9.3.14

Έρχεται την Πέμπτη 13 Μαρτίου ο Αλέξης Τσίπρας στην Κομοτηνή

Την Θράκη διάλεξε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, για να ξεκινήσει την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα, ενόψει των αυτοδιοικητών εκλογών και των ευρωεκλογών του Μαΐου.
Έτσι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρίσκεται την Πέμπτη 13 Μαρτίου στην Κομοτηνή όπου θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην ΡΕΞ). Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στην Κομοτηνή, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά σύμφωνα με τους συνεργάτες του δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί.

28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/3/14 16:39

    Ζήτωωωωωω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/3/14 16:44

    Αλέξη μας!!! Μακάρι να πάρουμε τις γερμανικές αποζημιώσεις να τη βγάλουμε 4-5 χρονάκια με αυτά και μετά την πέφτουμε στους Πέρσες... Εξασφαλισμένη 10ετία διορισμών για την ... "κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ" και μετά βλέπουμε, έχει η αριστερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/3/14 16:45

    Αλέκση,

    Ψηφίζεις έναν νόμο που απαγορεύει τη βαρύτητα (ή το μνημόνιο).

    Πηδάς στο κενό.

    Σκας κάτω σαν καρπούζι.

    Διαπιστώνεις, αν ζήσεις, ότι όταν η νομοθεσία αγνοεί την πραγματικότητα, επικρατεί η πραγματικότητα.

    Εσένα τι σε κάνουμε μετά; Αυτό να απαντήσεις στο ΡΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/3/14 16:47

    Ρε μελλοντικέ πρωθυπουργέ και θιασώτη - προπαγανδιστή της ... "μεγάλης Μπολιβαριανής επανάστασης της Βενεζουέλας". Στο ρεξ θα μας σχολιάσεις μήπως και αυτό;

    Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
    Βίος - αβίωτος στον... «παράδεισο» του Μαδούρο
    Μία εξαιρετικά δύσκολη καθημερινότητα βιώνουν οι Ελληνες που ζουν στο Καράκας και στις άλλες πόλεις της Βενεζουέλας.

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63974256

    ή μήπως κρατάς τα βέλη σου μόνο για το ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/3/14 16:48

    Από τη Θράκη; Και γιατί έρχεται; Μήπως θα κάνει προμόσιον το μπεστ σέλλερ του Κουφοντίνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/3/14 17:57

    Αν γίνουν βουλευτικές εκλογές το Μάιο, προλαβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ να εντάξει την επόμενη σχολική χρονιά το βιβλίο του Κουφοντίνα ως ύλη στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/3/14 19:42

      Μια ζωη οι ιδιες μαλακιες, μια ζωη... πριν 20 χρονια λεγατε "το ΠΑΣΟΚ ειναι η 17Ν κι ο Αντρεας ειναι ο αρχηγος της (ενιοτε το αλλαζατε, Λαλιωτης ή Μελινα)" - τωρα, αλλαξε το τροπαρι: "ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι η 17Ν"

      παντα το κομμα που θα απειλει την πρωτια της Νεας Δημοκρατιας (σ.σ. της μεγαλυτερης διαχρονικα τρομοκρατικης οργανωσης του τοπου) θα εχει σχεση με... την τρομοκρατια! σωστα?

      ΥΓ. και εν μερει εχετε δικιο: δεν ειναι τρομοκρατια να στερεις την κουταλα απο τον Παπαμιμικο και τους 25χρονους ΟΝΝΕΔιτες διοικητες νοσοκομειων? :-ρ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/3/14 12:35

      Δε θυμάμαι κανέναν πασοκο να προλόγισε βιβλίο καταδικασμένου και με δική του ομολογία 17Νοεμβρίτη. Μη τα μπλέκεις αριστεροφασίστα τα πράγματα. Οι φίλοι σου, οι δεξιοφασίστες, παλιά κατηγορούσαν επίτηδες το αθώο ΠΑΣΟΚ από ... "ενδείξεις" (φούμαρα δηλαδή) χωρίς να έχει αποκαλυφθεί κάτι για τη 17Ν. Σήμερα οι αριστεροφασίστες ΣΥΡΙΖαίοι αποδέχονται χαλαρά να προλογίζονται βιβλία του Κουφοντίνα από δικούς τους ενώ η 17Ν ΕΙΝΑΙ ο Κουφοντίνας και αυτό δεν αποτελεί συνωμοσία για κανέναν Παπαμιμίκο / ΟΝΝΕΔίτη και άλλες ασχετοσύνες που πουλάς για να θολώσεις τα νερά.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος9/3/14 18:00

    Ο Στρατούλης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναπροσλάβει όσους απολυθούν από τη διαθεσιμότητα. Εντάξει αυτό μπορεί να προλάβουν να το κάνουν και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Κάτι σε νέες προσλήψεις έχουμε ; Μην είστε τσιγκούνηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/3/14 18:02

    -Γιατί δεν έχουν ανοίξει ακόμα αντιμνημονιακές καφετέριες και αντιμνημονιακοί φούρνοι;

    -Γιατί θα πήγαιναν οι "Δεν πληρώνω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/3/14 09:15

    ΤΑΜΑΤΑ......ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΤΖΑΜΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΙΣΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/3/14 09:44

    Μη περιμένετε να πέσει το φρούτο απ' το δέντρο αγαπητέ Αλέξη.

    Ανεβειτε εσείς να το κόψετε (=συγκεκριμένες προτάσεις).

    Αν δεν προσπαθήσετε, πώς θα δούμε το βρακί σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/3/14 15:45

    Δυόμισι μήνες πριν τις, κατά ΣΥΡΙΖΑ, δημοψηφισματικού χαρακτήρα εκλογές και οι δημοσκοπήσεις δίνουν στην αξιωματική αντιπολίτευση ένα ελαφρύ αλλά πολύ μα πολύ "δυσκοίλιο" ψευτοπροβάδισμα. Είναι η δυναμική εξουσίας που λέει κι ο Παπαδραχμούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/3/14 15:51

    Αν για τις 13 Μαρτίου ήταν θεσμοθετημένη η Παγκόσμια Μέρα του Μαλάκα, δε θα' μενε ροδοπέταλο απούλητο στη Κομοτηνή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/3/14 15:53

    Ρε Αλέξη, μια και θά'ρθεις για να μιλήσεις δε λύνεις και μια πολιτική μου απορία;

    Η Ουκρανία ρε Πρόεδρε, γιατί δε το γυρνάει στη δραχμή να ζήσει ανεξάρτητη να μην έχει ανάγκη κανένα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/3/14 12:47

    Άραγε ο Αλέξης σε τι γλώσσα θα μιλήσει; Αγγλικά σίγουρα όχι, τουρκικά όμως ίσως πετάξει καμιά ανώδυνη τυποποιημένη έκφραση για να "συναρπάσει" το εκλογικό κοινό στο οποίο στοχεύει. Τον πρόξενο τον κάλεσε άραγε στην εκδήλωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/3/14 12:08

      Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Αλέξης στην ομιλία του, πάντως η απορια σου 12:47 λύνεται σε μεγάλο βαθμό με αυτό:

      ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
      Τουρκόφωνη αφίσα για τον Τσίπρα

      Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει σήμερα σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην ΡΕΞ), ενώ ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Καραγιουσούφ κυκλοφόρησε και σχετική αφίσα στα ελληνικά και τα τουρκικά...

      http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63976969

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος11/3/14 19:35

    Η Ουκρανία κατελήφθη από σοβιετικά στρατεύματα. Η Ελλάδα κατελήφθη από σοβιετικά μυαλά. Τα πρώτα είναι βέβαιο ότι θα φύγουν. Τα δεύτερα είναι βέβαιο ότι παραμένουν εσαεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/3/14 19:37

    Μας αρκεί ή δεν μας αρκεί η συγγνώμη των Γερμανών για το Β' ΠΠ είναι ένα ζήτημα. Τη συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ για τους αφισοκολητές που διόρισε στο δημόσιο τη δεκαετία του '80, πότε θα την ακούσουμε; Γιατί όσες καταστροφές προκάλεσαν οι Γερμανοί στη χώρα μας, τόσους ανθρώπους και χωριά έχουν καταστρέψει και οι εν λόγω πρακτικές του ΠΑΣΟΚ. Και μη νομίζετε ότι είναι η εξαίρεση: 7 στους 10 ΔΥ ηλικίας 45 χρονών και άνω σήμερα στο ελληνικό δημόσιο, ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Ο ΔΥ της διπλανής πόρτας, κέρδισε τη θέση που ΕΣΥ πληρώνεις, με μία - δύο αφισοκολήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/3/14 19:38

    "Τα Σοβιετικά στρατεύματα πότε θα αποχωρήσουν απο την Ελλάδα;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/3/14 19:38

    Αν η ελευθερη αγορα ειναι ζουγκλα τοτε ο σοσιαλιστικος παραδεισος τι ειναι?Μηπως ζωολογικος κηπος με πληρως "ασφαλισμενα" ζωα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/3/14 08:02

    Ο εκτσογλανισμός παρών στην Κομοτηνή. Ψεκασμένοι και τσογλάνια αντάμα για να ζήσουν τις ψευδαισθήσεις τους κατηγορώντας, κατηγορώντας και φυσικά ... κατηγορώντας.

    Κομμουνισμός και εθνικισμός, εθνολαϊκισμός δηλαδή, με τα καύσιμα της ρητορικής κάποιων στερημένων απαίδευτων στα ΜΜΕ και το ίντερνετ που το παίζουν "δημοσιογράφοι" και "σχολιαστές", τρώνε τα σωθικά της χώρας και παραπλάνούν τους πολίτες.

    Σωτηρία θα έρθει. Αλλά θα έχει πόνο. Αυτοί με λόγια προσπαθούν να τον απαλύνουν για να έρθουν στην εξουσία. Αμ πως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος12/3/14 08:44

    Διχασμένη η αντιπολίτευση στην Β. Κορέα. Αλλου το κεφάλι, αλλού το σώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος12/3/14 13:16

    υπάρχει κι αλλού αριστερά ακόμη και στις Η.Π.Α. ,κι είναι γενικώς εκνευριστικη, χωρίς αρχή και τέλος.
    Αλλά σαν την κατάρα, τη μιζέρια, το φθόνο, το μίσος, την κενολογία, την μαλακία, της Αριστεράς στην Ελλάδα δεν θα συναντήσεις πουθενά στον πλανήτη.
    είναι κι η βασική αιτία της παρακμής μας, χωρίς να έχει κυβερνήσει ούτε μια ώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος12/3/14 22:46

    Μαθαίνω πως ερχόμενος στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναστήσει νεκρούς ΔΥ αποκαθιστώντας τους στη συνέχεια στο δημόσιο! Αλληλούια αδέλφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος13/3/14 11:55

    Το κλίμα που επικρατεί δύο μήνες πριν από τις διπλές εκλογές του Μαΐου καταγράφει η «Ερευνα Πολιτικής Συγκυρίας» της Public Issue, που διεξάγεται σε μηνιαία βάση (πραγματοποιήθηκε στις 4 - 10 Μαρτίου) και δημοσιεύεται στην Εφημερίδα των Συντακτών.

    Σύμφωνα με τα ευρήματα, οι ερωτηθέντες δίνουν προβάδισμα σε μια κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, έναντι μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, εμφανίζονται περισσότερο δυσαρεστημένοι με την αντιπολίτευση, παρά με την κυβέρνηση.

    Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «ανεξάρτητα από το τι ψηφίζετε, ποια κυβέρνηση νομίζετε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα της χώρας», οι ερωτηθέντες απαντούν «μία κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ» σε ποσοστό 27%, έναντι 24% που απαντά «μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος13/3/14 12:58

    "Σύμφωνα με τα ευρήματα, οι ερωτηθέντες δίνουν προβάδισμα σε μια κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, έναντι μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, εμφανίζονται περισσότερο δυσαρεστημένοι με την αντιπολίτευση, παρά με την κυβέρνηση."

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 100.000 ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΤΙς 500.000 ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΣΕΕ, ΘΑ ΞΕΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος13/3/14 13:04

    Ο Κον Μπετίτ τον οποίο επί 5 χρόνια τόσο οι αριστεροί θεοποίησαν όσο και τα τσιράκια τους οι ακροδεξιοί, χαρακτηρίζει το δήθεν κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ως "τρελό και ηλίθιο" σε 15 δευτερόλεπτα.
    ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝΕ


    https://www.youtube.com/watch?v=naZbVLwEYZI&feature=youtube_gdata_player

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.