10.2.08

Οι Βραζιλιάνες της ΔΕΠΑΚ

Ενόψει των εκδηλώσεων της Αποκριάς, η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Κομοτηνής ετοιμάζεται για την μεγάλη φιέστα με βραζιλιάνικους χορούς. Οι συμπολίτες μας θα έχουν για πρώτη φορά την τιμή να απολαύσουν την τεχνική της Samba και του Latin από καλλίγραμμες βραζιλιάνες χορεύτριες. Υποστηρικτής, για μια ακόμη φορά, της εκδήλωσης ο Υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης που με τον τρόπο αυτόν στηρίζει έμπρακτα τον πολιτισμό στην περιοχής μας.
Πληροφορίες μας θέλουν το βραζιλιάνικο χορευτικό γκρουπ να συμμετείχε και στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης, στελεχωμένο από πρωτοκλασάτα στελέχη της «Σύγχρονης Πόλης», μεταξύ των οποίων ο ίδιος ο Δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης και η Πρόεδρος του πολιτιστικού φορέα του Δήμου Νίκη «Φιλόπτωχος» Μουστάκα.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/2/08 17:22

    ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!
    ΕΧΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γουστάρω τις Βραζιλιάνες, με εξαίρεση τα... δόντια τους! Αλλά φανταστείτε το δήμαρχο να προσπαθήσει να τις... φιλήσει κιόλας. Μια σκάλα ρε παιδιάαααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/2/08 09:47

    MHPWS H MOUSTAKA TIS BRAZILIANES TIS EXEI KAI STIS EKLOGES TIS FILOPTWXOU?
    XA XA XA XA XA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη με τσιγκλάς για τη Φιλόπτωχο γιατί, αν παραθέσω ιστορικό, πιστεύω ότι κάποιοι συμπολίτες μας θα μετακομίσουν στη... Δράμα (ή στις Σέρρες, όπου ξέρουν ότι δεν πρόκειται να τους βρω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.