17.10.11

Η πιο σέξυ γυναίκα της Ορεστιάδας … έχασε τ’ αυγά και τα πασχάλια!!!

Απίστευτη γυναίκα!!! Αν ήμασταν από την Ορεστιάδα θα την ψηφίζαμε ανεπιφύλακτα!!! Αριάδνη Ροροπούλου, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας. Το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε στο στούντιο της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης και συνομίλησε με τον δημοσιογράφο Δημοσθένη Δούκα, για τις καταγγελίες που έκανε το ιστολόγιο μας.
Η αγαπητή Αριάδνη έχασε την ψυχραιμία της και παραδέχθηκε ότι ο Δήμος συνεργάζεται με τον Δικηγόρο Γιώργο Αντωνιάδη, ο οποίος διατηρεί γραφείο με την γυναίκα του Δημάρχου Ορεστιάδας, την οποία έχει και κουμπάρα, ενώ παράλληλα ο άλλος … καλλιτέχνης - κουμπάρος Σωκράτης Τίρλας δεχόταν ατελείωτες αναθέσεις για υπηρεσίες ενοικίασης ηχητικών – φωτιστικών συστημάτων, υπηρεσίες ηχοληψίας, κτλ!!!
Παραδέχθηκε επίσης η κ. Ροροπούλου ότι στις επιτροπές εξετάσεων του δημοτικού ωδείου Ορεστιάδας συμμετείχαν κι άλλοι κουμπάροι, οι οποίοι ήταν και υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του άλλου κουμπάρου!!!
 
Της κουμπαριάς το κάγκελο στην Ορεστιάδα! Η ποιότητα της πολιτικής και της διαφθοράς στην Ορεστιάδα, αφιερωμένη στους «συντρόφους» του ΠΑΣΟΚ που έκαναν τον Δημήτρη Μουζά Δήμαρχο!

Διαβάστε σχετικά:

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/10/11 09:40

    Απίστευτη γυναίκα.Οι γραφικότητες σε μικρούς Δήμους είναι που κάνουν την διαφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/11 09:49

    h taktikh gnwsth. tha apodomhsoume tous synergates tou dhmarxou kai meta o Mouzas tha pesei. oti egine kai sthn Komothnh. sthn Orestiada omws ta pragmata einai diaforetika. Oloi ta kseroun, oloi ta diabazoun kai kaneis den milaei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/10/11 10:03

    Καλά τα γράφεις πιάτσα. Αυτό που πρέπει να μείνει στο μυαλό ορισμένων στην Ορεστιάδα είναι ότι ο Μουζάς εκλέχτηκε με τις ψήφους και την ανοχή ορισμένων Πασοκατζήδων, οι οποίοι τώρα θέλουν να το παίξουν σωτήρες του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΓΛΟΥ17/10/11 10:08

    ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΡΙΞΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΤΟΥ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/10/11 10:13

    Τον Δήμο Ορεστιάδας διοικεί μια παρέα κουμπάρων.Πόσο θα το ανεχτούμε αυτό?Γιατί κανένας δεν μιλάει?Βολεμένοι του συστήματος.Γιατί και ο Χαμαλίδης υπερψηφίζει τις προτάσεις της συμπολίτευσης για τους κουμπάρους?Επειγόντως αλλαγή διοίκησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/10/11 10:18

    AN YPARXEI ESTO KAI ENAS POU MPOREI NA KERDISEI TON MOYZA STHN ORESTIADA PEITE KAI SE MAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/10/11 10:27

    Το απίστευτο σε όσα λέει είναι ότι τα πιστεύει και τα υποστηρίζει με θέρμη. Δεν κρύβει τίποτα, γιατί ξέρει ότι όλοι τα έχουν αποδεχθεί και κανείς δεν μιλάει επί χρόνια. Υπάρχει τόση σαπίλα στην Ορεστιάδα που το "μοίρασμα" και το "βόλεμα" έχουν γίνει συνείδηση και συνήθεια καθημερινή. Άλλωστε τις λέξεις αυτές χρησιμοποιεί και η ίδια ξανά και ξανά, χωρίς φόβο και πάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/10/11 10:31

    μόλις γέννησε η γυναίκα μου....γίνεται να βαφτίσει κανείς το παιδί μου,να γίνω κι εγώ κουμπάρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/10/11 11:01

    ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΠΑΣΟΚΙΑ,ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΝ ΡΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019.ΜΕΤΑ ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/10/11 11:14

    α τι εκπληξη!!!!!!!συμβαινουν τετοια στην ορεστιαδα??αντε καλε.

    αφιερωμενο στους συμπολιτες μου:"ο κοσμος το χει τουμπανο κι εμεις κρυφο καμαρι".

    καληνυχτα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/10/11 11:56

    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΙΑΤΣΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΑ..ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.Ο ΜΟΥΖΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/10/11 13:03

    ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΗΘΙΚΗ ΘΑ ΕΝΝΟΥΜΕ ΄΄ΡΟΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΟΥΖΑΣ΄΄΄
    ΖΗΛΙΑΡΙΔΕΣ ε ΖΗΛΙΑΡΙΔΕΣ!!!!!!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΤΟΥΣ;;;;
    Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/10/11 13:17

    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΙΑΤΣΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΑ..ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.Ο ΜΟΥΖΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/10/11 13:20

    Καλά ως εδώ. Τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ ή αντι-Μουζάδες στον Δήμο Ορεστιάδας; Ποια είναι η λύση που προτείνουν; Ενδιαφέρεται κανείς; Έστω να μας παρουσιάσει τις προτάσεις του και το πώς θα απαλλαχθεί η πόλη και ο Δήμος από αυτόν τον βραχνά. Όχι μόνο αλλαγή, αλλά και ανατροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ORESTIADA CITY17/10/11 13:22

    O DHMARXOS EINAI ENTAKSEI. DEN MPOREI NA TOY PROSAPSEI KANEIS TIPOTA. TA LAMOGIA POY EXEI DIPLA TOY NA KATHARISEI KAI OLA EINAI ENTAKSEI. DIOKSTA DHMARXE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/10/11 13:23

    Κύριε Χαμαλίδη τώρα είναι η ώρα. Ποιο ουσιαστική και πιο δυναμική αντιπολίτευση. Όσο στηρίζεται το σύστημα του Δήμου Ορεστιάδας είστε συνένοχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/10/11 20:07

    Θέλω να με βαφτίσουν η Ροροπούλου και ο Μουζάς...από τη Ροροπούλου θέλω να πάρω μια θέση κι εγώ στη ΔΗΚΕΠΑΟ αντί για λαμπάδα το Πάσχα και από τον Μουζά θέλω να πάρω τη ρητορική του δεινότητα..!!!
    Θέλω να κουμπαριάσουμε και να τη φωνάζω..νουνά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος17/10/11 22:15

    Με το καλό ρε piazza...εσύ στην Ορεστιάδα με ποιον θα είσαι;Ποιον θα στηρίξεις;Και γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Ανώνυμος/η 22:15 ψιλολαμόγιο είμαι. Μην σε παρεξενεύσει αν την άλλη βδομάδα είμαι υπέρ του Μουζά! Σ'΄αυτήν την ζωή όλα γίνονται. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος18/10/11 09:36

    Έτσι σε θέλω piazza...ποιο πολύ ταιριάζει με τον Μουζά.Έχεις μια γκλαμουριά επάνω σου.Έλα μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Ανώνυμος/η 09:36 όσο για την γκλαμουριά ... έχεις ένα δίκιο!!! :) Και σ' άλλα ταιριάζουμε, αλλά ακόμα δεν με γνώρισες! Μόλις με γνωρίσετε, θα με βάλετε και στο ψηφοδέλτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος24/10/11 19:48

    kala i roropoyloy den pezete alla leei i giagia moy alla akoyn ta avtia m..! o k xamalidis eipe en oligis oti me nomimo tropo ktl anatethikan doyleies xoris diagonismo se filoys-koymparoys toy dimarxoy kai tis en logo kirias..! xaxa kai istera koroidevame tin mpaxaridoy poy milaei xoriatika.. avti edo den pezete..!kai ap oti katalava.. allos troei allos zorizete..! pantos pasxizei na apodiksei oti o ardas petixe..kati poy den isxiei.. o ardas apetixe patagodos..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.