10.2.08

«Συνεργάτης» του Υπουργού Παιδείας κατηγορείται για ψευδορκία

Η στήλη «Εμπιστευτικά» της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» είναι αφιερωμένη σήμερα στην «σονάτα» της Βουλγαρίας. Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται σε συνεργάτη του Υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη, που κατηγορείται για ψευδορκία όταν και κατέθεσε στα ελληνικά δικαστήρια υπέρ της γνησιότητας τίτλου σπουδών άλλου στελέχους της Εκπαίδευσης, παρά το γεγονός ότι γνώριζε την άρνηση του ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) να αναγνωρίσει το εν λόγω πτυχίο. Λεπτομέρειες διαβάστε κάνοντας κλικ στην φωτογραφία…
Πάντως το συγκεκριμένο γεγονός θεωρείται πλημμέλημα, συγκρίνοντας το με την παράνομη μετεγγραφή του διευθυντή του γραφείο του Υπουργού Παναγιώτη Χαλβατζή.

1 σχόλιο:

  1. http://www.facebook.com/group.php?gid=10374548689

    http://dikatsadoatap.blogspot.com

    Ena groupaki gia to DOATAP. Poloi endiaferontai gia na broun omoiopa8eis gia koinous dikastikous agones enantia sto DOATAP, isws mporesoun edw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.