14.4.08

«Πινέζες» μοιράζει ο Μέτιος

Στην καθομιλουμένη η λέξη «πινέζα» σημαίνει αφήνω χρέη…είμαι μπαταξής! Κι όμως η λέξη «πινέζα», είναι σταθερή αξία για τον αντιδήμαρχο Χρήστο Μέτιο. Επαγγελματίας της πόλης μας, παραπονέθηκε γιατί δεν λαμβάνει τα οφειλούμενα από το Δήμο Κομοτηνής για τις υπηρεσίες που πρόσφερε τους τελευταίους 16 μήνες σ’ αυτόν. Το πόσο δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, μιας και ξεπερνάει τις 200.000€!!!
Άραγε ποιος φταίει τώρα;;; Τα «άδεια» ταμεία, η «κακοδιαχείριση» ή το κούφιο το κεφάλι τους;;; Πάντως τα λεφτά είναι πολλάααααααααα…Και δυστυχώς οι επαγγελματίες που έχουν να λαμβάνουν από το Δήμο Κομοτηνής είναι αρκετοί και μέχρι αυτήν την στιγμή ελάχιστοι, «ημέτεροι», έχουν λάβει!...

Nivas comments

6 σχόλια:

  1. Τα λεφτά είναι όντως πολλά!

    Κάντε μια έρευνα και για τις δημοτικές επιχειρήσεις,εκεί να δείτε τι γίνεται.Το έλα να δεις.

    Πάντως υπάρχουν σταθερές αξίες στον δήμο,όπως τα γραφιστικά που δίνονται συνέχεια σε ένα συγκεκριμένο άτομα......και συγγενή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε παιδιά... €200.000???

    Τι διάολο τους έδωσε? Αυτοκίνητα ή... συζύγους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/4/08 09:46

    Uli συζύγους έχουν πάρει ήδη...
    Μια βόλτα σε μια ποτοποϊία της περιοχής μας θα σας πείσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ήτανε μόνο 200 τα χιλιάρικα, που χρωστάει η Δημαρχεία, θα ήτανε πολύ ευτυχισμένοι όλοι τους!!!!!!!!
    Είναι πολλά παραπάνω. Ξεπερνούν το ή τα Εκατομμύρια ( σε Ευρώ πάντα )
    Και αυτοκίνητα και γραφιστικά και το έχω ξαναγράψει, σε ότι κινείται – χρωστάει η Δημαρχεία.
    Τώρα βέβαια η ειρωνεία είναι να είσαι συγγενής, να σου δίνουν δουλειές ( δεν είναι σίγουρα όλες οι δουλειές ) και να σε χρωστάνε και εσένα. Από εκεί που θέλουν να σου κάνουν καλό, καταλήγει ΚΑΚΟ.
    Για ποτοποιεία, δεν ξέρω, αλλά ξέρω καλά πως αν δεν έχεις λεφτά στα ταμεία σου, δεν ανοίγεσαι να κάνεις εκδηλώσεις, ούτε πολιτιστικές αλλά ούτε και φολκλορικές.
    Εκτός και αν η ζυθοποτοποιεία μας !! έδωσε δωρεάν – άφθονο προϊόν και τώρα θέλει να πληρωθεί. Το ίδιο περίπου έκανε και με την Τσικνοπέμπτη των επαγγελματιών, που έδωσε την καλύτερη προσφορά που θα ήταν ποτέ δυνατόν : Την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ προσφορά που είχαν όλα τα market, ακόμη και αυτό το συνοικιακό, της γειτονιάς μου. Ναι, αλλά οι επαγγελματίες ΞΕΡΟΥΝ να τιμωρούν και να μην ξαναπαραγγείλουν . . . το ότι τους κοροϊδεύει. ΑΥΤΑ.
    Υ.Γ. Μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού, ΟΛΑ τα χρέη της Δημαρχίας θα έχουν τακτοποιηθεί. Άντε και 15 μέρες από τον Σεπτέμβρη. Πλούσιοι Κομοτηναίοι – παραλήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/4/08 14:18

    Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ "...ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ"...
    ΣΥΜΦΩΝΩ!!!
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ: ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!!!!!!!!

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χιιιιι-χι-χι-χι-χι-χιιι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.