12.4.13

Αστυνομική βία στην Αλεξανδρούπολη λόγω ... Δένδια! Χτύπησαν τον Κώστα Πανταζίδη μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Έβρου

Διαμαρτυρία κατά τη συνάντηση του Υπουργού Νίκου Δένδια με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμο, θέλησαν να πραγματοποιήσουν  μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ φωνάζοντας συνθήματα κατά της καταστολής στη Χαλκιδική και της εξόρυξης χρυσού στο Πέραμα Έβρου.
Όμως, φαίνεται πως στη «δημοκρατία» του Δένδια δεν επιτρέπονται ούτε οι συμβολικού τύπου ειρηνικές διαμαρτυρίες: Αστυνομικοί επιτέθηκαν αναίτια και απροειδοποίητα στους διαμαρτυρόμενους, έξω από το γραφείο της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης και έσυραν βίαια το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ, Κώστα Πανταζίδη.
Ο τελευταίος ζήτησε τα στοιχεία του επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων αλλά δεν του δόθηκαν. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί απέκλεισαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο, για όσο διήρκεσε η συνάντηση του Δένδια, προκαλώντας την αγανάκτηση των κατοίκων αλλά και ανθρώπων που ήθελαν να παραστούν σε τελετή (!) στον παρακείμενο ναό.

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/4/13 11:57

    Πω πω τι απρεπή τα κατασταλτικά όργανα εναντίον όσων "τυχαία" και "αυθόρμητα" βρέθηκαν κατά κει (θυμόμαστε το τυχαίο και αυθόρμητο της Αργυρούπολης εναντίον του ευπρεπούς και έντιμου Πεταλωτή) και για όσους "δημοκράτες" του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν να "διαμαρτυρηθούν" όπως είναι "δικαίωμά" τους για αυτόν τον άτιμο μοχθηρό τύπο που λέγεται Δένδιας, Παπουτσής whatever, υπουργός της αστυνομίας να είναι και εμείς οι "πολιτισμένοι" του ACAB* - ΣΥΡΙΖΑ ξέρουμε πώς να του τα χώσουμε.

    *ACAB=All Cops Are Bastards is an anti-police acronym used as a slogan in graffiti, tattoos, and other imagery

    Είναι ένα από τα δημοφιλή συνθήματα ψευτοαντιεξουσιαστών και εφήβων που γράφτηκε πάρα πολύ σε τοίχους και πανώ, ειδικά από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Πήρε πολιτικό νόημα όταν χρησιμοποιήθηκε κατά την μεγάλη απεργία των Άγγλων ανθρακωρύχων το 1984/1985.

    Για σπάσιμο στα αριστεροφασιστάκια και τους ψευτοαντιεξουσιαστές οι καθαρόαιμοι δεξιοφασίστες χρυσαυγίτες και όλοι οι φασιστικών τάσεων οπαδοί διάφορων ποδοσφαιρικών ομάδων νοηματοδοτούν το ACAB ως All Cops Are Brothers αντί Bastards

    Ακόμα και σε αυτό οι έλληνες έχουμε εγωισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/4/13 12:05

    Στην επίσκεψή του στην Ιερισσό το εξαιρετικά καλό παιδί, ο Αλέξης, είπε για την άμυνα του κράτους εναντίον των κουκουλοφόρων επιδρομέων ότι οι ενέργειες της αστυνομίας είναι ενδείξεις ότι η κυβέρνηση έχει πάρει τον «δρόμο της επιστροφής στη μετεμφυλιακή περίοδο», με απώτερη επιδίωξή της τη «μετατροπή της Χαλκιδικής σε Λωρίδα της Γάζας, με καταστολή, με αυταρχισμό, με προσαγωγές». Εντούτοις, έπειτα από όλα αυτά τα... κατευναστικά, έκανε και επίδειξη του σαρδόνιου χιούμορ του με ένα αστειάκι: «Δεν ερχόμαστε, όμως, για να ρίξουμε λάδι στη φωτιά»· και μας άφησε να απορούμε τι θα έλεγε ο αθεόφοβος αν ο σκοπός του ήταν να ρίξει λάδι στη φωτιά!

    Ας μην εκπλήσσεται κανείς, λοιπόν, από τα διαρκή τεστ που οι ξεσαλωμένοι επαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ υποβάλλουν την Πολιτεία να ηρωποιηθούν οι ίδιοι ή να εξευτελισθεί η δύναμη του κράτους. Από την έκβασή της μάχης αυτή θα κριθεί αν υπάρχει αστικό κράτος ή έχει τελείως εκλείψει. Απέναντι στην κυβέρνηση (αυτή την κυβέρνηση, τέλος πάντων, με όλα τα τρωτά της...) στέκονται οι δυνάμεις της Αριστεράς ― κάθε ξεχωριστή εκδοχή της με τον δικό της τρόπο, αναλόγως της πείρας της. Δυνάμεις οι οποίες εύχονται να αποτύχει η προσπάθεια παραμονής της χώρας στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, καθώς μέσα από την καταστροφή βλέπουν τον δρόμο που οδηγεί στην εξουσία. Στην Ελλάδα πια συγκρούονται δύο αντίθετοι κόσμοι: της πραγματικότητας και της μαρξιστικής ουτοπίας. Το μόνο ευτύχημα για την πλευρά της πραγματικότητας είναι ότι έτυχε σε αυτή την κακόμοιρη και ανήμπορη κυβέρνηση αρμόδιος για την έννομη τάξη να είναι ο Νίκος Δένδιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/4/13 21:25

      θα μπορουσε να ειναι επισημη ανακοινωση του ΕΝΕΚ (παρακλαδι της ΕΠΕΝ του Παπαδοπουλου, στο οποιο ανηκε ο Δενδιας) αλλα ειναι μια ακομη Κασιματιά...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/4/13 09:48

      Ναι ειδατε πόσο ο εκφασισμός της ελληνικής αριστεράς (ο φασιστοΣΥΡΙΖΙωτισμός δηλαδή) επηρεάζει τους πάντες;;;

      Γιατί να ασχολούμαστε με τη γιαλαντζί Χρυσή Αυγή, το ΣΥΡΙΖΑ, αφού υπάρχει η ορίτζιναλ;;;;

      Δώστου Κασσιμάτη λοιπόν!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/4/13 12:53

    Εσύ να κοιμάσαι ήσυχος τα βραδιά. Να ξέρεις ότι ποτέ δε θα έρθουν έξω απο το σπίτι σου, να σου σπάσουν την πόρτα και να εισβάλλουν εκεί που κοιμάσαι. Ελληνάρα! Να δούμε τι θα πεις όταν το κυάνιο μπει στον κ.. σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/4/13 13:38

      Αυτό κατάλαβες εσύ; Ότι μιλάω για το ...χρυσό;;;; χαχαααα

      πες ότι πληρώνομαι κιόλας από τους χρυσοθήρες!!!!

      μιλάω για την γενικευμένη ανυπακοή που καλλιεργούν οι φασιστοχρυσαυγοσυριζαίοι για να διαλύσουν το σύστημα και να μην πετύχουμε λίγα αλλά καλά

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/4/13 20:06

      Σε λιγο καιρο η Χρυση Αυγη θα μπει και επισημα στην κυβερνηση - το προγραμμα της ηδη εφαρμοζεται απο το καλοκαιρι, αν δεν το εχετε προσεξει. Να δω τοτε τί στον πούτσο θα λενε οι εφευρετες του ορου "φασιστοχρυσαυγοσυριζαίοι". Να δω τί θα λενε...

      (πολυ φοβαμαι πως οι ΠΑΣΟΚτσηδες σχολιαστες του piazza θα υμνουν τον Παναγιωταρο, τον Γρεγο και τους λοιπους πορτιερηδες)

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/4/13 09:52

      Πράγματι, φρόντισε να κάνει υπολογίσιμη δύναμη τη Χρυσή Αυγή ο φασιστοΣΥΡΙΖΑ της "κατοχής", "του προδότη πουλημένου Παπανδρέου", της "ακύρωσης του μνημονίου", των αγανακτισμένων μουντζών και του αντάρτικου πόλεων, της κολεγιάς με τους ψεκασμένους του ΚΑμένου.

      Ο ΠΑΣΟΚτζής όπως τον λες σχολιαστής του Piazza δεν θα κάνει τίποτα όταν θα είναι εκλογικά πανίσχυρη η Χρυσή Αυγή. Τα πράγματα θα μιλούν από μόνα τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ να δούμε τι θα κάνει. Κατόπιν εορτής. Τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ και οι ορθολογικά σκεπτόμενοι πολίτες που μπορεί να πεινούν αλλά είναι ρεαλιστές, τα λένε πριν γίνει το κακό. Αν περιμέναμε να γίνει.... βράσε όρυζα "ελληνική αριστερά" μας.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/4/13 14:10

    Ανώνυμε 12:05 ξέχασες να μας πεις για τους αθλίους κομμουνιστοσυμμορίτας που θα μας πάρουν τα σπίτια, θα ατιμάσουν τις γυναίκες μας και θα μας σφάξουν με το κονσερβοκούτι. Καθώς επίσης ότι όλοι οι άρρενες 18-45 ετών θα σταλούν σε γκουλάγκ στη Σιβηρία. "Μόνο δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος.", είχε πει ο Albert Einstein. Ταιριάζει κουτί στην περίπτωσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/4/13 19:55

    Τα ήθελε ο κώλος τους με τις ειρηνικές μολότωφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/4/13 21:34

      μπορείς σε παρακαλώ να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία που να δείχνει τις μολότωφ που λες; ευχαριστώ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος13/4/13 21:04

    Την ωρα της επισκεψης Δενδια στον Ανθημο διπλα στην Αγια Κυριακη ειχε κηδεια ειμουνα λοιπον εκει και ειδα ενα μικροκαμομενο κυριουλη να ωρειεται εναντιον του Δενδια και της Αστυνομιας.τα υπολοιπα περι βομβων κροτιδωνκαι χειμικων......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/4/13 02:09

    Ειρηνικές διαμαρτυρίες από τους Συριζοταλιμπάν !!!!!!

    Θα ήθελα να ήξερα αν κυβερνήσουν οι Συριζοταλιμπάν πως θα αντιμετωπίζουν τις ειρηνικές διαμαρτυρίες των άλλων κομμάτων !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/4/13 06:19

    Πως γινεται τα ΜΑΤ να επιτιθενται παντα σε πολιτες που ειναι οργανωμενοι με τον Συριζα? Με νταμπελακια κυκλοφορουν? Δηλαδη κυριε 21.04 ο μικροκαμωμενος κυριουλης ηταν προεδρος της νεολαιας του Συριζα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/13 11:16

      Η σωστή ερώτηση είναι άλλη:

      Πώς γινεται κάθε φορά αν δημιουργείται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θέμα με τέτοιο τρόπο ώστε να εμφανίζονται ως ήρωες επαναστάτες κατατρεγμένοι οι (λιγοστοί πάντως...) ΣΥΡΙΖΑίοι ώστε να διογκώνεται η παρουσία και η αγωνιστικότητά τους;

      Και φαντάζομαι ότι αν δεν συγκρατούνταν και τα ΜΑΤ θα είχαμε χειρότερα με τις προκλήσεις των ΣΥΡΙΖαίων που σηκώθηκαν απότομα, αλλά καλά που έχουν καλή εκπαίδευση οι ΜΑΤατζήδες και υποπίπτουν σε λίγα λάθη μόνο. Και καλά που η ΕΛΑΣ τρέμει την Κοινή Γνώμη και δεν "καθαρίζει" όπως έπρεπε να "καθαρίζει". Είδατε; Έκανε και κάτι καλό το ΠΑΣΟΚ. Έκανε τον πολίτη κυρίαρχο. Όχι θα περίμενε να το κάνουν τα σταλινικά απολιθώματα και οι δεξιάντζες των ψεκασμένων που το παίζουν είτε "υπεύθυνοι" (Σαμαράς) είτε "δεν-παραχωρώ-τίποτα-είμαι-μάγκας-και-καραμπουχουκλής" (Καμμένος)

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.