8.4.08

Πετάει, πετάει ο Ζαχόπουλος;;; Και πετάει και γ@%&*ει...

Το ότι ο Χρήστος Ζαχόπουλος εξυπηρετούσε σεξουαλικά όλοι την οικογένεια (μα όλη) είναι γνωστό. Μην ρωτάτε ποια οικογένεια…όλοι ξέρουν! Έτσι εξηγείται ότι το ροζ βίντεο των σαράντα λεπτών έχει κάνει φτερά και την θέση του έχει πάρει ένα των τριών το οποίο δείχνει ελάχιστα. Το ζουμί από την ροζ ιστορία Ζαχόπουλου ήταν και είναι για το Μέγαρο Μαξίμου, να μην αμαυρωθεί και σπιλωθεί το όνομα του πρωθυπουργού στην συνείδηση του Έλληνα πολίτη. Βέβαια το άγχος όλων των στελεχών και συνεργατών του Καραμανλή είναι αν κανείς έχει αντίγραφο από το πρωτότυπο DVD, το οποίο σύμφωνα με την Τσέκου έχει καταστραφεί. Βέβαια δεν εφησυχάζει κανείς, μιας και το εν λόγω αντίγραφο το έχουν δει δημοσιογράφοι και το DVD έχει μπει σε κονσόλα αντιγραφής…
Το σκάνδαλο Ζαχόπουλου, το οποίο απασχόλησε 70 μέρες καθημερινά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ελλάδας και του εξωτερικού και δεν ξεφούσκωσε ακόμα και όταν ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος πέθανε, έπαψε ξαφνικά να μας απασχολεί. Το πραγματικό πολιτικό σκάνδαλο που έχει να κάνει με τα πεπραγμένα του παραλίγο αυτόχειρα, όταν διαχειρίζονταν δημόσιο χρήμα, αποχαρακτήριζε εκτάσεις, και έστηνε διαγωνισμούς για πρόσληψη στο υπουργείο Πολιτισμού, έχει μπει στο αρχείο.
Τα εμπλεκόμενα πρόσωπα εκείνων των ημερών έχουν σιγήσει ή τακτοποιηθεί. Ο κατήγορος βουλευτής της κυβερνώσας παράταξης προς το πρόσωπο του Χρήστου Ζαχόπουλου, Πέτρος Τατούλης εξαφανίστηκε από προσώπου γης, ο Θέμος Αναστασιάδης βγήκε αθώος από τις γαλλικές αρχές, μόλις αυτές συνεργάστηκαν με τις ελληνικές, ο Δημήτρης Καμπουράκης ενώ το MEGA του είχε δείξει την πόρτα της εξόδου από τον σταθμό συνεχίζει να είναι στο δημοσιογραφικό team του καναλιού. Ο πιο κερδισμένος απ’ όλους, εκτός από τον Ζαχόπουλο που είναι πλέον το «θύμα», είναι ο Μάκης Τραινταφυλλόπουλος που εδώ και λίγες μέρες μετά τα γνωστά γεγονότα είναι…εκατομμυριούχος.
Όπως καταλαβαίνετε όλοι οι προαναφερόμενοι και εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο πούλησαν την σιωπή τους πολύ ακριβά. Μην νομίζετε ότι οι Τσέκου και Νικολιτσόπουλος επειδή είναι προφυλακισμένοι είναι και οι χαμένοι της υπόθεσης. Θα φανεί αυτό μετά την προανάκριση και την δικαστική διαδικασία. Η υπόθεση Ζαχόπουλου μοιάζει αρκετά με αυτήν των Βρακατσέλη και Βαρθολομαίου που επίσης βαπτίστηκε ροζ, γιατί έτσι βόλευε την ΝΔ, μιας και ο Γενικός Διευθυντής του ΙΚΑ ήταν και ο ταμίας του κόμματος και δεν ήθελαν τα κυβερνητικά στελέχη να φανεί η διακίνηση κρατικού χρήματος στα ταμία της Ρηγίλλης.
Πάντοτε μετά την παλίρροια υπάρχει και η άμπωτη. Έτσι και η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή πέρασε στην αντεπίθεση, με σύμμαχο πάντα ορισμένους αδέκαστους δημοσιογράφους, κι αφού οι κουμπαριές του πρωθυπουργού πήγανε σχεδόν όλες στράφι και οι περισσότεροι κουμπάροι έχουν μπλεξίματα με την ελληνική δικαιοσύνη, έπρεπε να βρουν κουμπάρους από το άλλο στρατόπεδο με τα ίδια «προσόντα». Και ξάφνου, ο δημοσιογράφος που κατηγόρησε τον συνέταιρο του για απρέπεια στην οικογένεια του αυτόχειρα Ζαχόπουλου με την δημοσιοποίηση προσωπικών φωτογραφιών, ο ίδιος σήμερα (όχι ότι δεν το έκανε παλιά) διαπρέπει στην ελληνική τηλεόραση με τις ίδιες ενέργειες. Τελευταίο θύμα του…η Σάπες! Συνεργάτες του…αδέκαστοι Ροδοπίτες!

Γράφει ο Μιχάλης «μαστροπός» Κωνσταντίνου
mixakosta@gmail.com

2 σχόλια:

  1. Και γ@μώ τα "μηχανάκια" αυτός ο Ζαχόπουλος... Και, αντίθετα από τον Βαρθολομαίο, δεν χρειαζόταν και Viagra - γι' αυτό δεν τον... πτόησαν οι "κακουχίες" (της... πτήσης)!

    Αλλά, βρε παιδί μου... το να εξυπηρετείς έναν "αχόρταγο", μια (έστω κι οξυζεναρισμένη) ξανθιά και μια συνάδελφο-ανάδελφο στη σειρά και άνευ φαρμακευτικής υποστήριξης σ' αυτήν την ηλικία, όπως και να το κάνουμε, είναι "μαγκιά".

    Συγχωρεμένος να 'ναι κι αν έφαγε λεφτά, χαλάλι του(!) - προσέφερε ακούραστος τις υπηρεσίες του. Τώρα... "μεγάλες" υπηρεσίες ήταν(?)... "μικρές" υπηρεσίες ήταν(?)... Μέχρι να 'ρθουν εκλογές και να "σκάσει μούρη" το DVD, δεν θα μάθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/4/08 23:16

    sex machine o zaxo.
    mia fora sto video den leei gia ton karamanli.anaferetai omos synexeia sthn natassa thn opoia gamouse mexri thn apopeira tou na petaksei sto attiko ourano!
    sex machine o zaxo.
    ton ikanopoiouse omos kai ton kostaki.i alithia na legete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.