9.10.07

Γεια σου Μάκη

Την τιμητική της είχε χθες η Ροδόπη και ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου «Κίτρινος Τύπος», η οποία προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Ένα από τα θέματα της εκπομπής ήτανε αφιερωμένο στην μπίζνες…στο χωράφι του πατέρα του υπουργού με τα φωτοβολταϊκά συστήματα, που πρώτη απ’ όλους έφερε στο φως της ενημέρωσης η εφημερίδα «Παρέμβαση». Το ρεπορτάζ ήτανε κατατοπιστικότατο και έδινε όλη την διάσταση του θέματος.
Στο τηλεοπτικό πάνελ της εκπομπής, τον ρόλο του δικηγόρου (μιας και είναι) του Ευριπίδη Στυλιανίδη ανέλαβε ο Πέτρος Μαντούβαλος (τον θυμάστε;), αλλά αυτό που γεννάει πολλά ερωτηματικά είναι η ατάκα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου «…θα τον ξαναβρούμε μπροστά μας τον Στυλιανίδη…». Τι να εννοούσε άραγε;
Σημασία έχει πάντως ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η περιοχή μας γίνεται γνωστή είτε για χαμένα σιτηρά και χαμένα κοτόπουλα, είτε για…μπίζνες! Μήπως όταν προεκλογικά ο Δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης μιλούσε για τουριστική ανάπτυξη της Κομοτηνής εννοούσε ότι έτσι θα αυξήσουμε τον τουρισμό; Δηλαδή θα έρχονται δημοσιογράφοι από την Αθήνα για να μάθουν τα «άπλυτα» των πολιτικών μας, θα κάθονται 2-3 μέρες στην Κομοτηνή και έτσι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και την πόλη μας; Τότε έπεσε διάνα…γιατί νομίζω ότι πολύ σύντομα θα μας ξανακάνουν την τιμή και θα μας επισκεφθούν!
ΥΓ: H PIAZZA del POPOLO πολύ σύντομα θα έχει την εκπομπή στα χέρια της και θα την προβάλει μέσω διαδικτύου…για να έχουν όλοι την ευκαιρία να την ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ξανά και ξανά και ξανά και ξανά…

ΥΓ2: Για να δούμε αύριο ποιο – α από τα τοπικά ΜΜΕ θα υπερασπιστούν ΚΑΙ πάλι τον Ευριπίδη Στυλιανίδη;

Γράφει ο Μιχάλης «φωτοβολταϊκός» Κωνσταντίνου
mixakosta@yahoo.gr

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/10/07 12:27

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΡΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ.
    ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ "ΣΗΚΩΣΤΕ" ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΠΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
    ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/10/07 12:55

    tora o euripidis tha steilei exodiko sto alter????
    hahahahahahahahahahahahahaha

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.