8.4.08

Η απόλυτη ξεφτίλα

Κίτρινος Τύπος

Μετά την «πρωτιά» του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τις μπίζνες με τα φωτοβολταϊκά πάρκα, χθες οι πολίτες της Ροδόπης, αλλά και όλης της Ελλάδας, άκουσαν και είδαν για τα ροζ σκάνδαλα αυτοδιοικητικού στελέχους της περιοχής μας, που τυγχάνει και κουμπάρος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου.
Χωρίς άλλα σχόλια!!!

Κίτρινος Τύπος

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/4/08 08:53

    Παντου ανωνυμια.Αν εξαιρεσεις βεβαια στυλιανιδη και κοτσακη.αν οι παραπανω ηταν "πρωταγωνιστες" σε καποιο σκανδαλο θα το βγαζατε στο σινεμα και με εισητηριο.
    τα βιντεο γιατι δεν τα βγαλατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι, μη διαμαρτύρεστε! Δεν μπορεί να είμαστε πάντα εμείς πρώτη μούρη, με τα... χωριάτικα λουκάνικα και τις Αμερικάνες μας!

    Ήταν γραφτό και το Σαπσί να ζήσει επιτέλους τα 15 του λεπτά, κι ας είναι και με... σουτζουκάκια και Ρωσίδες!

    Αμάν πια! Πλεονέκτες!!!

    Εμείς θα ξαναρχίσουμε τον ψυχρό πόλεμο? Για τι θα τον έχουμε μεθαύριο τον McCain???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τα δύο βίντεο από τις εκπομπές του Μάκη "Κίτρινος Τύπος" είναι στην διάθεση μας.
    Όμως σε συνομιλία με την νομική υπηρεσία του τηλεοπτικού σταθμού ALTER μας απαγορεύτηκε η αναδημοσίευση των συγκεκριμένων εκπομπών, τουλάχιστον όσο η εκπομπή είναι στο ALTER.
    Ο λόγος είναι νομικός και σεβαστός. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να συμφωνήσουμε γιατί οι συνεργάτες του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου μας προμήθευσαν την εκπομπή με τα φωτοβολταϊκά και πρέπει να τη σεβαστούμε. Η χθεσινή εκπομπή γράφτηκε σε DVD από μέλος του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/4/08 12:34

    Τις εκπομπές μπορούμε,αν θέλουμε,να μας τις στείλετε για το προσωπικό μας αρχείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Jim Nalbantis
    ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.