10.4.08

Κακά λόγια

Πάλι γλώσσα έβγαλε ο κυρ Αλέκος. Και μπράβο του. Αφού δεν κάνει αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ, δικαιούται να κάνει ακόμα κι αυτός. Διαβάστε τι γράφει ο μπαγάσας και μας κάνει και τον συμπαθούμε στις 2-4-2008:
«Φυσικά δεν χρειάζεται να μας το επιβεβαιώσει η Στατιστική Υπηρεσία ότι είμαστε από τις φτωχότερες κατά κεφαλήν εισόδημα περιοχές, αφού το ζούμε καθημερινά και το διαπιστώνουμε ότι η περιφέρειά μας πρέπει να κάνει άλματα για να προλάβει τις υπόλοιπες περιοχές.
-Τη μερίδα του λέοντος του συνολικού πλούτου της χώρας 50% το έχει η Αττική και ευτυχώς που υπάρχει και η Δυτική Ελλάδα για να μην είμαστε οι πρώτοι από το τέλος.
-Το κατά κεφαλήν εισόδημα στην Αττική φθάνει τις 26.212 ευρώ και στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη 12.506 ευρώ. Ούτε τα μισά δηλαδή. Και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι διεκδικούμε ισότιμα με τις άλλες περιφέρειες χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τόσο την χρόνια εγκατάλειψη όσο και τις ιδιαίτερες συνθήκες διαβίωσης της ακριτικής μας περιοχής.
-Και εκτός αυτού ακούμε συχνά και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ότι το 8Ο% των πόρων θα δοθούν στην περιφέρεια, χωρίς όμως να διευκρινίζεται με λεπτομέρειες το πώς θα πραγματοποιηθεί αυτό.
-Γιατί πολύ φοβόμαστε ότι με τις τρύπες και τα ταξίματα των πολιτικών που δημιουργήθηκαν από την σπασμωδική διαχείριση του τρίτου κοινοτικού πλαισίου στήριξης, το τέταρτο θα τελειώσει πριν αρχίσει.
-Το κοινοτικό αυτό πλαίσιο μοιάζει σαν το θείο από την Αμερική που τον περιμένουμε εναποθέτοντας τις ελπίδες μας στην περιουσία του που δημιούργησε χρόνια και στο τέλος μας αποδεικνύεται τρύπιος κουμπαράς.
-Αν λάβουμε υπόψη ότι περιφέρεια θεωρείται και η Θεσσαλονίκη, τότε μαντέψτε εκ των προτέρων τι θα πάρουμε. Κατά τα άλλα οι ημερίδες, οι παρουσιάσεις και τα ωραία λόγια καλά κρατούν, αλλά καλά κρατά και η πρωτιά μας από το τέλος στα εισοδήματά μας.»
Τι να προσθέσει κανείς. Αντιπολίτευση τεκμηριωμένη, συγκροτημένη, συγκεκριμένη και σε πλήρη έκταση και ανάπτυξη. Να δούμε όμως, την επόμενη φορά που θα βγάλει φυλλάδιο «απολογισμού» η λατρεία του (λατρεία ΜΑΣ – είναι όλων των Κομοτηναίων), και θα μιλά για ανεργία 5,7% (όπως τα λέει η ΕΣΥΕ και ο...Μπραντζουκάκης!!!) θα του τη βγει;
Καλά για το ΠΑΣΟΚ τι να πούμε, τον ύπνο του δικαίου. Υπάρχει δεν υπάρχει το ίδιο και το αυτό. Και δεν υπάρχει κανένας Κομοτηναίος Τσίπρας να το ξυπνήσει λίγο. Αν περιμένουμε από το Χαρίτους και Φακιρίδηδες να υποκαταστήσουν το ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ, ζήτω που καήκαμε...

logikos

1 σχόλιο:

  1. Κοιτάξτε να δείτε:

    Η "περιφέρεια" είναι η Αθήνα! Εκεί θα πάνε όλα τα λεφτά! Στο κομμάτι που είναι τα... κατά φύσιν και παρά φύσιν γεννητικά και μη όργανα. Μέσα στη φούστα! Στην Αττική!!!

    Η Θεσσαλονίκη ΔΕΝ είναι η "περιφέρεια". Είναι το "στήθος"! Θα φάει κι αυτή κάτι...

    Η Πελοπόννησος είναι τα "πόδια". Στυλοβάτης! Σηκώνει όλο το οικοδόμημα. Γι' αυτό τα΄... ξύρισαν το καλοκαίρι, μπας και δείξουν λίγη... γάμπα και πιάσουν κανέναν πελάτη, για να ταϊστεί καμπόσο η "περιφέρεια" και λιγότερο το "στήθος".

    Και ποιός θα τους ταΐσει αυτούς? Τα "χέρια". Η Κομοτηνή και η Αλεξανδρούπολη, η Καστοριά και η Κοζάνη.

    Και φυσικά, το "κεφάλι" είναι ατροφικό. Μην το ψάχνετε... Δεν σκέφτεται και δεν τρώει. Το μόνο που κάνουν, π.χ., οι Σέρρες, είναι να ενισχύουν τό στόμα και το στομάχι της "περιφέρειας" με δόντια τύπου "Καραμανλής", ούλα τύπου "Τσιτουρίδης" και τα σχετικά...

    Όσο για την Κρήτη, είδε κι απόειδε ως... αρσενική απόληξη σε ένα θηλυκό σώμα (το οποίο δεν τη χρησιμοποιεί, αφού την "βρίσκει" αλλιώς) και ανεξαρτητοποιήθηκε. Και που-και-που, της τραβάει και κανένα τσιβί...

    Ζωνιανό πράμα που σαλεύει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.