σβήνει τα ονόματα ρε;
    Γιατί δεν τα γράφεται;
    Νίβας αν δεν μπορείς πάνε καμιά βόλτα.Μιλάς στο περίπου και στο καθόλου.
    Αν δεν γράφεις ονόματα δεν είσαι τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/4/08 00:06

    @michael konstantinou
    Sou esteila me email to original eggrafo gia na deis ta onomata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν παίζω. Θέλω κι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/4/08 22:55

    Ντροπή ρε
    Η μαμαλίκα σας δεν έχει όρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.