10.4.08

Χουντικές τακτικές σε ομιλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη στη Λάρισα

Φασιστικές νοοτροπίες που μας γυρίζουν χρόνια πίσω και θα μας φέρνουν μνήμες του Απριλιανού πραξικοπήματος, διαδραματίστηκαν την περασμένη Πέμπτη 3 Απριλίου στην Λάρισα, κατά την ομιλία του υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Ημερίδα των Εκπαιδευτικών που σαν θέμα είχε την επιμόρφωση τους στις νέες τεχνολογίες.
Η ομιλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη ξεκίνησε επεισοδιακά όταν φοιτητές του «Δικτύου», που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, ανάρτησαν πανό και φώναξαν συνθήματα κατά του υπουργού. Άμεση αντίδραση υπήρχε από τους αστυνομικούς και τους άντρες της ασφάλειας του, που πέταξαν στην κυριολεξία κακήν κακώς τους σπουδαστές έξω από την αίθουσα, δείχνοντας για μια ακόμη φορά τα δημοκρατικά αισθήματα που διακατέχουν την κυβέρνηση και τα μέλη της.

Να σημειωθεί ότι ένας από τους φοιτητές που ανάρτησαν πανό την ώρα της ομιλίας του Ευριπίδη Στυλιανίδη οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για εξακρίβωση στοιχείων για να αφεθεί λίγη ώρα αργότερα, ενώ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να του συμπαρασταθούν.
Στο «δημοκρατικό» αυτό γεγονός αναφέρθηκε και ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή του Al Tsantiri News, απ’ όπου και το βίντεο!


Nivas comments

2 σχόλια:

  1. ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο "ΔΙΑΛΟΓΟΣ" ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 16.
    ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΠΙΠΗΣ Ή ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΟΔΙ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/08 10:35

    h dhmokratia se olo tis to megaleio

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.